canım geçiştirmeye çalışcam da olmuyo sabahtan beri elimde limonlu ıhlamur okadar halsizim ki bi çorba yapanım bile yok gündüzleri yalnızımakşam sağolsun kocacık yapıyo herşeyi de salı günü de izmire gideceğim annemlerin yanına biletimi almıştım. geçecek gibi değil hiç o yüzden içmeye başladım umarım bi zararı olmaz bu halimde bebişi çok olumsuz etkiliyomuş o yüzden bir ancö iyileşeyim diye içiyorum artık (
benımde oluyor canım ya, gece uyanıyorum kıpırtılarından bazen karnımın üstüne yatıyorum sanırım rahatsız oluyorkızlar sizin minnaklar tepişerek sizi uyandırıyor mu ?
sabahları son 3-4 gündür 5-5.30 arası tepiyo bana ya
tamam müthiş güzel bişi ama uyanıyorum
bir de geçen gece üzerine yattım galiba sol tarafta vurdu bana birkaç kez
toparlattı yemin ederim sağ tarafa döndüm durdu
sağol canım, annenle aranı düzeltmeye bak canım..artık bizde anneyiz değerlerini daha çok anlıyoruz..bende hamilelikte pek duygusal dalgalanmalar olmamştı fakat 2 gündür çok kötüyüm.eşimide çok kırdım her dediği lafada ağladım..annen anlayışla karşılayacaktır canım üzme kendiniCanım bence üzülecek birşey yok. 7 kg normal, kaldı ki sen ödemlerimde var diyorsun. Ödem sıkıntısı bende de var. hamilelikte ki ödem tuz ve su tüketimine çok da bağlı değil. Bu bilinen bir yanlış ancak, tabi ki tuzu kısıtlamak, su tüketimini arttırmakta fayda var. Ama Yüz ve kollar gibi vücut geneline yyılmadıkça risk teşkil etmiyor. Ve açıkçası yapacak fazla birşey de yok .
Yürüyüşü aksatmamaya çalış. Havalar yağmurluda olsa çok soğuk olmadıkça sorun yok. Giy yamurluğu çık. Ben dün Bursa yağışlı olmasına rağmen çıktım yürüdüm. Bu arada bende 6,5 kg aldım. Alışık olmadığımız için bize fazla geliyor. Üstelik mesela sen tatlı vs. yediğinden bahsediyorsun, ben ağzıma 2 -3 lokmadan fazla tatlıda sürmemişimdir ona rağmen 6,5 kg aldım. O yüzden tekrar söylüyorum takma :))
Geçmiş olsun canım. Yanlış hatırlamıyorsam burada birileri kullnmıştı antibiyotik. ancak, ateş durumu sıkıntılı, ben hastalandığımda antibiyotik kullanmadım sadece parol almıştım ama doktorum ateşin çıktığı anda heber ver demişti. bence bir ara konuş.
Canım bende de oluyor merdiven çıkarken ki o nefes nefese kalmalar. hatta 3. ayın bitiminden beri var. Birde bazen seminer verirken ( normalde hızlı konuşurum) nefes nefese kalıyorum :)))
Bu arada gözün aydın annen geliyormuş. Ya ben dün telefonda annemi çok kırdım( Üstelik kadıncağız dün dişini çektirmişti çok da ağrısı vardı çenemi tutamadım. ( aradım özür dilemek için ama açmadı
Canım ben 2 defa aldım hiç bir sıkıntı yaşamadım.Hatta aldığım bir ürün ( gözlük) yüzümde istediğim gibi durmadığı için geri yollayıp paamı geri aldım.
O sıcak basmaları hepimizde var sanırım. :)))
Canım niyeyse gözlerim doldu. Ne mutlu sana. Bakalım bizim babamız ne düşünüyor. O işyerime hayatta çiçek yollamaz. İş yerinde şov mu yapacak mışım( öyle der hep) eve getirir. Bakalım anneler gününde beni de listesine ekleyecek mi?
ya demek öyle mahsus fiyatları yüksek tutup indirim varmş gibi mi gösteriyorlarAynen benimki de gizli alır resmen başkalarının görmesini istemez :26:
Kızzlar bu arada limangoya baktım da. Bebetto ürünleri uygun fln değil, dışarda da o fiyatlara satıyorlar 70-80 TL yani. 10 lu takım 140 TL imiş, palavra
bu arada kizlar,
bikac gun once d&r'dan "bebekler icin tig kitabi" ni siparis vermistim.
icinde harika seyler var yaaaa, bayildim.
bikac model begenip bebegime yapmayi denicem.
cok tatli elbiseler, onlukler, hirkalar var; hatta bebek sekerleri var)bilseydim sekerleri almaz, kendim yapardim :-((
kizlar
tupperware urunlerini kullaniyor musunuz,
bend e epey bi urunu var; biliyorsunuz kalp ameliyatlarinda ve kontakt lenslerde kullanilan malzemeler ile uretiliyormus, yani basit plastik degil; sagliga zarari yok
bebegimin ilk mama kasigini siparis ettim bugun :97: kutusu+kasik 10 tlden 6,90'a inmis
daha sonra tabak-kasik-catal setini de alicam.
"tavsiye"
zararı yok canım bende içiyorum günde 3-4 içebilirsin :))kızlar ben de hemen yoruluyorum bi de sıcak basıyo.. eczaneye gidip geldim yoruldum ya 15 dakikalık iş için..
gaviscon aldım siz mideniz yandıkça içiyomusunuz. günde 3-4 defa içebilirsin dedi eczacı..
kızlar az önce minimoy'dan trendy mommy nin emzirme atletlerinden aldım 3 tane her renginden, beden olarakta S-M seçtim. normalde 38 beden, S-M giyiyorum, doğumdan sonra giyileceği için olur die düşündüm biras da esniosa sıkı tutar dedim... acaba doğru mu ettim daha önce trendymommy nin üürünlerinden alan varmı?? kalıpları nasıl, beden seçimim doğru mu acaba??
canım erkek çocuklar için neler var meslea? ben kız bebeklere yakıştırıyorum tığ işlerini..ama güzel alternatifler varsa bende alayım
ayyyy çoook hastayım burnum fena akıyor yara oldu galiba dr a gittim antibiyotik verdi rovamicyne ve minoset verdi iki dr muda aradım izin verdiler şimdi içtim antibiyoriğimi
gelişimci
canım kafama takılan bazı sorular varda sana soriim glucopage kullanıyosun dimi günde kaçkez nasıl alıyorsun benim ölçümlerim asağıdaki gibi ama bana yüksek geldi insülin dedim drda gerek yok dio sabah öğle akşam 1 er hap al dedi ??? sen nasıl içiyosun zararı olurmu acaba ?
GÜN SABAH ÖĞLE AKŞAM
1.saat 2.saat 1.saat 2.saat 1.saat 2.saat
28.04 160 - 159 153
29.04 135 137 140
30.04 - - - - - -
1.05 130 130 120
2.05 147 117 139 120
3.05 165 133 127
4.05 129 135 142 133
5.05 150 119 150 120
zararı yok canım bende içiyorum günde 3-4 içebilirsin :))
ben aldım canım güzel memnun kaldım beden sorunu yaşamazsın tek kafama takılan yaz sıcagına penye daha iyi olur gibi geliyor bunlar penye değil zira hayırlı olsun gülegüle kullan :))
canım bu arada 2 hafta önce hastanee gittim rukiye hemşire ile görüştüm artık kimse egzersizlere gelmiyomuş eğer sende istersen perşembe günleri gidebilriz bide agustosta fiyatlar zamlancakmış yani doğum fiyatı artış gösterecek(
hemen bakayim dur;
bitane uzerinde koyunlar olan kazak var mesela bayildimmmm..
onlukler var.
sapka, bere takim
kazak..
daha cok kazak ve hirka var cnm.
kizlar icin daha cok cesit var evet, ama erkek seylerini de renk renk cok tatli yapmislar.
ben biseyler orebilirsem ins; fotolarini cekicem size
hee bir de battaniyeler var.
ayyyy çoook hastayım burnum fena akıyor yara oldu galiba dr a gittim antibiyotik verdi rovamicyne ve minoset verdi iki dr muda aradım izin verdiler şimdi içtim antibiyoriğimi
ben aldım canım güzel memnun kaldım beden sorunu yaşamazsın tek kafama takılan yaz sıcagına penye daha iyi olur gibi geliyor bunlar penye değil zira hayırlı olsun gülegüle kullan :))
canım bu arada 2 hafta önce hastanee gittim rukiye hemşire ile görüştüm artık kimse egzersizlere gelmiyomuş eğer sende istersen perşembe günleri gidebilriz bide agustosta fiyatlar zamlancakmış yani doğum fiyatı artış gösterecek(
bende alayım o zamanelimizn altında bulunsun bakarsın 2.çocuğmz kız olur yada yeğenlere falan yaparız
iste denicez bakalim bebisler icin...maşallah hamarat hamişler sizi
kızlar bir sorum olacak,
havuzluhana gidenler ortalama ne kadar harcadınız yarın ben de uğrıcam da oraya hazırlıklı gideyim..
birkaç parça zıbın, gecelik terlik pijama, iç çamaşırı, havlu
bebek süsleri + hediyelik şeker
falan alıcam..ne kadara çıkar tecrübeli kardişler ?:26:
hemen bakayim dur;
bitane uzerinde koyunlar olan kazak var mesela bayildimmmm..
onlukler var.
sapka, bere takim
kazak..
daha cok kazak ve hirka var cnm.
kizlar icin daha cok cesit var evet, ama erkek seylerini de renk renk cok tatli yapmislar.
ben biseyler orebilirsem ins; fotolarini cekicem size
hee bir de battaniyeler var.
aklinda olsun d&r magazalarinda 32 tl
d&r int.subesine 26,50 tl verdim kargo dahil..int.den almak avantaj yani.
iste denicez bakalim bebisler icin...
bebek sekeri icin suslu bebe de paket vardi;
50 ad.seker, kapi susu, tul, vs. biseyler daha vardi icinde 100 tl idi toplam.
tek alirsan sekerler 1,25 tl civari tabnesi
biblolar da 2,5 tl vcivari tanesi
kapi susleri 25-35 tl
sepetler 25-35-45 diye gidiyor
alt-ust pihama takimlar genelde 60 tl idi hep. bir tane 3lu tk begenmistim; pijama+sabahlik+gecelik 130 tl idi.
(pazralikta bunlari bi miktar inerler )
bebek kiyafeti ordan almadim ben fiyatlari bilmiyorum.
terlik, ic camasir ve havlu fazla tumaz, uygundur oralarda canim
iyi alisverisler simdidenn
bende genelde internetten alıyorum kitapyurdundan ama..ya pijama takımı çok pahalıymış.ebrumaternty internet istesınde 30 küsürdü yanlş hatrlamıyorsam indirime girmiş
evet bana da pahali geldi, o yuzden ordan almadim ben de.
kompedan var bizim orda, orada guzel 3lu takimlar vardi gecen bakmistim, yazin daha cok cesit gelecek demislerdi, oraya bakicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?