2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar,

Bu sabah 6.30 da rahmin alt bölgesinde ağrı ile uyandım. Doğrulup tuvalete bile gidemedim eşimi uyandırdım. Yarım saatten fazla sürdü ilacımı aldım magnezyum içtim geçti. Bu arada kasılmalarda oldu ama ilk kez ağrı oldu. Ağrınız oluyo mu? Normal mi bu durum?

mrblar. geçmiş olsun. haftana bağlı aslında normal olup olmadığı..kaçıncı hafta?

bende ilk aylarda yanimda uyumasi icin asagidaki gibi bur seyler almayi dudunuyorum ama daha karar veremedim

benimde kasilmalarim cok sik olmaya basladi, normal mi bilemiyorum

bunlar gerçekten kullanışlı peki nereden bulabilirim fiyatı hakkında bilgin var mı

bunun ingilizcesi tam olarak nedir?ona göre yurtdışı sitelerinden de araştırıp okuyabilirim

co-sleeping diye aratabilirsin, bu resimler karsina cikar zaten. yataga konulanlar 40$-50$ civari,yatagin yanina monte edilen yataklar daha guzel ama 150$ dan basliyor, sanirim onlardan amam, bir yatak daha alacagim cunku. heralde yatagin icine konulan sepet gibi olanlardan alacagim. sen hangisini begendin?

belki sadece uzerine ysttigi kenarlarinda sunger olan ve bebegin donmesini engelleyen kismi alirim, yatagin icinde hareket etmezse ben onun uzerine yatmam cunku, boylece baslarda benimle uyur...

Son düzenleme:

yatağa sabitlenenlerin fyatı yüksek çünkü odası olacak zaten 40 günden sonra ayıracağım.mavi anne babanın ortasında duran yatak daha hoş geldi.yüksek olduğundan dönünce ona dokunmam.ben ezmekten korkuyorum açıkçası.etrafımdaki herkes bebeği 40 ında ayıracağım için vicdansız anne olarak görüyor beni.çok rahatsızım bu durumdan

bence kimseyi dinleme, onun annesi sensin ve senin dogru gordugun sekilde buyumeli. hicbir anne bile bile cocuguna zarar verecek bir sey yapmaz, sadece insanlarin dogrulari farkli o kadar... bence kendi dogrunu, cocugunu en mutlu gordugun secenegi uygulamalisin, her anne farkli oldugu gibi her cocuk da farkli ...

kızlar selammmm nasılsınız..haftalar nasılda hızla ilerliyor dimi..nasıl doğum düşünüyosunuz normal sezeryan???yani size kalırsa

canım benimde ilk hamileliğimde bebeğim 32. haftada daha dönmemişti doktorumda dönmezse sezeryan olacak dedi 35. haftamda dönmüştü bebeğim.

bende kuoföre gittim ama canım çoookk acıdı yarım yamalak kalktım masadan.şimidide avondan bi krem gördüm onu istettim 2buçuk dakikada döküyomuş

mrb bayanlar dün gece yatağa yattım birden bi sancı gibi bişey girdi tam karnım altına iki büklüm oldum resmen 1 dk kadar sürdü eşim acile gidelm dedi gerek yok geçer biraz bekleyelm dedm ama çok kötydü yaa normal mi sizce :26:

cnm ben geçen gün doktordaydım ve bebeğim baş aşağı duruodu... ben de doktora dönmüşmü doğum pozisyonunamı geçmiş die sordum, dr bu sadece bi tesadüf daha çok dönecektir, önemli olan 38. haftadaki duruşu dedi... yani daha doğum pozisyonu alması için çok erkenmiş... :)

bende kuoföre gittim ama canım çoookk acıdı yarım yamalak kalktım masadan.şimidide avondan bi krem gördüm onu istettim 2buçuk dakikada döküyomuş

ya bence krem kullanmayin, bikini bolgesine uygulanmaz onlar hadi kulllandim diyelim ama hamilelikte deri yoluyla da varsa zararli maddeler bebegi etkileyebilir. ben olsam kullanmazdim. agda da onerilmiyor zaten. ya makinenin tras bicagiyla alacagim ya da venus un jiletiyle...

kızlar benimde kafam karıştı birkaç arkadaşta bahsetmiş.
ben şimdi 28. haftanın içindeyim soranlara hep 7 aylık diyorum 4 haftayı 1 ay kabul edersek 7 ay yapıyo ama uzman tv de 28 haftaya 8 aylık diyo.
benim sat 16 kasım doğum tarihi 20 ağustos
kaç aylığız biz şimdi??

Son düzenleme:
kızlar selammmm nasılsınız..haftalar nasılda hızla ilerliyor dimi..nasıl doğum düşünüyosunuz normal sezeryan???yani size kalırsa

cok haklisin kubracim vakit cok cabuk geciyor.. ben normal yapmak istiyorum her sey yolunda giderse, zaten burda mecbur kalmadikca kesinlikle sezeryan yapmiyorlar, benim ilki sezeryan olmasina ragmen bunda da siddetle normal oneriyoruz diyorlar, herhangi bir risk olusacak olursa zaten hicbiseyi sansa birakmayiz hemen aliriz sezeryana diyorlar.. oyle yani, benim normal.. iyi ki de oyle, sezeryandan sonraki ilk2 hafta emzirmekte baya zorluk cekmistim, insallah simdi normal olursa daha kolay sut veririm bebisime.. :) sizlerin nasil olucak planladiniz mi?

28 hafta 8. ayin baslangicidir bence...

burada da son ana kadar normal dogum, eger ciddi bir aksilik olursa sezeryana geciyorlar, o yuzden benim de icim rahat cunku mumkunse normal dogum istiyordum. ama kismet tabii bakalim neler olacak...

kasilmalarim hala saat basi devam ediyor, hastaneyi arayip soracagim bakalim normal mi diye....

selam kızlar:):):)
dün baya yoğun bi gündü...girip çıktım hemen ama ne okumaya ne yazmaya halim yoktu inanın....
peppermint,canım doğum gününü 1 gün rötarlı kutluyorummmmmm...sevdiklerinle nice güzel yaşlar geçir canımcım..iyi ki doğdun :):):):):)

bugün saat 3'te doktor randevum vardı...eşimle hazırlandık tam çıkacağız..hastaneden aradılar...doktorunuz acil ameliyata girdi..malesef bugün poliklinik yapamayacak...pzt günü istediğiniz saatte buyrun...o üzüntüü ve sinirle başka doktora randevu alacaktım ama şans bu yaa...onların da randevuları fullllllll
beni göreceksiniz...bir başladım ağlamayaaaaaaaa...kaç gündür kuzumu göreceğim diye hazırladım yaa kendimi...canım çok sıkıldı...eşim de beni öyle görünce hadi gel dışarı çıkıp dolanalım dedi...yürüyüş felan yaptık..joker'e gittik yürüyerek...bakındım öyle gene sağa solaa...yorulmuşum yalnız...ayaklar da hafif şiş......anlayacağınız ben şimdi kaçar...öperiz sizleri,mutlu haftasonları...see yaa

bende aynı düşüncedeyim, bende çözüm arıyorum, ana kucağı olur mu ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…