2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sen belki bir gün hareketlenmezse o zaman aile hekimine git kalp sesini dinlettir. çünkü bebişler bazen hareket ediyor ama biz onu hissedemiyoz

canim burda o isleri aile hekimi degil ebeler yapiyo ama zaten gerek kalmadi cok sükür eski performansina geri döndü kizim babamiz da türkiyede oldugumuz sürede böyle sert vuruslara denk gelememisti korktu napiyo böyle diye :)

günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn...babişi yolladık işe...malum bugün free günümüz...keyif yapıces kızımla :)
ay bu hafta süper geçeceğe benzer..bugün boş gün...salı,çrşb iş...prşb 19 mayıs,cuma da ertesi gün tatili...kebap kebap:)
sözzzzzzzzzz sizler için de yan gelip yatıcem ihihhihi
herkeseeeeee güzel bir hafta diliyoruzzzzzzz kuzumla...mucuk

öncelikle hepinize çok teşekkür ediyorum..
eğer yanımda o gün laptop olsaydı bu kadar üzülmeyecektim yani...

suyu çok içiyorum canım..ne çıktı şimdi hatırlayamadım ama kültür aldı..
iltihapı baticonla temizledi sonra korkma bak kızın duruyo orda diye gösterdi
ilaçlarımı içiyorum inşallah geçecek

keyifiniz bol olsun canım..sabah sabah ben çalışıyorum..yat benim yerime de
tv ye de bak..yeşilçam filmi izle

Güzelll bi haftaya günaydııııııııııııııınnnnnn

cerenimocum tekrar geçmiş olsunn.. Bunlar hamileliğin cilveleri herhalde.. şükür bebişler iyi ya.. Az kaldı şunun şurasında..

Hippycimmm ohhhhh yan gel yat bizim için de.. Zor işe geldim ama hava müthişşş güzell kendime çabuk gelirim..

Bekishacım 10lu set mothercaredeydi.. Kipayı bitirmiş anlkaralılar. Bişey bırakmamışlar ki.. 3lü çıtçıtlı body aldım o kadar.. Geldikçe alırım artık..

gunaydin cnm,
valla ben merak ettim, nerenin kimin gelenegi bu diye,
hatta netten arastirdim, usenmedim;
ege bolgesine hasmis.
,

gunaydin redmask cnm;

sezonsuz urunlerde 2.si %50 indirim devamli var mothercare'da.
ayin 15ini beklemene gerek yok canim benim..

o 10lu seti ben de cok begeniyorum , hast. cikisi olarak kullaniliyor o canim;
gule gule kullansin bebisin;
bak 1 tk hast.cikisin oldu bile

bu arada kizlar benim diger aldigim 0-3 aylar; mothercarein 0-3 aylari yaninda minicik kaliyor; mothercare'in kaliplari buyuk yaa

günaydın güzel anneler, nasılsınz..benim 11 kilo hariç herşey yolunda gidiyor.şu kilolara bir dur diyemiyorum.malum annemde yanımda iyice tembel oldum çıktım

günaydınn canım ööle mi iyi oldu söylediğin.. ama %50 indirimli tulumlar geçen ayın aynısıydı biliyo musun erkek bebişler için bi kaç taneydi.. ben de düşünmüştüm hastane çıkışı olur mu diye emin olamamıştım.. iyi sevindim bahaneyle hastane çıkışı almışım.. idilin hastane çıkışını da alıcam canım 20li mi alayım 10lumu sence..

hakikaten mothercarenin 0-3 aylıkları büyük.. başka markalardan 0-3'e biraz yatırıyım yapayım o zaman.. yalnız ağustos sonumu gelicek ortası mı bilemediğimden şortlu tulumlar-kısa kollu tulumlar konusunda kararsız kalıyorum..

günaydın kızlarrr

ya bi sıkıntım var benim.dünden beri karnım aşırı serteşiyor.ben önce bunları bebk kafasını sırtını dayıyor sanıyordum ama bu kasılma denilen şey sanırım.sizde de oluyor mu böyle.bebek bir yere dayanıyormu top gibi..:18:

Son düzenleme:

Canım dün aldığımız tulumlara bir baktım 0-3 ay hep uzun kollu almışım. Tabi ben baya bir önce aldım tulumları o zaman o kuduğum yazılarda bebeklerin yağ dokusu tam gelişmediğinden uzun kollu alın yazıyordu ama geçen Ayşe Öner kolsuz giydirin ağustos eylül de diyince herşey çorba oldu ((

Canım ben New Life' ın EFA Daily' sini öneriyorum. Saflık oranı çok yüksek, balık karaciğeri kullanılmıyor. Günde 1 tane alınması yeterli.

Ama ilginç bir konu başlığı değil mi?? :)))) Ben böyle birşey hiç duymamıştım. Nitekim bizim buralarda yok öle bir adet.

Ohh valla bizim için de dinlen canım. Ben 19 mayıs ertesini bırak 19 Mayısta da çalışıyorum

Ya kızlar bebişlere eylülde ne giydireceğiz uzun kollu mu kısa kollu mu? Tulum mu alacağız alt üst ayrı mı? Dün benim tüm dengeler şaştı. Bütün listem alt üst oldu aldığımız şeyler yıkandı ütülendi birde baktık tulumlar uzun kollu falan. Bir de tulumun içine tekrar birşey giydirmek gerekir mi eylül gibi?? Offff bugün tekrar çıkıp lışveriş yapacağım.

günaydın canım bende aynı durumda bugün tatil perşembe tatil ohhh ne güzel....

sulesliiiii canım bir süredir yiyemiyorsun demek bu besinleri. O zaman bebek depolardan faydalanır ve yetersizlik görülmez ama sen yinede farklı formatlarda yemeyi dene. Özellikle 30. haftadan sonra protein ihtiyacı artıyor ve bunun için bir ilaç da yok. O yüzden bir şekilde tüketmeye çalış canım bu besinleri. Örneğin peyniri tostun içinde dene ve farklı peynirleri dene belki hepsinden tikinmemişsindir. Balık şart değil hadi balık yağı hapı alırsın ama kırmızı et mutlaka ye. Süt içemiyorsan yoğurt ye. Süt/ yoğurt/ ayran/ peynir tüketemiyorsan kalsiyum hapı al ama yinede proteini alamayacağın için et yine lazım.

bence hem uzun kollu hem kısa kollu olması lazım canım yaa. Havalar sıcak olacak ama ilk zamanlarda kendini ısıtamadığından uzun kollu giydirmek lazım. Ben eylülde havalar iyi giderse kısa kollu giydiririm diye düşünüyorum,1aylık olacak o zamana inşallah
Çıtçıtlı badyleri kısa kollu aldım ben, çok sıcaklarda sadece onla durur belki de. İki kısa kollu şortlu tulumu bir de kısa kollu tshirti var. Gerekirse alırız diye düşünüyorm, zaten sezonluk ürünler kısa kollu hep.

cnm bende catlarım dıye tahmin edıyordum hatta esim bu karınla catlamasssan şaşarım diyordu
ama ne bılım o kadar dikkat edip nemlendirirkende çatlaması sinirimi bozdu
belki hafife indirir badem yagı dıye sordum bende kıllanma yaptıgı için kullanmak istemedi
doktorum baska yağlarıda sürme ben önermiyorum diyince sadece vücut yağı kulanıyodum banyolardan sonra ((( bole işte

evet cnmö saat 3 de dahılıyede kontolum var bakalım ne dıcek ıns insülin baslatmaz
sen kaçta gidicen haberdar et benı ok
öpüyorum

yaa kızllarrr niye cevap yok bana ( karnım aşırı s ert diyorum.elime bebeğin kafası geliyo gibi sanki.ve arar ara oluyor.offf bugünde okulöncesi şenliği var.3 ten 7 ye kadar yürüyüş falan ereziillik bi gün yani.ben napıcam yaa..

valla bende hep oluyo o yaklaşık 1 aydan fazladır yanı 5. aydan itibaren hep oluyoü
anneannem erkek cocuk sazg tarafta durur korkma dıyınce takmamıstım hatta keşfetmeye calısıyodum poposumu kafasımı dıye bazen ben basıtırınca tekme atıyodu ??
kasılma deıldır bence baya bıyerını dayıyo cnm kızlar stres yapmayalım yaaa (,
sonra rüyalar görüyorum yok erken dogurcan falan dıye :18::18:

Son düzenleme:

inşallah başlamaz canım..diyetle atlatırsın..iyiki aklıma getirdin ben bi randevu alayaım...sabah aklımdaydı...bende öğleden sonrası için alcam....birbirimizi haberdar edelim...büyük ihtimal benim doz çoğalcak..3 aylık kanıda aldılar onun sonucunuda alıp dr.a göstercem...

günaydın hatunlar
rahatsızları olan arkadaslar rabbım en kısa sürede sifa versin
alış veriş yapan arkadaslar ben yegenımden dolayı azcık tecrubelıydım
örnek :
benım yegenım hazıran sonu dogdu ama nerdeyse 40 cıkana kadar alt üst tkm ve içine çıtçıtlı sıfır kollu bady gıydırdık bebekler sıcacık anne karnından cıktıkları ıcın üşürlermıs onun ıcın genelde uzun kollu almaya bakın zaten 40 ı cıkana kadar hastane cıkısı newborn tarzı seylerle gecırıcez cunku cok kucuk oluyolar 0 -3 olanların bıle bır cogunu gıydıremeyebılırısınız yanı ( her bebege görede degısır ama genelde bole oluyo )

bıde alısverısın birazını mesela 0-3 den sonrasını dogumdan sonraya bırakabılırsınız neden mi ?
çünkü mesela kilo veya uzun bir bebek olabılır ve bole durumlarda tulum giydirilemiyor sadece alt üst tkmlar giydirilebiliyor cocugun bacakları büzüşüyo tulumda
benım arkadaasım bole bıssuru tulum almıs hıcbırını kullanamadı bebek cok uzun cunku tulumları 1 kere gıydırdı kısaldı yenıden kıyafet almak zorunda kaldı
yanı 0-3 için en uygun kıyafetler alt üst tkmlar
0-6 aylık içi,nde kışlık almak lazım tam kısa denk gelıcesk bıde bu sene ole cok sıcak olmıcakmıs dıyolar ona göre davranmak lazım

nacızane fikirlerimmm
öpüyozzz hepinizi ve minnoşlarınız

Son düzenleme:

benden ole 3 aylık kan almadılar zaten su 10 gun içinde o kadar klan verdımmöı güya bıde kansızlık vardı nerdeee artık pekmez bıle yıyemıyorum kı siyah üzüm falan nerde 1 haftadır dilime sürmedim şekerli bişey
tamam cnm haberdar ederim inş. öpüyorum kendıne ıyı bak ıns ıyı haberlerle gelırız ıkımızde

aaa var mı ööle bişey gerçekten benimki de sağda hepp, bana mı ööle geliyo dedim ukltrasonda hep o tarftan baktı doktor. kafası mı poposu ben de bilmiyorum.. ay şu hareket meselesi beni bitirdi.. artık daha rahat olmaya çalışıcam..
,
fıstık kontrolun iyi geçerr inş insilune gerek kalmaz..

şu uzun kollu kısa kollu tulumlar tam muamma hepimiz için anlaşılan hayır nisan -mayıs başını gördük buz gibiydi.. eylülün sıcak olacağınıdan emin değilim. bu yıl serin geççek diyolar.. biz azar azar alalım. temmuzda da eksikleri kapatırız bence..

gecen pazratsi 100 lük yüklemeden sonra dahiliye insilüne geçti ya..ardından adını şuan bilemiycem bilimsel bişey bunu aldır dedi..3 aylık şekerin ortalamasını gösteren kan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…