2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım öncelikle hamilelikten sanıırm daha fazla ilgi ve daha fazla sorumluluk sahibi olmalrını beklıyoruz arkadasa katılıorum.kavga etmek,sunu yap bunu yap demek yerine neler hissettığını anlatmak daha çok işe yarıyor.bebeği taşıdığını böyle bır durumda işleri yapmanın zor olduğunu ,ona ihtiyacın olduğunu anlatmak senı anlmasını sağlayacaktır diye düşünüyorum bende.

bana da diyolar ne gerek var onu bunu alıyon diye. ben de ilk bebeğim karı koca çalışıyoz ona almıcaz da kime alcaz diye kestiriyorum hemen. yoksa bi he he desem binecekler tepeme

bana da diyolar ne gerek var onu bunu alıyon diye. ben de ilk bebeğim karı koca çalışıyoz ona almıcaz da kime alcaz diye kestiriyorum hemen. yoksa bi he he desem binecekler tepeme

sizin yine kayınvalideler diyo bizim burda eşimin akrabaları var onlar diyolar gerek yok almayın kalıyo falan diye durumları fazla iyi değil onlar zamanında alamamışlar allaha şükür alabilecek kadar var durumumuz habire böyle deyip durdular bende dayanamadım artık söyledim kocam çalışıyo allaha şükür var içimde kalmıcak hiç bişi benim bile kaç yıl öncesinde her şeyim tamdı çocuğumun mu olmayacak dedim alınacak şeyler bizi ilgilendirir dedim kestirdim attım şimdi kimse bişi diyemiyo

canım ne güzel cevap verebiliuosunuz.ben veremıom gergınlık olacak diye.gene bişi diyecek diye.sorunda burada sanırım.ben sustuğum için içimde kalıo böle kendıme zarar verıom keşke bende diyebilseydim.aman ne alıcaksınız kı 3 beş parça deyınce diyememişim anne neden öle diıon bi ton eksiği var .neler neler çıkmış diye neden susmşum sanırım kızgınlığım kendıme de var.valla tebrık ederım ben yapamıom sız barı yapın.bazen dıyomkı kayınvalıde karşımda donsa bende saatlerce bu zamana kadar içimde dolu olanları saysam saysam o da cevap veremıcek durumda olsa ohh ne iyi olur du:)))))

ayyy canım benim sen dışa vuramayanlardansın anladığım kadarıyla ben biraz cadıyım sanırım pek laf dedirtmem kendime hep haklı benimdir ayyy kendimi çok kötü gördüm yaa

yok canım cadılıkla alaksı yok en ıyısını yapıosun kımsenın haddıne değil aslında.para vermıonuz barı susun demı:)ama dışa vuramıom işte bı gün bi patlıcam o olacak :)aslında mesele şu.onlar zorlukla buyutmuşler bı bezle 2 kıyafetle oluyo zannedıolar tamam oluyoda biz bzm çocuklarımz barı rahat buyusun ne için çalışos bıde heves yanı.ama onlara göre saçma .benımkı öle göruyo.bebeğe balon etekmı gıydırlırmıs ,yakkabımı giydirilirmiş,var diye çok mu harcamak lazımmış.ay gıcık ya.ama o görür bu seneden sonra oğlunu 1 hafta dışında görürmu bak bakalım.tatıle gıderım ona gıdene kadar.allahtan eşim melek ya.ne isteyım yapar.saolsun.
ayyy canım benim sen dışa vuramayanlardansın anladığım kadarıyla ben biraz cadıyım sanırım pek laf dedirtmem kendime hep haklı benimdir ayyy kendimi çok kötü gördüm yaa

venüs canım hepimiz seni çok merak ettik..neyseki sağ salim bebeğin seninle canım benim..çok endişelendik..Allah sağlıkla vaktinde kucağına nasip etsin canım benim...oda için üzülme vardır bir hayır belki daha güzel bişey göreceksin beğeneceksin..hiç canını sıkma iş alışverişe kalsın..Allah acil şifa versin canım dikkat et kendine
sementacım seni çok iyi anlıyorum..benzeri vakka bugün biz de yaşadık...geçen hafta sildi süpürdü eşim bu hafta gerek yokmuş sanki bi kereyle bitiyor sinirden bütün işi yaptım bi de bana diyor ki çocuğumu yoruyosun bişi olacak olursa da olur benim karnımda sana ne oluyo dedim benim ki de amma saçma cümle olmuş he

canım çok geçmiş olsun valla çok merak etiik seni. ama çok şükür bebişin de sen de iyisiniz. bol bol dinlen canım. her gün dua ediyorum canım inşallah hepimizn bebişleri vaktinde gelir

ayyy bu benim lafıma dönmüş bende kızınca benim çocuğum işte benim karnımda değilmi diyorum karnımı ellicek olsa elleme karnımı diyorum oda kızım var orda diyo benim kızım o benim karnımda diyip dönüyorum sırtımı oda gülüyo bana

cok sukur simdilik her sey yolundaymis, hepimiz senden haber bekliyirduk, mesajini alinca cok sevindik. insallah dedigin gibi erken dogum olmaz. arada yaz bize, cok merak ettik seni.

eslerimize kendimizi anlatabilirsek eminim yardimci olurlar, onlara ihtiyac duydugumuzu anlatmamiz gerekiyor sadece. hem nasil baslarsa oyle gider, simdi yardim etmezse ileride hic yardim etmez, yaslandiginizda hala her is sana bakacak, eslerimiz hep yorgun olacak... simdiden sen onu alistir, yemek de bilsin, temizlik de bilsin, sen hastalanirsan o el atar islere ileride, ogrenmezse hic yapmaz. annem mesela grip olur, yine her isi o yaprdi, babam grip olur kolunu kaldiramazdi he he:)biraz da buz simrtiyoruz onlari, evet simdi gucumuz vra cok sukur ama ileride yardim gerekirse edebilmeleri icin simdiden yardim etmeye alismlari gerekli...

benimde kasilmalarim oldugu icin, cumadan beri sadece yatiyorum, her seyi ama her seyi esim yapiyor cunku burada yardimci olacak baska kimse yok, kendimi kotu hissediyorum bu yuzden. sabah ilac iciyorum diye bir saat once kalkip bana kahvalti hazirlamis cok duygulandim. pazar sabahi 7dezorlasan kalkmaz normalde..
bende aradim hastaneyi( burada once aramak lazim, kasilmalarina aci eslik ediyorsa gel diyirlar, eh dayanilmayacak gibi degil dayaniyorum diyorum,o zaman buraz daha bekle diyorlar. hala saat basi kasilmam oluyor, yarin direk hastaneye gidecegim insallah geri dondurmezler... off ya keske tr de olsam diyorum bazen, ne guzel ulkemiz var yaaa... doktor gormek bile iskence, zaten bir yerden sonra pes ediyorsun kendin gitmek istemiyorsun, saatlerce hastanede bekletiyorlar falan...

bende baslarda hep susuyordum buyugumdur, cevap vermemeliyim diyordum. baktim cok ustume geliniyor, artik her dusuncemi soyluyorum. baslarda tartisma oluyordu evet ama simdi cekiniyorlar benden:)

çok çok geçmiş olsun venüscüm seni ve bebğini çok merak ettik...neyse ki iyimişsiniz dikkat et kendine doktoruun dediklerini yap dinlen ...odayı da dert etme yeter ki sağlıkla gelsin bebeğin herşey hallolur...dualarım senle ve bebeğinle...

ohhhh venüscümmm iyiymiş rahatladım valla ölmüştüm meraktan. allahın izniyle hepimizin miniği zamanında sağlıkla gelicek..

canım sen nerdesinde hava güzel.istnabul yağmurlu rüzgarlı..
tatlım ankaradayım hava güzel diye çıktık 1 saat sonra dönerken gök gürlüyodu... bugün de akşam bozdu.. bu havalara güvenmemek lazım..

bebeğimizi üzmeye hiç hakkımız yok canım. ama ben kendı kendıme bozmuyorumki moralımı..süpürmeseydi ama yediği yemeğide toplasaydı..en çokta bebeğmizi niye üzüyorsun diyor ya benı çileden çıkarıyor:84:
caım ben direk kavgaya başvuran biri değilimki..kaç kere güzellile söyledim ancak bağırıp çağırnca küsünce dediğimi yapıyor ama onunda benm için anlamı kalmıyor..kaç gündür dedimki hafta sonu sen süpür ben sileyim 5dkya bitiririz dedim hallederiz kolay iş diyordu bu muydu halletmesi..btün günümüzü mahvetti..beni çileden çıkardı ve sonrada dakkada bir yanıma gelip gönlümü almaya çalışıyor çıldırıcam ya
oh ne güzel hem süpürmüş hem silmiş.ben sadece süpürmesini istemiştim..ha bunu diyorlar ya en çok bu delirtiyor insanı..sanki daha çok düşnüüyorlarmş gibi düşünüyorsan bebeğini otur yap

KIZLAR alıntı yapamadım ama hepiniz aynı şeyi sormuşsunuz.karnın sertleşmesi mormalmiş muhtemelen sizinkiler normaldir.fakat benim nst de ağrı çıktı ve vajinal ultrasonla rahim ağzı uzunluğuna bakıldı.kısalma olmuş ( bunun olmaması için kasılmayı yok etmeye çalışıyo ama yok olmuyoo o da ayrı bişi.nidilat kullanıyorum.kaaılma önleyici ve bol su.içiniz rahat etmezse nst de baktırırsınız bide rahim a. uzunluğuna.ama kasılmalar normalmiş.benimde bebek sağa dayanıyor.inş hepimiz vaktinde doğururuz.bana dr 36. haftaya kadar sabret diyor ama kasılıyorum napimm.hele depremde hASTANEDEYDİM hemen nst ye bağladılar öyle zorlandım ki anlatamam.tüm ebeler ve acil dr ları başuımda beni yatıştırmaya çalıştılar.az kalsın çıkacak sandım kuzumu

venussss online sin:) canli canli anlat bakalim simdi nasilsin? agrin var mi? moralin nasil? hepimiz cok merak ettik seni.. bir gorsen tum forum seferber oldu, kaldigin hastaneyi bile bulmaya calistik, cok sukur iyi haberlerini aldik sonunda...

aynen cnm buyugumdur eşimin hatrıdır dıye susuom demek zamanla bende alışacağım insallah sesim çıkar zamanla:9

hmmm zaten deprem gecesi seni cok merak etmistik benimde cok kasilmam var,bazen 15dk da bir...burada her sey gibi buna da normal diye bakiyorlarcuma aksami o kadar siklasti ki aglayasim geliyor korkudan, kendimi tutuyorum daha kotu olurum diye, esim de bende cok kirktuk,simdi saatte bir kasiliyorum neyse iyi olmana gercekten cok sevindim... insallah erken dogum da olmaz...

ah canım ya hepimiz dua ettik senin için depremde gerçekten kötüydü biz istanbulda bile baya hissettik bende evde yalnızdım çok korkmuştum allah bidaha yaşatmasın bebişinde inşallah zamanında sağ salim doğar canım sen bolbol dua et inan hepimiz dua ediyoruz sana

.sadece bu yolu deneyebilirsin diye fikirdi bızımkısı.her zaman deıl ama bazen bnmkıde boşluo bnde diyorum ev böle kalsın bende yapmaım bakalım nolcak.birlikte yaşıoz birlikte pis bırakalım dioom tamam ya tamm diyo dırdırıma dayanımıo.9

kızlar selam bişey sorcam bu nrs dediğiniz şey her hastanede var mı ?ben ilçedeyim hastane küçük kendi doktorum ilde her kasılmada gitmem zor...tedirgin olduğum zaman buradaki hastaneye gitsem bakarlar mı ki?bilgisiolan varsa?....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…