2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

of evet ya bi ton kağıt var elimde okunacak canımda hiç istemiyo ya türkçede değilki eşime okutayım desem amaaaaaaaannn pek neşesizim bugün

benim eşimle branşım aynı ama mümkün değil okumaz.o yüzden eve bile getirmiyorum kağıtları okulda okuyup bitirdim.notları girerken o bana okudu.azcık büyüse doğunca bebeğe bile sınav kağıtlarını verecem oku diye

benimki okur ama ingilizce olunca o da bişi yapamıyo bide eli çok bol her yazana puan veresi geliyo yanlış bile yazsa o kadar yazmış ver gitsin diyo ama benim notum çok kıttır vermem

kızlar mide bulantılarım yine başladı benim ya aranızda yine midesi bulanan var mı

bu sabah benimde oldu, arada oluyir ama ilk aylardaki kadar degil, bazen sabah uyaninca...

cok uyudum bugun yaaaa :) agrilarim azalir belki diye esim surekli uyutuyor beni, gerci cidden daha iyiyim...
bende kardesime okutmustum he he:) kendisi doktor, benim bransim ise hayatta anlayabilecegi bir sey degil ama cevap anahtarindan baka baka okumustu:)

ben yine uyumaya gidiyorum inşallah uyurum midem çok kötü çünkü ağzımın tadıda yok hepinizi öptük kızımla teyzeleri uyuyamazsam gelirim yine:79:

internette dolaşırken bu ürünü gördüm.bu tip hareketli ürünler ve dönenceler bebeklerin zihinsel gelişimini destekliyormuş.sizce nasıl bir ürün yakından gören var mı?bu yıldız görüntüsü sabit mi hareketli mi?

merhaba tatlı annişler.herkese iyi pazarlar...
yine döktürmüşsünüz oku oku bitiremedim.
umarım hepiniz iyisinizdir.
benim 50 lik şekerim 151 çıkmıştı.dün 100 lük yükleme yaptırdım kollarım mosmor oldu ama çok şükür normal çıktı.

canım bizimki dönmüş başı aşağıdaymış. doktora sordum daha dönermi diye artık dönmez dedi bana . sadece el ve ayaklarını oynatırmış .

Allah allahh ne diimki cnm iste her doktor baska bisey dio :)) elimiz mahkum hepimiz kendi doktorumuzu dinlemek zorundayiz iste naapcann :))

Cnm bende de ayni sey oluodu gunde bi kac kez doktorum bu kasilmalarin braxton hicks kasilmalari oldugunu soledi. Bu haftalarda baslamasi normalmis , bizim sebep oldugumuz bi kasilma deil, dogum yaklastigi icin rahmin kendisini doguma hazirlamasi icin kendiliginden olan biseymis... Dikkat edilmesi gereken sey bu kasilmanin duzenli bi sekilde oldugunu farkettiginizde hemen doktoru aramak gerekiomus... Yarim saatte 1 gibi olursa mesela...

Cnm bu urunu yanlis hatirlamiosam hippy34 almisti o daha ii bilgi verir :))

Efsung nerelerdesin dun kontrolun vardi merak ettim ne dedi dr. Hadi gelde anlat :)

çınarlı ve karataş önerisinide sundu doktorum 2300 ve 2500 arası senin dediğin gibi:97: öyle cnm ya çok kazıkcılar bakcaz artık bende hayatla gazi arasında seçim yapıcam :97:

sagol canim benim kontrolun iyi gecmis seninde 1 hafta cok büyük bi fark degil üzme tatli canini daha kac hafta var kapatir aradaki farki senin cimcime :)

bu arada annenle görüsemiyosun diye hic üzülme ben napiyim annem istanbulda ben almanyada ona o kadar cok ihtiyacim oluyo ki bazen istanbuldayken ne güzeldi hersey buraya gelince daha da cok özlemeye basladim canim annemi

biz bi arkadasin kizinin dogum gününe gidicez birazdan bugün yokuz herkese iyi pazarlar öpüldünüzzz

benim doktorum gazi yada ege sağlıkla çalışıyor ben 2sinden birini tercih etmek zorundayım ege sağlıkta sezeryan kaç para bilen var mı ama sanırım gaziyi tercih edicem ege sağlık kesin daha pahalıdır

ege sağlık daha pahalı cnm hatta ikiye katlıyo bir yakınımız 5000 ödedi bebeğin aşısı, epidural iğnesi,serum demişler o fiyatı bulmuş sanki kazıklamışlar:26:

selam kızlar
duramadım yine sil süpür....ne olacak benim halim :26:
gerç hareket oluyor iyi oluyor hem temizlenince dekeyfim yerine geliyor

venüsten yine ses yok galiba

bu arada bizm mobilyanın hala kokusu gitmedi havalandırıyorum da
silerken sadece su ile silmiştik..şimdi azcık pronto mu koysam ?:26:

en son buraya yazmış venüs,
haberi olan var mı kızlar , tel nosu olan falan.girmiyor 2 haftadır nerdeyse (
iyidir umarım bebeği ve kendi :26:

cnm mobilya kokusu için vanilya diyolar o geçiriyomuş ..

hippy kuzum ben geldim sana bakınmaya ama özel mesaj atamıyormuşum:) konularınızı takip etmek ne zor böyle...

iyi pazarlar herkese sabahtan beri kaç kere uyanıp yeniden uykuya daldığımı bilmiyorum ...nasıl bi tembellik var üstümde anlatamam...ben de sınavları okudum bitirdim ama proje ve performans görevlerini okumam ve ortalama girmem lazım offffffffff....çok sıkıcı...ütü yapmam lazım ,ayyyyyyy hala esniyorummmmmm...

canım ben bunun pembişini kızıma aldım...çok güzel bi ürün...tek başına gece lambası(rengarenk)oluyor,klasik müzik modu var....yıldızları istediğinde açabiliyorsun..renk değişiyor ama yıldızlar sabit,,karanlıkta çok güzel bi ortam sağlıyor bence:)

öpüyoruz biz...bişiler yesek iyi olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…