sen belki bir gün hareketlenmezse o zaman aile hekimine git kalp sesini dinlettir. çünkü bebişler bazen hareket ediyor ama biz onu hissedemiyoz
suyu çok içiyorum canım..ne çıktı şimdi hatırlayamadım ama kültür aldı..canım niye üzülüyorsun lökosit mi çok çıktı antibiyotik mi verdi kültür yapıldı mı bakteri üredi mi. lökosit su bile çok içsen geçer. benim vajina kültürümde bakteri çıktı çok daha riskli ben de antibiyotik kullanıyorum bu hafta benim başıma gelmeyen kalmadı hemoroid oldum zaten hem grip hem faranjitim var üstüne bacak ağrısı bi de bakteri çıktı ama hepsi geçer diyorum dün antibiyotik başladım cefaks 500mg bir çok kişi kullanmış. sen üzülme hamilelikte iltihap çok çıkar. bol su iç kızılcık suyu çok iyi geliyor.
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn...babişi yolladık işe...malum bugün free günümüz...keyif yapıces kızımla :)
ay bu hafta süper geçeceğe benzer..bugün boş gün...salı,çrşb iş...prşb 19 mayıs,cuma da ertesi gün tatili...kebap kebap:)
sözzzzzzzzzz sizler için de yan gelip yatıcem ihihhihi
herkeseeeeee güzel bir hafta diliyoruzzzzzzz kuzumla...mucuk
My_Little_Sun_Shine ve Peppermint, ay, kızlar allah sizi ne yapsın:):) tamda forumda 6 ay kınası diye bir konu gördüm, o da ne diye merakla girdim, bir ne göreyim bizim kızlarda ordaymış. çok komiğime geldi. hele peppermint direk meraklı bir şekilde bu olayda ne sormaz mı
Güzelll bi haftaya günaydııııııııııııııınnnnnn
cerenimocum tekrar geçmiş olsunn.. Bunlar hamileliğin cilveleri herhalde.. şükür bebişler iyi ya.. Az kaldı şunun şurasında..
Hippycimmm ohhhhh yan gel yat bizim için de.. Zor işe geldim ama hava müthişşş güzell kendime çabuk gelirim..
Bekishacım 10lu set mothercaredeydi.. Kipayı bitirmiş anlkaralılar. Bişey bırakmamışlar ki.. 3lü çıtçıtlı body aldım o kadar.. Geldikçe alırım artık..
gunaydin cnm,
valla ben merak ettim, nerenin kimin gelenegi bu diye,
hatta netten arastirdim, usenmedim;
ege bolgesine hasmis.
,
gunaydin redmask cnm;
sezonsuz urunlerde 2.si %50 indirim devamli var mothercare'da.
ayin 15ini beklemene gerek yok canim benim..
o 10lu seti ben de cok begeniyorum , hast. cikisi olarak kullaniliyor o canim;
gule gule kullansin bebisin;
bak 1 tk hast.cikisin oldu bile
bu arada kizlar benim diger aldigim 0-3 aylar; mothercarein 0-3 aylari yaninda minicik kaliyor; mothercare'in kaliplari buyuk yaa
bende o dediğin 10lu takımı göremimiştim. olmazsa yarın gidip bakayım. o 0-3 ayırımı bende pek yapamıyom, kafama göre takılıyorum. uzun kollu oldumu 3-6 alıyom, kısa kollu ya tam 0 yada 0-3. hem ondan hem bundan yapıyom:)
canım, ya bu balık ilacı nasıl bir şey. bende balık pek tüketemiyom, normalde eşimle her hafta kesin yerdik ama hamilikte çok tiksindim. olmazsa bende bu dediğin ilaçtan alayım. kızım zeki olsun barentam adını verirmisin
önemli değil şeker ne demek fikir vermek bebiş annelerine yegane görevlerimizden biribu arada ben hiç bi ilaç kullanmıyorum kullanınca ağır geliyo heralde hastalanıyorum o yüzdende içmiyorum o dediklerimdende çok tiksindim inan görmek dahi istemiyorum
My_Little_Sun_Shine ve Peppermint, ay, kızlar allah sizi ne yapsın:):) tamda forumda 6 ay kınası diye bir konu gördüm, o da ne diye merakla girdim, bir ne göreyim bizim kızlarda ordaymış. çok komiğime geldi. hele peppermint direk meraklı bir şekilde bu olayda ne sormaz mı
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnnnnn...babişi yolladık işe...malum bugün free günümüz...keyif yapıces kızımla :)
ay bu hafta süper geçeceğe benzer..bugün boş gün...salı,çrşb iş...prşb 19 mayıs,cuma da ertesi gün tatili...kebap kebap:)
günaydınn canım ööle mi iyi oldu söylediğin.. ama %50 indirimli tulumlar geçen ayın aynısıydı biliyo musun erkek bebişler için bi kaç taneydi.. ben de düşünmüştüm hastane çıkışı olur mu diye emin olamamıştım.. iyi sevindim bahaneyle hastane çıkışı almışım..idilin hastane çıkışını da alıcam canım 20li mi alayım 10lumu sence..
hakikaten mothercarenin 0-3 aylıkları büyük.. başka markalardan 0-3'e biraz yatırıyım yapayım o zaman.. yalnız ağustos sonumu gelicek ortası mı bilemediğimden şortlu tulumlar-kısa kollu tulumlar konusunda kararsız kalıyorum..
canım dr.a daha 3 aylıkken sordum hangi kremi kullanayım dedim...oda pahalı kremler almana hiç gerek yok..her ay alman gerekebilir badem yağı kullan dedi..bende daha 3 aylıkken badem yağı aradada bebeyağı kullandım..ama bence bünye meselesi 5 aylıkken çatlamaya başladım...zaten tahmin etmiştim ben kilo aldığımdada çatlamıştım...yani kremler yağlar bahane çatlayan çatlıyo..sadece nemlendirmiş oluyor..belki daha fazla çatlamayı azaltıyordur..bu arada daha önceki çatlaklarım pembeden ten rengine dönmüştü..bunlarda öle olur sanırım..takmıyorum... bu arada canım sen yarın dr.a gidicenmi? ben gdicem dahiliyeye...
günaydın kızlarrr
ya bi sıkıntım var benim.dünden beri karnım aşırı serteşiyor.ben önce bunları bebk kafasını sırtını dayıyor sanıyordum ama bu kasılma denilen şey sanırım.sizde de oluyor mu böyle.bebek bir yere dayanıyormu top gibi..:18:
cnm bende catlarım dıye tahmin edıyordum hatta esim bu karınla catlamasssan şaşarım diyordu
ama ne bılım o kadar dikkat edip nemlendirirkende çatlaması sinirimi bozdu
belki hafife indirir badem yagı dıye sordum bende kıllanma yaptıgı için kullanmak istemedi
doktorum baska yağlarıda sürme ben önermiyorum diyince sadece vücut yağı kulanıyodum banyolardan sonra((( bole işte
evet cnmö saat 3 de dahılıyede kontolum var bakalım ne dıcek ıns insülin baslatmaz
sen kaçta gidicen haberdar et benı ok
öpüyorum
inşallah başlamaz canım..diyetle atlatırsın..iyiki aklıma getirdin ben bi randevu alayaım...sabah aklımdaydı...bende öğleden sonrası için alcam....birbirimizi haberdar edelim...büyük ihtimal benim doz çoğalcak..3 aylık kanıda aldılar onun sonucunuda alıp dr.a göstercem...
valla bende hep oluyo o yaklaşık 1 aydan fazladır yanı 5. aydan itibaren hep oluyoü
anneannem erkek cocuk sazg tarafta durur korkma dıyınce takmamıstım hatta keşfetmeye calısıyodum poposumu kafasımı dıye bazen ben basıtırınca tekme atıyodu ??
kasılma deıldır bence baya bıyerını dayıyo cnm kızlar stres yapmayalım yaaa(,
sonra rüyalar görüyorum yok erken dogurcan falan dıye :18::18:
benden ole 3 aylık kan almadılar zaten su 10 gun içinde o kadar klan verdımmöı güya bıde kansızlık vardı nerdeee artık pekmez bıle yıyemıyorum kı siyah üzüm falan nerde 1 haftadır dilime sürmedim şekerli bişey
tamam cnm haberdar ederim inş. öpüyorum kendıne ıyı bak ıns ıyı haberlerle gelırız ıkımızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?