ben notları dün girdim bugün dönem ödevlerini okuyup girmeyi planlıyorum.daha sözlüler var kafamı yiyor çocuklar
of evet ya bi ton kağıt var elimde okunacak canımda hiç istemiyo ya türkçede değilki eşime okutayım desem amaaaaaaaannn pek neşesizim bugün
benim eşimle branşım aynı ama mümkün değil okumaz.o yüzden eve bile getirmiyorum kağıtları okulda okuyup bitirdim.notları girerken o bana okudu.azcık büyüse doğunca bebeğe bile sınav kağıtlarını verecem oku diye
kızlar mide bulantılarım yine başladı benim ya aranızda yine midesi bulanan var mı
bende kardesime okutmustum he he:) kendisi doktor, benim bransim ise hayatta anlayabilecegi bir sey degil ama cevap anahtarindan baka baka okumustu:)benim eşimle branşım aynı ama mümkün değil okumaz.o yüzden eve bile getirmiyorum kağıtları okulda okuyup bitirdim.notları girerken o bana okudu.azcık büyüse doğunca bebeğe bile sınav kağıtlarını verecem oku diye
kızlar mide bulantılarım yine başladı benim ya aranızda yine midesi bulanan var mı
canım bizimki dönmüş başı aşağıdaymış. doktora sordum daha dönermi diye artık dönmez dedi bana . sadece el ve ayaklarını oynatırmış .
kizlar sizi korkutmak istemem ama,
o eliniz,in altinda top gibi toplanan ve icerden baski yapan sey bebeginiz degil, rahminiz; o sirada bi kasilma yasiyorsunuz.
ben de once bebek saniyordum sonra doktorum acikladi kasilma oldugunu;
n yapinca kasilmaniz oldugunu tespit etmeye calisin ve o seyden uzak durun
gerci bugun de doktorum dedi ki, 28. haftadan itibaren gunde 2-3 kez kasilmak normalmis; ama fazlalasirsa dikkat etmek lazimm
internette dolaşırken bu ürünü gördüm.bu tip hareketli ürünler ve dönenceler bebeklerin zihinsel gelişimini destekliyormuş.sizce nasıl bir ürün yakından gören var mı?bu yıldız görüntüsü sabit mi hareketli mi?
Eki Görüntüle 201237
valla, hijyen konusunda olumsuz bir yorumla henüz karşılaşmadım. ama kendin doktorunla doğumu orda yapmak mantıklı. fiyatı aslında çok uygun. benim doktorumda ya çınarlıda yada karatşta karar veririz diyor. ama şimdi bakıyorum ikiside 2500 patlayacak gibi. ondan bende bu günlerde gaziyi araştırıyorum. fakat hayat da düşünebilir. ay, bu hastanelerde çok kazıkçılar ya. ya bu hastanelerle ilgili öğrendikçe baren paylaşalım bilgimiz olur. eşim olmazsa ben işe çıkmadan pazartesi günü hastanelere gidip bakarız diyor. ondan sonra bende doktorumla konuşurum
bende şimdi keşke memleketimde doğum yapıp öyle buraya gelseymişim diyorum. rahatda olurdu. buraya gelince direk mevlüt yapıp kurtulurdum ama işte önceden bunu akıl etmeliydim
ay, bu gazi valla aklıma yatmaya başladı. burada karar versemde doktorum ne diyecek acaba.
ya sen uzan şu 3-4 saatte geçmezse olmazsa doktorunla danış. ama büyük ihtimal yorgunluktandır. umarım sabahleyin iyi olur
canım, bunun için daha bir kaç haftamız yok mu. benim bildiğim kadarıyla 32den sonra ona dikkat etmeye başlıyorlar. doktorun sezaryan meraklısı olmasın:):)
kizlar,
tokluk kan sekerim 97 cikti; sinir 140mis sanirim;
doktorum gayet iyi dedi
idrar tahlilimde temiz cikti
tirodim, kan ayimim da iyiymis
cok sukur
doktor hersey normal dedi, bebim 1 hafta kadar geriden geliyormus yalniz :-( suan 700 gr civarindaymis.
ama sagligi iyi dedi dktor, 1 haftalik fark onemli degilmis; tabi senin bebegin 4 kg olmayacak dedi doktor; minyon olacak dedi,
biraz daha newborn giysi almam gerekecek sanirim.
onun disinda bugun 12 noktali mi ne terlik aldik esimle; 38 numara (normalde 36 giyerdim ) ise terlikle gidip gelmeye baslicam sanirim artik :-((
hicbi ayakkabim olmuyor, ayaklarim balon gibi sis :-((
bu arada kids_go aldiklarinizi gule gule kullanin cnm, salincaginiz cok cok cici, besiginizde..
biz bugun kizima bisey alamadik;
mothercare'in maltepe subesinde uyku setleri yokmus, elimiz bos ciktik; english homeda da cesit kalmamisti, 1 haziranda yeni urunler gelecekmis,
kendime lohusa pijama tk, bir de gecelik sabahlik tk. begendim; ama bikac yere daha bakmadan hemen almak istemedim;
yani bugun dolastik ama pek bisey alamadik :-((
haftaya ins..
bir de kizlar bu aksam esim yuzmeye gittiginde kendimi cok yalniz hissettim; 2 saat boyunca agladim; uzun uzun sonra anlatirim ama kisaca annem cok yakinimda, evlenirken bilerek anneme yakin ev aldik ki boyle zamanlarimda ardimci olsun diye ama abimin esi calismaya basladi ve annemde onlarin cocuguna bkmaya; simdi haftada 1 saat bile ugrayamiyor yanima :-(( cok uzuldum, kendimi kimsesiz gibi hissettim :-((((
benim doktorum gazi yada ege sağlıkla çalışıyor ben 2sinden birini tercih etmek zorundayım ege sağlıkta sezeryan kaç para bilen var mı ama sanırım gaziyi tercih edicem ege sağlık kesin daha pahalıdır
yaa kızllarrr niye cevap yok bana( karnım aşırı s ert diyorum.elime bebeğin kafası geliyo gibi sanki.ve arar ara oluyor.offf bugünde okulöncesi şenliği var.3 ten 7 ye kadar yürüyüş falan ereziillik bi gün yani.ben napıcam yaa..
selam kızlar
duramadım yine sil süpür....ne olacak benim halim :26:
gerç hareket oluyor iyi oluyor hem temizlenince dekeyfim yerine geliyor
venüsten yine ses yok galiba
bu arada bizm mobilyanın hala kokusu gitmedi havalandırıyorum da
silerken sadece su ile silmiştik..şimdi azcık pronto mu koysam ?:26:
en son buraya yazmış venüs,
haberi olan var mı kızlar , tel nosu olan falan.girmiyor 2 haftadır nerdeyse(
iyidir umarım bebeği ve kendi :26:
internette dolaşırken bu ürünü gördüm.bu tip hareketli ürünler ve dönenceler bebeklerin zihinsel gelişimini destekliyormuş.sizce nasıl bir ürün yakından gören var mı?bu yıldız görüntüsü sabit mi hareketli mi?
Eki Görüntüle 201237
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?