hippy kuzum ben geldim sana bakınmaya ama özel mesaj atamıyormuşum:) konularınızı takip etmek ne zor böyle...
ben çok iyiyim kızım da iyi.merak ettim seni.canım hoşgeldin...iyisin demi??? nasıl gidiyor yolunda mı herşey??
iyi pazarlar herkese sabahtan beri kaç kere uyanıp yeniden uykuya daldığımı bilmiyorum ...nasıl bi tembellik var üstümde anlatamam...ben de sınavları okudum bitirdim ama proje ve performans görevlerini okumam ve ortalama girmem lazım offffffffff....çok sıkıcı...ütü yapmam lazım ,ayyyyyyy hala esniyorummmmmm...
canım ben bunun pembişini kızıma aldım...çok güzel bi ürün...tek başına gece lambası(rengarenk)oluyor,klasik müzik modu var....yıldızları istediğinde açabiliyorsun..renk değişiyor ama yıldızlar sabit,,karanlıkta çok güzel bi ortam sağlıyor bence:)
öpüyoruz biz...bişiler yesek iyi olacak...
sorma ya o okul beni de mahvetti,liseliler iyice beter oldular 19 mayıstan beri. ayaklarım şiş,ellerim uyuşuk.sıkıldım yani.alışverişlerimiz epey önce bitti şükür.dinlenmeye çabalıyorum işte...gezmek,tozmak,hava almak istiyorum ama çoğunlukla evdeyiz,koca hep nöbetçi:)oy oy oy kız mı geliyorrrrrrrrrrr, teyzesinin güzeli...iyiyiz iyiyiz...şişiyoruz teyzesi...kontroller devam,alışveriş telaşlarımız vardı,hallettik gibi,testler felan çok şükür iyi...hareketli bi kuzumuz olacak kısmetse....tekmeleyip duruyorr...kaldı 10 hafta işte...bi de okul kapansa diye gün sayıyorum bi yandan eheuehe...
canım chicco onun markası...iyi geceler minik yıldızlar diye ara bulursun...nette felan da satılıyor biz netten almıştık ama daha önceden inceleme fırsatı bulmuştum...ateşölçer braun tavsiye ederim..biberon alacaksanız da dr brown's veya philips avent favoriler...kızlar bunun markası falan ne nerden bulabilirim.. ben de alayım bi kaç parça böyle oyuncak.
biz de dün eşimle alt açma zımbırtısını aldık ama çok tatlı.. ayı şeklinde, kadifeden yapılmış. bi de emzik kutusu ve su termometresi. chicconun ateşölçerini alacaktık denedik çalışmadı geri bıraktık.
tırnak makası falan alcaz daha
bi de kızlar biberon emzik falan baktık da mesela biberonu cam mı alsak yoksa plastik mi emin olamadık ondan almadık
sorma ya o okul beni de mahvetti,liseliler iyice beter oldular 19 mayıstan beri. ayaklarım şiş,ellerim uyuşuk.sıkıldım yani.alışverişlerimiz epey önce bitti şükür.dinlenmeye çabalıyorum işte...gezmek,tozmak,hava almak istiyorum ama çoğunlukla evdeyiz,koca hep nöbetçi:)
olsun taşısın,işi ne?:) arada yine gelirim ben.sen de benim olduğum yere gel:) biliosun:) öperim sizi.
kızlar bunun markası falan ne nerden bulabilirim.. ben de alayım bi kaç parça böyle oyuncak.
biz de dün eşimle alt açma zımbırtısını aldık ama çok tatlı.. ayı şeklinde, kadifeden yapılmış. bi de emzik kutusu ve su termometresi. chicconun ateşölçerini alacaktık denedik çalışmadı geri bıraktık.
tırnak makası falan alcaz daha
bi de kızlar biberon emzik falan baktık da mesela biberonu cam mı alsak yoksa plastik mi emin olamadık ondan almadık
ege sağlık daha pahalı cnm hatta ikiye katlıyo bir yakınımız 5000 ödedi bebeğin aşısı, epidural iğnesi,serum demişler o fiyatı bulmuşsanki kazıklamışlar:26:
slm kızlarr...nasılsınız umarım iyisinizdir.BEN EN S ON SİZE KARNIM SERTLEŞİYOR DİYE YAZDIKTAN SONRA DR UMU ARADIM 5 DK İÇİND E GEL DEDİ.büyük yazmışım silemicem özür.neyse taksiye atladım gittim karnımı görünce şaşırdı tabi dün akşamdan başladı dedim.rahim ağzı uzunlupu ölçtü ve kısalma olmuş.erken doğum tehdidi kasılmaları hemen durdurmak lazım dedi.kan idrar tahlili ardından nst ye alındım.bolca kasılma ve ağrı çıktı.halbuki ben hiç ağrı duymdım.direk yukarı yatış yaptı.serum falan bş de nidilat şsşmlş şlaç başlattı.akşama ciğer geliştşrci iğne oldum.10 gün kadar hastanede kaldım.32. haftaya kadar heyet raporu verdi.34 günlük.artık hep evde yatıyorum.tuvalet dışında kalkmak yasak hatta oturmak bile yerçekimine maruz kalmamak için.yarın kontrol var bakalım kısalma ne durumda inş olduğu yerde kalmıştır.bu kasılmalar kısalığa ve sonrasında açılmaya neden oluyormuş.halbuki ben cuma gitmiştim drta bana 1 ay sonra gel çok iyi herşey d emişti.1günde ne değişti anlamadım.idrarımda protein bile çıktı dr çok şaşırdı.iş mi yPTIN ğır mı kALDIRDIN DEDİ M hYIR SADECE GEZMEYE GİTTİM ORDADA HEP OTurdum.sanırım nazar d eğdi kızlar..herkes çok konuşmuştu karnımla ilgili ve kilomla ilgili.kayınvalidenme şimdi hak verdim.ben hastaneye yatınca haber vermedik kayınvalidemlere sonradan haberleri oldu.bi arkadaşı aramış diyomuş ki senin gelinin karnı ne öyle benim gelinin 2 haftası var onun bile böyle değil demiş.halbuki karnım çok olfuğundan değil ben hiç kndime kilo almadım boyumda uzun bebekte erkek olunca sadece karnım top yutmuş gibi sivri ve çok şker görünüyordu.onun gelini 19 kilo almıoş mesela kilosundan hamile gibi görünmüyor bile.bide arayıp nasıl b öyle konuşabiliyorlar anlamıyorum.neyse işte böyle moralim çok bozuk benim.evde yatıyorum hep.ablamalar gelip yemeğimi yapıp temizliğimi yapıp gidiyorlar sağolsunlar.bakalım ne kadar daha dayanabilicez.inş 36 ya ulaşabilirim.ama zor görünüyor.inş bebeğim küveze girmez.pazar günmü bebeğimin odasını alacaktık ama kasılmam olunca çıkamadık sonrada hastaneye bütün parayı verdik sanırım odamız olmayacak bir süre.ama olsun diyorum o sağlıklıca vaktinde doğsunda bişey istemem.
bende cok merak ediyorum cunku hic nete girmiyor... insallah bir sey yoktur...
slm kızlarr...nasılsınız umarım iyisinizdir.BEN EN S ON SİZE KARNIM SERTLEŞİYOR DİYE YAZDIKTAN SONRA DR UMU ARADIM 5 DK İÇİND E GEL DEDİ.büyük yazmışım silemicem özür.neyse taksiye atladım gittim karnımı görünce şaşırdı tabi dün akşamdan başladı dedim.rahim ağzı uzunlupu ölçtü ve kısalma olmuş.erken doğum tehdidi kasılmaları hemen durdurmak lazım dedi.kan idrar tahlili ardından nst ye alındım.bolca kasılma ve ağrı çıktı.halbuki ben hiç ağrı duymdım.direk yukarı yatış yaptı.serum falan bş de nidilat şsşmlş şlaç başlattı.akşama ciğer geliştşrci iğne oldum.10 gün kadar hastanede kaldım.32. haftaya kadar heyet raporu verdi.34 günlük.artık hep evde yatıyorum.tuvalet dışında kalkmak yasak hatta oturmak bile yerçekimine maruz kalmamak için.yarın kontrol var bakalım kısalma ne durumda inş olduğu yerde kalmıştır.bu kasılmalar kısalığa ve sonrasında açılmaya neden oluyormuş.halbuki ben cuma gitmiştim drta bana 1 ay sonra gel çok iyi herşey d emişti.1günde ne değişti anlamadım.idrarımda protein bile çıktı dr çok şaşırdı.iş mi yPTIN ğır mı kALDIRDIN DEDİ M hYIR SADECE GEZMEYE GİTTİM ORDADA HEP OTurdum.sanırım nazar d eğdi kızlar..herkes çok konuşmuştu karnımla ilgili ve kilomla ilgili.kayınvalidenme şimdi hak verdim.ben hastaneye yatınca haber vermedik kayınvalidemlere sonradan haberleri oldu.bi arkadaşı aramış diyomuş ki senin gelinin karnı ne öyle benim gelinin 2 haftası var onun bile böyle değil demiş.halbuki karnım çok olfuğundan değil ben hiç kndime kilo almadım boyumda uzun bebekte erkek olunca sadece karnım top yutmuş gibi sivri ve çok şker görünüyordu.onun gelini 19 kilo almıoş mesela kilosundan hamile gibi görünmüyor bile.bide arayıp nasıl b öyle konuşabiliyorlar anlamıyorum.neyse işte böyle moralim çok bozuk benim.evde yatıyorum hep.ablamalar gelip yemeğimi yapıp temizliğimi yapıp gidiyorlar sağolsunlar.bakalım ne kadar daha dayanabilicez.inş 36 ya ulaşabilirim.ama zor görünüyor.inş bebeğim küveze girmez.pazar günmü bebeğimin odasını alacaktık ama kasılmam olunca çıkamadık sonrada hastaneye bütün parayı verdik sanırım odamız olmayacak bir süre.ama olsun diyorum o sağlıklıca vaktinde doğsunda bişey istemem.
tahlillerin için maşallah diyelim.nazar değmesin.
insan özellikle alışveriş yapmak istediğinde zaten aradığını bulamıyor ya da kalmamış oluyor
kendini üzme herhangi bir şey için bebek olumsuz duygular hissetmesin.annem yanımda olsaydı da haftada bir sa olsaydı diyorum ben.nisanda gördüm annemi eylülde gelecek.öncesinde 9 ay görememiştim.hem annen yakındaymış bebeğin doğunca seni yalnız bırakmayacktır eminim.
peppermint'im aynı duygular bende de var...annem bana 10 dak.uzaklıkta oturuyor ve teyzesiyle yaşıyor...teyze de 90larında...ben de hamile kaldığım anda onla paylaştığım anlar şu dönemde çok olur diyordum ama umduğum gbi olmadı...teyzesiyle ilgilenmek zorunda...bebiş doğduğunda nolucak bakalım...tedirginim!!!telefonla gün içinde 2 kere konuşmakla gitmez bu işlerrrrr
bu arada tahlil sonuçların iyiymiş...gözünaydın canım:) ayy benim ayaklar da fena..1 no büyük terlik olmadı yaa..aldım elimde patladı...12 noktalı nedir...rahatlamaya felan mı yarıyor???ben de bu hafta hep terlikle gittim vallaha...napiyim acısı fenaaaaaaaaaaa
günaydın kızlar ben de venüsü merak ettim ama haber yok malesef. kızlar annenizi görememekten yakınmışsınız benim yaşadığım şehirde hiç kimsem yok annem bir haftadır yanımda ve abimin eşi doğum yapıcak mecburen gidecek haftaya yani yine yalnızım...
sagol canim benim kontrolun iyi gecmis seninde 1 hafta cok büyük bi fark degil üzme tatli canini daha kac hafta var kapatir aradaki farki senin cimcime :)
bu arada annenle görüsemiyosun diye hic üzülme ben napiyim annem istanbulda ben almanyada ona o kadar cok ihtiyacim oluyo ki bazen istanbuldayken ne güzeldi hersey buraya gelince daha da cok özlemeye basladim canim annemi
biz bi arkadasin kizinin dogum gününe gidicez birazdan bugün yokuz herkese iyi pazarlar öpüldünüzzz
herkese merhaba kaç gündür okuyorum ama yazmaıyorum.Bir türlü alışamdım yazmaya.valla sizleri görünce imreniyorum.Ben daha hiçbişi almadım.sadec 1tane hastane çıkışı,5li set ve 1 tane tulum.O kadar.zaten içimdende gelmiyo.sinirlerim bozuldu.bu aralr ,bunalım takılıom.herkes hevesimi ya kırıyor.istediğim gibi olmuyor herşey.tatılde eşimin memleketine gitmek zorundayım.alışverişi de oradan yapacağız.2 ay kayınvalidede mi kalacağıma yanayım.aman ne alacaksınız ki üç beş parça şey diyen kayınvalidenin bu ve hastane çıkışı aldım diye hevesle anlatrken ertesi gün arayıp aklıma takıldı gereklı bişi mi yoksa gereksiz bişi mi aldın diye aramasına kı sankı parası ondan çıkıyor.yaza artık gerkli gerksiz diye alışverişede o karar verir.deli oluom deli.dün sinirden ağla ağla.ya çok hassa oldum ben yaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?