2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayrılı akşamlar bayanlar mrb (=

ya bnm karnm bazen semsrt oluyor normal yani değilmi bu sertleşmeler bebeğin hareketimi yoksa kasılmamı oluyor kafam karıştı

walla şekli felan değişio

hayrılı akşamlar bayanlar mrb (=

ya bnm karnm bazen semsrt oluyor normal yani değilmi bu sertleşmeler bebeğin hareketimi yoksa kasılmamı oluyor kafam karıştı

walla şekli felan değişio

cnm bendede oluyo ama uzun sürmüyo 2 3 sn bazen 3 4 sn
bebeğin hareketidir diye telaşlanmıuorum
ama daha uzun sürüyosa kasılma olabilir
burada arkadaşların bazılarının sertlik daha uzun sürenler var onlar yanıtlarllar sorunu?

3 4 sn değilde cnm 2 3 dk sürüyo rahat yani kasılma olabilir diye düşünüyrm

saol cnm yinede cevapladığın için

kızlaarr...
ben yarın öğlen evden çıkıp salıya kadar yokum
ablama gidiyorum....
annemlede bebişime alışverişe gidicez beraber
gittiğim yerde net var ama yakışıklı yeğenimden fırsat bulamayabilirim yazmaya
hbriniz olsun beni merak etmeyin...güzel anneler ve minişleri...

bende gaziyi biliyorum çok yakın arkadaşım orda doğum yaptı odalar falan güzel 30 ağustosa denk gelmişti doğumu o yüzden hastanede kimse yoktu ama ertesi gün çıkarlarken baya kalabalıktı orasıda hayat ile ilgili senin anlattığını bende duydum ucuz diye insanlar oraya yöneliyomuş benim doktorum dışardan gelicek hayat olursa 1500 vericez gazi olursa 1900 çıkıyo falan eğer hijyenikse dedim hayatta yapayım aradaki 400 tl farkla bebeğimin bir eksiğini alırım diye düşündüm anlayacağın hastane arıyorum

her zaman belirti olmuyormus ama bence arada idrar test yaptirin kizilayda falan 5-10ytl bir seydir, emin olursunuz, keske tr de olsam

beni de bu korkutuyor acikcasi, dogumdan kisa bir sure sonra muhtemelen akin akin misafirmgelecek daha 40i bile dolmamis olacak ben heralde biraz yerleselim oyle gelin derim, ya da hemen mevlut yapariz bir gunde halletmis oluruz misafir isini. ama 40i cikmadan misafire gidilmemeli bence. anne baba kardesler gelir de bunun amcasi dayisi teyzesi ohooooo yakin akraba cok:) :) bilmiyorum baktim cok misafir geliyor ben anneme gider kalirim. ya kolay degil ki yillardir yurtdisindayiz, gel turkiyeye yerles hemde bebekle, umarim anlayisli olur insallar...

kizlar ben bugun d.gunu vesilesiyle cok tatli yedim :-((

aksam da pasta yersem, yarin seker testim var; etkiler mi sizce?

aksam pasta yemeyeyim diy mi ???
cok cok az tadarsin olmadi ama gece yarisindan sonra su bile icmemelisin.
gelmemesi lazim da geliniyor iste... cok yakin bir arkadasim dogum yapacak, dogumda bir sey gerekir mi diye gidiyoruz iste yardima belki de gitmemek lazim :)
boyle bir sey oldugunu hayal bile etmek istemiyorum off yaaaa burasi cok rahatti esimle basbasa:)

benim de kasilmam olmustu, dedigin gibi sert toplanma seklinde saymadim ama 5-10sn suruyordu,bir aksam satte 4 kez gelmeye baslayinca hastaneye gittim sabahinda, idrarimda enfeksiyon varmis antibiyotik basladim. bence siksa kasilmalariniz cok su icin ve mutlaka idrar yolu enfeksiyonu testi yaptirin bence.

sirtustu uzanmistim ve yine 15dk da bir kasilmalarim oldu. sirtustu yattigim icin olabilir mi dersiniz? simdi yan yatarak deneyecegim bakalim gecer insallah:)

bu arada kuzular;

bugun benim dogum gunummmmmmmmm
doğum günün kutlu olsun canım.
benim de arkadaşım gazide doğum yaptı geçen ay.çok memnundu. odalar falan güzeldi. doktoru dışardan geldi 2000 tl ödediler. benim doktorum da gazide yapıcaz doğumu dedi.

valla canım benim de hep tekmeliyodu ama 2 gündür yer değiştiriyo gibi kayıyo gibi hareketler yapıyo. eşime bugün hareket etmiyo sanki diyorum. illa tekme atsın istiyorum heralde. yeri daraldığı için hareketleri de değişti heralde oğluşumun.

kızlaarrr.
benim karnımda bebek harekete başladığı anlarda sağ yada sol hiç farketmiyo dokunuyo ve hafif şekli beliriyo gibi oluyo ve bu 2 3 bilemedin 3 4 sn falan sürüyo yani batırdığı yer çıkıyo iniyo
sizin kasılma dediğiniz şey bumu

Canım eğer ücretsiz izin alma şansın varsa kesinlikle al. Benim ücretsiz izin şansım olsa kesinlikle alırım.

Caım gebelik durumunda lökositin yükselmesi normalmiş. 15 e 16 ya kadar sorun yok demişti dr. um

sirtustu uzanmistim ve yine 15dk da bir kasilmalarim oldu. sirtustu yattigim icin olabilir mi dersiniz? simdi yan yatarak deneyecegim bakalim gecer insallah:)

canım belki olabilir. biraz farlı konumda yat veya otur. haber ver sonra..

yok benimki top gibi ve tas gibi sert oluyor, 10 sn kadar suruyorhala 20dk da bir oluyor, uyuyacagim belki gecer, hizli yurudum bugun ondan oldu ya da idrar yolu enfeksiyonuyumdur ditecehim ama yurudugum yorukdugum gunlerde oluyor kasilmalar. neyse bakalim...

sol tarafima yatiyorum yatiyorum hala 20 dk da bir oluyor kasilmam insallah normaldir, yuruyunce oluyor galiba...

Kızlar aklıma gelmişken bişey sormak istiyorum;bebeği dönmüş olan var mı yani başı aşağı dönmüş olan? Ben dün doktora gittiğimde doktor henüz dönmemiş dedi,üstelik makat gelişi de değil,yan yatıyordu. Dönmezse sezeryan olursun dedi ama ne zamana kadar dönebilir bişey söylemedi

canım benim dr. şuan doğum pozisyonunda dedi...ama henüz erken benimki bence tesadüf...

benimki dönmüş başaşağı pozisyonda ama büyük kızım 36.haftaya kadar ters duruyordu sonra döndü panik yapmayın bazen çok geç dönerler

valla, hijyen konusunda olumsuz bir yorumla henüz karşılaşmadım. ama kendin doktorunla doğumu orda yapmak mantıklı. fiyatı aslında çok uygun. benim doktorumda ya çınarlıda yada karatşta karar veririz diyor. ama şimdi bakıyorum ikiside 2500 patlayacak gibi. ondan bende bu günlerde gaziyi araştırıyorum. fakat hayat da düşünebilir. ay, bu hastanelerde çok kazıkçılar ya. ya bu hastanelerle ilgili öğrendikçe baren paylaşalım bilgimiz olur. eşim olmazsa ben işe çıkmadan pazartesi günü hastanelere gidip bakarız diyor. ondan sonra bende doktorumla konuşurum

bende şimdi keşke memleketimde doğum yapıp öyle buraya gelseymişim diyorum. rahatda olurdu. buraya gelince direk mevlüt yapıp kurtulurdum ama işte önceden bunu akıl etmeliydim
doğum günün kutlu olsun canım.

benim de arkadaşım gazide doğum yaptı geçen ay.çok memnundu. odalar falan güzeldi. doktoru dışardan geldi 2000 tl ödediler. benim doktorum da gazide yapıcaz doğumu dedi.
ay, bu gazi valla aklıma yatmaya başladı. burada karar versemde doktorum ne diyecek acaba.

ya sen uzan şu 3-4 saatte geçmezse olmazsa doktorunla danış. ama büyük ihtimal yorgunluktandır. umarım sabahleyin iyi olur

canım, bunun için daha bir kaç haftamız yok mu. benim bildiğim kadarıyla 32den sonra ona dikkat etmeye başlıyorlar. doktorun sezaryan meraklısı olmasın:):)

cnm hiç korkma sen
inş düzelir
telaşlanma hemen
erken doğumu dururacak iğneler varmış benim dr um öyle demişti...
sakin ol hızlı yürüdüğnden yoruldun ve bebişte etkilendi tabi...

sagolun kizlar... simdi daha iyiyim sanirim, demek ki yorulmamak lazim

arkadasimin ki belki de 36 da dondu, simdi tam hatirlamiyorum ama oldukca gec dondu, yani bence de daha zamani var. ebem bana donmezse merak etme hastanede dondururuz dedi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…