2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hıım demek ki telaşlanmaya gerek yok daha bekliycez bakalım. benim daha ilk hamileliğim ama kızım fazla hareketli sanırım. 1 saat hiç durmadan tekmelediği oluyor ve yaklaşık 1 aydır dışardan görünebilecek kadar kuvvetli her gitiğimde doktora soruyorum normal mi diye normal diyor. yukarılara vurunca sorun yok ama aşağıya vurunca çok canım yanıyor. Var mı acaba aynı şeyleri yaşayan?

canım bizimki dönmüş başı aşağıdaymış. doktora sordum daha dönermi diye artık dönmez dedi bana . sadece el ve ayaklarını oynatırmış .

Son düzenleme:

benim doktorum gazi yada ege sağlıkla çalışıyor ben 2sinden birini tercih etmek zorundayım ege sağlıkta sezeryan kaç para bilen var mı ama sanırım gaziyi tercih edicem ege sağlık kesin daha pahalıdır

iyi akşamlar kızlar

olsun canım pazartesi görürsün..sıkma sen canını..hem o vakite kadar daha bi büyür
bende aynı düşüncedeyim, bende çözüm arıyorum, ana kucağı olur mu ki?

ben odasını aldımama hala karar veremedim 40 gün yanımda mı olmalı odasında mı yatmalı :26:

kizlar sizi korkutmak istemem ama,
o eliniz,in altinda top gibi toplanan ve icerden baski yapan sey bebeginiz degil, rahminiz; o sirada bi kasilma yasiyorsunuz.
ben de once bebek saniyordum sonra doktorum acikladi kasilma oldugunu;

n yapinca kasilmaniz oldugunu tespit etmeye calisin ve o seyden uzak durun

gerci bugun de doktorum dedi ki, 28. haftadan itibaren gunde 2-3 kez kasilmak normalmis; ama fazlalasirsa dikkat etmek lazimmis

sirtustu uzanmistim ve yine 15dk da bir kasilmalarim oldu. sirtustu yattigim icin olabilir mi dersiniz? simdi yan yatarak deneyecegim bakalim gecer insallah:)
cnm ben de gecen aksam kose koltukta uzanirken 2 kez kasilmam oldu; kalktim pozisyon degitirdim, oturdum biraz gecti,
bazen yanlis , rahatsiz pozisyonda
oturunca ya da yatinca olabiliyor kasilma,

benim en cok egilerek bisey yaparsam oluyor, simdi hic egilmmeye gayret ediyorum o yuzden

dinlen cnm bol bol

sagol cnm benim,

ayy kiyamam sana,
olsun pzt.ye 2 gun var cnm,
sabret, pzt guzel guzel gider gorursun minnosunu

ilk 40 gün dinen bebek ve anne yalnız bırakılmadığı için ben 40gün yanımda tutmak istiyorum.eğer sağlık vs bir problemi olmazsa 40dan sonra odasına almak istiyorum.ama işte 40 gün nerede yatacak beşik odama girmez mümkün değil büyüyen olacak çünkü.herkes çok erken ayırmak için diyor sesini duymazsın vs diyorlar.beni annem 40 günlükken odama götürmüş.sorun yaşamamış ben de çok rahat ve kendine güvenen bir çocuktum.

kizlar,
tokluk kan sekerim 97 cikti; sinir 140mis sanirim;
doktorum gayet iyi dedi
idrar tahlilimde temiz cikti
tirodim, kan ayimim da iyiymis

cok sukur

doktor hersey normal dedi, bebim 1 hafta kadar geriden geliyormus yalniz :-( suan 700 gr civarindaymis.
ama sagligi iyi dedi dktor, 1 haftalik fark onemli degilmis; tabi senin bebegin 4 kg olmayacak dedi doktor; minyon olacak dedi,
biraz daha newborn giysi almam gerekecek sanirim.

onun disinda bugun 12 noktali mi ne terlik aldik esimle; 38 numara (normalde 36 giyerdim ) ise terlikle gidip gelmeye baslicam sanirim artik :-((

hicbi ayakkabim olmuyor, ayaklarim balon gibi sis :-((

bu arada kids_go aldiklarinizi gule gule kullanin cnm, salincaginiz cok cok cici, besiginizde..

biz bugun kizima bisey alamadik;
mothercare'in maltepe subesinde uyku setleri yokmus, elimiz bos ciktik; english homeda da cesit kalmamisti, 1 haziranda yeni urunler gelecekmis,
kendime lohusa pijama tk, bir de gecelik sabahlik tk. begendim; ama bikac yere daha bakmadan hemen almak istemedim;
yani bugun dolastik ama pek bisey alamadik :-((

haftaya ins..

bir de kizlar bu aksam esim yuzmeye gittiginde kendimi cok yalniz hissettim; 2 saat boyunca agladim; uzun uzun sonra anlatirim ama kisaca annem cok yakinimda, evlenirken bilerek anneme yakin ev aldik ki boyle zamanlarimda ardimci olsun diye ama abimin esi calismaya basladi ve annemde onlarin cocuguna bkmaya; simdi haftada 1 saat bile ugrayamiyor yanima :-(( cok uzuldum, kendimi kimsesiz gibi hissettim :-((((

tahlillerin için maşallah diyelim.nazar değmesin.
insan özellikle alışveriş yapmak istediğinde zaten aradığını bulamıyor ya da kalmamış oluyor
kendini üzme herhangi bir şey için bebek olumsuz duygular hissetmesin.annem yanımda olsaydı da haftada bir sa olsaydı diyorum ben.nisanda gördüm annemi eylülde gelecek.öncesinde 9 ay görememiştim.hem annen yakındaymış bebeğin doğunca seni yalnız bırakmayacktır eminim.

peppermint'im aynı duygular bende de var...annem bana 10 dak.uzaklıkta oturuyor ve teyzesiyle yaşıyor...teyze de 90larında...ben de hamile kaldığım anda onla paylaştığım anlar şu dönemde çok olur diyordum ama umduğum gbi olmadı...teyzesiyle ilgilenmek zorunda...bebiş doğduğunda nolucak bakalım...tedirginim!!!telefonla gün içinde 2 kere konuşmakla gitmez bu işlerrrrr
bu arada tahlil sonuçların iyiymiş...gözünaydın canım:) ayy benim ayaklar da fena..1 no büyük terlik olmadı yaa..aldım elimde patladı...12 noktalı nedir...rahatlamaya felan mı yarıyor???ben de bu hafta hep terlikle gittim vallaha...napiyim acısı fenaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

ben şöyle hesap yapıyorum mesela senin sat 16 kasım ya 16 aralıkta 1 aylık 16 ocakta 2 aylık .....16 mayısta 6. ayını doldurdun şimdi 6 ay 12 günlük oluyorsun ya da 6,5 aylık diyebiliriz. 4 haftayı 1 ay sayınca hamilelik 10 ay oluyor :))

bugun bana da rahim cok duyarli o yuzden elini rahminin uzerine koyma dediler... abakalim pazartesi olsun yeniden doktora gidecegim

günaydın şekerler beni uyku tutmadı ya dün çok uyudum bugünse gram uyku yok of ya kalktım maşallah oku oku bitmedi sayfalar nazar değmesin bari kahvaltı yapayım yalnızda hiçç çekilmiyo kahvaltı

herkese günaydın ben de uyuyamadım gözlerim de şişmiş balık gibi olmuşum.ne yapıyorsunuz bu pazar günü.biz de sağanak yağmur var yine evdeyim.

herkese günaydın ben de uyuyamadım gözlerim de şişmiş balık gibi olmuşum.ne yapıyorsunuz bu pazar günü.biz de sağanak yağmur var yine evdeyim.

istanbuldada bi açıyo bi kapıyo hava bende evdeyim bugün notları falan giricem birazdan okunacak kağıtlarda var daha offf

istanbuldada bi açıyo bi kapıyo hava bende evdeyim bugün notları falan giricem birazdan okunacak kağıtlarda var daha offf

ben notları dün girdim bugün dönem ödevlerini okuyup girmeyi planlıyorum.daha sözlüler var kafamı yiyor çocuklar

günaydın kızlar ben de venüsü merak ettim ama haber yok malesef. kızlar annenizi görememekten yakınmışsınız benim yaşadığım şehirde hiç kimsem yok annem bir haftadır yanımda ve abimin eşi doğum yapıcak mecburen gidecek haftaya yani yine yalnızım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…