Biz annemle aynı sitede oturuyoruz daha doğrusu ben hamile kalınca İstanbul d aki evi satıp bursadan bzizim oturduğumuz siteden ev aldılar. Malum bebeğe o bakacak. Saolsun bebişin çamaşırları o yıkıyor. Onun makinasında bebek çamaşırı yıkama bölümü var. Ne alsam hemen ona götürüp yıkıyorum ama biz kurutma makinasına atmaya cesaret edmedik. Hep evin içinde kuruttuk.
ben de hepsini topluca mini programda yikar,
sonra kucuk camasirliga asar evin icinde kuruturum olmazsa.
snra da utuleriz ;-)
benim bi filem var tuller icin; onun icinde yikayayim diyorum ama
ben de hepsini topluca mini programda yikar,
sonra kucuk camasirliga asar evin icinde kuruturum olmazsa.
snra da utuleriz ;-)
benim bi filem var tuller icin; onun icinde yikayayim diyorum ama
Ay ne kadar guzel tam hayalimdeki sey :) Ben ise kayinvalideme cok yakin oturuyorum anneme biraz daha uzak. Ama bebege annem bakacak, bu konuda anlastik esimle ya da ben ucretsiz izine ayrilacagim ben bakacagim, bana ikisi de uyar he he :) Kayinvalideme birakmak istemiyorum, birakmayacagim da
Ay ne kadar guzel tam hayalimdeki sey :) Ben ise kayinvalideme cok yakin oturuyorum anneme biraz daha uzak. Ama bebege annem bakacak, bu konuda anlastik esimle ya da ben ucretsiz izine ayrilacagim ben bakacagim, bana ikisi de uyar he he :) Kayinvalideme birakmak istemiyorum, birakmayacagim da
Benim kayınvalidem Ankara' da oturuyor. Aslında ağzımızın içine bakıyor gelip bbeğe bakmasını söylememiz için. Ama bebeğe bakabilmesi için bizde kalması gerekecek. Eee! Ben kendş anneme evde tahammül edemezken kayınvalideme de edemem. Kalabalık beni acaip daraltıyor, 1 kişi bile fazla olması evde beni daraltıyor. Evlenmeden önce 6 yıl tek başıma yaşadım. Evlendikten sonra evde eşime alışmam ( ki 5 yıllık ilişki ardından evlendik) 2 yılımı aldı
kizlar aklima bisey takildi; ben giysileri 30derecede elde yikama programinda yikicam da, sonra kurutma makinesine atabilir miyim; bazi hassas seyler kuculebiliyor kurutma da, naspam ki :44:
Kurutma makinasi benim de aklimi karistiyor, memnun musun? Ben de yurtdisinda yasadigim dönemlerde hep kurutma makinasi kullandim ama giysilerim daha hizli deforme oluyor gibi geldi bana. Tr ye dönerken cogunu atarak döndum her seferinde. Tr ye dönecegiz ya dogumdan sonra, esimle alsak mi almasak mi diye bir turlu karar veremiyoruz.
ne bileyim doktorun yuzme falan önerince :) alakasi yok aslinda ama aklimda öyle kaldi heralde he he :)
canım, doğum günün kutlu olsun. bebeşinle ilk doğum gününüz:) tabi o şimdilik içerde:) ama gelecek sene artık kucağında beraber mum üflerseniz. nice mutlu yıllara size... hep sevdiklerinle olmak dileğiylebu arada kuzular;
bugun benim dogum gunummmmmmmmm
peppermiet doğum günün kutlu olsun canım seviklerinle bereber nice yıllara...
kızlar bebeğin kıyafetlerinin kurutma makinesinde kurutulmaması gerektiğini görmüştüm bi yerde ama inanın hatırlamıorum şuan nerde olsa link eklicem... bi de daha önce doğum yapan arklarımda aynı şeyi sölemişlerdi sakın kurutmada kurutma die... yani tabi şimdi dayanaklarını veremiorum :) karar sizin olsunn :))
bizim doktor çok avrupai heraldee kikikikikiki :)))) benimki de alakaya maydonoz olduu amaaannn boşşveerrrr :))))) hamile aklımla bu kadar espri yapabiliorumm muahahaha :))))))))
canım, doğum günün kutlu olsun. bebeşinle ilk doğum gününüz:) tabi o şimdilik içerde:) ama gelecek sene artık kucağında beraber mum üflerseniz. nice mutlu yıllara size... hep sevdiklerinle olmak dileğiyle
canım, bide şunu unutma, o zamanda bebişin ilk dişleri çıkmış olacak. herşeye meraklı o zıpzıplar sen daha mumunu puf yapmadan minik elleriyle o pastaya dalacak:) bide sonra üstüne yayacakay cnm ne guzel soylemissin;
insallah cnm dedigin gibi seneye kucagimda birlikte muma pufffffffff yaparizz
kızlar bebeğin kıyafetlerinin kurutma makinesinde kurutulmaması gerektiğini görmüştüm bi yerde ama inanın hatırlamıorum şuan nerde olsa link eklicem... bi de daha önce doğum yapan arklarımda aynı şeyi sölemişlerdi sakın kurutmada kurutma die... yani tabi şimdi dayanaklarını veremiorum :) karar sizin olsunn :))
bizim doktor çok avrupai heraldee kikikikikiki :)))) benimki de alakaya maydonoz olduu amaaannn boşşveerrrr :))))) hamile aklımla bu kadar espri yapabiliorumm muahahaha :))))))))
eşim geldiğinden beri hep dışarda olduğumuz için çok az girebiliyorum ondan venus 43 ile ilgili ne olduğunu bilmiyorum. bir haber alan var mı onunla ilgili, çok merak ediyorum.
bu arada, bebeğimin tüm kıyaftler ve bakım ihityaçlar hepsini hallettik. hastane çıkışımızıda aldık, görseniz çok süslü, yok danteller, küçük taşlar. zaten eşim diyorki biz onu şimdiden bu kadar süslütersek ilerde ne olacak acabafotoğrafını çekip koyarım bir ara.
bir bu mobilyayı henüz halledemedik çünkü annemler alacaklar onun gelmesini bekliyorum, yurt dışında olunca istediğimizin zaman gelemiyor. fakat ne alacağımızı karar verdik.
bide yardım konusunda diyorsanız ya, ben ne yapayım:) kayınvalidem pek çocuklar uğraşamaz, kendi çocuklarını bile kız kardeşiyle bakıcıya baktırmuştı. o yüzden ondan yardım isteyemiyoz. bu seferde annem temmuzun oratsında gelip eylülün sonuna kadar kalmak zorunda. gidip gelme olayıda yokkocam bu konuda çok rahat, o konuda hiç bir sorun yok ama ne biliyim hep yanımızda olması biraz sıkar gibi:) ay, ne kadar bencilmişim. hem annemden yardım isitiyom hem bir yandan uzak olmasını isitiyom kendimden utandım:78:
canım, ben daha bir ay önce orda doğum yapan birisiyle tanıştım. kız normalde hep basmenedeki şifaya gidiyordu kontrollere ama doğum sancısı geldiğinde şifaya gitti onlarda yalncı sancı dedip ilaç verip geri döndürdüler fakat kız daha eve gelir gelmez suyu geldi ve tanıdıkları onu direk hayat hastaneye götürmüş. kız hastane ilk girişte binayı beğenmemişti ama sonra doğuma geçti ve açılma olmadığı için sezeryana aldılar. çok rahat geçmiş, hiçbir sıkıntısı olmamış. binaya rağmen odalar çok güzelmiş ve baya büyükmüş. ebeler çok ilgiliymiş. kız daha o gün ayağa bile kalkmış. orda 2 gün kalmış ve topu topuna 280 tl verdi. tabi ssk var diye. normal kaça geldiğini bilmiyorum.İzmir'li arkadaşlar size sorum olucaktı HAYAT Hastanesi ile ilgili çevrenizden olumlu olumsuz bişeyler duydunuzmu nasıl bir hastaneymiş bilginiz varmıdır?..
ben de 30 dk.likl expres programda yikayayim o zaman;
acik pembelerle, beyazlar birarada yikanir mi ki cnm (annem yikanir dedi gerci)
benim evimde camasir asma icin musait yerim yok cnm,
herseyimi kurutma makinesinde kurutuyorum ben,
bebisinkileri nasil yapicam bilemedim;
olmadi onunda kisa programina atar bi denerim
ya daufak camasirliga asar oyle kuruturum napim artik
ben de annemi ya da ablami cagiririm bir h.sonu, birlikte yapariz artik
aslında eşimin izmirde baya akrabasıda var, hele ablası bize yakın yaşıyor ama onlarada ne eşim nede ben bırakmak istiyoruz. kendimizde ilk başta bakacağımızı düşünemiyoruz. çünkü ne olursa olsun deneyimli birisinin neler nasıl yapılacağını göstermeli. sonra zaten biz kendimizde öğrenip oturturuz herşeyi. umarım:):)benimde kayinvalidem cocugunu ablasina ve annesine birakmis hep, teyzesi daha cok esimin annesi gibi o yuzden he he :) O bakmak ister heralde ama ben bakmasini istemiyorum. Haklisin kendi annen de olsa biri gelip kalinca zor oluyor, benim de annem gelecek ama bakalim nasil olacak. Bana zor geliyor esim kesin daha cok zorlanir. Keske imkan olsa da esimle beraber baksak kimseden yardim almadan...
canım, bide şunu unutma, o zamanda bebişin ilk dişleri çıkmış olacak. herşeye meraklı o zıpzıplar sen daha mumunu puf yapmadan minik elleriyle o pastaya dalacak:) bide sonra üstüne yayacakaklımda şimdi bu görüntü geldi. artık sen pastayı mı yersin onu mu yersin bilemedim:):)
aslında eşimin izmirde baya akrabasıda var, hele ablası bize yakın yaşıyor ama onlarada ne eşim nede ben bırakmak istiyoruz. kendimizde ilk başta bakacağımızı düşünemiyoruz. çünkü ne olursa olsun deneyimli birisinin neler nasıl yapılacağını göstermeli. sonra zaten biz kendimizde öğrenip oturturuz herşeyi. umarım:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?