2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

liste yaptım ne alsak diye.ama daha çok bişey almadım.şimdi inceliyorum sizin yazdıklarınızı ne eksik ne yapsam diye.ilk bebeğim benim.cinsiyeti erkek. aldıklarımın fotolarını çekip eklerim ben de topiğe.genelde internetten aldım şimdiye kadar.bulunduğum yerde pek mağaza falan yok.her aya bütçe belirledik ona göre ufak ufak almaya çalışıyoruz

cnm 1-2 dk. mi suruyor senin de yoksa uzun sure kaliyor mu?

doktora ilk kontrolun de sorarsin cnm,
simdi dikkat et,
oldugunda say,
gunde 4-5 i gecmiyorsa fazla korkma ama yine de doktoruna sor sen de cnm

1-2 dk sürüyo yatınca yada sırtımı geri verince tam rahatlıyo biraz erken doğum riski yoktur dimi

sagol, canım. bencede ilgilensin, yoksa hazırdan çocuk alacak kucağına:) şimdi ben bol bol naz yapmazmıyım, onu uğraştırmazmıyım tüm yalnızlık acısını çektirecem ona gerçi garibanım ne yapsın, o da orada baya bir çekti. hele benimki hem çok titiz, hem çok nazlı yetiştirildi, düşünün artık askerde neler yaşadığını ama iyi ders olmuştu ona
kızlar, sizce geceleyin hangi meyveden aşırsam

bolbol naz yap yapamadıklarının yerine canım tadını çıkar doyana kadar birbirinizi seyredin özlem çekmek çok zor allah hiç ayırmasın bi daha

bolbol naz yap yapamadıklarının yerine canım tadını çıkar doyana kadar birbirinizi seyredin özlem çekmek çok zor allah hiç ayırmasın bi daha
sagol, canım. inş. kimseyi de ayırmaz. nazımı yapmazmıyım ben ona, uğraştırmazmıyım ama ilk başta doya doya bir özlemimi gideriyim. zaten şimdiden sevdiği tüm yemeklerini yapmaya başladım. yani kıymetimi bilsin:78:

biz eşimle 1.5 yıl nişanlı kaldık ve sadece 4 kere görüşebildik o yüzden özlem çekmek çok zor heleki hamileyken rabbim sana iyi sabır vermiş gerçekten ben dayanamazdım heralde bencede bilsin kıymetini bak kaç ay kaldı şurda doğuma sen en zor kısmın yalnız geçirmişin zati bundan sonrada olsun artık yanında

merhaba kızlar.. ne çok yazmışssınız atlaya atlaya zor okudum valla..

öncelikle idrar yolu enfeksiyon sorunu olan arkadaşlar hepinize çok geçmiş olsun..

cuma günü çok canım sıkkındı bebiş hareketsizdi daha doğrusu yavaş kıpırtı şekilde hissediyodum.dün baya hareketliydi bugun gene sessizdik.. bu arada dün bugün sebepsiz nedenle ağladım durdum eşimle de atıştık çook alıngan ve sulugözlü oldum.neyse tatlıya bağladık ama boşu boşuna üzüldüm çok kızıyorum kendime..

bugün kipaya gittik..pepermintcim biz deunutmuşuz hediye çekini.zaten bişeykalmamış kipayı bitirmişler resmen.. 3-6 aylık 3lü tulum paket almıştım 25 tlye daha önce 18 tl onun iç bodysini aldım yine 3lü pakette..

mothercarede tulumlar geçen aldıklarımın aynısıydı pek bişeyde inmemişti.bayaa umutsuzdum.ama sonra ikinci ürüne %50 indirim olan ürünlerin olduğu reyonu gördüm.
8lihediye seti diye bişey vardı 80 tl ,bide3 tulum-3 body seti vardı (mavi tek renk) 60 tlye ..bunlar 110 tlye geldi....bide 3lü kolsuz-3 lü yarım kolu çıtçıt takımı aldım bunlarda 27 tl geldi.0-3lük dönemi böylece halletmiş oldum çok şükür. hastane çıkışlarım kaldı o da gelecek aya kısmetse ..araba ,beşik, yatakk da bi sonrakine takipteyim arkadaşlar sizi...

My_Little_Sun_Shine sana beslenmeyle ilgili soru sormak istiyorum ben yumurta balık et vs şeyler yemiyorum bu bebeğimin gelişimini çok etkilermi diğer herşeyi yiyorum daha çok kızartma ve tatlı türü yiyorum kilo alımım düzenli bi şekilde ilerliyo hamile kaldığımda 3 kilo verdim sonra toplam 7 kilo aldım bebeğin kilosuda iyi sence neler yapmam gerek beslenme konusunda

canım aldıklarını gülerek kullan. ben de çok hassasım bu aralar bir de sıkıntı çok olunca bir de bebek hareketi değişince çok etkileniyor insan. artık anne olmaya çok alıştık çok kabullendik bişey olsun bebeğimize zarar versinb istemiyoruz rabbim bebeklerimizi de bizi de korusun.

canım ben de canım isteyince tatlı yiyorum ama kırmızı et falan da tüketmeye dikkat ediyorum her kahvaltıda yumurta tüketiyorum. çok önemli bebeğin gelişimi için sadece kilo önemli değil gelişimde. kızartma canım isterse yerim ama daha faydalı şeylere ağırlık ver bence

sabahları zaten okula gidince orda simitle falan geçiyo valla evde ekmek arası hazırlamaya çalışıyorum peynir domates biber falan koyuyorum içine okula götürüyorum hiç olmazsa peyniri bari tüketeyim diye yumurtayıda öğleden sonra gelince yemeye çalışayım o zaman kırmızı etede başlarım artık napim haftada 1 olsa yeterlimi

Canım geçmiş olsun. Ama bence korkulacak birşey yok ilaçlarını kullan bol su iç. İnşallah en kısa zamanda geçer...

Şimdilik tavanı bitirdik ve duvarların 1. kat boyasını yaptık. Kuruyunca 2. kata geçeceğiz haftaya pazar günü bitmiş olacağını ümit ediyorum. Fotoları koyarım mutlaka. Kartondan bulut şeklinde şablon yaptım, tavana bulutlar yapıp, maviye boyadık bu resim odanın ki değil ama daha önce yaptığım balkonun resmi bunun gibi oldu odanın da tavanı

Madem çok ,iyi diyorsun alayım bende badem yağı o zaman.

Umarım sıklaşmaz canım ya. Eğilme tabi yapsın eşin. Saolsun benim eşimde çok yardımcı oluyor ama sonuçta bu bebkler bizim aşk meyvalarımız. Onların iyi olması iiçin annecik ve babacık özveride bulunacak

duvar çok güzel olmuş bence bulutların etrafına fosforlu kağıt yapılsa gece karanlıktada onlar parlasa nasıl olur ki:44: yıldız falan konsa mesela

Selam kizlar, umarim herkez Iyidir. Iki gundur pek takip edemedim. Esim sonunda dondu amerkadan kizima ve bana cok guzel seyler almis. Dunde kontrolumuz, seker yuklememiz vardi. Sonuclarini pazartesi alacagiz. Kizim babasini cok naz yapti uzun sure yuzunu gostermedi,doktor ara vermek zorunda kaldi biraz gez dolas cikolata ye sonra bakalim dedi. En sonunda kizim kipirdamaya ve pozlar vermeye basladi. Dort boyutlu vide goruntulerini cd' de aldik. Kizim 765 gr olmus. Normal dedi doktorumm. Sonra e-bebek magazasina gittik bebek telsizi banyo urunleri vs aldik. Bir sure hediye cekimiz de var sonraki haftalardada onlari kullanacagiz. Izin alabilirsem 19 mayis haftasi izmire annemleri ziyarete gitmeyi dusunuyorum. Bizden haberler boyle ....

gözün aydın canım cicilerinizide güle güle kullanın inşallah

canım, bebişin güle kullanır inş. ya kipa konusunda merak etme, o kıyafetler sık sık geliyor, indirmleride çok oluyor. ben kipanın hipermaketine baya yakınım, yeni idirim oldu mu yine haber veririm. araba konusunda baren bir fikir verebildin mi?

valla, bende çok zor yiyorum kırmızı et ama yine haftada 1-2 kendimi zorluyorum. yumurtayı, peyniri ve balığı kesinlikle tüketmeye çalış çünkü direk bebeğin beyin gelişimini sağlıyor. ben sabah yemiyorsamda akşam atıştırmalık olarak kesin peynirle yumurtayı yiyorum. bide şu balığıda sık sık yiyebilsem. doktorumda çok uyarıyor ama balıktan çok tiksindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…