2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar...
bencede ikisindende abartmayarak almak lazım.havalar çok sıcak olursa abartmayarak kolsuz alırız bi kaç tane daha.uzun kollularıda giydiririz illaki akşamları serin filan olur belki.

Geçmiş olsun cnm dikkat et polenler daha da artacak zorlanmazsın inş.

Ay bende istiyorum onlardan alınca yaz cnm

bu arada yanımızda yatırmak için portatif beşiğimizi de seçtik ve siparişimizi verdik...
Eki Görüntüle 194942 175 L.
Güle güle kullanın cnm

Aldıklarını güle güle kullan cnm, benim ilkinde de çok oluyordu 10 gün kadar erken doğurdum 37 ye kadar da çalışınca ama şimdi bir oğlum olduğu için daha da zor geliyor biraz yorulayım hemen kasılıyor 32 yi bir görsek sonra doğsada her organı geliştiği için rahat ederiz, bende 32 den sonra ihtimalen çalışmayacam inş.o zamana kadar bir sorun olmaz

ben de doktor dinlen diyince pazar evden cikmadim hic; o yuzden gidemedim mothercare'e.
neyse gitmedigim iyi olmus, demek ayni urunler girmis indirime :-(((

cnm 10lu setin oldu, bi 10lu daha al yeter bence;
3lu takimlardan da almissin..

cnm sen doktora gorunmustun bunun icin;
ayrimini tarif etmislerdi sana.

bana kasilmalar baslamis dedi cnm doktorum :-(( ama gunde 3-4 kere ise 4-5 i gecmezse bisey olmaz dedi.

aynen cnm,
32yi bi tamamlasam diye dua ediyorum.
isyerinde tabure aldim ayaklarimin altina, artik mumkun mertebe dinlenicem,,

alisverise de fazla kafami takmicam; kosturup yormicam kendimi artik; zaten cogu seyi tamamladim ben; ablam bakti aldiklarima; yeter daha alma dedi, ona o kadar hediye gelmis ki 2 yasina kadar bisey almamis cocuklarina.
siz de bence artik frenleyin kizlar;
elimizde kalacak yoksa bu aldiklarimiz.

araba; uyku seti , sut pompasi ve benim gecelikerim kaldi ihtiyac olarak,
birde ufak tefek iviz zivirlar; bez, deterjan vs..

bunlari da tamamlasak bi hayirlisiyla.

kzılar beimki kıpır kıpır durmuyor yerinde,bende doğum iznime temmuzun sonunda ayrılmayı düşünüyorum 35.haftada falan:44:

slm kızlar ben eylül annesiyim.. deneyimli olduğunuz için size bir cey sorucam..1 haftadır başım cok kötü ağrıyor kızlar yardım edin sizdede oldu mu??doktora gitsemmi :26: duramıyorum ağrıdan

kuzuların sessizliği

heheee, aynen

kzılar beimki kıpır kıpır durmuyor yerinde,bende doğum iznime temmuzun sonunda ayrılmayı düşünüyorum 35.haftada falan:44:
ben de agustos basi cikarim 37. haftada diyordum,
ama belki mumkun olmayacak, bakalim, hayirlisi..

slm kızlar ben eylül annesiyim.. deneyimli olduğunuz için size bir cey sorucam..1 haftadır başım cok kötü ağrıyor kızlar yardım edin sizdede oldu mu??doktora gitsemmi :26: duramıyorum ağrıdan
normal cnm oluyor bas agrisi ilk aylarda

minoset icebilirsin; bana minoset vermisti doktorum

heheee, aynen

ben de agustos basi cikarim 37. haftada diyordum,
ama belki mumkun olmayacak, bakalim, hayirlisi..

normal cnm oluyor bas agrisi ilk aylarda

minoset icebilirsin; bana minoset vermisti doktorum

arada parol içtim ama gecmedi kaç gündür duramıyorum yaa

günaydın kızlar. gerçi saat 12 oldu
canım benim de oluyor aynı sertlik. dün ben çok fazla gezdim çok yoruldum heralde. bütün gece bi taraftan bi tarafa dönerken kasıklarım ağrdı hep, çok korktum. ama şimdi yok çok şükür.

günaydın canım bende aynı durumda bugün tatil perşembe tatil ohhh ne güzel....

sizin bugün de tatil ne güzel. ben de birazdan hazırlanıp çıkcam ders 1 de.perşembeye kadar idare edicem artık. perşembeden sonra tatil ohh

slm kızlarrrr
nasılsınız???
biz bugün kasık ağrısıla uyandım ama ne fena ağrıydı anlatamam sağa döndüm geçmedi sola döndüm geçmedi sırtüstü yattım geçmedi...deliye döndüm bian bu ne böyle yaa diyeeee bebişimde bi kıpır kıpırdı ki anlatamam...
dedim bu böyle olmayacak kalkayımda bi lavaboya gidip elimi yüzümü yıkayım az yürüyüm geçerse geçer geçmezse giderim diye düşündüm
lavabodan çıkmamla ne ağrı kaldı ne bişi sanırım idrara mı sıkışıktım anlamadım
yatarken idrara sıkışık olduğumuda hiç hissetmemiştim...
neyseki geçti....
öyle değişik bi ağrıydıki 2 sn giriyo 3 sn bişi yok 2 sn tekrar ağrıyo 3sn bişi yok gibi 1 saate yakın sürdü...
neyseki bittii...
biz bugün kızımla sabahın ağrısının etkisinden kurtulamadık başımız fena ağrıyo...
tel e geldi bugün günümüz varmış
sanırım gidicem eğer baş ağrım devam ederse dönerim biraz dışarı çıkmam iyi gelir diye düşünüyorum...
sizleride öptük kızımla teyzeleri ve arkadaşları...

muhtemelen normal bir agridir, bekli migren ya da tansiyonuna bagli bir seydir ama yine de bir haftadir devam ettigi icin bence doktora gitsen daha iyi olur.

muhtemelen normal bir agridir, bekli migren ya da tansiyonuna bagli bir seydir ama yine de bir haftadir devam ettigi icin bence doktora gitsen daha iyi olur.

sağol senerd eşimi aradım geliyor.. dr.umu aramış tansiyonuma bakılacak .. teşekkür ederim..

benzer bir kasik agrisi dun bende de oldu, uzandim gecmesini bekledim, benimki daha uzun surdu. Bir ara da bebek canimi acitarak döndu icimde , cok garip bir histi. simdi ikimizde iyiyiz cok sukur :)

benzer bir kasik agrisi dun bende de oldu, uzandim gecmesini bekledim, benimki daha uzun surdu. Bir ara da bebek canimi acitarak döndu icimde , cok garip bir histi. simdi ikimizde iyiyiz cok sukur :)

ayy bende doğuracam sandım hem bebek hareketli hem kasık ağrım fea diye...
sanada geçmiş olsun cnm...

canım ara ara bende de oluyor ama çok sık değil resmen tek tarafa toplanıyor. ama sık oluyorsa özellikle 1 saat içinde 4 defa oluyorsa çok ciddi demekmş. bu arada rahatsoz olan arkadaşlara şifa diliyorum bir hasta olarak. rapordan sonra okula başladım. işler bir sürü bilgisayarcı olunca sürekli yeni iş çıkıyor.

Selam kızlar,

Güzel, bol güneşli ve dinleneceğimiz bir hafta olur inş. Hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun bu arada. şu kıyafet olayını hala bitiremedik, bitmeyecek gibi :))) Bende 19 mayısta annemlerin yanına İzmire gidiyorum. annemlerin bebişe aldıklarını da gördükten sonra bebek alışverişimi tammalayacağım. Bir sürü eksiğimiz varmış gibi geliyor bana ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…