gunaydin arkadaslar;
bu sabah moralim cok bozuk..
tartildim.
63 kg ciktim. (baslandic 55,8 )
7,2 kg almis oldum boylelikle daha 6. ayda :-((((
gerci size de yazmistim 2-3 gundur heryerim sis, vucudumda odem var inanilmaz, bu da tartiya yansimis olabilir.
doktor kontrolum haftaya cmr.
1 haftada ne yapabilirim sizce bu odemi atmak icin.
esime soyledim bana tatli biseyler getirme artik aksamlari dedim; meyve getir onun yerine dedim (gerci getirse de ben cok yemiyordum da, yalniz dondurmaya dayanamiyordum; bir de bazi sabahlar kahvaltida minik karper boyutunda nutellalar olur ya 1 tane ondan yiyordum )
simdi kesicem tatlilari ve de pilav da yemicem, ekmegi de zaten olculu yiyordum gerci de yine de azalticam
birde benim kilo alimim birden hizlandi kizlar, korkuyorum seker cikacak diye
siz baska neler onerirsiniz?
yuruyus de yapamiyoruz ki bu havalardan
poffffffffffffffff
Canım 7 kilo çok değilki. Bu haftalarda normali bu...
Benimde sabahları yüzüm şişiyor, geçenlerde tansiyonum yüksek çıktı... Acaba tuzu mu azaltmalıyım bilmiyorum..
canım ben hıc almadım ama arkadasım alıyo markafonıden her marka ıcın ayrı kargo cıkıyomus we her paket ıcın ayrı ayrı kargo bedelı oduyosun baska bı uyuzlugu yok dıe bılıyorum
evet o kısım doğru her markayı ayrı ayrı sipariş ettirdiler banada.hepsiburada gibi tek seferde ödeme yapamadım.ürünler çakma oluyomu veya elime ulaşmasında sorun yaşar mıyım o kafama takılıyo.
sağolun kızlarr.. hem çok tatlısınız hem de çok komikk... iyi ki bu topik var...
cnmm çook geçmiş olsun...bu arada testlerde kötü bişi çıkmamış ona sevindim bak bide hamiş hamiş onla uğraşacaktın...günAydın kızlar dün cildiyeye gittim demiştim tam 12 test verdi hiç bir şey çıkmadı sadece kanım 10.7 düşmüş. çok az kanında enfeksiyon var dedi o da fena gribim yüzümdekinin alerji olmadığını karaciğerimde de bişey olmadığını söyledi yine de bir krem yazdı ama ben kullanmadım geçti. hiç böyle bişey yaşamamıştım neyse geçti ya. ama ben grip ve faranjit olarak çok kötütyüm baktım pastil kullanılabiliyormuş şimdi bir tane attım çok acıyordu umarım bişey olmaz. hepinize çoooooooooook teşekkürler kızlar. bu arada çok aşırı sık idrara gidiyorum ama idrarda hiç bişey yok akıntım da fazla ama haftaya çarşamba doktoruma yine söylerim. tsh ben sürekli baktırıyorum hamilleiğin başında yüksek çıkmıştı ama normal çıkanlar da yine de arada bir baktırsın
bendede başladı kramplar yaa dra 10 gün sonra randevum var bende söyleyeyimde banada bişiler versin bali dayanılmaz gibi yaagünaydın kızlar, artık sırt ağrım ve kramplarım biraz daha ilerledi..kramp için magnezyum tozu almştım doktordan suya koyup içiyorsun bilmiyorum herkesinki mi öyle.. ama ben içmemede inat ediyorum dayanılmaz hale gelince içeceğim
istanbulda soğuk cnm hafif yağmurluyağmurlu bir hıdırellez sabahından hepinize günaydınlar sevgili ağustos anneleri :)) hava o kadar soğuk ki gelirken arabanın camları buharlaştı ellerim dondu sadece konya mı böyle acaba.. ayrıca havalar düzelmeyince insanın enerjisi de bir türlü yerine gelmiyor
aramıza hoşgeldin,benimde 25ağustos doğum tarihim..mrb kızlar ..aranızda yeniyim..bizim bebekte 25 ağustosta bebek gelecek inş..
kızlaaar günaydın... biz iyileşemedik hala dün doktordaydık . 1 serum taktılar 1 tane de iğne yaptılar. doktor antibiyotik verdi croxilex 1000 mg. ya içip içmeme konusunda karasızım ama böyle geçeceğini de sanmıyorum gözlerim burnum bozuk çeşmeden farksız. öksürük hapşırık heepsi var yaa ara sıra ateş de oluyo sizce kullanayımmı kullanmayayımmı ? off sizden kullanan olmuşmuydu antibiyotik merak ettim ?
..
cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine
antibiyotik yerine sıcak şeylerle ıhlamurlarla falan geçiştirsen daha iyi olur ama
kızlar sizin minnaklar tepişerek sizi uyandırıyor mu ?
sabahları son 3-4 gündür 5-5.30 arası tepiyo bana ya
tamam müthiş güzel bişi ama uyanıyorum
bir de geçen gece üzerine yattım galiba sol tarafta vurdu bana birkaç kez
toparlattı yemin ederim sağ tarafa döndüm durdu
canım geçiştirmeye çalışcam da olmuyo sabahtan beri elimde limonlu ıhlamur okadar halsizim ki bi çorba yapanım bile yok gündüzleri yalnızımakşam sağolsun kocacık yapıyo herşeyi de salı günü de izmire gideceğim annemlerin yanına biletimi almıştım. geçecek gibi değil hiç o yüzden içmeye başladım umarım bi zararı olmaz bu halimde bebişi çok olumsuz etkiliyomuş o yüzden bir ancö iyileşeyim diye içiyorum artık (
hihi bendede oluyo aynı şeykızlar sizin minnaklar tepişerek sizi uyandırıyor mu ?
canım geçiştirmeye çalışcam da olmuyo sabahtan beri elimde limonlu ıhlamur okadar halsizim ki bi çorba yapanım bile yok gündüzleri yalnızımakşam sağolsun kocacık yapıyo herşeyi de salı günü de izmire gideceğim annemlerin yanına biletimi almıştım. geçecek gibi değil hiç o yüzden içmeye başladım umarım bi zararı olmaz bu halimde bebişi çok olumsuz etkiliyomuş o yüzden bir ancö iyileşeyim diye içiyorum artık (
gunaydin arkadaslar;
bu sabah moralim cok bozuk..
tartildim.
63 kg ciktim. (baslandic 55,8 )
7,2 kg almis oldum boylelikle daha 6. ayda :-((((
gerci size de yazmistim 2-3 gundur heryerim sis, vucudumda odem var inanilmaz, bu da tartiya yansimis olabilir.
doktor kontrolum haftaya cmr.
1 haftada ne yapabilirim sizce bu odemi atmak icin.
esime soyledim bana tatli biseyler getirme artik aksamlari dedim; meyve getir onun yerine dedim (gerci getirse de ben cok yemiyordum da, yalniz dondurmaya dayanamiyordum; bir de bazi sabahlar kahvaltida minik karper boyutunda nutellalar olur ya 1 tane ondan yiyordum )
simdi kesicem tatlilari ve de pilav da yemicem, ekmegi de zaten olculu yiyordum gerci de yine de azalticam
birde benim kilo alimim birden hizlandi kizlar, korkuyorum seker cikacak diye
siz baska neler onerirsiniz?
yuruyus de yapamiyoruz ki bu havalardan
poffffffffffffffff
kızlaaar günaydın... biz iyileşemedik hala dün doktordaydık . 1 serum taktılar 1 tane de iğne yaptılar. doktor antibiyotik verdi croxilex 1000 mg. ya içip içmeme konusunda karasızım ama böyle geçeceğini de sanmıyorum gözlerim burnum bozuk çeşmeden farksız. öksürük hapşırık heepsi var yaa ara sıra ateş de oluyo sizce kullanayımmı kullanmayayımmı ? off sizden kullanan olmuşmuydu antibiyotik merak ettim ?
canım bende merdiven çıkarken inanılmaz yoruluyorum..şimdiden böyleysek yandık desene:82:..temmuz sonu gibi izne ayrılmayı düşünüyorum , işlerimizde çok ağır bizim arazideyiz hep, havalar bozukta bugün dairedeyim sizinle vakit geçiriyorum yarın annem geliyor içim kıpır kıpır , 2 hafta önce ben yanlarındaydım, şimdi annemi çağrdım illa gel diye anneler gününe birlikte gireceğiz..allah anne özlemi çeken herkesi kavuştursun biran önce..mayıs sonu kayınvalidemler gelecek onlar gelene kadar kalır yanımda günüm falanda var yardımıda olur sağolsun..ayy sizinle paylaşayım dedim mutluluğumu
kızlar daha önce markafoniden bişey alan oldumu. ben üç ürün sipariş verdim.herhangi bir sorun yaşar mıyım.bazı sitelerde olumsuz yorumlar okudum da sizede bi sorayım dedim.
benım halımı hamıs olmayan anlamaz dıe dusunuyorum konyada hawa buz gıbı yagıslı ama ben yanıyorum sureklı terlıyorum we sınır oluuyorum bu duruma gunde 4 5 kere uzerımı degıstırıyorum dus alıyorum ama gecmıyooo o sıcaklıgım sızlerdede oluyomu
sağol fıstık..
buarada kızlar mutluluğumu paylaşayayım eşim iş yerine güzel bi buket göndermiş. şimdi elime geçti çok mutlu oldum anneler günü ile ilgili bi de not yazmış.. bu kadar incelik beklemiyodum çok sevindim.. daha önce üzüntülerimiz olmuştu bizim geçeçn yıl anneler gününe hamile devam etmek nasip olmamıştı.. allah hepimizi sağlıkla sıhhatle doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...
yok canım rontgen ne için ki ?hamilelikte yasak değilmi o? ben boğaz enfeksiyonu geçiriyomuşum oyüzden verdi canım ama içmeyince geçicek gibi değil . ondan size bi sorayım dedim arnızda kullanan oldumu diye
Canım bence üzülecek birşey yok. 7 kg normal, kaldı ki sen ödemlerimde var diyorsun. Ödem sıkıntısı bende de var. hamilelikte ki ödem tuz ve su tüketimine çok da bağlı değil. Bu bilinen bir yanlış ancak, tabi ki tuzu kısıtlamak, su tüketimini arttırmakta fayda var. Ama Yüz ve kollar gibi vücut geneline yyılmadıkça risk teşkil etmiyor. Ve açıkçası yapacak fazla birşey de yok .
Yürüyüşü aksatmamaya çalış. Havalar yağmurluda olsa çok soğuk olmadıkça sorun yok. Giy yamurluğu çık. Ben dün Bursa yağışlı olmasına rağmen çıktım yürüdüm. Bu arada bende 6,5 kg aldım. Alışık olmadığımız için bize fazla geliyor. Üstelik mesela sen tatlı vs. yediğinden bahsediyorsun, ben ağzıma 2 -3 lokmadan fazla tatlıda sürmemişimdir ona rağmen 6,5 kg aldım. O yüzden tekrar söylüyorum takma :))
kızlar sizin minnaklar tepişerek sizi uyandırıyor mu ?
Canım niyeyse gözlerim doldu. Ne mutlu sana. Bakalım bizim babamız ne düşünüyor. O işyerime hayatta çiçek yollamaz. İş yerinde şov mu yapacak mışım( öyle der hep) eve getirir. Bakalım anneler gününde beni de listesine ekleyecek mi?
sağol fıstık..
buarada kızlar mutluluğumu paylaşayayım eşim iş yerine güzel bi buket göndermiş. şimdi elime geçti çok mutlu oldum anneler günü ile ilgili bi de not yazmış.. bu kadar incelik beklemiyodum çok sevindim.. daha önce üzüntülerimiz olmuştu bizim geçeçn yıl anneler gününe hamile devam etmek nasip olmamıştı.. allah hepimizi sağlıkla sıhhatle doğurup kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhh...
Canım bende de oluyor merdiven çıkarken ki o nefes nefese kalmalar. hatta 3. ayın bitiminden beri var. Birde bazen seminer verirken ( normalde hızlı konuşurum) nefes nefese kalıyorum :)))
Bu arada gözün aydın annen geliyormuş. Ya ben dün telefonda annemi çok kırdım( Üstelik kadıncağız dün dişini çektirmişti çok da ağrısı vardı çenemi tutamadım. ( aradım özür dilemek için ama açmadı
Canım niyeyse gözlerim doldu. Ne mutlu sana. Bakalım bizim babamız ne düşünüyor. O işyerime hayatta çiçek yollamaz. İş yerinde şov mu yapacak mışım( öyle der hep) eve getirir. Bakalım anneler gününde beni de listesine ekleyecek mi?
kızlar bebeğim 2 hafta geriden geliyormuş. bu yuzden doktorum ayrıntılı ultrasonda bakacak.bide şeker yuklemesi yapılacak acaba bunları ssk karşılıyor mu?
kızlar dün şeker yüklemem olmuştu, sonuçları çıkmış bomba gibiymişim doktor öyle dediçok rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?