2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhaba
ben bugün 2. tetanoz aşımı vuruldum .ilki iki gün çok ağrı yapmıştı umarım 2. si böyle yapmaz.
2. tetanozunu olan var mı aramızda .ağrısı daha mı az?

geçmişolsun canım. herkes ilki gibi ağrı vermediğini söylüyor..benım ilkinde hiç canım yanmadı aynı gün üstüne bile yattım bakalım 2.si 20 mayısta oda umarım öyle olur

herkese merhaba
ben bugün 2. tetanoz aşımı vuruldum .ilki iki gün çok ağrı yapmıştı umarım 2. si böyle yapmaz.

cnm ben ilkinde asidan sonra eve gelip dinlenmistim, fazla agrimamisti

2. de araba falan surdum, gezdim biraz, bir de hava ruzgarliydi,
kolum cok sisti, cok agridi 2 gun boyunca, agri kesicilerle durdum :-((

sen kolunu fazla oynatma simdi de sismesi, agrimasin cnm, yat dinlen

ya ben aslında bebeğin hastane çıkışıyla annenin pijama takımının aynı olmasını istiyorum.nereye sorduysam öyle birşey yok dedi..neden bunu düşünüp üretmiyorlar anlamadım

guzel fikirmis cnm,

herkese merhaba

canım ilkinde 3 gün çektim çok fenaydı bunu daha yeni oldum 2 gün oldu ama maaşallah bu öyle olmadı çok korkuyordum ama azıcık acıdı aşı yeri acıdı o da.
kızlar ben de çok fena gribim boğazım da fena bakalım pazartesiye kadar takviyelerle geçirmeye çalışacağım geçmezse tekrar doktora gideceğim

Canim msjin tam beni anlatmis.Aynen ben de 6.-7 kilo civar ialdim. Birden bi hizlanma oldu. Yememde bi artis yok ama vitaminleri düzenli kullaninca böle oldu. Hergün ayri ayri omega, kalsiyum, demir icince sistim ( Ayin dertten muzdaribim, havalar kötü, haftaya doktora gitcem insallah bisi demez birden nie bukadr aldin die sanirim 3 kilo fln artti bi ayda (

çok geçmiş olsun

bende şekerden dolayı diyete girince 2 haftada yarım kilo verdim ve son 2 haftadır da hiç kilo almamışım doktorumu mu arasam acaba bende3 calcium günde yarım alıyorum bir omega bir de elevit bende kilo yapmadılar hiç

ben vitamin icmiyorum da 2 cesit kan ilaci iciyorum.

kizlar bence regl doneminde nasil 2 kg artis oluyor bizde , simdi de onun gibi en az 2 kg odem vardir.

aa demek ki dikkat edince alinmayabiliyor.
ben de bu hafta biraz dikkat edeyim bari (edebilirsemm ))

herkese merhaba

evet canım ben vuruldum 2 hafta önce ilki biraz ağrı yapmıştı ama 2.doz ağrı yapmadı bende belkide aşıyı vuran hemşireyede bağlıdır

kızlar bana tetanoz hıc etkı yapmadı. cok hafif bir sızlama oldu o kadar. ama hemşire tembıhlemıstı ağrı olursa buz koy gecırır diye. sizinde aklınızda olsun buz işe yarıyormus.

Selam kizlar

bi sorum olucakti size, hamilelikte dis dolgusu yada dis cekimi yapilir mi ? :26:

diş dolgusu ve kaplama yaptırdım geçenlerde 2 dişime,çok şikayetin yoksa doğum sonunu bekle,ben lokal anestezide aldım bişey olmadı,ama benim acildi...

acil olanlarını yaptır canım,vücüda daha çok zararı oluyormuş,kadın doğumcum öyle demişti...
yüksekmiş,100 lükde yüksek çıkarsa şeker ilacı başlıyolar ,ilaçlada düşmezse insülin...bende 3 hafta sonra yaptıracam...

yok canım rontgen ne için ki ?hamilelikte yasak değilmi o? ben boğaz enfeksiyonu geçiriyomuşum oyüzden verdi canım ama içmeyince geçicek gibi değil . ondan size bi sorayım dedim arnızda kullanan oldumu diye
sinüslerim için ve idraryolu enfeksiyonu için bende antibiyotik kullandım,korkma zararı olsa doktor vermez,iç ki daha kötü olmayasın,geçmiş olsun canım...

vaaoov agaç dikme fikrine bayıldım,niye daha önce aklıma gelmediki,bende hep bebekle özel ve kalıcı ne yapabilirz diye sorup duruyodum eşime,çok güzel yaaa:87:

sana da geçmiş olsun canım :)) haftaya beslenme uzamnına gidicem (öğleden sonra) fulyaya yetişemeyebilirim bi daha ki hafta da ailemin yanına gidicem bi daha gidemem diye :)
ben yoga cd si aldım gerçi ama daha önceki gruptakiler hastaneyle ilgili herşeyi biliyorlardı rukiye hemşire bayaa yardımcı oluyor zira bende biraz daha öğrenelim istiyorum açıkçası :))

taze anneler
ilk anneler gününüz kutlu olsun
inşallah birdahaki annelere gününü bebişlerimiz kucaklarımızda geçiririz.

ağzıma tatlı niyetine bir tek çayın içindeki şeker giriyor pilav yok makarna yok hamurişi zaten hamileliğimin başından beri yemiyorum hiç ekmek olarak da köyde ekmek yapıyorlar ev ekmeği yolluyorlar eşimle onu yiyorum bol bol salatalık yoğurt peynir yerine lor yada çökelek

kızlaaaaaaaar hafta sonu giremezsem diyeeee daha olmadık ama herkesin anneler günü kutlu olsuuun :))))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…