herkese merhaba
ben bugün 2. tetanoz aşımı vuruldum .ilki iki gün çok ağrı yapmıştı umarım 2. si böyle yapmaz.
2. tetanozunu olan var mı aramızda .ağrısı daha mı az?
geçmişolsun canım. herkes ilki gibi ağrı vermediğini söylüyor..benım ilkinde hiç canım yanmadı aynı gün üstüne bile yattım bakalım 2.si 20 mayısta oda umarım öyle olur
herkese merhaba
ben bugün 2. tetanoz aşımı vuruldum .ilki iki gün çok ağrı yapmıştı umarım 2. si böyle yapmaz.
herkese merhaba
ya ben aslında bebeğin hastane çıkışıyla annenin pijama takımının aynı olmasını istiyorum.nereye sorduysam öyle birşey yok dedi..neden bunu düşünüp üretmiyorlar anlamadım
herkese merhaba
gunaydin arkadaslar;
bu sabah moralim cok bozuk..
tartildim.
63 kg ciktim. (baslandic 55,8 )
7,2 kg almis oldum boylelikle daha 6. ayda :-((((
gerci size de yazmistim 2-3 gundur heryerim sis, vucudumda odem var inanilmaz, bu da tartiya yansimis olabilir.
doktor kontrolum haftaya cmr.
1 haftada ne yapabilirim sizce bu odemi atmak icin.
esime soyledim bana tatli biseyler getirme artik aksamlari dedim; meyve getir onun yerine dedim (gerci getirse de ben cok yemiyordum da, yalniz dondurmaya dayanamiyordum; bir de bazi sabahlar kahvaltida minik karper boyutunda nutellalar olur ya 1 tane ondan yiyordum )
simdi kesicem tatlilari ve de pilav da yemicem, ekmegi de zaten olculu yiyordum gerci de yine de azalticam
birde benim kilo alimim birden hizlandi kizlar, korkuyorum seker cikacak diye
siz baska neler onerirsiniz?
yuruyus de yapamiyoruz ki bu havalardan
poffffffffffffffff
canım ilkinde 3 gün çektim çok fenaydı bunu daha yeni oldum 2 gün oldu ama maaşallah bu öyle olmadı çok korkuyordum ama azıcık acıdı aşı yeri acıdı o da.
kızlar ben de çok fena gribim boğazım da fena bakalım pazartesiye kadar takviyelerle geçirmeye çalışacağım geçmezse tekrar doktora gideceğim
Canim msjin tam beni anlatmis.Aynen ben de 6.-7 kilo civar ialdim. Birden bi hizlanma oldu. Yememde bi artis yok ama vitaminleri düzenli kullaninca böle oldu. Hergün ayri ayri omega, kalsiyum, demir icince sistim( Ayin dertten muzdaribim, havalar kötü, haftaya doktora gitcem insallah bisi demez birden nie bukadr aldin die sanirim 3 kilo fln artti bi ayda (
bende şekerden dolayı diyete girince 2 haftada yarım kilo verdim ve son 2 haftadır da hiç kilo almamışım doktorumu mu arasam acaba bende3 calcium günde yarım alıyorum bir omega bir de elevit bende kilo yapmadılar hiç
herkese merhaba
Selam kizlar
bi sorum olucakti size, hamilelikte dis dolgusu yada dis cekimi yapilir mi ? :26:
acil olanlarını yaptır canım,vücüda daha çok zararı oluyormuş,kadın doğumcum öyle demişti...
Sagol canim cevabin icin, ben yurtdisindayim ve burda bunlar surekli bisey olmaz deyip duruyo. turkiyeden doktora sordurdum anneme ilk 3 ay ve son3 ay icinde yapilmaz demislerdi ve ben israr ettimde simdi randevuyu bu tarihe verdiler, birde benim bebegimin esi asagidaymis sanirim soylediler ama tam olarak anlamadim, bebekle esin yeri degismesi bekliyolar kontrollerde bakiyolar ve buna ragmen bisey olmaz diyolar bebegime bisey olursa diye korkuyorumBurdakiler cok rahat bana bisiklet bile surebilirsin diyolar hic bi kisitlama yok dogalliktan yanalarmis da yinede tedbir alinmasi gerek demi ama. bu arada 3 gun randevu verdiler 11 tane dolgu ve 20 liklerden 3 tane cekiceklermis. Oha dedim bende halbuki tr den gelmeden once disciye gidiyodum surekli onlar boyle bisey demiyolardi. Dogumdan sonraya ertelemek istiyorum ya
yüksekmiş,100 lükde yüksek çıkarsa şeker ilacı başlıyolar ,ilaçlada düşmezse insülin...bende 3 hafta sonra yaptıracam...günaydın hanımlar
ben bugün tam 12 de uyandımmmmmmmm :26:
ya bu aralar cok uyuyorum yaaa acaba vücut enerjı mı depoluyo heee
ŞEKER YÜKLEME SONUCUMU NETTEN BAKTIM SOYLE YAZIYO
GLİKOZ ACLIK : 81
GLİKOZ SERUM 1 SAAT SONRA : 168
GLUKOZ :81 ( normal degerler 70- 105 )
eczacı normal bı sorun yok dedı ama ?
sizce ????
sinüslerim için ve idraryolu enfeksiyonu için bende antibiyotik kullandım,korkma zararı olsa doktor vermez,iç ki daha kötü olmayasın,geçmiş olsun canım...yok canım rontgen ne için ki ?hamilelikte yasak değilmi o? ben boğaz enfeksiyonu geçiriyomuşum oyüzden verdi canım ama içmeyince geçicek gibi değil . ondan size bi sorayım dedim arnızda kullanan oldumu diye
cok duygulandim okurken :) ne guzel dusunmus :)
esim bana ilk defa gecenlerde cicek aldi (aslinda hamileligimde ilk) :) tabii agladim he hehee :) gerci ben her seferinde bana cicek alma diyorum saklayabilecegim bir papatya bana yetiyor , artiyor bile.
bu arada esimle cocuk dogunca agac ekmeye karar verdik, buyudugunde bu agac seninle ayni yasta diyecegiz he he :)
birde aklima ne geldi, bir arkadasimin esi kumar oynuyor ve gec gelmesini her seferinde sana surpriz yapmaya calisiyordum seklinde acikliyor ya elinde bir buket cicekle geliyor ya da kucuk bir hediye ile... artik erkekler cok sik (her gun :) ) surpriz yapiyorsa acaba bir seyleri mi gizlemeye calisiyorlar diye dusunmeden edemiyorumallah yardimcilari olsun. ayrica hamileliginde kizin yaninda surekli sigara icti, bazen benim de yanimda iciyor hemen uyariyorum, esimde bende hemen tepki koyuyoruz ama her seferinde ayni gerginlik... bagimlilik kötu bir sey... Insallah her sey yoluna girer de cok mutlu olurlar... garip bir bicimde ikisi de aslinda cok cok iyi insanlar...
sana da geçmiş olsun canım :)) haftaya beslenme uzamnına gidicem (öğleden sonra) fulyaya yetişemeyebilirim bi daha ki hafta da ailemin yanına gidicem bi daha gidemem diye :)cnm öncelikle geçmiş olsun... havalar bi öle bi böle çok dikkat etmek lazım... diorum ama dün akşamüstü eşimle yürüyüşe çıktık, hıdrellez havası alalım , bi de anneannemde kızımla ateşin üstünden atladık :)) çarpıldım galiba başım ağrıo bgn... bende ıhlamur kaynatıcam...
açıkçası bana uyar egzersiz dersleri :)) önümüzdeki hafta bi seyahat programımız olabilir ama kesin deil yine hbrleşelim ona göre hftaya perşembe başlayalım :))
ağzıma tatlı niyetine bir tek çayın içindeki şeker giriyor pilav yok makarna yok hamurişi zaten hamileliğimin başından beri yemiyorum hiç ekmek olarak da köyde ekmek yapıyorlar ev ekmeği yolluyorlar eşimle onu yiyorum bol bol salatalık yoğurt peynir yerine lor yada çökelekben vitamin icmiyorum da 2 cesit kan ilaci iciyorum.
kizlar bence regl doneminde nasil 2 kg artis oluyor bizde , simdi de onun gibi en az 2 kg odem vardir.
aa demek ki dikkat edince alinmayabiliyor.
ben de bu hafta biraz dikkat edeyim bari (edebilirsemm ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?