2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oh, gel gel sen bizim buralara. havalarda zaten çok güzel:)
bebeğinide gördün, bir kaç eşya da aldın, sende mutlusu yoktur şimdi bu hafta:) bebek eşyaları hayırlı olsun. güle güle kullanırsınız inş. bide telsizden wak wak seslerinide duyarsanız inş. çok ağlamaz umarım:)

maşallahhhh bebişine .. güle güle kullanın canım..

sağol tatlım haber ver valla. o disney takımlarından hiç kalmamış alyım diyodum bi iki tane..
buarda mavili takım dediğim yenidoğan ve 10lu setmiş başlık patik önlük de çıktı içinden bedava almış gibi hissettim kendimi pek mutluı oldum . 30liraya bissürü şey almış oldum tam yeni zamanlarında giydirmelik. şiddetle tavsiye ederim..
şu yeni doğan,0-3 aylık ayrımını da yapamadım ya neyse azar azar olsun hepsinden en iyisi ..

canim benim sen dondunmu almanyaya

döndüm canim carsamba günü hersey cok güzeldi hic bi sorun yoktu da bugün bebisim biraz üzüyo beni pek bi hareketsiz

canim benimki de hep düzenli saatlerde hareket ederdi ama bugün cok üzüyo beni yani gecenin bi saati kalkip hastaneye gidebilirim gerci orda da ne yaparlar bilemem

Canımm protein kaynağı besinleri tüketmiyorsun peki balık hapı, vitamin, b12 desteği alıyor musun? YHukarıda yaptıklarının tam tersini yapman lazım aslında. kilon çok da kriter değil ama tabi doktorun bebeğin gelişiminde sorun yok diyorsa ne güzel. Peki yemediğini söylediğin besinlerden tiksindiğin için mi yemiyorsun ????

duvar çok güzel olmuş bence bulutların etrafına fosforlu kağıt yapılsa gece karanlıktada onlar parlasa nasıl olur ki:44: yıldız falan konsa mesela

Canım aslında fosforlu boya ile içlerini botyayabilirim süper fikir :)))) Saol.

mide yanması problemi çeken annelere havuçtan sonra bi önerim daha olacak.kepekli unla yapılmış bildiğimiz köy yufkası bunuda geçenlerde keşfettim.midemin yine köpürdüğü bi gün çocuklar yufka sac ekmeği getirmişlerdi.(köy öğretmeni olunca doğal ürünlere rahat ulaşabiliyorsunuz)bi kaç ısırık yedikten sonra midemin rahatlattığını farkettim.imkanı olanlara tavsiye ederim

arkadaşlar maskodan geldik ama kafamdaki gibi bişey bulamadım ve bütün hepsi aynı tarz aynı model... bu arada kipa da indirim nezmanaa kadarmış? bilen varmı?

bende o dediğin 10lu takımı göremimiştim. olmazsa yarın gidip bakayım. o 0-3 ayırımı bende pek yapamıyom, kafama göre takılıyorum. uzun kollu oldumu 3-6 alıyom, kısa kollu ya tam 0 yada 0-3. hem ondan hem bundan yapıyom:)

sen belki bir gün hareketlenmezse o zaman aile hekimine git kalp sesini dinlettir. çünkü bebişler bazen hareket ediyor ama biz onu hissedemiyoz

canım, ya bu balık ilacı nasıl bir şey. bende balık pek tüketemiyom, normalde eşimle her hafta kesin yerdik ama hamilikte çok tiksindim. olmazsa bende bu dediğin ilaçtan alayım. kızım zeki olsun baren tam adını verirmisin

Chicco Ct 0.2 Duo Travel Puset - Anne ve Bebek - joker.com.tr

kizlar,

bebegime bu araba
oto koltugunu almak istiyorum.
sizce nasil?

fikri olan var mi chicconun bu modeli ile ilgili?

Canım çok incelemedim ama, katlanınca çok yer kaplıyordu bu model, ama yer problemimiz yok diyorsan , iyice incele bakalım mağazada.

Sıkma canını canım dikkat edersin, hiçbir aksilik çıkmaz inşallah.
Ben de bugün kipadaydım, birkaç bişey aldım kız direk sordu sizce bunlar 50 TL tutar mı diye, ben de hesaplamadım dedim, kendi elinde indirimin barkodu vardı bana çıktıyı bile sormadı, ben verdim, siz de sorsanız belki indirim yaparlardı. Bir de o paketli ürünlerde indirim var mıydı cnm? yok diye almadım ben, sonraya bıraktım nasıl olsa hep var diye...

Canım bende de çıkmıştı 5 gün antibiyotik kullandım geçti çok şükür, bol su içmeyi ihmal etme ama, günde 3lt civarı demişti benim doktorum.

gözün aydın canım cicilerinizide güle güle kullanın inşallah

maşallahhhh bebişine .. güle güle kullanın canım..

teyzeleri teşekkür ederiz. Evet Bikesha izmiri ailemi çok özledim.

1-2 dk sürüyo yatınca yada sırtımı geri verince tam rahatlıyo biraz erken doğum riski yoktur dimi

ya sule sımdı sen dıyınce tırstım
ya benımde genelde sag tarafıma toplanıyo cocuk canımı yakıyo bazen o kadar yanı artık kafasımı poposumu bende anlamıyıorum bıraz ovalıyorum sonra gıdıyoo

yanı o coocuk deılmıymıs nasıl olur ben ovunca vuruyo ama erken dogum rıskımı sımdı anlamadım yaaa :18::18::18::18::18:

cnm benım sadece badem yagı mı suruyosun
ya ben lıerac kullşanıyorum ama catlıyorum yaaa
sımdı bende badem yagı alsam sursem fayda edermı bıraz daha
offf o kadar para verdık aldık bı halta yaramadıı
ya benım karnım bıraz buyuk aslında her halukarda catlar gıbıme gelıyo ama ((
ne bılım yaaa

vuruyosa çocuktur heralde ne bilim valla bende çok korkuyorum şu anda fazla yorulmamaya dikkat et ben çok eğilip kalkınca oluyo bende eğilmicem artık

önemli değil şeker ne demek fikir vermek bebiş annelerine yegane görevlerimizden biri bu arada ben hiç bi ilaç kullanmıyorum kullanınca ağır geliyo heralde hastalanıyorum o yüzdende içmiyorum o dediklerimdende çok tiksindim inan görmek dahi istemiyorum

kızlar ben o kadar çok mayıştımki kafamı kaldıramıyorum artık biz yatıyoruz kızımla hepinizi öptük iyi geceleeeeeeeerrrrr

canım dr.a daha 3 aylıkken sordum hangi kremi kullanayım dedim...oda pahalı kremler almana hiç gerek yok..her ay alman gerekebilir badem yağı kullan dedi..bende daha 3 aylıkken badem yağı aradada bebeyağı kullandım..ama bence bünye meselesi 5 aylıkken çatlamaya başladım...zaten tahmin etmiştim ben kilo aldığımdada çatlamıştım...yani kremler yağlar bahane çatlayan çatlıyo..sadece nemlendirmiş oluyor..belki daha fazla çatlamayı azaltıyordur..bu arada daha önceki çatlaklarım pembeden ten rengine dönmüştü..bunlarda öle olur sanırım..takmıyorum... bu arada canım sen yarın dr.a gidicenmi? ben gdicem dahiliyeye...

My_Little_Sun_Shine ve Peppermint, ay, kızlar allah sizi ne yapsın:):) tamda forumda 6 ay kınası diye bir konu gördüm, o da ne diye merakla girdim, bir ne göreyim bizim kızlarda ordaymış. çok komiğime geldi. hele peppermint direk meraklı bir şekilde bu olayda ne sormaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…