kızlar ben de hemen yoruluyorum bi de sıcak basıyo.. eczaneye gidip geldim yoruldum ya 15 dakikalık iş için..
gaviscon aldım siz mideniz yandıkça içiyomusunuz. günde 3-4 defa içebilirsin dedi eczacı..
yok canım rontgen ne için ki ?hamilelikte yasak değilmi o? ben boğaz enfeksiyonu geçiriyomuşum oyüzden verdi canım ama içmeyince geçicek gibi değil . ondan size bi sorayım dedim arnızda kullanan oldumu diye
ah canım nerdeee tam 2 kilo fark var dile kolay 2 kilohep eşim yüzünden oldu ama , yok nutellalar almalar yok dondurma almalar şişirdi beni ..diyorumki alma canım çekiyor dayanamayıp yiyorum ee ben yerim sen yemezsen diyor:84:..bunu derken ciddi değil gerçekten yemem için alıyor ama bilmiyorki bana zarar veriyor
canım çook geçmiş olsun..
ben de 5,5 kilo almışım gerçi 66 oldum az değil.. yerim diyodum istediğimi.. şeker yüksek çıkınca dikkat etmeye başladım çok düşkün olmadığım halde canım istiyo bu sefer de.. son ay 2,5 kilo aldım kilo alımımız iyice hızlandı.. bu bahaneyle biraz yavaşlar diye kendimi avutuyorum hedefim 72 -73 kilo ile bitirmek hayal mi bilmiyorum..
kızlar daha önce markafoniden bişey alan oldumu. ben üç ürün sipariş verdim.herhangi bir sorun yaşar mıyım.bazı sitelerde olumsuz yorumlar okudum da sizede bi sorayım dedim.
inşallah canım..sağlıklı olsun da meleğim başak bişi istemiyorum..doktor bebeğin çok şükür normal olduğunu söyledi 840 gr :) anne şişman 16 kilonun sadece 840 gr mı:26:normal mi dersin.?
yaa ben baslarda almamistim sonra birden hizli almaya basladim ya o korkuttu beni aslinda.
off 15le bitirsem raziyim valla
ay cnm yaa,
dun bi arkadas anlatti da kiz kardesi dogum yapmis;
ilk 4-5 ayda 12 kilo aldi dedi, sonra seker cikmis, doktoru diyet vermis ve 12 kg ile hamileligini tamamlamis.
belki sen de 16 ile ya da en fazla 20 ile tamamlarsin canim
ya iste isin garibi benim istahim acilmadi fazla, eskisinden farkli yemiyorum hic; fazla bisey yedigim yok
niye boyle k,lo aliyorum o zamann :84: :84:
valla deliricem,
zor is su hamilelik valla yaa
klima şart canım..hayırlısıyla haziran ayı da serin geçerseCanım benimde iştahım çok fazla. Çok yiyorum sonrada acayip bir şişkinlik oluyor. Gerim gerim geriliyor karnım..
Yemekten kalkıyorum, hala aç gibiyim...
Artık hamileliğin etkileri başlıyor kızlar. Doktorum demişti zaten 12-24 haftalar arası, hamileliğin balayı dönemiymiş... Sonrasında etkisini görürsün, iyi değerlendir bu haftalarını dedi. Hele birde sıcakları düşünürsek, işimiz bayağı zor olacak. Evlerimize klima almalıyız bence...:26:
hayırlı olsun sağlıkla büyütünewt canım ilk bebeğimiz.bi kızımız olcak inş.
evet o kısım doğru her markayı ayrı ayrı sipariş ettirdiler banada.hepsiburada gibi tek seferde ödeme yapamadım.ürünler çakma oluyomu veya elime ulaşmasında sorun yaşar mıyım o kafama takılıyo.canım ben hıc almadım ama arkadasım alıyo markafonıden her marka ıcın ayrı kargo cıkıyomus we her paket ıcın ayrı ayrı kargo bedelı oduyosun baska bı uyuzlugu yok dıe bılıyorum
sana 41 kere maşallah canımoff imreniyorum ya, ben napıcam 10 kiloya yanaştım şimdiden
sağol fıstık..
buarada kızlar mutluluğumu paylaşayayım eşim iş yerine güzel bi buket göndermiş. şimdi elime geçti çok mutlu oldum anneler günü ile ilgili bi de not yazmış.. bu kadar incelik beklemiyodum çok sevindim.. daha önce üzüntülerimiz olmuştu bizim geçeçn yıl anneler gününe hamile devam etmek nasip olmamıştı.. allah hepimizi sağlıkla sıhhatle doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...
sağol fıstık..
buarada kızlar mutluluğumu paylaşayayım eşim iş yerine güzel bi buket göndermiş. şimdi elime geçti çok mutlu oldum anneler günü ile ilgili bi de not yazmış.. bu kadar incelik beklemiyodum çok sevindim.. daha önce üzüntülerimiz olmuştu bizim geçeçn yıl anneler gününe hamile devam etmek nasip olmamıştı.. allah hepimizi sağlıkla sıhhatle doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...
kızlar daha önce markafoniden bişey alan oldumu. ben üç ürün sipariş verdim.herhangi bir sorun yaşar mıyım.bazı sitelerde olumsuz yorumlar okudum da sizede bi sorayım dedim.
canım ben çok alışveriş yaptım hiç bir sorun yaşamadım .
sağol fıstık..
canım senin adına çok sevindim..
aferin eşine çok nazikçe hareket
benim ki kesin çikolata verir ya da dondurma
ayy ne güzel canım ya, çok güzel düşünmüş eşin helal olsun ..ben sadece sözde kutlama bekliyorum onun dışında çiçek falan gelmez, keşke gelse ama
ayy cok guzel cnm benim,
cok sevindim senin adina
amin cnm insallah seneye bebislerimizle birlikte kutlicaz anneler gununu
hehheeeee, cok komiksin cnm yaa
ben gecen ebru maternityden gomlekle pantolon aldirdim esime :26: (cok yuzsuzum )))
dun aksam da dedim ki watsonsda nivea makyaj urunlerinde %50 anneler gunu ind. varmis;
o zaman ben onlarda alayim sana hediye dedi, garibim unutmus ebru'dan aldiklarimizi, ben de aldin ya canim dedi.
ama fondotenim falan bitti , watsons'a da ugricam yanii
ohh iyiymiş vallahı..ben şunu alalım demiyorum direk ne beğeniyorsam alıyorum ..bu ay çok masraf yaptım kendime,zavallı eşime hiç birşey almadık çok bencilim ya. .ama diyorum ona ki senin aylık 250 tl sigara masrafın var içme sigara sende al neye ihtiyacın varsa diyorum yanlş mı yapıyorum bence değil:82:..havaya vereceğine o parayı ihtiyaçlarını alsın .. ama bu ay çok açıldım ben ya o yüzden birşey al diyemiyorum..ama çiçekle gelse çok mutlu olurum
ohh iyiymiş vallahı..ben şunu alalım demiyorum direk ne beğeniyorsam alıyorum ..bu ay çok masraf yaptım kendime,zavallı eşime hiç birşey almadık çok bencilim ya. .ama diyorum ona ki senin aylık 250 tl sigara masrafın var içme sigara sende al neye ihtiyacın varsa diyorum yanlş mı yapıyorum bence değil:82:..havaya vereceğine o parayı ihtiyaçlarını alsın .. ama bu ay çok açıldım ben ya o yüzden birşey al diyemiyorum..ama çiçekle gelse çok mutlu olurum
aynen öyle bide gidip en pahalısını içiyor 7,5 tl bildiğim kadrıyla..yazık yani bide bebek geliyor çocuğunun rızkını bari yeme dimi? benım ailemde sigara içen yoktur, babam bizden ayrı dışarıda yemek yiyen insan değildir.o yüzden bu durum çok zoruma gidiyor..ve zaten benim aylık harcamalarım eşiminki gibi 250 tl leri bulmuyor..bu ay hariçcnm ben sürekli alışveriş yapıorum markafoniden... kampanya bittikten sonra 1 hafta içinde aldığım ürünler elime ulaşıyor... sadece 1 kere aldığım bi ürünün sisteme stok kaydı yanlış girildiği için aslında kalmayan ürün almışım onu da anında telefonla arayıp özür dileyip bildirdiler ve hemen paramı iade ettiler :)) merak etme genelde sorunsuz oluo yani :))
cnm şu sigara masrafı meselesine kimse kusura bakmasın ama sana katılıorum ... hak veriorum sana... benim de babamın aynı durumu vardı ve biz ailecek her seferinde bunu babama dile getirirdik... biz çok alışveriş yapınca söylenirdi bize biz de aynı şekilde onun sigarası nasıl varsa bize pek de söylenmeye hakkı olmadığını bizim de keyfimizin bu olduğunu sölerdik :))
aynen cnm yaa,
adamcagizlara yaziki bu aralar bir hamile bir yolcu bebekle ugrasip duruyorlar;
hele benim esim 2 kizla yandi.
elimde bir liste, bebegin susu eksik kaldi, busu eksik kaldi, hic bitmiyo o liste.
hamilenin de ihtiyaci cok oluyor;
yok sutyenim dar geldi, yok ayakkabim ayagimi sisirdi, pantolon lazim, atlet lazimm.......... bitmiyor eksiklerimiz valla..
benim esimin sigarasi da yok valla,
neyse ona da gecen c&a'dan 3 tane t-shirt aldik, ondan once de 2 tane sweet aldik defacto'dan.
onlari da zorla ben aldirttim, kendine bisey alacagi yok garibimin yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?