2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

uff yaa,
isyerinde facebook yasak,
evde de printer yok :-((

cnm su senin cizgi kahramanli tulumlarin fotolarini bulamadim; kolayindaysa buraya tekrar yukler misin ??:26:

evet cnm , haber ver bize dee..
okidoki:)
canım, bunlar işte geçen sefer aldığım çizgi kahramanlı olanlar ama ben üstelik bir kaç tane daha aldım fakat henüz çekmedim.
bide kipadan bunlardanda almıştım. şu 5li takımda indirim yoktu ama diğerlerde %50 indirimler var
 


aaa, hepsi birbirinden cici, bayildim valla.. renkleri hem sade hem cici, mothercare'inkiler kadar guzell;
hatta daha guzel valla.

cmr.yi beklemeden kipaya kosasim geldi simdi.
aksam da ablamlar gelecek, yarin aksam gideyim en iyisi ))
 
Yaa sitesinden baktim da 3 tanekipa var istanbulda. ama hepsi cook uzak bana. oraya gidene kadar harcadigim benzin parasi gecicek indirimi :)) kar ediim derken
 
Son düzenleme:

28. hafta sonu itibariyle toplam 12 kilo aldım ama doktorum inatla super gittigimi soyluyor eheh.. hersey yolundaymıs sorun degilmis nefes darlıgı bende de basladı bu hafta .. göğüslerde batma durumu artık eskisi kadar sık olmuyor.. onlarda kocuman oldular bu arada
 
aaa, hepsi birbirinden cici, bayildim valla.. renkleri hem sade hem cici, mothercare'inkiler kadar guzell;
hatta daha guzel valla.

cmr.yi beklemeden kipaya kosasim geldi simdi.
aksam da ablamlar gelecek, yarin aksam gideyim en iyisi ))
:) şimdiden iyi alışverişler o zaman:) bende işte hep netral renkler istiyorum, sadece pembe olmasını istemiyom. tabi bazen ister istemez oluyor:) bide çizgi kahramanlı olması hoşuma gitti. ama bir şey söyleyim biz bebeklerimizden daha çok çocuk oluyoruz:) resmen kendimiz için alıyoruz
 
Ya kızlar ben şu sıralar pek bir problem insan oldum İdrar tetkik sonucum temiz çıktı çok şükür. Benim uyuz doktorumu aradım sonucu söyledim. iyi ne güzel dedi. Ben de ama dün çok kötüydüm bu ağrılar neden oluyor olabilir dedim. Ağrımı tanımladım. Gayet ters birşekilde zaten hastanede çalışmıyor musun NST bağlat dedi. Peki bağlatayım ama bizim görüşmemiz yarındı onuda bugüne alayım mı? dedim ve yine terslendim. Galiba doktorumu değiştireceğim. Bu arada bu dr. benim 5 yıllık çalışma arkadaşım sohbetim olan 1 defa polip, 1 defa da kist ameliyatımı yapan doktor. Şimdiye kadar çok memnundum ama bu hamilelik sürecinde hiç memnun değilim. Her seferinde sinirim bozularak çıkıyorum yanından. Ne sorsam konu salağıyışım gibi davranıyor. Hİç bir açıklama yok. Yarın gittiğimde açıkça söyleyeceğim. Ve yine umursamaz tavırla davranırsa bir daha gitmeyeceğim.


kizlar,
madem dogum cantalarimizi bikac hafta icinde hazirlicaz;
listemizi bi tekrardan gozden gecirelim istedim.
ben bunlari alicam cantama; eksik bisey var mi sizce.

Bence gayet iyi olmuş

Herkese günaydınnn,

Geçmiş olsun canım, enfeksiyon varsa da önemli değil zaten, tedavi ediliyor kolayca.

Canım enfeksiyon çıkmadı. Ama doktorum beni hasta ediyor.


Canım yırtık ne demek? Anal bölgede mi?

canım bende şimdi sorucaktım almak lazım mı diye hangisini alıcaz

ırt 4540 99muşşş. ırt 3020 69 tl dijital ateşölçer de 12,90 .. benim hiç fikrim yok da...

Ben ırt 4540 dan aldım ama fazla bir fark yok sanırım aralarında( özellik olarak) bu arada alacağınız internet sitesine mail atarsanız kafanıza takılan sorularla ilgili 1 gün içinde yanıtlıyorlar. Özellikle unnado bu konuda çok hassas.

kızlar merhaba:.. bişey sorcam sizinde ayaklarınızda ve ellerinizde şişme oluyo mu. ben bu sabah uyandıgımda ellerim ve ayaklarımı tombul tombul buldum normale dönmesi öğleyi buldu.

Canım benim öyle tombul tombul olmuyor ama bileği gevşek olan çorabım bile bazen hafifde olsa iz bırakabiliyor.
 
Yaa sitesinden baktim da 3 tanekipa var istanbulda. ama hepsi cook uzak bana. oraya gidene kadar harcadigim benzin parasi gecicek indirimi :)) kar ediim derken
hava atmış gibi olmayım:) ama bu kipa ilk izmirde açıldığı için burda resmen her köşede var:):) ama ne yapalım şansına küs:) bir sonraki çocuğa artık yakınında da açılır sen şimdi beni öldürmekde istersin

nefes darlığım henüz yok ama gögüste batma olayı çok oluyor. kilo konusunu hiç açmayın, ebem bile alay etti benle. kız senin tüm yediklerini bebeğin mi yiyor dedi, tüm hamililikten sadece 2 kilo aldım. o kadar komik duruyorum ki, resmen önde çıkık bir göbek kendim ise bıdıcık bir şey kaldım. yemediğim tatlı kalmadı. imkansızdır diyorsunuzdur ama valla öyledir. açıkçası endişeleniyorumda. normal bir şey değil bu, bence
 

canım ben nasıl geleyim izmire istabuldaym...hem bu ürünler kipa da değilmi? buara kampanya nezamana kadarmış? bu ay sonu balıkesire gicidem orda annemlere yakın kipa var bakarım ..tabi kampanya bitmezse....aldıklarını nete koyarsan sevirim...
 
gelişimci, ben seni izmirli diye hatırlıyordum bide o gün sorduğun için direk haber veriyim dedim, kampanyanın ne zamana kadar olduğunu bilmiyorum ama şimdilik devam ediyor. umarım yetişirsinidir.

kızlar 25 haftalık bültenim geldi, koyayım dedim:)













Bebeğiniz Bebeginizin gelismesi ile ilgili ne oldugunu kontrol edin.
Yuvarlak içinde. "Vücudum her geçen gün daha dolgunlasiyor." Bebeginiz 30 cm'in biraz üzerinde boya ve 680 gram agirliga sahiptir. Cildi hala daha ince, kirisik ve solgundur fakat her geçen gün biraz daha kilo almaktadir ve bu eklemeye devam ettigi yag ve kaslar sayesindedir. Simdi artik küçügünüzün cildinin altinda ince kan damarlari gelismeye baslamistir ve bu ona pembe bir renk verir. Ayrica amniyotik sivi yutmaya devam etmektedir - ne yazik ki bu farkli tatlarda mevcut degildir!
Beynin kazanci. Beyin korteksi katmanlar halinde gelismektedir. Hareketlerin çogunlugu daha önce gelismis olan diger beyin alanlari tarafindan kontrol edilmektedir. Insanlarin serebral korteksi, bütün hayvanlarin arasinda en karmasik yapiya sahip olanidir ve bu yapi bize düsünme, planlama ve karmasik sekillerde hissetme kabiliyeti verir.

Düsünen adam.
Bebek düsünceli bir poz almistir, Rodin'in meshur heykelini andirmaktadir. Çevresindeki sulu ortamin sesleri tatlari ve duyulari ile ilgili algiladikça bunlar üzerinde düsünmektedir.


Hamileliğiniz Futbol annesi. Organlarınız sanki sıkıştırılıyormuş gibi hissediyor musunuz? Şaşmamak gerek, şimdiden rahminiz bir futbol topu büyüklüğünde. Sizin pubik kemiğinizden yukarı doğru sternum (göğüs kafesinin birleştiği kemik) ve göbeğinizin ara noktasındaki bir yere kadar uzanmaktadır, çapı yaklaşık 25 cm'dir.
Diyabet kontrolü. Genel olarak doktorunuz her ziyaretinizde idrarınızı şeker için kontrol eder. Bu dönemde doktorunuz sizin glikoz tolerans testi yapabilmenizi mümkün kılacak ayarlamaları yapabilir. Bu test tipik olarak 24 ile 28 hafta arasında yapılmaktadır. Bu test ile hamilelikten kaynaklanabilecek diyabet olup olmadığına bakılmaktadır. Yüksek kan şekeri durumu genellikle hamileliğin sona ermesi ile birlikte ortadan kalkar. Hamile kadınların yaklaşık yüzde 2 ile 5'ini etkilemektedir. Daha önce yapılan testlerde idrarınızda şeker çıktıysa, daha önce büyük bir bebek dünyaya getirdiyseniz veya bu sefer bebeğiniz büyük gibi duruyorsa doktorunuz sizi muhtemelen daha önce glikoz tolerans testine tabi tutacaktır.
Bu basit bir testtir. İlk önce şekerli bir solüsyon içersiniz. İki saat sonra laboratuar teknisyeni sizden kan alarak şeker seviyesini ölçer. Eğer kan şekeri çok yüksek ise özel bir diyete ihtiyacınız olabilir, ender vakalarda bu ensülin tedavisi olabilir.
Hadi yine kızım. Sürekli idrara çıkma ihtiyacı hamileliğin belki de en can sıkıcı zorluklarından bir tanesidir. Tam banyodan gelip yerleşiyorsunuz yeniden girmeniz gerekiyor! Bu can sıkıcı bir durum da olsa, ihtiyacı hissettiğiniz zaman hemen idrarınızı yapın. İdrar yolları enfeksiyonları (UTI) hamilelik esnasında sıklıkla görülür ve bunun sebebi idrarın hemen ve tamamen boşaltılmamasıdır.
Belli eden semptomlar. UTI'nın bir semptomu sık sık idrara çıkma ihtiyacıdır. Bir diğer sempptomu ise derhal ve gerçekten tuvalete gitmek için ihtiyaç duymanız fakat hiç bir şey çıkmamasıdır. Ayrıca idrara çıktığınız zaman yanma veya acı hissedebilirsiniz veya idrarınız hoş olmayan bir kokuya sahip olabilir. Bu semptomları taşıyorsanız hemen doktorunuzu arayın. UTI'lar kolay bir şekilde tedavi edilirler fakat hamilelik esnasında tedavi edilmezlerse ciddi komplikasyonlara yol açabilirler.
Uzmanlardan. Horlamanız geceleri eşinizin uyumasına engel mi oluyor? "Bu hamilelikte sıklıkla görülen bir şikayettir," demekte Dr. Elaine Zwelling, "Vücudunuzdaki artan östrojen tıkanıklıklara yol açar ve bu da sonuçta horlamanıza neden olur." Nasıl daha sessiz olarak uyuyabileceğinizi bu ipuçları ile Dr. Zwelling ve Dr. Thornton'dan öğrenin.
 
bide şu var:

HAMİLEYKEN GÜNEŞ KORUYUCU KULLANMAK
Cilt renginizi her yerde eşit olmasını sağlayacaktır. Güneşte kalmak hamileliğe bağlı pigment değişikliklerini daha da kötüleştirir; bu değişikliklerden biri de hamilelik maskesi denen, bazı kadınların yüzünü kaplayan koyu renk lekelerdir.
 

canım bu bülten nerden geldi anlamadım...
 
kızlar bişi sorcam,
3 gündür ishalim, doktorum yurt dışında imiş 23 ünde döncek, sizce bebeğime zarar verirmi yani başka doktora gideyimmi netten baktım bununla ilgili bişi bulamadım.
 
Bayıldım canım bunlara güle güle giyer inşallahh bebişin kızmıı?
 
ne bilim bende şişerim olmaz dar gelir giyemem diye almıyodum neticede doğum zamanı bayaa şiş olucaz ya
cnm yemege basladıktan sonra 2 saat sonra dıyo bende ole ölçüyorum genelde 120 nın altında cıkıyo dua edın benım ıcın pazartesı kontrol var ıns insülin başlatmaz dr ((((

canım inşallah tez zamnada iyileşir kardeşin geçmiş olsun :)
normal doğumda sancı başlayınca haber veriyosun yetişiyorlarmış bide ortak çalıştıkları fotografcılar oluyo ben biçok kişiden fiyat aldım ama hala karar vermedim valla bizim dr da özlem poyrazoğlu var onunlada görüştümminimumda 600 tl ye patlayacak galiba
ay canımmm yaaa hatıladım ilk teşhis konan zamanı amaaaannn ya bazı drlar da empati hiç olmuyor çok kütük oluyorlar tekrar çok geçmiş olsun canım herşey iyi olackatır hiç karamsar olma :)):))
ayy çok üzüldüm bende ama biraz önce okudum iyi haberler var iyi gidiyormuş:)
ayy eşinlede kavuşuyorsunuzzz ay ay ay hadi gözün aydın ama sendeki o kayınvalide sizi hiç başbaşa bırakmaz heraldeeee :))) utanmasa arnızda yatacak modelden
neyseee bide su flowers children olayı kopardı beni:))))
valaa onlada( nazan erden ) yazıştım onda da fi yat 600 den fazlaya geliyor bize indirim yaparlarmı acaba bilmiyorum
şu taç mevzusuna bende takıldım netten yapıp satanlar var 25-30 tl civarı oralardanmı lasam benmi yapsam bilemedim :)

canım bence sen biliyorsundur diye düşünüp seni fazla pimirikli buluyor galiba ama takılma bunlara benim dr da bazen beni 20 dk da paketliyor ama iyi diye sitem etmiyorum sende drluğundan memnunsan bunları fazla takma çünkü yeniden birini bulup inanıp güveneceksin sıkma canını oyüzden unut gitsin :)
 
Merhaba kızlar kontrole gittik ve erken doğum riskimin olduğunu söyledi dr.
İri bir bebek ve suyun çok fazla dedi 820 gr.mış aynı haftada olanlar sizin bebişler kaç gr acaba çok merak ettim.yediklerim fazla geliyormuş bana şeker yükleme sonucum çıksın belkide diyetisyene yönlendirilicemm
 

Rica ederim canım, sana da teşekkürler, kart almamıştım ben de.
 

canım ne alakası var sadece bebek büyük diye mi dedi benim de 24+3te 783 gram geldi
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…