herkese günaydın:)
canım ben de bugün sabah krampla uyandım. çok canım acıdı. uzun zamandır olmamıştı. bi de ben tuhaf tuhaf rüyalar görüyordum ama doğumla ya da bebekle ilgili değildi. dün çok dertlendim oğlum az hareket etti diye. gerçi gece hiç durmadı bu seferde.rüyamda karnım şeffaflaşmış oğlumu görüyorum yavrum el sallıyo bana ben iyiyim rahatım der gibi gülümsüyodu
hayir olsun, cok guzelmis ruyan:)beni bile mutlu etti:)
iki sabahtir benimde bacagima kramp giriyor, yururken de bacaklatimin aradindaki kemikler aciyor, magnezyum almiyirum diye belki de..
kızlar biz 30.haftaya girdik.bi hesaplıyorum 8.aydayım bi hesaplıyorum 7,5
ay hesabından anlayan varmı
herkese günaydınlar....
kids go çok güzel şeyler almışsınız, sağlıklı iyi günlerde kullanırsınız inşallah
bu salıncak epey işe yarıyorkullanan arkadaşlarda gördüm..gülegüle kulanın...
turkiyede doktorlar paradan cok, normal dogumda karsilasilabilecek risklerden jacmak icin, kendileri icin en risksiz yolu tani sezeryani tercih ediyor bence. ya tr de artik doktorlar sezeryan konusunda daha uzmandir gibime de geliyor, hep sezeryan yapiluyir cunku. insallah dogum nasil olursa olsun sorunsuz olur, bebekler de saglikli dogar...
bebek icin neyin en dogru oldugunu annesi bilir, ben sadece boyle de bir gorus var belki okumak istersin diye yazdim. en dogrudu uyguladigin yontemdir merak etme :)
ben sallanan yatak almayacagim cunku eminim o kadar cok aglayacaklar ki dayanamayip yeter ki sussun deyip sallarim. halbuki agladigi zaman sessiz bir odada onu kucagima alip, simsiki sarilip susuncaya kadar onu oksayip sevip konusmanin en dogru cozum oldugunu dusunuyirum su an. dayabildigim kadar bunu deneyecegim, baktim ki olmuyor bende sallanan bir sey alirim mecburen, her yolu deneyecekmisiz gibi geliyor bana zaten. bebek nasil en mutlu gorunuyorsa onunla devam etmeyi dusunuyirum. ama sallanma ihtitaciyla dogmuyirlarmis, bunu onlara biz ogretiyormusuz, o yuzden ilk deneyecegim yontem sallamak degil sevmek ve aglamasina izin vermek olsun diyorum.
herkese günaydın:)
canım ben de bugün sabah krampla uyandım. çok canım acıdı. uzun zamandır olmamıştı. bi de ben tuhaf tuhaf rüyalar görüyordum ama doğumla ya da bebekle ilgili değildi. dün çok dertlendim oğlum az hareket etti diye. gerçi gece hiç durmadı bu seferde.rüyamda karnım şeffaflaşmış oğlumu görüyorum yavrum el sallıyo bana ben iyiyim rahatım der gibi gülümsüyodu
Rüyan çok güzelmiiş hayırdır inşallah. ben daha hiç bebeğimle ilgili rüya göremedim inşallah görebilirim. kramp 3-4 kez uykuda bana da oldu eşim alıştı şimdi hemen anlayıp ayak parmaklarımı öne doru itince geçiyor.
Arkadaşlar dün öğleden sonra birden başım dönmeye ellerim titremeye başladı size de oluyor mu arada?
herkese merhaba günaydın demek için geç kaldım bugün.kahvaltı,bulaşık,çamaşır,ütü ve ardından evi süpürünce ancak oturdum.temiz hissettim rahatladım sıra kendime geldi ama yoruldum akşama artık. ben bebeği 40 ıçıkınca odasına götüreceğim odasına büyüyeen karyola düşünüyoruz.bu durumda benim odamda yatacağı sürede o kocaman yatağı yatak odama koyabilmem mümkün değil.park yatak vs baktım ama 40 gün için boşa masraf olacak bana.ailemden uzak olduğumdan öyle giderken götür falan da yapamayacağım için 40 günde kullanım dışı kalacak.odama bu kadar kısa süre koyacak ne alayım sizce bütçeyi zzorlamadan ya da ne ile idare edebilirim sizce
merhaba kızlarrrr..
bugün hava çok güzel çoğunuz alışveriştesinizdir muhtemelen bende birazda çıkcam ama bugün kendime çalışıcam..yazlık işte giyilecek bişeyler lazım bana lcwki sağolsun .. olmadı büyük bedenlerden bakarım.. opuldunuz...
Eki Görüntüle 200813 canım ben odama bu yatağı düşünüyorum. normalde hiç odamda yatırmayı düşünmüyorum ama ilk haftalar gerekebilir ben odasına sürekligidemyebilirm diye bu yatağı düşünüyoruz...hem memlekete giderkende yanımdagötürebilirm.ilerde oyuncak sepeti bile olabilir.çok minik ve güzel..tavsiye ederim .
herkese merhaba günaydın demek için geç kaldım bugün.kahvaltı,bulaşık,çamaşır,ütü ve ardından evi süpürünce ancak oturdum.temiz hissettim rahatladım sıra kendime geldi ama yoruldum akşama artık. ben bebeği 40 ıçıkınca odasına götüreceğim odasına büyüyeen karyola düşünüyoruz.bu durumda benim odamda yatacağı sürede o kocaman yatağı yatak odama koyabilmem mümkün değil.park yatak vs baktım ama 40 gün için boşa masraf olacak bana.ailemden uzak olduğumdan öyle giderken götür falan da yapamayacağım için 40 günde kullanım dışı kalacak.odama bu kadar kısa süre koyacak ne alayım sizce bütçeyi zzorlamadan ya da ne ile idare edebilirim sizce
hııııı anladımmm:44:doguma kadar gecen surec nirmalde 40 hafta. eger bir ay 4 hafta dersen 10 aya karsilik geliyor halbuki ay hesabi yaoarsan 9 ay 10 gun hamilelik sureci. aradaki fark bir ayi 4 hafta yani 28 gun kabul ettigimiz icin oluyor, cunku bazen 30bazen 31 gun bir ay... karisik aslinda:)
5 kasım..son adet tarihin neydi?
bende park yatak düşünüyorum. kendi odamızda yatıracağız ,oda kalmadı çocuğaEki Görüntüle 200813 canım ben odama bu yatağı düşünüyorum. normalde hiç odamda yatırmayı düşünmüyorum ama ilk haftalar gerekebilir ben odasına sürekligidemyebilirm diye bu yatağı düşünüyoruz...hem memlekete giderkende yanımdagötürebilirm.ilerde oyuncak sepeti bile olabilir.çok minik ve güzel..tavsiye ederim .
hadi gözün aydın. iyi yolculuklar. bebiş gezicek il ilarkadaşlar bugün anneme gidiyorum.......çok mutluyum.4 aydır görüşmüyorduk.ve 7 aydırda memlektime gidemiyordum..şimdi 16 gün izin kullanıyorum...önce balıkesir 1 hafta sonrada ver elini kütahya
alttaki çizelgene göre haftaya cuma 7 ayı doldurcan.cumartesi 8den gün alıcan
canım nerden aldın markası ve fiyatı hakkında bilgi verebilir misin bir de bunun ebatları nedir biliyor musun park yatak kadar büyük bir şey mi
canımgördüm inceldim ama tatil dönüşü alıcam 85 e 45 cm .çok küçük ve güzel.aziz bebde ve jokerde var canım markası casaul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?