2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy inş cnm yaaa
turnusol kağıdımı ayol oda ne ben ilk duydum nereden alıcaz nasıl yapacaz...

bu arada kuzular;

bugun benim dogum gunummmmmmmmm

aaaa ne güzelll
doğum günün kutlu olsun cnm benim
seneye bebeğinle beraber kutlarsınız en güzel şekilde inş...
bakalım kocişinden süpriz gelecekmi??
(ayy kendi doğum günüm geldi aklıma şubattı ve kanama geçirmiştim çok kötü bi doğum günüydü benim için)
yeni yaşın sana istediklerinin hepsini getirsin inş...

cnm hayır olsun inşallah... ama bu aralar böle rüyalar görmemiz normalmiş... hem bilinçaltımızda korktuğumuz şeyler işte böle rüyalara girio, bide kağan kocatepe'de de okumuştum hamilelikteki bazı hormonlar rüyalarımızı tuhaflaştırabiliomuş :)

bu arada kuzular;

tatlımmm doum günün kutlu olsunnnn :))))) eşinle bebişinle ailenle nice nice mutlu sağlıklı yıllar dilerimmm... opüorumm :))))))

peppermit canım doğum günü kutlu olsun bebişinle ailenle nice sağlıklı yıllara seneye bebişin kutlar doğum gününü

iyik doğdun canım mutlu yıllar

aaaa mutlu yıllar canım:81::81:..eşinle, kızınla nice mutlu yıllara

nice mutlu yıllar

kocanla bebişinle ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu uzun yıllara

Canım nice yıllara eşinle ve kızınla çok mutlu yaşayın

Mutlu seneler canım

peppermit canım doğum günü kutlu olsun bebişinle ailenle nice sağlıklı yıllara seneye bebişin kutlar doğum gününü

kizlar hepinize cok cok cok tesekkur ederim.
hepimiz elserimizle minik yavrularimizla mutlu yillar geciririz umarim.
herzaman_seninle; Allah bidaha yasatmasin o kotu gunleri cnm;
esim hediyemi almisti zaten; yarin da kahvaltiya goturecekmis beni oyle soyledi. baska supriz olmaz sanirim.
abimler aradi dun, yarin aksam sana gelicez diye ablamlarla birlikte;
esim de pasta falan alayim ben o zaman dedi,
aksam ailecek ufak bi kutlama yapicaz sanirim.:97: cok mutlu oldumm

ohh akşama gzel bi aile keyfi var desene ne güzel...

günde bir taneyi aşmıyorum..onu da şekerli içiyorum acı bir tat olmuyor..
zararı olsaydı doktorum iç demezdi diye düşünüyorum.

bu arada kuzular;

nice senelere eşinle bebeğinle ve ailenle canım

ohh akşama gzel bi aile keyfi var desene ne güzel...

evet cnm insallah

bugun de bebegime, bir pembis foto cercevesi, bir onluk, bir de buzdolabi magnetli cerceve geldi hediye,
minik seyler ama sevindim yine de

mudurum de bi ceyrek altin almis bana; normalde hep vakkodan alirdi; bu sefer hamileyim kiyafet uymaz diye dusundu herhalde; daha da iyi oldu bence,
150-180 tllik bluz aliyordu vakkodan tarzim da degil, tarzim olan biseyler degistirmek icin gidip uzerine dunya para veriyordum
ceyrek daha guzel oldu valla su sira; kizima saklicam

peppermint Tatlım doğum günün kutlu olsun! Eşin ve güzel kızınızla nice sağlıklı yaşlar kutlmanı diliyorum ve umarım bu yeni yaşın sana tüm dileklerini de beraberinde getirir...

Canım bizim hastanede fiyat politikası bile farklı. Normalde ilk muayenede ölçüm için fark alınıyor ( o alette) ama gebiş geldiği zaman o aletin kullanımı sakıncalı olduğundan fiyat farkı alınmıyor. Ve yılda 1 defa aletin bakımı için firmedan geliyorlar. adamlar her seferinde kullnma talimatını anlatırken gebişlerin çıkmaması gerekliliğini vurguluyor. Sonuçta elektrik akımı uyguluyor alet. Kasılmayı arttırma riski var.

ama senin diyetisyenin kullandığı farklı bir model ve böyle bir riski yoksa bilemem. :/

Umarım bir şey çıkmaz canım.

Canım dinlen biraz. Kızlr yormayın kendinizi artık. Bakın benim daha bebek odası ile ilgili bir sürü eksiğim var am umrum değil halim olursa yapacağım. Nasıl olsa beşiği karyolası var.

Canım doğum yapan arkadaşlar söylüyor; doğum yaklaştıkça iyice korkunç rüyalar görecekmişiz.

canim tesekkur ederimmm, cok sagol.

evet benim ruyalar basladi zaten tuhaflasmaya
dun gece de goguslerimden sut geliyordu ruyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…