cnm ben geçen gün doktordaydım ve bebeğim baş aşağı duruodu... ben de doktora dönmüşmü doğum pozisyonunamı geçmiş die sordum, dr bu sadece bi tesadüf daha çok dönecektir, önemli olan 38. haftadaki duruşu dedi... yani daha doğum pozisyonu alması için çok erkenmiş... :)
cnm ben geçen gün doktordaydım ve bebeğim baş aşağı duruodu... ben de doktora dönmüşmü doğum pozisyonunamı geçmiş die sordum, dr bu sadece bi tesadüf daha çok dönecektir, önemli olan 38. haftadaki duruşu dedi... yani daha doğum pozisyonu alması için çok erkenmiş... :)
valla, hijyen konusunda olumsuz bir yorumla henüz karşılaşmadım. ama kendin doktorunla doğumu orda yapmak mantıklı. fiyatı aslında çok uygun. benim doktorumda ya çınarlıda yada karatşta karar veririz diyor. ama şimdi bakıyorum ikiside 2500 patlayacak gibi. ondan bende bu günlerde gaziyi araştırıyorum. fakat hayat da düşünebilir. ay, bu hastanelerde çok kazıkçılar ya. ya bu hastanelerle ilgili öğrendikçe baren paylaşalım bilgimiz olur. eşim olmazsa ben işe çıkmadan pazartesi günü hastanelere gidip bakarız diyor. ondan sonra bende doktorumla konuşurum
bende şimdi keşke memleketimde doğum yapıp öyle buraya gelseymişim diyorum. rahatda olurdu. buraya gelince direk mevlüt yapıp kurtulurdum ama işte önceden bunu akıl etmeliydim
ay, bu gazi valla aklıma yatmaya başladı. burada karar versemde doktorum ne diyecek acaba.
ya sen uzan şu 3-4 saatte geçmezse olmazsa doktorunla danış. ama büyük ihtimal yorgunluktandır. umarım sabahleyin iyi olur
canım, bunun için daha bir kaç haftamız yok mu. benim bildiğim kadarıyla 32den sonra ona dikkat etmeye başlıyorlar. doktorun sezaryan meraklısı olmasın:):)
olsun canım pazartesi görürsün..sıkma sen canını..hem o vakite kadar daha bi büyürselam kızlar:):):)
dün baya yoğun bi gündü...girip çıktım hemen ama ne okumaya ne yazmaya halim yoktu inanın....
peppermint,canım doğum gününü 1 gün rötarlı kutluyorummmmmm...sevdiklerinle nice güzel yaşlar geçir canımcım..iyi ki doğdun :):):):):)
bugün saat 3'te doktor randevum vardı...eşimle hazırlandık tam çıkacağız..hastaneden aradılar...doktorunuz acil ameliyata girdi..malesef bugün poliklinik yapamayacak...pzt günü istediğiniz saatte buyrun...o üzüntüü ve sinirle başka doktora randevu alacaktım ama şans bu yaa...onların da randevuları fullllllll
beni göreceksiniz...bir başladım ağlamayaaaaaaaa...kaç gündür kuzumu göreceğim diye hazırladım yaa kendimi...canım çok sıkıldı...eşim de beni öyle görünce hadi gel dışarı çıkıp dolanalım dedi...yürüyüş felan yaptık..joker'e gittik yürüyerek...bakındım öyle gene sağa solaa...yorulmuşum yalnız...ayaklar da hafif şiş......anlayacağınız ben şimdi kaçar...öperiz sizleri,mutlu haftasonları...see yaa
bende aynı düşüncedeyim, bende çözüm arıyorum, ana kucağı olur mu ki?
benimki sagolsun hem tekmeler hem içerde değişik değişik pozisyonlara giriyor. bazen eşimle ne yapmaya çalıştığını bile anlayamıyoz. bide eşim sadece iki haftadır bıdığımızın hareketlerini görüyor ona rağmen artık alışık geliyor çünkü hiç durmuyorki:) hele dün korayıp korsanlar gittik, kızım bir hareket bir hareket, iki saniye durmadı. sanki filmi kendisi çekiyor:):) eşimde küçük korsan mı olacak yoksa dedi:) ama bazen çok ters dönüyor sanki sırtıma ayaklarını dayayıp korku filimlerdeki gibi karnımdan çıkacak gibi. o zaman minacık kafatası hissediliyor. böyle küçücük ama sert bir şey. eşim kameraya bile çekti bunu. bayada gözüküyor.
asıl sende sadece sağa veya sola toplandığı oluyor mu?
yorulduğum zaman yada ayakta uzun süre kalınca sağa doğru toplanıo karnım taş gibi oluyor hiç hareket etmiyor ozamanlar, biraz oturunca gevşeyince başlıyor. ozamanlar çok korkuom hep elim karnımda geziom hareket etsin diye, bu sabah ilk kez sancı gibi bişi oldu zor adım attım oturunca geçti
cnm ben de gecen aksam kose koltukta uzanirken 2 kez kasilmam oldu; kalktim pozisyon degitirdim, oturdum biraz gecti,sirtustu uzanmistim ve yine 15dk da bir kasilmalarim oldu. sirtustu yattigim icin olabilir mi dersiniz? simdi yan yatarak deneyecegim bakalim gecer insallah:)
yururken daha az agrim var artik, kasilmalarimda azaldi. sanirim butun haftasonunu yatarak gecirecegim bakalim degisiklik olacak mi... ya ben yuruyirdum,yuzuyordum,egzersiz..... cok rahatti yani, ne zaman 26. haftaya girdim(ama tatile cikmistik ya 2 gun cok yurudum ve dondugumuzde agrilarim basladi)fun yine biraz yuruyunce tekrar kasilmalatim artti. gece uyudum simdi daha iyiyim...
selam kızlar:):):)
dün baya yoğun bi gündü...girip çıktım hemen ama ne okumaya ne yazmaya halim yoktu inanın....
peppermint,canım doğum gününü 1 gün rötarlı kutluyorummmmmm...sevdiklerinle nice güzel yaşlar geçir canımcım..iyi ki doğdun :):):):):)
bugün saat 3'te doktor randevum vardı...eşimle hazırlandık tam çıkacağız..hastaneden aradılar...doktorunuz acil ameliyata girdi..malesef bugün poliklinik yapamayacak...pzt günü istediğiniz saatte buyrun...o üzüntüü ve sinirle başka doktora randevu alacaktım ama şans bu yaa...onların da randevuları fullllllll
beni göreceksiniz...bir başladım ağlamayaaaaaaaa...kaç gündür kuzumu göreceğim diye hazırladım yaa kendimi...canım çok sıkıldı...eşim de beni öyle görünce hadi gel dışarı çıkıp dolanalım dedi...yürüyüş felan yaptık..joker'e gittik yürüyerek...bakındım öyle gene sağa solaa...yorulmuşum yalnız...ayaklar da hafif şiş......anlayacağınız ben şimdi kaçar...öperiz sizleri,mutlu haftasonları...see yaa
iyi akşamlar kızlar
olsun canım pazartesi görürsün..sıkma sen canını..hem o vakite kadar daha bi büyür
ben odasını aldımama hala karar veremedim 40 gün yanımda mı olmalı odasında mı yatmalı :26:
kizlar,
tokluk kan sekerim 97 cikti; sinir 140mis sanirim;
doktorum gayet iyi dedi
idrar tahlilimde temiz cikti
tirodim, kan ayimim da iyiymis
cok sukur
doktor hersey normal dedi, bebim 1 hafta kadar geriden geliyormus yalniz :-( suan 700 gr civarindaymis.
ama sagligi iyi dedi dktor, 1 haftalik fark onemli degilmis; tabi senin bebegin 4 kg olmayacak dedi doktor; minyon olacak dedi,
biraz daha newborn giysi almam gerekecek sanirim.
onun disinda bugun 12 noktali mi ne terlik aldik esimle; 38 numara (normalde 36 giyerdim ) ise terlikle gidip gelmeye baslicam sanirim artik :-((
hicbi ayakkabim olmuyor, ayaklarim balon gibi sis :-((
bu arada kids_go aldiklarinizi gule gule kullanin cnm, salincaginiz cok cok cici, besiginizde..
biz bugun kizima bisey alamadik;
mothercare'in maltepe subesinde uyku setleri yokmus, elimiz bos ciktik; english homeda da cesit kalmamisti, 1 haziranda yeni urunler gelecekmis,
kendime lohusa pijama tk, bir de gecelik sabahlik tk. begendim; ama bikac yere daha bakmadan hemen almak istemedim;
yani bugun dolastik ama pek bisey alamadik :-((
haftaya ins..
bir de kizlar bu aksam esim yuzmeye gittiginde kendimi cok yalniz hissettim; 2 saat boyunca agladim; uzun uzun sonra anlatirim ama kisaca annem cok yakinimda, evlenirken bilerek anneme yakin ev aldik ki boyle zamanlarimda ardimci olsun diye ama abimin esi calismaya basladi ve annemde onlarin cocuguna bkmaya; simdi haftada 1 saat bile ugrayamiyor yanima :-(( cok uzuldum, kendimi kimsesiz gibi hissettim :-((((
kızlar benimde kafam karıştı birkaç arkadaşta bahsetmiş.
ben şimdi 28. haftanın içindeyim soranlara hep 7 aylık diyorum 4 haftayı 1 ay kabul edersek 7 ay yapıyo ama uzman tv de 28 haftaya 8 aylık diyo.
benim sat 16 kasım doğum tarihi 20 ağustos
kaç aylığız biz şimdi??
kizlar sizi korkutmak istemem ama,
o eliniz,in altinda top gibi toplanan ve icerden baski yapan sey bebeginiz degil, rahminiz; o sirada bi kasilma yasiyorsunuz.
ben de once bebek saniyordum sonra doktorum acikladi kasilma oldugunu;
n yapinca kasilmaniz oldugunu tespit etmeye calisin ve o seyden uzak durun
gerci bugun de doktorum dedi ki, 28. haftadan itibaren gunde 2-3 kez kasilmak normalmis; ama fazlalasirsa dikkat etmek lazimmis
cnm ben de gecen aksam kose koltukta uzanirken 2 kez kasilmam oldu; kalktim pozisyon degitirdim, oturdum biraz gecti,
bazen yanlis , rahatsiz pozisyonda
oturunca ya da yatinca olabiliyor kasilma,
benim en cok egilerek bisey yaparsam oluyor, simdi hic egilmmeye gayret ediyorum o yuzden
dinlen cnm bol bol
sagol cnm benim,
ayy kiyamam sana,
olsun pzt.ye 2 gun var cnm,
sabret, pzt guzel guzel gider gorursun minnosunu
herkese günaydın ben de uyuyamadım gözlerim de şişmiş balık gibi olmuşum.ne yapıyorsunuz bu pazar günü.biz de sağanak yağmur var yine evdeyim.
istanbuldada bi açıyo bi kapıyo hava bende evdeyim bugün notları falan giricem birazdan okunacak kağıtlarda var daha offf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?