2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hayır olsun ilginç bir rüyaymış )ben de geçen gece hastane odasını gördüm rüyamda korktum erken doğum mu olcak malum mu oluyor diye ama Allah tan bir şey olmadı ...

hayir olsun, cok guzelmis ruyan:)beni bile mutlu etti:)

iki sabahtir benimde bacagima kramp giriyor, yururken de bacaklatimin aradindaki kemikler aciyor, magnezyum almiyirum diye belki de..

saol canım evet ben de çok mutlu oldum
ben de uzun zamandır almıyordum magnezyum ama artık düzenli alalım ihmal etmeyelim. çok kötüydü çünkü acısı. sabah kalktığımda hala bacağımda ağrı vardı.

kızlar biz 30.haftaya girdik.bi hesaplıyorum 8.aydayım bi hesaplıyorum 7,5
ay hesabından anlayan varmı

doguma kadar gecen surec nirmalde 40 hafta. eger bir ay 4 hafta dersen 10 aya karsilik geliyor halbuki ay hesabi yaoarsan 9 ay 10 gun hamilelik sureci. aradaki fark bir ayi 4 hafta yani 28 gun kabul ettigimiz icin oluyor, cunku bazen 30bazen 31 gun bir ay... karisik aslinda:)

herkese günaydınlar....

kids go çok güzel şeyler almışsınız, sağlıklı iyi günlerde kullanırsınız inşallah

sagol canim insallah bundan sonra tek dilegimiz bebeklerimize vaktinde sag saglim kavusmak...

bu salıncak epey işe yarıyorkullanan arkadaşlarda gördüm..gülegüle kulanın...

sagol canim.

bu sallanma konusu cok tartismaya acik bi konu ama ben bebegin sallanmasinda bi sakinca görmüyorum burda ebelerle de konustum bu konuyu her bebegin kendine özgü bi hali tavri vardir diyolar bazi bebekler kundaklanmayi sever bazilari rahat yatmayi bazilari eldiven ve corap tarzi seylerle rahatsiz olurlar bazilari rahat eder bazi bebek sallaninca rahatlar bazilarini sallamaya bile gerek yok o yüzden bebekle ilgili konularda cok bilimsel olamiyo insan herkes bebegine göre hareket edicek ben bu salincagi aldim cünkü hani o basit olan ana kucagi mi diyolar ne ayakla hafif sallayabildigimiz seyle arasinda fazla fiyat farki yoktu gerekirse bunda sallarim ya da sadece yatar öyle mutfakta is yaparken yanima alirim. pilli bi de sallamak icin ugras vermem de gerekmez ayrica bebegim bana benzerse ki umarim benzemez gece gündüz sallanmadan uyumayan bi bebek olucak bu salincagi babam aldi zaten yani parasini o verdi cünkü ben onlara o kadar cok cektirmisim ki 3 ay beni sallamaktan uykusuz ise gitmisler ama bana kiyamiyo simdi babacimmm

inşallah canım istediğin gib olur..çünkü bende normalde karşıyım.tabiağlar ağlamazda sallamıycam.2 yatak almayıdüşünüyorum.odasındaolan salanmıycak.birde seyahat yatağı alcam.onun sallanma özelliği olcak..inşallah sallanmaya gerek kalmaz..canım sallanma yı bizde öğretiyor olabiliriz çünkü ben bir bebek kucağıma aldığımda huzursuzlandığında psikolojik sallamaya başlıyorum kucağımda.ama şöylede bişey var bizler yürürken hareket ederken bebekler sallanıyor ve ozaman uyuyorlar.nezaman hareketsiz kalırsak uyanıyorlar.........ben bunuda duymuştum.yani doğmadan önce zaten sallııyoruz

Rüyan çok güzelmiiş hayırdır inşallah. ben daha hiç bebeğimle ilgili rüya göremedim inşallah görebilirim. kramp 3-4 kez uykuda bana da oldu eşim alıştı şimdi hemen anlayıp ayak parmaklarımı öne doru itince geçiyor.

Arkadaşlar dün öğleden sonra birden başım dönmeye ellerim titremeye başladı size de oluyor mu arada?

merhaba kızlarrrr..

bugün hava çok güzel çoğunuz alışveriştesinizdir muhtemelen bende birazda çıkcam ama bugün kendime çalışıcam..yazlık işte giyilecek bişeyler lazım bana lcwki sağolsun .. olmadı büyük bedenlerden bakarım.. opuldunuz...

benim basim 2 gun araliksiz dondu ama bir neden ve cozum bulamadilar simdi kendiliginden gecti...

herkese merhaba günaydın demek için geç kaldım bugün.kahvaltı,bulaşık,çamaşır,ütü ve ardından evi süpürünce ancak oturdum.temiz hissettim rahatladım sıra kendime geldi ama yoruldum akşama artık. ben bebeği 40 ıçıkınca odasına götüreceğim odasına büyüyeen karyola düşünüyoruz.bu durumda benim odamda yatacağı sürede o kocaman yatağı yatak odama koyabilmem mümkün değil.park yatak vs baktım ama 40 gün için boşa masraf olacak bana.ailemden uzak olduğumdan öyle giderken götür falan da yapamayacağım için 40 günde kullanım dışı kalacak.odama bu kadar kısa süre koyacak ne alayım sizce bütçeyi zzorlamadan ya da ne ile idare edebilirim sizce

canım ben odama bu yatağı düşünüyorum. normalde hiç odamda yatırmayı düşünmüyorum ama ilk haftalar gerekebilir ben odasına sürekligidemyebilirm diye bu yatağı düşünüyoruz...hem memlekete giderkende yanımdagötürebilirm.ilerde oyuncak sepeti bile olabilir.çok minik ve güzel..tavsiye ederim .

canım sen nerdesinde hava güzel.istnabul yağmurlu rüzgarlı..

arkadaşlar bugün anneme gidiyorum.......çok mutluyum.4 aydır görüşmüyorduk.ve 7 aydırda memlektime gidemiyordum..şimdi 16 gün izin kullanıyorum...önce balıkesir 1 hafta sonrada ver elini kütahya

canım nerden aldın markası ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misin bir de bunun ebatları nedir biliyor musun park yatak kadar büyük bir şey mi

Le bebe Çok Fonksiyonlu Arama Sonuçları - e-bebek.com
msjını okuyunca aklıma geldı bunu dun gordum belkı boyle bısey ısını gorur gayet uygun fıyatı

hııııı anladımmm:44: teşekkür ederim.
son adet tarihin neydi?
5 kasım..
bende park yatak düşünüyorum. kendi odamızda yatıracağız ,oda kalmadı çocuğa
bide dolap aldık iki kapılı.şimdi onu doldurmaya çalışacağız
arkadaşlar bugün anneme gidiyorum.......çok mutluyum.4 aydır görüşmüyorduk.ve 7 aydırda memlektime gidemiyordum..şimdi 16 gün izin kullanıyorum...önce balıkesir 1 hafta sonrada ver elini kütahya
hadi gözün aydın. iyi yolculuklar. bebiş gezicek il il
alttaki çizelgene göre haftaya cuma 7 ayı doldurcan.cumartesi 8den gün alıcan

hııı:26:
uzman tvden haftalarımı takip ediyorum. 28 ile 32. hafta 8. ay oluyomuş.e şuan 30.haftama girdiğim için 8 miyim dedim aceppp. ondan kafam karıştı. teşekkürler canım..

canım nerden aldın markası ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misin bir de bunun ebatları nedir biliyor musun park yatak kadar büyük bir şey mi

canımgördüm inceldim ama tatil dönüşü alıcam 85 e 45 cm .çok küçük ve güzel.aziz bebde ve jokerde var canım markası casaul

canımgördüm inceldim ama tatil dönüşü alıcam 85 e 45 cm .çok küçük ve güzel.aziz bebde ve jokerde var canım markası casaul

teşekkür ederim çok sağol şimdi bakayım buna interntten.iyi tatiller diliyorum ailenle.ben en son temmuzda gitmiştim artık ancak doğumdan sonra gidebilirim..keyifli vakitler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…