2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım dün tuzlu yemedm gibi bişey. ama haklısın ayakta kaldm dün ondandır.

kızlarr temmuz annelerine şööle bi bakıyodum da çınar bebek 1300gr olmuş. ciğerlerine takılan son tüpte çıkmış, kendi kendine nefes alabiliyomuş. bu ay sonunda eve çıkabilecekmiş allahın izniyle...

kizlar bildigim kadariyla, ayaklarda ogleden sonra olusan sislik normal; bende de fazlasiyla oluyor.

ama elde ve yuzde sisme varsa bi tansiyonunuzu olcturun yu kselmisse de doktorunuzu arayin derim ben.
preeklamsi ihtimaline karsi (allah korusun) -- tedbirli olmak iyidir.

ben de ayaklarimin sisini ilk farkedince korktum, tans. olcturdum 9-5 cikti rahatladim.
tuza biraz dikkat ettim, sislikler azaldi,
ama yine de tum gun isyerinde oldugumdan ogleden sonralari sisiyor

:13:
tamam canım teşekkr ederm hemen doktoruma soracagım.bnde uykudan uyannca oldugu için korktum gün içinde olsa neyse:18:

kızlar merhaba? nasılsınız hepiniz? umarım hepiniz çok iyisinizidir:) karpuzlarımızı büyütmeye devam mı:)

valla, 1 haftadır pek girme fırsatım olmadı. bir okulda sempozyum oldu, bir ara aydına gittim, bide mevsim temizliği için temizlik şirketi geldi, perdeler falan derken baya yorulmuşum. dün olduğu gibi kendimi yatağa atayım derken bu sefer misafir geldi. yani şu an ölüden hiçbir farkım yok:) ama 4 gün sonra eşim askerden geleceği için içim de bebişim de kıpır kıpır. sonunda birlikte olacaz:)

valla, bende bu hafta olduğu gibi kremi ihmal ettim ama şimdilik çatlaklar gelişmedi. da, bu akşam yine başlayım benimde bu arada, son iki haftadır bay bir öne çıkıyor, millet göbeğimi görünce erkek mi olacak diye sorup duruyorlar. göbeğim çok sivri duruyor, milletde böyle göbek erkekte olur derler:) umarım benim kız en sonda sürpriz yapmaz:) tabi cinsi önemli değil ama şimdi herşeyi kıza göre ayarladım:):)
doğum fotoğrafçısı için şunu söyleyim. bende normal doğum düşünüyorum ve fotoğrafçıyıda istiyorum. internette baya bir araştırdım. fotoğrafçılar normal doğumada geliyorlar. sadece sancılar başlar başlamaz haber vermen gerekiyormuş. bide bazılar ne olur ne olmaz bir kaç yedek fotoğrafçı ayarlıyormuş. aslında baya sayfam var ama hepsi izmir için, sende izmirdeysen gönderiyim sana

ay, canım, çok çok geçmiş olsun. inş. herşey yolunda, bebeğede zarar olmaz. sağlam çiçek gibi kuzun doğsun inş:):)
şu su çiçeğide benim üniversite son sınıfta başıma gelmişti. o zaman daha eşimle çıkıyorduk. ben ona dudaktan öpüşmeyelim yoksa sanada geçer diyordum, o da bana olsun ne güzel flower children oluruz demişti:):) bende 3 gün kadar ateşlenme olmuştu bide doktor kaşınmamı önermişti, zaten sonra kendinden geçmişti. bir tek burnumda küçücük izi kaldı:)

gozun aydın canım gecmıs olsun

sağol cnm

ne güzel haber

aaa ne güzel çok az kalmış, gözün aydın diyelim şimdiden...

bıkeska canım cok sevındım hadı az kalmış canım allah bırdaha ayrılık yaşatmasın canım allah kavuştursun canım

ayyy aynı benim durumum,, gerçi ben tekmeden mi tam olarak anlamıyorum ama sanki çıktı çıkacak gibi geliyo..

kızlar merhaba:.. bişey sorcam sizinde ayaklarınızda ve ellerinizde şişme oluyo mu. ben bu sabah uyandıgımda ellerim ve ayaklarımı tombul tombul buldum normale dönmesi öğleyi buldu.
Yazacaktım Peppermit yazmış, bence de tuzu azalt bol su iç gece ödem olmuştur

oh ne güzel bir haber

Benim de sabah daha iyi ama akşama davul gibi oluyor bacaklarım erken başladı şişmeler tuzuda baya azalttım ayrana dahi tuz koymuyorum hele perşembe cuma günleri hepten beter oluyor :-((

kızlar merhaba:.. bişey sorcam sizinde ayaklarınızda ve ellerinizde şişme oluyo mu. ben bu sabah uyandıgımda ellerim ve ayaklarımı tombul tombul buldum normale dönmesi öğleyi buldu.
benim okudum bir yerde o şişmeler çoğu zaman kan dolaşımımız normalden daha zor olduğu için ayakalarımıza giden kan rahat bir şekilde yukarıya çıkamıyor ondan ayklarımız şişiyor. bazılarında varis oluşumu bile oluyor. bunun için uzanıp ayaklarınız altına yastık gibi bir şey koyup kan dolaşımını sağlayacaksınız. yada iş yerinde oturmak zorundaysanız bile oturduğunuz yerde ayaklarınızı kastırıp bırakma eğzersizi yapın, böylece şişme olmazmış. ama yüz ölçümlerde şişmeler varsa çoğu tansiyodan olabilirmiş. ancak su veya fazladan tuz kullanmadan da olabilrmiş. suyun uyumadan önce çok içilmemesi gerekiyor yoksa yüzde şişme yaparmış. ama gün içinde bol bol için:)

bu arada, gelişimci, canım sen geçenlerde şu çizgi kahramanlı zıbınları sevdin ya. ben dün yine balçova kipaya gittim ve inanırmısın bebek ürüblerin çoğunda %50 indirim var. benim aldığım o kahramnlı olanlar 12 liraya indi. ben oradki tüm çizgi kahramanlıları aldım, bir tek mini mouse olanı almadım çok pijamımsı dururyordu. bilseydim o zaman acele etmezdim ama oslun baren bu sefer baya ucuza almış oldum. bu arada orada o tulumlu battaniyede vardı, çokda güzeldi fakat sadece mavisini gördüm, pembesi kalmadı fırsatın varsa izmire gel bu indirimi kaçırma

bikesha hoşgeldinn ösledik seni..
sagol, canım. bende unuttular mı acaba beni düşünüyrdum:) valla, ne yalan söyleyim, bende sizi baya özlemişim. insan böyle konuşmaya, duygularını payalaşmaya ihtiyaç duyar. hem sizle sohbet çok güzel oluyor:)

sağol cnm

ne güzel haber

aaa ne güzel çok az kalmış, gözün aydın diyelim şimdiden...

bıkeska canım cok sevındım hadı az kalmış canım allah bırdaha ayrılık yaşatmasın canım allah kavuştursun canım
sagolun, kızlar. inşallah yaşatmaz der ancak eşim iş yüzünden ne yazık ki sık sık yurt dışına çıkıyor, bu sefer bende karpuz taşıdığım için onunlada gidemem ama olsun bir gelsin, sıkı sıkı sarılırım ben ona:) umarım sizde, hepiniz, sevdiğiniz insanların yanında olursunuz.

ayyy aynı benim durumum,, gerçi ben tekmeden mi tam olarak anlamıyorum ama sanki çıktı çıkacak gibi geliyo..
kızlar, ne istiyorsunuz, bebişlerimiz büyüdükçe hareket etmeye yer kalmıyor onlarda her yerlerimize vuruyorlar

aynen benim de pers. cuma artiyor. tum haftanin yorgunlugu herhalde... :-(

bikesha hosgeldin; naber?

ben de cmr. gidicem kipaya, ins. tum urunler bitmeden yetisirim.

kids_go'da gelmis.
naber cnm , nasilsin?

Canım İstanbul'daki kipalarda da var indirim, (yani sanırım tüm kipalarda var)hatta facebook'tan sayfayı beğenirseniz 10 TL indirim çeki veriyor, sadece çıktısını alacaksınız, bir de 50 Tl'lik alışveriş yapmanız gerekiyormuş.

Facebook'a Hoş Geldin - Giriş Yap, Kaydol veya Daha Fazla Bilgi Al

hoşgeldın canım tekrar allah kavuştursun zor olmustur dımı senın ıcın olsun en azından annenlerı gordun hasret gıderdın gule gule giysın bebişin

hosbulduk canim sagol valla zor oldu tabi ama annem gelicek zaten kismetse 3 ay sonra ama yine de insan bi tuhaf oluyo

kids_go'da gelmis.
naber cnm , nasilsin?

iyiyim canim sen nasilsin?? uzun zamandir takip edemiyorum valla cok sey kacirdigima eminim :)

bu arada göbisimi de koyuyorum simdi kizlar :)

aynen benim de pers. cuma artiyor. tum haftanin yorgunlugu herhalde... :-(

bikesha hosgeldin; naber?

ben de cmr. gidicem kipaya, ins. tum urunler bitmeden yetisirim.

kids_go'da gelmis.
naber cnm , nasilsin?
iyim canım, sen nasılsın? bencede git çünkü baya baya indirim var, bide çeşit çeşit. hem o bizim mothercareden aldığımız 7li zıbınların benzeri 5litakımlarda var. ben aldım çok güzel ve yumuşacık. hem boyun kısmıda rahat açılıyor, yani bebeğin kafası sıkışmaz:)

Dogum fotocusunu nekadara buldunuz cnm??? Bende uygun fiyata arastirioyrum daa
canım benim hastanemin anlaşmalı olduğu doğum fotoğrafçısı var...ben de nette araştırırken bulmuştum onu tesadüf bu ya...hastaneye muayeneye gittiğimde kendisiyle karşılaştım..3-4 değişik paketi var...sitesini vereyim bak istersen...ama ordaki fiyatları başka hastaneler için....ben medipole gidiyorum orayla anlaşmalı indirimli yapıyor...
Fotoraf Nazan Erden, Gelin - Damat ve Doum ekimleri ekimleri

cumartesi günü benden de kültür alacak doktor,
idrarda iltihap yüzünden

bu arada kızlar ben şiddetle kaşınıyorum sizde de oluyor mu ?
hem göbişim hem bacaklarım
yaa ben de bikaç gün üşendim..göğsüm fena kaşındı....bugün yok bakalım..ama çok fena yaa...haşır huşur uyuz gibi
vallaha ben de hep kırmızı bilirdim ve görürdüm...ama nette pembe,krem,mavi taçlar da gördüm:)
be kırmızı gecelik alacağım herhalde....tacıma da uyar hem

vallaha bizim hastanenin foto ekibi çok kalabalık...aynı anda biçok yerde çekime gidiyorlarmış...sezeryansa zaten önceden randevulaşıyorsunuz ama normalse size 24 saat açık bir cep tel veriyorlar ve muhtemelen sizden önce hastanede oluyorlarmış:)
sistem iyi...herkes memnun..ee fotolar da güzel....biz de kısmetse onla anlaşacağız

ben de o phalı olandan almıştım daha doğrusu eşim almıştı ama hepsi buradan almıştık indirim kuponumuz vardı..ürün gayet güzel,tavsiye ederim...ama nette bakının uygun fiyata bulabilirsiniz...unnado çok da indirim yapan bir site değil...

benim worksheet hazırlamam lazım yavrularaa...kaçtım şimdi..herkese öpücüks...

ya, keşke önceden bilseydim. ordaki tüm F&Fleri aldım bile, nayse ben yine beğeniyim belki başka ürünler gelince kullanırım. bu arada, söylediğin iyi oldu, sagol.

bide kızlar, kipanın kendi kartı var. adresinize sonra indririm kuponları gönderiyorlar. yani alış veriş sırasında kartı isteyin. bide, istanbulda da mı kipa var artık?! şaşırdım:)
bana kipa çok yakın geliyor, olmazsa sizi burdaki indirimlerden bilgilendiririm.

uff yaa,
isyerinde facebook yasak,
evde de printer yok :-((

gobisini gordum, cok tatli olmus masallah.
kilo da almamisa benziyorsun..

cnm su senin cizgi kahramanli tulumlarin fotolarini bulamadim; kolayindaysa buraya tekrar yukler misin ??:26:

evet cnm , haber ver bize dee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…