evet cnm insallah
bugun de bebegime, bir pembis foto cercevesi, bir onluk, bir de buzdolabi magnetli cerceve geldi hediye,
minik seyler ama sevindim yine de
mudurum de bi ceyrek altin almis bana; normalde hep vakkodan alirdi; bu sefer hamileyim kiyafet uymaz diye dusundu herhalde; daha da iyi oldu bence,
150-180 tllik bluz aliyordu vakkodan tarzim da degil, tarzim olan biseyler degistirmek icin gidip uzerine dunya para veriyordum
ceyrek daha guzel oldu valla su sira; kizima saklicam
canim tesekkur ederimmm, cok sagol.
evet benim ruyalar basladi zaten tuhaflasmaya
dun gece de goguslerimden sut geliyordu ruyamda
bu arada kuzular;
bugun benim dogum gunummmmmmmmm
hazırla canım hazırla, bir köşede dursun.ben geçen hafta hazırladım sanırım senın listendekilerden kopya çekmiştimtabiki cnm sezeryaninda anne ve bebek icin eksileri var;
mesela normal dogumda bebek dogum anina hazirlaniyormus; ama sezeryanda mutlu mesut annesinin karninda iken, habersizce biranda alininca travma yasayabiliyormus, depresyona giriyormus :-((
artik Allah'tan hayirlisi diyorum ben de..
ayy ben de tirstim simdi,
:18: :18: :18:
dogum cantalarini biran once hazirlayalim biz yaa
bu arada kuzular;
benim sabahları midem bulanıyor.kahvaltı yapmama rağmen, böyle sanki başımda dönüyor.tansıyon sıkıntım mı var nedir anlamadımmutlu yıllarrrr tatlıımmmmmmm.
buarada kızlar mide bulantıları tekrar başlayan var mı?
evet cnm insallah
bugun de bebegime, bir pembis foto cercevesi, bir onluk, bir de buzdolabi magnetli cerceve geldi hediye,
minik seyler ama sevindim yine de
mudurum de bi ceyrek altin almis bana; normalde hep vakkodan alirdi; bu sefer hamileyim kiyafet uymaz diye dusundu herhalde; daha da iyi oldu bence,
150-180 tllik bluz aliyordu vakkodan tarzim da degil, tarzim olan biseyler degistirmek icin gidip uzerine dunya para veriyordum
ceyrek daha guzel oldu valla su sira; kizima saklicam
oh oh kızınada sanada güzel hediyeler gelmiş cnm güle güle kullanın inş..
müdüründe çok iyi düşnmüş bak altın en değerli gerçekten...
Hamileliğin başlarında daha sık emzirdiğime veya bebeğe dair rüyalar görüyordum şimdilerde biraz daha seyrekleşti ama yinede gördüğümde çok abuk doğum rüyaları görüyorum
sagol cnmmm,
ayy senin basladi mi yoksa ?
ben de yok simdilik
kızlar bebişin kıyafetleri hangi deterjanla yıkanmalı? yumuşatıcı olmalı mı? hep farklı görüşler var siz neler yaptınız ?
Bebeğinle, eşinle, ailenle birlikte.. nice sağlıklı, mutlu, huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle tatlım
Umarım herşey gönlünce olur. MUTLU YILLARRR.....
yaa ben daha aldiklarimi yikicam, utulicem , sonra valizi hazirlicam :-((hazırla canım hazırla, bir köşede dursun.ben geçen hafta hazırladım sanırım senın listendekilerden kopya çekmiştim
canım doğum günün kutlu olsun , daha nice sağlıklı mutlu bir ömür diliyorum
benim sabahları midem bulanıyor.kahvaltı yapmama rağmen, böyle sanki başımda dönüyor.tansıyon sıkıntım mı var nedir anlamadım
ohh ne iyi müdürmüş öyle, bende heyecan yaşamak istiyorum bu ara monoton günler geçiriyorum .evden işe işten eve:84:..sıkıldım artık annemde gitti zaten ..eşimde akşamları lokale iniyor,yada dairede çalışıyor..pufff çok sıkıcı
cok tesekkur ederim guzel dileklerine canim benimmm
yaa ben daha aldiklarimi yikicam, utulicem , sonra valizi hazirlicam :-((
vakit de yok
bu h.sonu da vaktim olmayacak sanirim; obur hafta artik
kizlar aklima bisey takildi; ben giysileri 30derecede elde yikama programinda yikicam da, sonra kurutma makinesine atabilir miyim; bazi hassas seyler kuculebiliyor kurutma da, naspam ki :44:
mudurum zam konusunda olmasa da bu tur hediye konularinda iyidir gercekten de cnm,
yilbaslarinda da hediye alir; y.disi seyahatlerinden de hediye getirir hep, sagolsun
ben expres programında yıkadım,30 dkda bitti.krımızı hastane çıkışlarım bile hiç renk falan vermedi.elde yıkama programında sıkma yok mu..bence küçültme ihtimalı varsa kurutma kendı kendıne kurusun.. annem sağolsun o burdayken yaptık yoksa bende biraz zor hazırlardım.ütüledik yerleştirdk valize
ne bileyim doktorunyuzme falan önerince :) alakasi yok aslinda ama aklimda öyle kaldi heralde he he :)yok cnm türkiyedeyim :) istanbul/silivri :))
neden sordun tatlım?? :)
bu arada kuzular;
canim tesekkur ederimmm, cok sagol.
evet benim ruyalar basladi zaten tuhaflasmaya
dun gece de goguslerimden sut geliyordu ruyamda
ben de 30 dk.likl expres programda yikayayim o zaman;
acik pembelerle, beyazlar birarada yikanir mi ki cnm (annem yikanir dedi gerci)
benim evimde camasir asma icin musait yerim yok cnm,
herseyimi kurutma makinesinde kurutuyorum ben,
bebisinkileri nasil yapicam bilemedim;
olmadi onunda kisa programina atar bi denerim
ya daufak camasirliga asar oyle kuruturum napim artik
ben de annemi ya da ablami cagiririm bir h.sonu, birlikte yapariz artik
bu arada kuzular;
kızlar selam, iki dakka size bişey yazıp çıkıcam.
biraz önce tedi ye girdim. (internetide var)
tesadüf birde ne goreyım bebek ürünleri var. hemde geneli Türk malı hanı oyle çin malı falanda değil. gayette iyilerdi bence.
bisürü şey aldım fotolarını daha sonra koyarım ama şöyle bi genel yazayım dedim size
alt açma minderi(kapıtone altı naylonlu) 2.99tl :)
yastıklı alt açma minderi( kapıtone kalın) 6 küsürdü
body ler 2-3 tl
takımlar 10 tl civarı
pijama takımı aldım 5 tl
çoraplar önlükler cabası kızlar
mutlaka bakın eğer yakınlarınızda varsa. internetten en yakın mağazasına bakabılırsınız.
ve ayrıca hamıle kot pantolonu gördüm füme rengi ama benım bedenım yoktu 14 mu 17 tl mi neydi fiyatı. ve tunık tshırtler var mutlaka bakın olur bizlere .
ve yıne sabahlıklı gecelık ler vardı 26 tl cıvarı.
hanı bunlar gunluk giyilecek cinsten ama aklınızda olsun görürsenğiz mutlaka uğrayın tediye
ben alt açmalardan 3 tane aldım dahada alırım buyuk ihtimalle.
tezgahtar kız dedıkı daha cok cesıt var normalde ama gelince hemen tukenıyor sık sık gelın bakın dedi.
neyse ben sımdı cıkıyorum.
heeee bırde ne dıcem sıze. perdecıme uğradım. dedımkı nevresım takımı dıkıyormusun. evet dedi en ıyı kumas 40 tl olur dedı.
:))))) onada bır nevresım takımı dıktırmeyı dusunuyorum. hemde kumasını kendım beğenerek:))))
sonra gelıcem bye bye
ben de 30 dk.likl expres programda yikayayim o zaman;
acik pembelerle, beyazlar birarada yikanir mi ki cnm (annem yikanir dedi gerci)
benim evimde camasir asma icin musait yerim yok cnm,
herseyimi kurutma makinesinde kurutuyorum ben,
bebisinkileri nasil yapicam bilemedim;
olmadi onunda kisa programina atar bi denerim
ya daufak camasirliga asar oyle kuruturum napim artik
ben de annemi ya da ablami cagiririm bir h.sonu, birlikte yapariz artik
ne bileyim doktorunyuzme falan önerince :) alakasi yok aslinda ama aklimda öyle kaldi heralde he he :)
heeyyy, dogum gunun kutlu olsuuuunnn :) Benim de 9 gun sonra , bakalim hamileyken nasil geciyormus dogum gunu :) Anlatirsin artikdogum gununu, hediyeler de gelmis ne guzel gule gule kullanin canim :)
benim de ruyamda goguslerimden sut geliyordu... Hayir olsun hayir olsun :) birde dun arkadasimin dogumuna gittik ya, sanirim ruyamda dogum yaptigimi gordum ama isin garibi hatirlamiyorum he heGörmemis de olabilirim karisik bir gun bugun benim icin...
Kizlar bugun bölum yemegi vardi, megerse epey uzak bir yerdeymis am ayurumeyi tercih ettiler. Gecen haftadan beri de cok agrim vardi yere basinca sanki ortadan ayrilacakmis gibi oluyordum, hatta dun aksam hastaneden eve donunce eve zor yurudum milim milim ... Bu sabah biraz iyiydim yuruyebilir misin dediler, iyiyim ya yururum dedim ama ne uzakmis, birde kostura kostura yuruduler sanki, yine basladi agrilarim sanirim. Dnuste arabasiyla gelen tek hocadan rica ettim beni de birakir misiniz diye , sagolsun cok ilgilendi, arabayi yavas kullandi falan... Simdi aksam yine esime agrim vaar agrim vaaar diyecegim :)
Kurutma makinasi benim de aklimi karistiyor, memnun musun? Ben de yurtdisinda yasadigim dönemlerde hep kurutma makinasi kullandim ama giysilerim daha hizli deforme oluyor gibi geldi bana. Tr ye dönerken cogunu atarak döndum her seferinde. Tr ye dönecegiz ya dogumdan sonra, esimle alsak mi almasak mi diye bir turlu karar veremiyoruz.
doğum günün kutlu olsun fıstıkkkk
Biz annemle aynı sitede oturuyoruz daha doğrusu ben hamile kalınca İstanbul d aki evi satıp bursadan bzizim oturduğumuz siteden ev aldılar. Malum bebeğe o bakacak. Saolsun bebişin çamaşırları o yıkıyor. Onun makinasında bebek çamaşırı yıkama bölümü var. Ne alsam hemen ona götürüp yıkıyorum ama biz kurutma makinasına atmaya cesaret edmedik. Hep evin içinde kuruttuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?