2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

yazdım cnm sana.
kızlar eşim bütün marketlere bakmış bebek deterjanı bulamamış.roxy istiyodum ben.artı ne bulursam ama yok.netden siparş vereyim bari

Arkadaslar Merhaba

1
Bence insanlarin seni bu kadar etkilemesine izin verme. Hatta kulaginin birinden girsin digerindne ciksin. Sonucta senin bebegin, sen en dogrusunu bilirsin. Hic de aglayip hem kenidni hem de bebegini uzme canim.:13:

Ayyy Venuscum, cokkkkk gecmis olsun. Icimden bir ses yarin herseyin daha guzel cikacagini soyluyor, bize de iki satri yaz lutfen. Dinleniyor olman iyi olmus, 36'ya az kaldi canim biraz daha dayan tamam mi? Ablanlarin destegi de cok iyi olmus, sagolsunlar. Karninin neresi sertlesti tam olarak? Altimi ustu mu? Bir gun ara ile nasil farkli sonuclar cikmis, bir de idrarda proteinin daha oncede cikmasi lazim degil miydi, anlayamadim ama simdi herseyin kontrol altinda olmasina sevindim. Iyiki doktora gitmisin. Bebise ve kendine iyi bak lutfen.:13:

venus43 ....canım meraktan öldük hepimiz yaa...foruma bi girip kim var kim yok diyodum bi baktım sennnnnnn....vallaha aklımız sendeydi hep...neyseki yaşadığın sıkıntılardan sonra iyi haberlerle döndün bize...hiçbişiii takmadan sadece bebişini düşünerek şu zamanları geçir...sonrasını düşün...onu kucağına aldığında şu sıkıntıların hepsini unutacağına eminim...çok çok geçmiş olsun...kendine ve kuzuna iyi bak canımcım...çok öptüm sevgiyleeee

Kizlar, gebelik hesabi ile ilgili olarak en kolay yontem bence:

Gebelik haftaniz 30 ise bebeginiz de 28 haftalik demek oluyor, oyle hesap yapin lutfen.

merhaba venüs kaç zamndır topık senin için telaşta biliyoruz gerçekten zor bir durum sürekli dinlenir pozisyonda olmak ama bebeğini ve senın iyi olmana çok sevindik inşallah haftasını dolduruur sağlıcakla alırız hepimiz kucağımıza benım de sağ tarafta çok sık sertleşme oluyo doktora dedim normal dedi geçistirdi.napım baska da doktor yok buna iyi diyorlar.Rabbime emanet kuzucuklar deyıp kafaya takmamaya çalışıom.

tesekkur ederim saolasın ama sanırım bugünlerde daha bir hassasım batıyo hersey

yazdım cnm sana.
kızlar eşim bütün marketlere bakmış bebek deterjanı bulamamış.roxy istiyodum ben.artı ne bulursam ama yok.netden siparş vereyim bari

ah canım benim ya okudum şimdi yazdıklarını hiç bi şeyi kafana takma yatman gerekiyosa yat az kaldı sık biraz daha dişini sonrası çok güzel olacak bebişlerimiz kucağımızda bu yaşadıklarımız aklımıza bile gelmeyecek odayıda kafana hiç takma bebişler nasiplidir ummadığın yerden çıkar bi nasip sen üzülme yeter bide tel nonu falan yada sana ulaşabileceğimiz bişi yaz ki bi daha bu kadar merak etmeyelim canım benim

Allah hepimze kolaylık versin uzaktayızz kımsemız yok.en azından burada bnm kımsem yok.Ama olsun sağlıklı olalım da bişe istemıommmm

Allah hepimze kolaylık versin uzaktayızz kımsemız yok.en azından burada bnm kımsem yok.Ama olsun sağlıklı olalım da bişe istemıommmm

canım takma kafana bende yalnızım burda kimse yok çok zor oluyo gerçekten sen aldığın bişi olunca hiç kimseye söyleme kaynananın yanında aldığındada hevesim var alıyorum de kestir at bana da aynını diyolar gerek yok alma diye ben hevesim var alıcam içimde kalmasın diyorum sonrada söylenenlere kulaklarımı tıkıyorum gerekli yada gereksiz bu kimseyi ilgilendirmez sen takma kafana bide kalmak zorundamısın 2 ay kayınvalidende

canım burda hepimiz seni çok merak ettik öldük öldük dirildik desem yeridir.neyseki düşündüğmz şey gerçekleşmemiş bebişin hala senınle..canım 30.haftandasın nerdeyse merak etme 6-7 hafta göz açıp kapayıncaya kadar geçer.sen kendini sakın üzme yorma güzel şeyler düşün..dularım senınle:26:

kızlar 2-3 gündür canım çok sıkkın..sizlerden başkada anlatacak kimsem yok..eşimle didişiyoruz sürekli..annem burdayken ev temiz,yemekler hazır herşey iyi hoştu..annem gitti ev yine dağılmaya başladı eşimin dağınıklığı benı öldürecek,zaten günde 2-3 tişört değiştiriyor terlediğinden..tişörtleride ya koltuklara yada yatak odasına koyuyor:84:..diyorumki ya yıkanacaklara at yada dolaba geri koy.onuda yapmıyor odada 4-5 tşört birden oluyor bu seferde.. ve bunun gibi bir sürü dağınıklık..bu hafta içi, hafta sonu eşim süpürür ben silerim diye hayal etmiştim..ben süpürmem dedi durdu kadın çağırırz diyor.iyide evim temiz sırf süpürüp silmek içinde kadına para vermek istemiyorum..ne var yani yardım etse eline mi yapışır..yemek yapmayı zaten hiç bilmiyor, bana yardımı yok..bugün kahvaltı yaptı masayı bile toplamadan bırakmışş..illah kavga edices birkaç şeyi kırıcam ondan sonra yapacak dediklerimi..benimde artık dayanacak halim kalmadı, korkuyorum bebeğime birşey olacak diye..kavga anında kumanda falan fırlattım, gömleğini yırttım..benımde pskolojimi bozu iyice napıcam ben..bide demiyormuki bebeğimize bunu niye yapıyorsun diye iyice çıldırıyorum

çok çok geçmiş olsun arkadaşım.gerçekten meraktan öldük.arkadaşın biri geldi hastanede olduğunu söyledi ondan sonra haber alamadık.hepimiz çok telaşlandık.neyseki yiğenimiz annesinin karnında güvende.allah hepimize zamanında kolay doğumlar nasip etsin.

canım takma kafana bırak kadın çağıralım diyosa çağırın tişörtleride ttopla geldiğinde eline ver bunları kirliliğe atarmısın de bağırınca daha çok ters tepiyo benim eşimde banyoya asıyodu kirlilerini bi kaç defa dedim hiç umursamadı sonra karşısına geçtim benim sana bugünlerde çok ihtiyacım var azıcık yardım istiyorum nolur sensiz üstesinden gelemem dedim azıcıkta naz işve cilve şimdi evi bile o topluyo ben hallederim sen dur eğilme falan diyo tatlı dil unutma yoksa iyice inat edip yapmıyolar

öncelikle venus çok geçmiş olsun canım
benim de sertleşmem oluyo ama dr hiç bişi demedi cuma günü gittiğimde. magnezyum ve progestan alıyorum dedim zaten başka bişi veremem alacağını alıyosun dedi.
benim kendi dr um burdan gitti şimdi başkasına gidiyorum içime de sinmiyo zaten. olmazsa ben de haftaya başka birine daha görüneyim.

o sertleşmeler bendede var doktorda ebede normal diyo ama o kadar çok sertleşiyoki taş gibi oluyo kızlar sonra yumuşuyo heralde kızım içerde rahat etmiyo diyorum napıcam bende kararsızım artık

sağol canım güzel önerin için..ben kaç kez güzellikle söyledim bir iki düzeliyor sonra yine aynı bende patladım bugün artık..bugün olmasada sakinleşince yeniden denerim.ama çok kızgınım çok kolay kolay affetmeyeceğim..bide kızgınken sürekli yanıma gelip gönlümü almaya çalışmasıda benı çileden çıkarıyor..diyorumki gelme biraz uzak dur dahada kızdırıyr o hareketi

canım bnm akıllandım zaten hiçbişimi paylaşmıcam her seferinde bozuo benı yaw:)en cok da bu takılıo aklıma.2ay kalmak zorunda gözüküo bızım arabamaız yok daha doğrusu eşimin ehliyeti de yok.en yakın hastane özel anlamda buraya 2 saat.doğuma yetişmem zor diye eşim memleketini istiıo.babasının arabası var.hastanede 45 dakıka falan.zaten kayınpederim 7saatlık yola ben firmalarda uğraşmayım diye almaay gelecekmiş 1temmuz gbı planı coktan yapmıs bana soran yok zaati.ama o ii niyetinden de.işte ne bilim bebek olunca fedakarlık yapmam 2 ay dayanmam gerekıo gbı gelıo öle işte.bakalım ya nasıp.hayırlısı olur insallah.

ay evet bende deli olurum o zaman 5 dk rahat ver sakinleşeyim dimi ama yok işte erkekler bizi ne kadar anladıklarını düşünselerde bazen hiç anlamıyolar ben kimi zaman durduk yere ağlıyorum sürekli neden ağlıyosun diyo bişi yok diyorum bu defada inanmıyo sen saklıyosun benden bişiler diyo hadiii kopuyo kıyamet sonrada ben patlıyorum başlıyorum bağırmaya küsüşüp oturuyoruz sonrada insanın sinirleri gerçekten çok gergin oluyo zaten bide doğum yaklaşıyo onunda stresi var bohça taşımıyoruz sonuçta içimizdeki bizden bağımsız hareket eden minicik bi mucize bize bağımlı ama bizden apayrı onu düşün rahatla bozma moralini

anladım canım sen alacaklarını şimdiden al bence sonraya bişi bırakma o zamanda bi kaç gerekli bişi alırsın diğerlerinide doğumdan sonra görürler seninde içinde kalmamış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…