Selam kızlar,
Bu sabah 6.30 da rahmin alt bölgesinde ağrı ile uyandım. Doğrulup tuvalete bile gidemedim eşimi uyandırdım. Yarım saatten fazla sürdü ilacımı aldım magnezyum içtim geçti. Bu arada kasılmalarda oldu ama ilk kez ağrı oldu. Ağrınız oluyo mu? Normal mi bu durum?
herkese merhaba günaydın demek için geç kaldım bugün.kahvaltı,bulaşık,çamaşır,ütü ve ardından evi süpürünce ancak oturdum.temiz hissettim rahatladım sıra kendime geldi ama yoruldum akşama artık. ben bebeği 40 ıçıkınca odasına götüreceğim odasına büyüyeen karyola düşünüyoruz.bu durumda benim odamda yatacağı sürede o kocaman yatağı yatak odama koyabilmem mümkün değil.park yatak vs baktım ama 40 gün için boşa masraf olacak bana.ailemden uzak olduğumdan öyle giderken götür falan da yapamayacağım için 40 günde kullanım dışı kalacak.odama bu kadar kısa süre koyacak ne alayım sizce bütçeyi zzorlamadan ya da ne ile idare edebilirim sizce
Selam kızlar,
Bu sabah 6.30 da rahmin alt bölgesinde ağrı ile uyandım. Doğrulup tuvalete bile gidemedim eşimi uyandırdım. Yarım saatten fazla sürdü ilacımı aldım magnezyum içtim geçti. Bu arada kasılmalarda oldu ama ilk kez ağrı oldu. Ağrınız oluyo mu? Normal mi bu durum?
bende ilk aylarda yanimda uyumasi icin asagidaki gibi bur seyler almayi dudunuyorum ama daha karar veremedim
Eki Görüntüle 200848 Eki Görüntüle 200849 Eki Görüntüle 200850 Eki Görüntüle 200851 Eki Görüntüle 200852 Eki Görüntüle 200853
bende ilk aylarda yanimda uyumasi icin asagidaki gibi bur seyler almayi dudunuyorum ama daha karar veremedim
Eki Görüntüle 200848 Eki Görüntüle 200849 Eki Görüntüle 200850 Eki Görüntüle 200851 Eki Görüntüle 200852 Eki Görüntüle 200853
bunlar gerçekten kullanışlı peki nereden bulabilirim fiyatı hakkında bilgin var mı
bunun ingilizcesi tam olarak nedir?ona göre yurtdışı sitelerinden de araştırıp okuyabilirim
co-sleeping diye aratabilirsin, bu resimler karsina cikar zaten. yataga konulanlar 40$-50$ civari,yatagin yanina monte edilen yataklar daha guzel ama 150$ dan basliyor, sanirim onlardan amam, bir yatak daha alacagim cunku. heralde yatagin icine konulan sepet gibi olanlardan alacagim. sen hangisini begendin?
belki sadece uzerine ysttigi kenarlarinda sunger olan ve bebegin donmesini engelleyen kismi alirim, yatagin icinde hareket etmezse ben onun uzerine yatmam cunku, boylece baslarda benimle uyur...
yatağa sabitlenenlerin fyatı yüksek çünkü odası olacak zaten 40 günden sonra ayıracağım.mavi anne babanın ortasında duran yatak daha hoş geldi.yüksek olduğundan dönünce ona dokunmam.ben ezmekten korkuyorum açıkçası.etrafımdaki herkes bebeği 40 ında ayıracağım için vicdansız anne olarak görüyor beni.çok rahatsızım bu durumdan
Kızlar aklıma gelmişken bişey sormak istiyorum;bebeği dönmüş olan var mı yani başı aşağı dönmüş olan? Ben dün doktora gittiğimde doktor henüz dönmemiş dedi,üstelik makat gelişi de değil,yan yatıyordu. Dönmezse sezeryan olursun dedi ama ne zamana kadar dönebilir bişey söylemedi
benimde sari akintim, epeyde oluyor bence, gecen hafta kuktur ve idrar testi aldilar sorun yoktu, bu hafta idrar yolu iltihabidin dediler ama az su ictim ust uste uc gun, ondan oldu sanirim...
bende bilmuyorum yabanci sitelerden de okudum , onerileri tras bicagiyla esinden yardim alarak yapmak, zaten ben kendim yaptim ve kesikler olustu..
bende zorlamistim jendimi, kesikler de oldumakinayla almayi deneyecegim sanirim...
Kızlar aklıma gelmişken bişey sormak istiyorum;bebeği dönmüş olan var mı yani başı aşağı dönmüş olan? Ben dün doktora gittiğimde doktor henüz dönmemiş dedi,üstelik makat gelişi de değil,yan yatıyordu. Dönmezse sezeryan olursun dedi ama ne zamana kadar dönebilir bişey söylemedi
bende kuoföre gittim ama canım çoookk acıdı yarım yamalak kalktım masadan.şimidide avondan bi krem gördüm onu istettim 2buçuk dakikada döküyomuş
kızlar selammmm nasılsınız..haftalar nasılda hızla ilerliyor dimi..nasıl doğum düşünüyosunuz normal sezeryan???yani size kalırsa
28 hafta 8. ayin baslangicidir bence...kızlar benimde kafam karıştı birkaç arkadaşta bahsetmiş.
ben şimdi 28. haftanın içindeyim soranlara hep 7 aylık diyorum 4 haftayı 1 ay kabul edersek 7 ay yapıyo ama uzman tv de 28 haftaya 8 aylık diyo.
benim sat 16 kasım doğum tarihi 20 ağustos
kaç aylığız biz şimdi??
cok haklisin kubracim vakit cok cabuk geciyor.. ben normal yapmak istiyorum her sey yolunda giderse, zaten burda mecbur kalmadikca kesinlikle sezeryan yapmiyorlar, benim ilki sezeryan olmasina ragmen bunda da siddetle normal oneriyoruz diyorlar, herhangi bir risk olusacak olursa zaten hicbiseyi sansa birakmayiz hemen aliriz sezeryana diyorlar.. oyle yani, benim normal.. iyi ki de oyle, sezeryandan sonraki ilk2 hafta emzirmekte baya zorluk cekmistim, insallah simdi normal olursa daha kolay sut veririm bebisime.. :) sizlerin nasil olucak planladiniz mi?
herkese merhaba günaydın demek için geç kaldım bugün.kahvaltı,bulaşık,çamaşır,ütü ve ardından evi süpürünce ancak oturdum.temiz hissettim rahatladım sıra kendime geldi ama yoruldum akşama artık. ben bebeği 40 ıçıkınca odasına götüreceğim odasına büyüyeen karyola düşünüyoruz.bu durumda benim odamda yatacağı sürede o kocaman yatağı yatak odama koyabilmem mümkün değil.park yatak vs baktım ama 40 gün için boşa masraf olacak bana.ailemden uzak olduğumdan öyle giderken götür falan da yapamayacağım için 40 günde kullanım dışı kalacak.odama bu kadar kısa süre koyacak ne alayım sizce bütçeyi zzorlamadan ya da ne ile idare edebilirim sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?