canım korkma yaa akıntıdır sadece doktorun görsün sorun olmaz stres yapma bence. hem turnusol kağıdı evde sürekli bulundurun bence ben eğer şüphelnirsem hemen srüyorum turnusola rengi değişmeyince ohh diyorum.
bu arada kuzular;
bugun benim dogum gunummmmmmmmm
bu arada kuzular;
bu arada kuzular;
bu arada kuzular;
kizlar gecen gece ruyamda doktor kontrolune gitmisim; esimin de isi cikmis yalniz gitmisim
doktor soyle bir muyaene ediyor, ultrasona bile sokmuyor; bana diyor ki bu cocugu daha fazla tutamicaz icerde, erken dogum yapacaksin diyor; haftaya falan gel diyor
aglayarak uyandim yaa, cok kotuydu
bu arada kuzular;
bu arada kuzular;
bu arada kuzular;
bu arada kuzular;
bu arada kuzular;
iyik doğdun canım mutlu yıllar
aaaa ne güzelll
doğum günün kutlu olsun cnm benim
seneye bebeğinle beraber kutlarsınız en güzel şekilde inş...
bakalım kocişinden süpriz gelecekmi??
(ayy kendi doğum günüm geldi aklıma şubattı ve kanama geçirmiştim çok kötü bi doğum günüydü benim için)
yeni yaşın sana istediklerinin hepsini getirsin inş...
aaaa mutlu yıllar canım:81::81:..eşinle, kızınla nice mutlu yıllara
nice mutlu yıllar
cnm hayır olsun inşallah... ama bu aralar böle rüyalar görmemiz normalmiş... hem bilinçaltımızda korktuğumuz şeyler işte böle rüyalara girio, bide kağan kocatepe'de de okumuştum hamilelikteki bazı hormonlar rüyalarımızı tuhaflaştırabiliomuş :)
tatlımmm doum günün kutlu olsunnnn :))))) eşinle bebişinle ailenle nice nice mutlu sağlıklı yıllar dilerimmm... opüorumm :))))))
kocanla bebişinle ve tüm sevdiklerinle nice sağlıklı mutlu uzun yıllara
Canım nice yıllara eşinle ve kızınla çok mutlu yaşayın
Mutlu seneler canım
peppermit canım doğum günü kutlu olsun bebişinle ailenle nice sağlıklı yıllara seneye bebişin kutlar doğum gününü
kizlar hepinize cok cok cok tesekkur ederim.
hepimiz elserimizle minik yavrularimizla mutlu yillar geciririz umarim.
herzaman_seninle; Allah bidaha yasatmasin o kotu gunleri cnm;
esim hediyemi almisti zaten; yarin da kahvaltiya goturecekmis beni oyle soyledi. baska supriz olmaz sanirim.
abimler aradi dun, yarin aksam sana gelicez diye ablamlarla birlikte;
esim de pasta falan alayim ben o zaman dedi,
aksam ailecek ufak bi kutlama yapicaz sanirim.:97: cok mutlu oldumm
bu arada kuzular;
günde bir taneyi aşmıyorum..onu da şekerli içiyorum acı bir tat olmuyor..bende türk kahvesini çok seviyorum.günde bir fincan muhakkak içerdim.hamileliğimden beri hergün içmesemde arada içiyorum..bazı yerlerde türk kahvesinin bebeğin zekasını geliştirdiği yazıyor.ama yinede çok içmemek lazım
bu arada kuzular;
ohh akşama gzel bi aile keyfi var desene ne güzel...
mutlu yıllarrrr tatlıımmmmmmm.
buarada kızlar mide bulantıları tekrar başlayan var mı?
günaydın kızlaaar birazdan gidip tahlil yaptırıcam kan idrar şeker falan filan işte rutinimiz oldu artık :)))
ondan sonrada okula :))
sanırım ama ben 3 aydan beri her ay bazen 2 haftada bir çıkıyorum ona bide gittiğim yer çok bilinen bi tüp bebek kliniği drumda sürekli hamilelelrle falan ugraşıyor eminmisiniz yaaa bak şimdi kurtlandım yaaa ne zararı varmış bu arada 2 hafta sonra gidince soriim bakalım
valla şekerim normal çıksada doğuma kadar böyle gitmesi lazım zira 1 haftalık 2. saat ölçümlerimden 2si 121 çıkarsa insülin dedi
kızlar...dün akıntım normaldi bugün ciddi bi artış var aradım hastaneyi dr um hastanedeymiş 5e kadar bi gidip görünecek kasıklarımada sabah ağrı girdi çıktı ince ince...
ayy inş bi sorun yokturda
fitil mitil geçer...
merhaba kızlar
temmuz annelerinde doğumlar başlamış gibi okudukça çok korkuyorum
birkaç gündür bende de ufak ufak sancılar var ara ara kasılmalar da oluyo
inşallah yalancı sancılardır
gerçi bu hafta çok yoruldum evi falan taşıdık ondandır diyorum önümüzdeki hafta doktora gidicem inşallah bişey çıkmaz
kizlar gecen gece ruyamda doktor kontrolune gitmisim; esimin de isi cikmis yalniz gitmisim
doktor soyle bir muyaene ediyor, ultrasona bile sokmuyor; bana diyor ki bu cocugu daha fazla tutamicaz icerde, erken dogum yapacaksin diyor; haftaya falan gel diyor
aglayarak uyandim yaa, cok kotuydu
peppermint Tatlım doğum günün kutlu olsun! Eşin ve güzel kızınızla nice sağlıklı yaşlar kutlmanı diliyorum ve umarım bu yeni yaşın sana tüm dileklerini de beraberinde getirir...
Canım bizim hastanede fiyat politikası bile farklı. Normalde ilk muayenede ölçüm için fark alınıyor ( o alette) ama gebiş geldiği zaman o aletin kullanımı sakıncalı olduğundan fiyat farkı alınmıyor. Ve yılda 1 defa aletin bakımı için firmedan geliyorlar. adamlar her seferinde kullnma talimatını anlatırken gebişlerin çıkmaması gerekliliğini vurguluyor. Sonuçta elektrik akımı uyguluyor alet. Kasılmayı arttırma riski var.
ama senin diyetisyenin kullandığı farklı bir model ve böyle bir riski yoksa bilemem. :/
Umarım bir şey çıkmaz canım.
Canım dinlen biraz. Kızlr yormayın kendinizi artık. Bakın benim daha bebek odası ile ilgili bir sürü eksiğim var am umrum değil halim olursa yapacağım. Nasıl olsa beşiği karyolası var.
Canım doğum yapan arkadaşlar söylüyor; doğum yaklaştıkça iyice korkunç rüyalar görecekmişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?