az önce hastaneden geldim kızlar astım teşhisi koydular ciğerlerim çok şişmiş oksijen verdiler bide serum taktılar şimdi biraz daha rahatladım ama hafif çarpıntım var sanki oda normalmiş bende durumlar böyle bide tüp verdi doktor çok sıkışınca onu kullanıcam
Ay bende istiyorum onlardan alınca yaz cnmkızlar yaa benim bebiş için yatak odasında kullanıcağım beşik lazım.şöyle hasır gibi süslü falan oluyor ya öyle bişey.ama burda bulamadım.bi yerde gördüm o da çok pahalı geldi bana 400 tl.
bana şöyle netten falan 200tlye kadar bu tarz bi beşik bulsak :)) yani gören bilen varsa tavsiye etsede alsam ne iyi olur..
Güle güle kullanın cnmbu arada yanımızda yatırmak için portatif beşiğimizi de seçtik ve siparişimizi verdik...
Eki Görüntüle 194942 175 L.
merhaba arkadaslar,
size cumadan beri olan gelismeleri anlatayim,
cuma aksami kipa'ya gittik; kipadaki bebek bolumunu haber veren bikesha ve redmask , ikinize de cok tesekkurler.
f&f markasi ayni mothercare gibi, %100 pamuklu, cok kaliteli ,
kizima 3lu paket uzun kol citcitli body,
2li pk alt ust takim
ve 3lu paket tulum aldim.
hepsi 60 tl tuttu
10 tl ind.cekini evde unutmusuz ama ind.den yararlanamadik, olsun yine de cok ucuz.
dun doktor kontrolumuz vardi,
bebegim 600 gr olmus,
plesanta yukarida, rahim agzi uzunlugu normal,suyumuz yeterli, bebegimin gelisimi iyiymis.
yalniz benim kasik agrilarimi doktora tarif ettim ve rahim kasilmalarim baslamis :-((( aslinda 28. haftada baslarmis ama ben de erken baslamis, o da yorgunluktanmis buyuk ihtimalle (calistigim icin dinlenemiyorum ve isyerim cok uzak, gunde 3 saat tarfikteyim:-(((
gunde 4-5 kez kasilmam oluyor, doktor bu bisey degil ama artarsa seni istirahat ettirmemiz gerekebilir dedi..
bir de 32. haftada izne cikacakmis gibi programini yap dedi, kesin degil ama 32. haftadan sonra calisamayabilirsin buyuk ihtimalle dedi.
suan icin bir risk yok Allah'a sukur, soylenenler hep ihtimaller uzerine ama yine de dun epey kotu oldum, agladim :-( esim annemler falan konustular , teselli ettiler beni,
bugun daha iyiyim.
iste benden haberler boyle arkadaslar,
ha 2 hafta sonra seker testi + kan ve dirar testlerim yapilacak.
kilom icin doktor gayet iti dedi.
kizacak diye korkarak gitmistim halbuki
ayaklarimdaki sisler icin de normal dedi, bacaklarim siserse ve tans. yukselirse tehlike varmis.
günaydınn canım ööle mi iyi oldu söylediğin.. ama %50 indirimli tulumlar geçen ayın aynısıydı biliyo musun erkek bebişler için bi kaç taneydi.. ben de düşünmüştüm hastane çıkışı olur mu diye emin olamamıştım.. iyi sevindim bahaneyle hastane çıkışı almışım..idilin hastane çıkışını da alıcam canım 20li mi alayım 10lumu sence..
hakikaten mothercarenin 0-3 aylıkları büyük.. başka markalardan 0-3'e biraz yatırıyım yapayım o zaman.. yalnız ağustos sonumu gelicek ortası mı bilemediğimden şortlu tulumlar-kısa kollu tulumlar konusunda kararsız kalıyorum..
günaydın kızlarrr
ya bi sıkıntım var benim.dünden beri karnım aşırı serteşiyor.ben önce bunları bebk kafasını sırtını dayıyor sanıyordum ama bu kasılma denilen şey sanırım.sizde de oluyor mu böyle.bebek bir yere dayanıyormu top gibi..:18:
Aldıklarını güle güle kullan cnm, benim ilkinde de çok oluyordu 10 gün kadar erken doğurdum 37 ye kadar da çalışınca ama şimdi bir oğlum olduğu için daha da zor geliyor biraz yorulayım hemen kasılıyor 32 yi bir görsek sonra doğsada her organı geliştiği için rahat ederiz, bende 32 den sonra ihtimalen çalışmayacam inş.o zamana kadar bir sorun olmaz
kuzular;
neden bu kadar sessizsiniz ??
kuzuların sessizliği
ben de agustos basi cikarim 37. haftada diyordum,kzılar beimki kıpır kıpır durmuyor yerinde,bende doğum iznime temmuzun sonunda ayrılmayı düşünüyorum 35.haftada falan:44:
normal cnm oluyor bas agrisi ilk aylardaslm kızlar ben eylül annesiyim.. deneyimli olduğunuz için size bir cey sorucam..1 haftadır başım cok kötü ağrıyorkızlar yardım edin sizdede oldu mu??doktora gitsemmi :26: duramıyorum ağrıdan
heheee, aynen
ben de agustos basi cikarim 37. haftada diyordum,
ama belki mumkun olmayacak, bakalim, hayirlisi..
normal cnm oluyor bas agrisi ilk aylarda
minoset icebilirsin; bana minoset vermisti doktorum
canım benim de oluyor aynı sertlik. dün ben çok fazla gezdim çok yoruldum heralde. bütün gece bi taraftan bi tarafa dönerken kasıklarım ağrdı hep, çok korktum. ama şimdi yok çok şükür.yaa kızllarrr niye cevap yok bana( karnım aşırı s ert diyorum.elime bebeğin kafası geliyo gibi sanki.ve arar ara oluyor.offf bugünde okulöncesi şenliği var.3 ten 7 ye kadar yürüyüş falan ereziillik bi gün yani.ben napıcam yaa..
günaydın canım bende aynı durumda bugün tatil perşembe tatil ohhh ne güzel....
slm kızlar ben eylül annesiyim.. deneyimli olduğunuz için size bir cey sorucam..1 haftadır başım cok kötü ağrıyorkızlar yardım edin sizdede oldu mu??doktora gitsemmi :26: duramıyorum ağrıdan
muhtemelen normal bir agridir, bekli migren ya da tansiyonuna bagli bir seydir ama yine de bir haftadir devam ettigi icin bence doktora gitsen daha iyi olur.
slm kızlar ben eylül annesiyim.. deneyimli olduğunuz için size bir cey sorucam..1 haftadır başım cok kötü ağrıyorkızlar yardım edin sizdede oldu mu??doktora gitsemmi :26: duramıyorum ağrıdan
slm kızlarrrr
nasılsınız???
biz bugün kasık ağrısıla uyandım ama ne fena ağrıydı anlatamam sağa döndüm geçmedi sola döndüm geçmedi sırtüstü yattım geçmedi...deliye döndüm bian bu ne böyle yaa diyeeee bebişimde bi kıpır kıpırdı ki anlatamam...
dedim bu böyle olmayacak kalkayımda bi lavaboya gidip elimi yüzümü yıkayım az yürüyüm geçerse geçer geçmezse giderim diye düşündüm
lavabodan çıkmamla ne ağrı kaldı ne bişi sanırım idrara mı sıkışıktım anlamadım
yatarken idrara sıkışık olduğumuda hiç hissetmemiştim...
neyseki geçti....
öyle değişik bi ağrıydıki 2 sn giriyo 3 sn bişi yok 2 sn tekrar ağrıyo 3sn bişi yok gibi 1 saate yakın sürdü...
neyseki bittii...
biz bugün kızımla sabahın ağrısının etkisinden kurtulamadık başımız fena ağrıyo...
tel e geldi bugün günümüz varmış
sanırım gidicem eğer baş ağrım devam ederse dönerim biraz dışarı çıkmam iyi gelir diye düşünüyorum...
sizleride öptük kızımla teyzeleri ve arkadaşları...
umarim bir seyin yoktur canim...sağol senerd eşimi aradım geliyor.. dr.umu aramış tansiyonuma bakılacak .. teşekkür ederim..
sağol senerd eşimi aradım geliyor.. dr.umu aramış tansiyonuma bakılacak .. teşekkür ederim..
benzer bir kasik agrisi dun bende de oldu, uzandim gecmesini bekledim, benimki daha uzun surdu. Bir ara da bebek canimi acitarak döndu icimde , cok garip bir histi. simdi ikimizde iyiyiz cok sukur :)
günaydın kızlarrr
ya bi sıkıntım var benim.dünden beri karnım aşırı serteşiyor.ben önce bunları bebk kafasını sırtını dayıyor sanıyordum ama bu kasılma denilen şey sanırım.sizde de oluyor mu böyle.bebek bir yere dayanıyormu top gibi..:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?