oh, gel gel sen bizim buralara. havalarda zaten çok güzel:)Selam kizlar, umarim herkez Iyidir. Iki gundur pek takip edemedim. Esim sonunda dondu amerkadan kizima ve bana cok guzel seyler almis. Dunde kontrolumuz, seker yuklememiz vardi. Sonuclarini pazartesi alacagiz. Kizim babasini cok naz yapti uzun sure yuzunu gostermedi,doktor ara vermek zorunda kaldi biraz gez dolas cikolata ye sonra bakalim dedi. En sonunda kizim kipirdamaya ve pozlar vermeye basladi. Dort boyutlu vide goruntulerini cd' de aldik. Kizim 765 gr olmus. Normal dedi doktorumm. Sonra e-bebek magazasina gittik bebek telsizi banyo urunleri vs aldik. Bir sure hediye cekimiz de var sonraki haftalardada onlari kullanacagiz. Izin alabilirsem 19 mayis haftasi izmire annemleri ziyarete gitmeyi dusunuyorum. Bizden haberler boyle ....
maşallahhhh bebişine .. güle güle kullanın canım..Selam kizlar, umarim herkez Iyidir. Iki gundur pek takip edemedim. Esim sonunda dondu amerkadan kizima ve bana cok guzel seyler almis. Dunde kontrolumuz, seker yuklememiz vardi. Sonuclarini pazartesi alacagiz. Kizim babasini cok naz yapti uzun sure yuzunu gostermedi,doktor ara vermek zorunda kaldi biraz gez dolas cikolata ye sonra bakalim dedi. En sonunda kizim kipirdamaya ve pozlar vermeye basladi. Dort boyutlu vide goruntulerini cd' de aldik. Kizim 765 gr olmus. Normal dedi doktorumm. Sonra e-bebek magazasina gittik bebek telsizi banyo urunleri vs aldik. Bir sure hediye cekimiz de var sonraki haftalardada onlari kullanacagiz. Izin alabilirsem 19 mayis haftasi izmire annemleri ziyarete gitmeyi dusunuyorum. Bizden haberler boyle ....
canım, bebişin güle kullanır inş. ya kipa konusunda merak etme, o kıyafetler sık sık geliyor, indirmleride çok oluyor. ben kipanın hipermaketine baya yakınım, yeni idirim oldu mu yine haber veririm. araba konusunda baren bir fikir verebildin mi?
valla, bende çok zor yiyorum kırmızı et ama yine haftada 1-2 kendimi zorluyorum. yumurtayı, peyniri ve balığı kesinlikle tüketmeye çalış çünkü direk bebeğin beyin gelişimini sağlıyor. ben sabah yemiyorsamda akşam atıştırmalık olarak kesin peynirle yumurtayı yiyorum. bide şu balığıda sık sık yiyebilsem. doktorumda çok uyarıyor ama balıktan çok tiksindim
canim benim sen dondunmu almanyaya
canım, o yogadan olduğunu zannetmiyorum ama sen yinede dikkat et. ya bu bebekler bizim yüreklerimizi hoplatıyorlar. benimki hep düzenli saatlerde hareket ediyor. sonra ben 1 hafta baya bir yoğundum, tüm hareketleri kesilmişti. arada karnıma azıcık vuruyordum ama tık yok. şimdi geri hareketlenmesi başladı ancak bu seferkiler çok sancılı. ama gündüz 1 oldu mu başlıyor, bide gece 1.30da da baya kıpırdıyor. zaten saati ondan biliyom. guguk kuşum o benim
My_Little_Sun_Shine sana beslenmeyle ilgili soru sormak istiyorum ben yumurta balık et vs şeyler yemiyorum bu bebeğimin gelişimini çok etkilermi diğer herşeyi yiyorum daha çok kızartma ve tatlı türü yiyorum kilo alımım düzenli bi şekilde ilerliyo hamile kaldığımda 3 kilo verdim sonra toplam 7 kilo aldım bebeğin kilosuda iyi sence neler yapmam gerek beslenme konusunda
duvar çok güzel olmuş bence bulutların etrafına fosforlu kağıt yapılsa gece karanlıktada onlar parlasa nasıl olur ki:44: yıldız falan konsa mesela
bende o dediğin 10lu takımı göremimiştim. olmazsa yarın gidip bakayım. o 0-3 ayırımı bende pek yapamıyom, kafama göre takılıyorum. uzun kollu oldumu 3-6 alıyom, kısa kollu ya tam 0 yada 0-3. hem ondan hem bundan yapıyom:)maşallahhhh bebişine .. güle güle kullanın canım..
sağol tatlım haber ver valla. o disney takımlarından hiç kalmamış alyım diyodum bi iki tane..
buarda mavili takım dediğim yenidoğan ve 10lu setmiş başlık patik önlük de çıktı içinden bedava almış gibi hissettim kendimi pek mutluı oldum . 30liraya bissürü şey almış oldum tam yeni zamanlarında giydirmelik. şiddetle tavsiye ederim..
şu yeni doğan,0-3 aylık ayrımını da yapamadım ya neyse azar azar olsun hepsinden en iyisi ..
sen belki bir gün hareketlenmezse o zaman aile hekimine git kalp sesini dinlettir. çünkü bebişler bazen hareket ediyor ama biz onu hissedemiyozdöndüm canim carsamba günü hersey cok güzeldi hic bi sorun yoktu da bugün bebisim biraz üzüyo beni pek bi hareketsiz
canim benimki de hep düzenli saatlerde hareket ederdi ama bugün cok üzüyo beni yani gecenin bi saati kalkip hastaneye gidebilirim gerci orda da ne yaparlar bilemem
canım, ya bu balık ilacı nasıl bir şey. bende balık pek tüketemiyom, normalde eşimle her hafta kesin yerdik ama hamilikte çok tiksindim. olmazsa bende bu dediğin ilaçtan alayım. kızım zeki olsun barenCanımm protein kaynağı besinleri tüketmiyorsun peki balık hapı, vitamin, b12 desteği alıyor musun? YHukarıda yaptıklarının tam tersini yapman lazım aslında. kilon çok da kriter değil ama tabi doktorun bebeğin gelişiminde sorun yok diyorsa ne güzel. Peki yemediğini söylediğin besinlerden tiksindiğin için mi yemiyorsun ????
Canım aslında fosforlu boya ile içlerini botyayabilirim süper fikir :)))) Saol.
Chicco Ct 0.2 Duo Travel Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr
kizlar,
bebegime bu araba
oto koltugunu almak istiyorum.
sizce nasil?
fikri olan var mi chicconun bu modeli ile ilgili?
merhaba arkadaslar,
size cumadan beri olan gelismeleri anlatayim,
cuma aksami kipa'ya gittik; kipadaki bebek bolumunu haber veren bikesha ve redmask , ikinize de cok tesekkurler.
f&f markasi ayni mothercare gibi, %100 pamuklu, cok kaliteli ,
kizima 3lu paket uzun kol citcitli body,
2li pk alt ust takim
ve 3lu paket tulum aldim.
hepsi 60 tl tuttu
10 tl ind.cekini evde unutmusuz ama ind.den yararlanamadik, olsun yine de cok ucuz.
dun doktor kontrolumuz vardi,
bebegim 600 gr olmus,
plesanta yukarida, rahim agzi uzunlugu normal,suyumuz yeterli, bebegimin gelisimi iyiymis.
yalniz benim kasik agrilarimi doktora tarif ettim ve rahim kasilmalarim baslamis :-((( aslinda 28. haftada baslarmis ama ben de erken baslamis, o da yorgunluktanmis buyuk ihtimalle (calistigim icin dinlenemiyorum ve isyerim cok uzak, gunde 3 saat tarfikteyim:-(((
gunde 4-5 kez kasilmam oluyor, doktor bu bisey degil ama artarsa seni istirahat ettirmemiz gerekebilir dedi..
bir de 32. haftada izne cikacakmis gibi programini yap dedi, kesin degil ama 32. haftadan sonra calisamayabilirsin buyuk ihtimalle dedi.
suan icin bir risk yok Allah'a sukur, soylenenler hep ihtimaller uzerine ama yine de dun epey kotu oldum, agladim :-( esim annemler falan konustular , teselli ettiler beni,
bugun daha iyiyim.
iste benden haberler boyle arkadaslar,
ha 2 hafta sonra seker testi + kan ve dirar testlerim yapilacak.
kilom icin doktor gayet iti dedi.
kizacak diye korkarak gitmistim halbuki
ayaklarimdaki sisler icin de normal dedi, bacaklarim siserse ve tans. yukselirse tehlike varmis.
kızlar selam,
dün doktor randevum vardı idrarda enfeksiyon için..
malesef idrar bulanık çıkmıştı..
ve iltihap da çıktı..
ilaç tedavisine başladık..çok şükür bebeğim iyi ama canım çok sıkıldı..
bir de yalnız gitmiştim doktora..hastaneden çıkınca tek başıma ağladıminşallah tez zamanda geçer dua edin
gözün aydın canım cicilerinizide güle güle kullanın inşallah
oh, gel gel sen bizim buralara. havalarda zaten çok güzel:)
bebeğinide gördün, bir kaç eşya da aldın, sende mutlusu yoktur şimdi bu hafta:) bebek eşyaları hayırlı olsun. güle güle kullanırsınız inş. bide telsizden wak wak seslerinide duyarsanız inş. çok ağlamaz umarım:)
maşallahhhh bebişine .. güle güle kullanın canım..
teyzeleri teşekkür ederiz. Evet Bikesha izmiri ailemi çok özledim.
1-2 dk sürüyo yatınca yada sırtımı geri verince tam rahatlıyo biraz erken doğum riski yoktur dimi
canim amanin sicaklara dikkat et. simdi yok agrin sizin dimi??ya camasir suyundan falan uzak duruyorum ama insan yeni tasininca evi bi guzel temizlemek istiyor. artik temmuzda annem gelince yapar napalim.
canim cok gecmis olsun. ama dedigin gibi artik olucakmis bu agrilar sizilar. bu arada bu bebek odasi olayini merak ettim bisey yaparsan foto eklee.
bu arada ben bademyagi kullaniyordum simdi bitti. ben hamile kalinca oldu tuylenme. badem yagi arttirdimi bilmiyorum ama bana sorarsan kila tuye care bulunurda catlaga yok. en iyi gelende bademyagi catlak icin. bence kullan.
canim peki ben ekledimmi seni facede?? bekliyormu yoksa. eklemedimse bi mesaj atsana anliyim sensin.
cok sevindim canim benim. allah herkesleri kavustursun. hehe ne guzel olucak bundan sora sana. hani biz yanlizdik ya naz yapamiyorduk. bi anda esimizle olunca boyle daha bir guzel geliyor ilgisi dolduruyor herseyi. daha bi ilgilenicek bebekle herseyi sorucak. cok guzel yaa:))
canim benim sen dondunmu almanyaya
siz de öğretmenmişsiniz profilden baktım.nerede görev yapıyorsunuz
ya sule sımdı sen dıyınce tırstım
ya benımde genelde sag tarafıma toplanıyo cocuk canımı yakıyo bazen o kadar yanı artık kafasımı poposumu bende anlamıyıorum bıraz ovalıyorum sonra gıdıyoo
yanı o coocuk deılmıymıs nasıl olur ben ovunca vuruyo ama erken dogum rıskımı sımdı anlamadım yaaa :18::18::18::18::18:
Canımm protein kaynağı besinleri tüketmiyorsun peki balık hapı, vitamin, b12 desteği alıyor musun? YHukarıda yaptıklarının tam tersini yapman lazım aslında. kilon çok da kriter değil ama tabi doktorun bebeğin gelişiminde sorun yok diyorsa ne güzel. Peki yemediğini söylediğin besinlerden tiksindiğin için mi yemiyorsun ????
Canım aslında fosforlu boya ile içlerini botyayabilirim süper fikir :)))) Saol.
cnm benım sadece badem yagı mı suruyosun
ya ben lıerac kullşanıyorum ama catlıyorum yaaa
sımdı bende badem yagı alsam sursem fayda edermı bıraz daha
offf o kadar para verdık aldık bı halta yaramadıı
ya benım karnım bıraz buyuk aslında her halukarda catlar gıbıme gelıyo ama((
ne bılım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?