2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 10. haftamda antibiyotik kullandım. doktorun verdiyse hiç korkma canım. ateş en tehlikelisi. benim 37,8 e çıktı hemen antibiyotik başladılar. arkadaşım da hamile o da hastalandı inat etti antibiyotik içmeyeceğim diye 1 hafta acilde en ağır antibiyotik iyneleri yedi. hastanede yattı. biran önce iyileşmen herşeyden önemli şuan. geçmiş olsun..

kızlar az önce minimoy'dan trendy mommy nin emzirme atletlerinden aldım 3 tane her renginden, beden olarakta S-M seçtim. normalde 38 beden, S-M giyiyorum, doğumdan sonra giyileceği için olur die düşündüm biras da esniosa sıkı tutar dedim... acaba doğru mu ettim daha önce trendymommy nin üürünlerinden alan varmı?? kalıpları nasıl, beden seçimim doğru mu acaba??

selam kızlarr bizde geldik
maşallahh siz bebişlerin herşeyini hazırlamışsınız ben bir iki parça badi ve alttan başka hiç bişey almadım daha...
ama benim kızımdan kalma birsürü bebeklikk eşyamız var zaten...7.ayda bi gün çıkıp kendime ve bebeğe alıcam toptan hepsini ...
Ptesi şeker yüklemesi için gidicem bende..

benımde oluyor canım ya, gece uyanıyorum kıpırtılarından bazen karnımın üstüne yatıyorum sanırım rahatsız oluyor
sağol canım, annenle aranı düzeltmeye bak canım..artık bizde anneyiz değerlerini daha çok anlıyoruz..bende hamilelikte pek duygusal dalgalanmalar olmamştı fakat 2 gündür çok kötüyüm.eşimide çok kırdım her dediği lafada ağladım..annen anlayışla karşılayacaktır canım üzme kendini
ya demek öyle mahsus fiyatları yüksek tutup indirim varmş gibi mi gösteriyorlar

kizlar

tupperware urunlerini kullaniyor musunuz,

bend e epey bi urunu var; biliyorsunuz kalp ameliyatlarinda ve kontakt lenslerde kullanilan malzemeler ile uretiliyormus, yani basit plastik degil; sagliga zarari yok

bebegimin ilk mama kasigini siparis ettim bugun :97: kutusu+kasik 10 tlden 6,90'a inmis

daha sonra tabak-kasik-catal setini de alicam.

"tavsiye"

bu arada kizlar,
bikac gun once d&r'dan "bebekler icin tig kitabi" ni siparis vermistim.
icinde harika seyler var yaaaa, bayildim.
bikac model begenip bebegime yapmayi denicem.
cok tatli elbiseler, onlukler, hirkalar var; hatta bebek sekerleri var )bilseydim sekerleri almaz, kendim yapardim :-((

canım erkek çocuklar için neler var meslea? ben kız bebeklere yakıştırıyorum tığ işlerini..ama güzel alternatifler varsa bende alayım

canım bende kullanıyorum hatta indirimli almak için satışınıda yapıyorum.bebek ürünleri çok tatlı almayı düşünüyorum da bebek doğduktan sonra.kaşık hariç diğerlerini ilk üç ay kullanamam nasılsa.
bu arada diğer ürünleride harika ben çok memnunum.

ayyyy çoook hastayım burnum fena akıyor yara oldu galiba dr a gittim antibiyotik verdi rovamicyne ve minoset verdi iki dr muda aradım izin verdiler şimdi içtim antibiyoriğimi

gelişimci
canım kafama takılan bazı sorular varda sana soriim glucopage kullanıyosun dimi günde kaçkez nasıl alıyorsun benim ölçümlerim asağıdaki gibi ama bana yüksek geldi insülin dedim drda gerek yok dio sabah öğle akşam 1 er hap al dedi ??? sen nasıl içiyosun zararı olurmu acaba ?
GÜN SABAH ÖĞLE AKŞAM

1.saat 2.saat 1.saat 2.saat 1.saat 2.saat
28.04 160 - 159 153
29.04 135 137 140
30.04 - - - - - -
1.05 130 130 120
2.05 147 117 139 120
3.05 165 133 127
4.05 129 135 142 133
5.05 150 119 150 120

kızlar ben de hemen yoruluyorum bi de sıcak basıyo.. eczaneye gidip geldim yoruldum ya 15 dakikalık iş için..

gaviscon aldım siz mideniz yandıkça içiyomusunuz. günde 3-4 defa içebilirsin dedi eczacı..
zararı yok canım bende içiyorum günde 3-4 içebilirsin :))

ben aldım canım güzel memnun kaldım beden sorunu yaşamazsın tek kafama takılan yaz sıcagına penye daha iyi olur gibi geliyor bunlar penye değil zira hayırlı olsun gülegüle kullan :))
canım bu arada 2 hafta önce hastanee gittim rukiye hemşire ile görüştüm artık kimse egzersizlere gelmiyomuş eğer sende istersen perşembe günleri gidebilriz bide agustosta fiyatlar zamlancakmış yani doğum fiyatı artış gösterecek (

canım erkek çocuklar için neler var meslea? ben kız bebeklere yakıştırıyorum tığ işlerini..ama güzel alternatifler varsa bende alayım

hemen bakayim dur;

bitane uzerinde koyunlar olan kazak var mesela bayildimmmm..
onlukler var.
sapka, bere takim
kazak..

daha cok kazak ve hirka var cnm.

kizlar icin daha cok cesit var evet, ama erkek seylerini de renk renk cok tatli yapmislar.

ben biseyler orebilirsem ins; fotolarini cekicem size

hee bir de battaniyeler var.

selam kızlar ....çok hızlısınız yaaa yetişemiyorum sizeee

bende alayım o zaman elimizn altında bulunsun bakarsın 2.çocuğmz kız olur yada yeğenlere falan yaparız

maşallah hamarat hamişler sizi

kızlar bir sorum olacak,
havuzluhana gidenler ortalama ne kadar harcadınız yarın ben de uğrıcam da oraya hazırlıklı gideyim..
birkaç parça zıbın, gecelik terlik pijama, iç çamaşırı, havlu
bebek süsleri + hediyelik şeker
falan alıcam..ne kadara çıkar tecrübeli kardişler ?:26:

cnm öncelikle geçmiş olsun... havalar bi öle bi böle çok dikkat etmek lazım... diorum ama dün akşamüstü eşimle yürüyüşe çıktık, hıdrellez havası alalım , bi de anneannemde kızımla ateşin üstünden atladık :)) çarpıldım galiba başım ağrıo bgn... bende ıhlamur kaynatıcam...

açıkçası bana uyar egzersiz dersleri :)) önümüzdeki hafta bi seyahat programımız olabilir ama kesin deil yine hbrleşelim ona göre hftaya perşembe başlayalım :))

bende alayım o zaman elimizn altında bulunsun bakarsın 2.çocuğmz kız olur yada yeğenlere falan yaparız

aklinda olsun d&r magazalarinda 32 tl
d&r int.subesine 26,50 tl verdim kargo dahil.. int.den almak avantaj yani.

iste denicez bakalim bebisler icin...

bebek sekeri icin suslu bebe de paket vardi;
50 ad.seker, kapi susu, tul, vs. biseyler daha vardi icinde 100 tl idi toplam.
tek alirsan sekerler 1,25 tl civari tabnesi
biblolar da 2,5 tl vcivari tanesi
kapi susleri 25-35 tl
sepetler 25-35-45 diye gidiyor

alt-ust pihama takimlar genelde 60 tl idi hep. bir tane 3lu tk begenmistim; pijama+sabahlik+gecelik 130 tl idi.
(pazralikta bunlari bi miktar inerler )
bebek kiyafeti ordan almadim ben fiyatlari bilmiyorum.

terlik, ic camasir ve havlu fazla tumaz, uygundur oralarda canim

iyi alisverisler simdidenn

bende genelde internetten alıyorum kitapyurdundan ama..ya pijama takımı çok pahalıymış.ebrumaternty internet istesınde 30 küsürdü yanlş hatrlamıyorsam indirime girmiş

bende genelde internetten alıyorum kitapyurdundan ama..ya pijama takımı çok pahalıymış.ebrumaternty internet istesınde 30 küsürdü yanlş hatrlamıyorsam indirime girmiş

evet bana da pahali geldi, o yuzden ordan almadim ben de.

kompedan var bizim orda, orada guzel 3lu takimlar vardi gecen bakmistim, yazin daha cok cesit gelecek demislerdi, oraya bakicam

herkese merhaba
ben bugün 2. tetanoz aşımı vuruldum .ilki iki gün çok ağrı yapmıştı umarım 2. si böyle yapmaz.
2. tetanozunu olan var mı aramızda .ağrısı daha mı az?

evet bana da pahali geldi, o yuzden ordan almadim ben de.

kompedan var bizim orda, orada guzel 3lu takimlar vardi gecen bakmistim, yazin daha cok cesit gelecek demislerdi, oraya bakicam

ya ben aslında bebeğin hastane çıkışıyla annenin pijama takımının aynı olmasını istiyorum.nereye sorduysam öyle birşey yok dedi..neden bunu düşünüp üretmiyorlar anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…