selam kizlar
dün o kadar yorucu bi gündü ki benim icin esimle bi kac bebek magazasina gittik bebegimizin geri kalan eksiklerini almak icin haftaya cuma hepsinin siparisi verilicek ve hayirlisiyla gelicek ondan sonra da pek bi eksigimiz kalmamis gibi gözüküyor ama ben daha bebegimin esylari icin yer bile ayarlayamadimmm bu 1 haftada nasil basa cikicam bilmiyorum
kasilmalar bende de cok oluyo arkadaslar ama yanilmiyosam eger saatte 4 kezden fazla olmuyo galiba zaten 25inde ebede randevum var beni su nts mi ne deniyo ona baglicakti varsa anlasilir herhalde fazla dinlememeye calisiyorum kendimi bebegimde su son günlerde acayip hareketli hic yerinde durmuyo ve artik o kadar sert vuruyo ki canimi acitiyooo
dün cok ayakta kaldim bi ara öyle vurdu öyle ittirdi ki karnimi oldugum yerden kipirdayamadim esimi acayip telas basti dogurucam sandi :)
haa bi de bu sabah öyle bi krampla uyandim ki bacagimi oynatamadim bi süre hic böyle olmamisti acaba ictigim ilacin icindeki magnezyum mu az geliyo bana zaten 180 mg magnezyum var icinde
bende haberler bu kadar haa bi de size sormak istiyorum biz bebek arabasi siparisini bi türlü veremedik renk kararsizligindan ben pembe ve mor arasindayim esim turuncuyu istiyo siz ne derseniz renklerini koyuyorum simdi
Eki Görüntüle 197509
iste bunlar da bahsettigim renkler
merhaba canim, her seyin yolunda olmasina cok sevindim. bence pembe ya da mor olsun(turuncu olmasiiinnnnm:) )
mor çok tatlı gözüküoooo
venüsü bende çok merak ediyorum nerden alabiliriz ki habr
mesaj yazan arkadaşa özel mesaj atacam cevap verirse buraya da yazarım
bu arada benim bebiş iyi kontrolümüzde sağlıklıydı ama dr küçük dedi haftasına göre minyon olacak dedi:2:ama ben üzüldüm besleyemiyor muyum bilmem ki
bide 29+2 çıktı usg de 30 haftalıktı aslında 1395 gr çıktı tam tamına
4,5 kilo aldım toplamda ama son ayda 2 kilo aldım neden böyle oldu ki
çizelgemi değiştirecem şimdi
bi de temmuz sonu doğum var 38. hafta içinde
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
selam kizlar
dün o kadar yorucu bi gündü ki benim icin esimle bi kac bebek magazasina gittik bebegimizin geri kalan eksiklerini almak icin haftaya cuma hepsinin siparisi verilicek ve hayirlisiyla gelicek ondan sonra da pek bi eksigimiz kalmamis gibi gözüküyor ama ben daha bebegimin esylari icin yer bile ayarlayamadimmm bu 1 haftada nasil basa cikicam bilmiyorum
kasilmalar bende de cok oluyo arkadaslar ama yanilmiyosam eger saatte 4 kezden fazla olmuyo galiba zaten 25inde ebede randevum var beni su nts mi ne deniyo ona baglicakti varsa anlasilir herhalde fazla dinlememeye calisiyorum kendimi bebegimde su son günlerde acayip hareketli hic yerinde durmuyo ve artik o kadar sert vuruyo ki canimi acitiyooo
dün cok ayakta kaldim bi ara öyle vurdu öyle ittirdi ki karnimi oldugum yerden kipirdayamadim esimi acayip telas basti dogurucam sandi :)
haa bi de bu sabah öyle bi krampla uyandim ki bacagimi oynatamadim bi süre hic böyle olmamisti acaba ictigim ilacin icindeki magnezyum mu az geliyo bana zaten 180 mg magnezyum var icinde
bende haberler bu kadar haa bi de size sormak istiyorum biz bebek arabasi siparisini bi türlü veremedik renk kararsizligindan ben pembe ve mor arasindayim esim turuncuyu istiyo siz ne derseniz renklerini koyuyorum simdi
Eki Görüntüle 197509
kızlar işte bizim duvar kağıtlarımız... odamızda tadilatın izleri :) kusura bakmayın dağınıklık için :))
Eki Görüntüle 197380 Eki Görüntüle 197379
yorumlarınızı beklioruzz... :))
Kizlar asagidaki isimlere, begenip begenmemenize gore birden ona kadar puan verir misiniz? 1- hic begenmedim, 10- cok begendim :)
Batu
Kuzey
Demir
Toprak
Baska oneriniz varsa onu da ekleyebilirsiniz:)
kızlar ben geldim..çok şükür herşey yolunda gülse 1405 gr olmuş boyu 39 cm..şimdilik önden gidiyor...bu arada dr. 38. haftada doğum yapmam gerektiğini söyledi...38. haftadan sonra şeker bebeğe zarar verirmiş...normal yada sezaryan lşimdilik belli değil..vücudun normal doğuma hazırlanırsa belki normalde yaparsın dedi....magnezyum verdi...birde akıntı için fitil...
Kızlar insanların saygısızlığına sinir oluyorum. Alt katımızda 3 çocuklu bir kabile yaşıyor ve şuan 10 çocuklu misafirleri var. Çığlık seslerinden evde oturamıyorum. Tv nin sesini bile bastırıyorlar. Ben yarın 08:30 da iş başı yapacağım ve her cuma aynı terane. Aşağı inmemek için kendimi zor tutuyorum. Dün gecede saat 23:00 e kadar birşeyler çakıp durdular.Ayy çok nefret ediyorum alt komşumdan
kızlar...
göğüs uçlarınızın etrafları koyu renkleri yoğun kararmaya başladımı?kararmada değilde sert bi kahverengi gibi..birde koyulaşmanın hemen yanlarında bende sanki minik minik benek benek acık kahverengimsi gibi bişilerde belirmeye başladı yani sanki kahverengili bölge genişliyo gibime geldi
lekelenme değilde anlamadım..
sizlerdede bu belirti başladımı?
hee birde göbeği dışarı çıkan varmı aranızda,benimki içte hala.. ama deliği epey büyüdü...
Kızlar ben yine hastaneden geldim gece üç buçukta geldik. Malum ilaç kullanıyorum 3 saatte bir kasılmalarım artınca hastane aradık gece açık olan bu sefer Florance Nightingale hastanesine gittik. Açılma var mı diye bakıldı yokmuş çok şükür NTS de yine sancım çıktı 100 e varan bile vardı, Serum takıldı, tekrar NTS ye girdim azaldı. Doktor kasılmalarını takip et dedi. Benim ilaçlara rağmen her gün kasılmam oluyo, paranoyak olucam artık. Bu arada erken doğum riskine karşı bebeğin akciğerleri gelişsin diye iğne yaptılar iki doz yarın da iki doz yapılacakmış, yani yine zor bir gece geçirdim. Ama bundan sonra çok da kendimi dinlemicem her gün oluyo benim kasılmalarım, her seferinde nts, serum, müşahade olmaz heralde. Ben tedbirimi aldım ilaçlarımı içiyorum Allah büyük, kendimi ve bebeğimi Allah'a emanet ediyorum. Bu arada ben çok su içmiyordum, artık içicem, siz de için kasılmaları azaltıyormuş.
Kızlar Bursa' dayım ve felaket sallandık. Ben uykudan sıçradım. Kendime gelemiyorum hala. Zaten izmit depreminden psikolojim bozuk. Off!!! Bu gece bana uyku yok. Çok uzun salladı yaa! Bizim evde dolaplar duvra çarptı.(( Allah tan şuan can kaybı yok
kızlar ben size bi derdimi anlatmak istiyorum dün gece 3 kere ağlayarak uyandım her defasında rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm benim eşimde çok mülayim biridir gittiği geldiği saat belli arada iş telinden arayıp kontrolde ediyorum çalıştığı yerde bayanda yok ilgi alaka zaten var bana ilgisiz hiç değil yani nolcak benim bu halim ya paranoyak oldum zaten çok kıskanç bi insandım bu aralar iyice fazlalaştı napıcam ben ya
kizlar bu arada benim burnum hala acilmadi yaa,
yarin artik mecbur gidicem ise de :-((
hepinizi cok cok opuyorum; iyi geceler minoslarr
Kızlar selam.
Bugün şeker yüklememiz normaldi. Değer 134 çıktı. Üst sınır 140 mış. Biraz yüksek gibi geldi ama geçerli sınır aralığında.
Tansiyonum yüksek çıktı. Kan testleri sonuçlarına göre hareket edicez dedi doktor. Tansiyon hapına da başlanabilir. Şimdilik tuzsuz yiyerek tansiyonu düşürmeye çalışıcaz...
Bu arada bebişim 857 gr olmuş, boyuda 34 cm
Size resmini de gönderiyorum
Eki Görüntüle 196948
kızlar ben geldim..çok şükür herşey yolunda gülse 1405 gr olmuş boyu 39 cm..şimdilik önden gidiyor...bu arada dr. 38. haftada doğum yapmam gerektiğini söyledi...38. haftadan sonra şeker bebeğe zarar verirmiş...normal yada sezaryan lşimdilik belli değil..vücudun normal doğuma hazırlanırsa belki normalde yaparsın dedi....magnezyum verdi...birde akıntı için fitil...
Igdenaz ve Peppermint Kasilma ve agrilar konusunda sanki siz daha iyi biliyorsunuz gibime geldi ve sizinle benim agrimi paylasmak istiyorum, fikrinizi yazarsaniz sevinirim, bu kasilma mi? Evvelsi gun sehir disina ciktik ve arabada once sag kasigimda siddetli bir agri yaklasik 5 dk. filan surdu ve kipirdayamadim bile hatta nefes almam bile zorlasti, bir sure sonra ayni agri sol kasiga gecti ve yine agri diyebilirim. Karnimi acip bakmadim top gibimiydi bilmiyorum simdi yazdiklarinizi okudum. Haftaya doktoruma soyleyecegim ama benim doktorum o kadar rahat ki olabilir diyecek kesin...
selam kizlar
Eki Görüntüle 197509
Bu arada bende de hemoroid basladi, bu kadar kabizligin sonunda dayanamadim sanirim. Umarim gebelik sonrasi kendiliginden gecer. Hippy sende mi olmustu sanirim fitil vermisti doktorun degil mi?
Ayaklarinda sislik yasayan arkadaslar ayni zamanda agri da hissediyor musunuz? Benim sol ayak bilegim sis sanki incitmisim gibi agriyor ama incitmedim.
Herkese iyi haftasonlari dilerim.
kızlar işte bizim duvar kağıtlarımız... odamızda tadilatın izleri :) kusura bakmayın dağınıklık için :))
Eki Görüntüle 197380 Eki Görüntüle 197379
yorumlarınızı beklioruzz... :))
Cok gecmis olsun. Kramp genelde magnezyum, kalsiyum dengesizliginden oluyormus. Ben de de ilac almama ragmen ara ara oluyor. Bacagi yukari kaldirip germek ise yariyor, tavsiye ederim.
Mor ve pembe harika!
kesinlike pembe veya morrrrrrrrrr :)
sagol canim benimde ictigim bi ilac var icinde magnezyum kalsiyum demir folik asit ve vitaminler var ama hepsinden azar azar herhalde ve artik yetmiyo gibi bana bacagimi yukari kaldirmaya calistim ama kipirdatamadim bile o kadar kötüydü umarim bi daha öyle olmaz. bebek arabasi rengi icin de bende ikisi arasinda kararsizim
:) bende ikisi arasinda kararsiz kaldim yaa
kizlar bu arada esime öyle cok kizdim ki beni sinir etti resmen. kisaca özet geciyim yarin bi arkadasin oglunun dogum günü var esim de bi giyim magazasinda calisiyo bayan erkek cocuk esyalari var gerci esim satista degil anlamaz bu islerden ama ondan rica ettim ögle tatilinde arkadasin oglu icin sort ve t-shirt almasini bedenini de söyledim cünkü benim bi yere cikicak halim yoktu dün o kadar yorulmustum ki bacaklarim sizliyo ayaklarimin sisi hala inmedi ve yorgunluktan kasilmalarim oldu cok her neyse bana ne dese begenirsiniz vaktim yok alamam sen cik bak biseyler bende kizdim tamam bakarim dedim gittim aldim ve bi o kadar da yoruldum az önce geldi ve bi karis surat bi de bana diyo ki dua et yanimda insanlar vardi bagiramadim telefonda ayyyy ben bu adami bogmazsam iyidir kizlar ya ne kadar anlayissiz biri bu böyle bi de benimle konusmuyo simdi yemekte yemedi inadindan sinir oldummmmmmm
Kızlar göğüslerimden süt geliyo, özellikle sağ göğsümden önce panikledim ama araştırdım normalmiş ama çok tuhaf hissettim kendimi...var mı aynı durumda olan.
selam kızlar...topic baya sessiz kalmış...tatil ve güzel hava,bebişlerin ihtiyacı derken hepimiz dışarlardaydık ...biz de yeni geldik sayılır eve...süper bi gündü..sonunda modokodan beğendiğimiz bebiş odasını sipariş verdik...bize göre kadar uygun fiyat verdiler ki...sadece büyüyen yatak ve dolap alacaktık...şimdi kuzumuzun oyuncak sandığından...ilerde çalışma masası yapacak minik dolabına...rafına kadar herbişi oldu...hatta gaza gelip bana sallanan emzirme koltuklarından ve pufundan bile aldıkkkkkkkkk...Allahım kuzumun sağlıkla doğmasını,güzel günlerde kullanmasını nasip etsin inşallah...1 aya anca gelicek sipariş...biz de o arada odayı boyayıp hazırlama işlemlerine geçeceğiz kısmetse
bi ara fotosunu eklerim cicilerin
kesinlike pembe veya morrrrrrrrrr :)
canım ben akıntı için fitil kullandım ama kabızlık sorunum vardı başlarda doğru hatırlıyorsun...bana duphalac diye bir likit verdi...sıkıntım oldukça içtim ..şu an çok şükür iyiyim...bende hamilelik öncesi hemoroid değil ama fisür vardı(çatlak)...şu aralar sorunumuz yok...umarım sen de en kısa zamanda atlatırsın....
herkese mutlu haftasonlarııııııııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?