2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım, ne güzel çok imrendim sana ya..ama inan benim kocama ne yaparsan yap o bunların hiçbirini yapamaz..yumurta zor kırıyor..bu saatten sonrada ben değiştiremem.. yatağa düşersem o dışarıdan yemek ister ancak..2 oğlanlar ikiside birbirnden farklı..kayın validem felç geçirdiğinde 2 yıl boyunca altını oğlu temzledi.düşünsenize eşi varken oğluna düşermi bu görev ama öyle bir baba işte..abim kime çekmiş bilmiyorum allah razı olsun ondan böyleleri binde bir oda bize denk gelmedi..

ben nts nin ne oldugunu bilmiyorum( dogru yazdim umarim)gecen hafta kasilmam icin hastaneye gidince ultrasonda acikliga bakmaya calistilar o kadar...

doğumhanesi olan her hstanede vardır diye düşünüyorum ben ama tam bi bilgim yok

ha işte ben bu yolu çok denedim.her seferinde hüsrana uğradım..bu evde birlikte yaşıyoruz sen böyle pis rahatsız olmuyorsan bende rahatsız olmuyorum diyorum ama ev dahada batıyor iyice boşluyor ve yine ben topluyorum her yeri

sen bu şekilde çok üzüyosun kendini bak gerçekten değmez haftada al evine kadın boşver senden ve bebişten önemli değil hiç bişi daraltma kendini kimseye bişşi olmuyo olan sana oluyo üzülme al kadın salla gerisini

bence de sementacım al haftada bir kadın..benim eşim yapıyor saolsun elinden geldiğince ama kadının yapmasına benzemiyor tabi..kadın almamı da söylüyor ama haftaiçi 3 e kadar okuldayım o saatten sonra temizlik olmaz.. tanımadığım birirni ben evde yokken eve alamıyorum(burayayeni taşındık tanıdığım yok)haftasonu eşim evde kadın çağıramıyorum.. o yüzden tatile kadar iyi kötü yaptığına ses çıkarmıcam çünkü erkekler yaptıkları takdir edilmezse bir daha yapmıyorlar...sen de eşinin yaptığı ufacık şeyi bile takdir et ,yapmak istemiyorsa da zorlama kadın çağır.kadın çağırmana da karşı olup kendin yap diyebilirdi ..temizliğe biirini çağırmanı teklif etmesi bile önemli çünkü erkekler para vermeye de karşı çıkabiliyorlar bu iş için...üzülecek birşey yok,değiştiremiyorsan ayak uydur eve kadın çağırman eşinin temizlik yapmasından daha iyi hissettirir kendini..

Canım bunlar çok hoşmuş özellikle de araya yerleştirilen alttaki aparat çok mantıklı geldi.

Canım bebişin iyiymiş maşallah bebişlerin haftası haftasına uymuyor bir sonraki gidişine o 1 haftalık açığı kapatır. Sen sakınbuna takma.

Senin annenin iyi bir mazereti var abinler. Benim annemin tek çocuğu benim, saolsun İstanbul dan bursa ya taşındılar sırf bebeğe yardımcı olmak için ama aylardır ortalıkta yok. Halbuki şuan çok ihtiyacım var ama o nasıl olsa bebek doğunca geleceğim diye şimdi tatil yapıyor yazlıkta. (( Ben herşeyimi tek başıma yapmak zorunda kalıyorum. O kadar zoruma gidiyor ki. ;Yazık eşim rdımcı olmaya çalışıyor ama anlamıyor ki ne lazım ne değil ben bile yeni öğreniyorum bazı şeyleri. Ben düğün içinde herşeyimi tek başıma yapmıştım. O yüzden ben kendimi o kadar yalnız hissdiyorum ki.

Canım Allah kolaylık versin sana. Ben eskiden susup tatsızlık çıkmasın diye yutuyordum ama son 1-2 senedir altta kalmıyorum. Tabi eşinin tavrı da önemli. Benim kayınvalidem birazcık cadıdır, eşim de bunu bildiğinden hep bana destek oldu, oluyor. O yüzden bende rahatlıkla hoşlanmadığım durumlrı terbiyemi bozmadan, kibarca ifade ediyorum. Bence sen de eşine durumdan rahatsızlığını ifade edip destek alabilirisin.

Canııımmmm, Allah' a çok şükür iyisin. Hep dualar ettik senin için ve eteye de devam edeceğiz. İnşallah 36. haftayı tamamlayıp bebeişine sağlıkla kavuşacaksın. Hiç panik yapma. Canını da sıkma. Bir arkadaşım 2 sene öncesenin gibi 26. haftasında kasılmaları başladı hatta açılması bile oldu yatak istirahhati ile 38. haftada doğum yaptı. Şimdi turp gibi sağlıklı bir oğluşu var. İnşalla sen de bebeğine sağlıkla kavuşacaksın.

Canım bazen öyle sinir durumları olabiliyor Ama bence eşin madem kadın tutalım diyor bence yorma kendini tut kadıı temizlet evini.

Ahh canım benim yaa! O gece zaten hepimzin ilk merak ettiği kişi sen oldun. Biz bursa da felaket allandık korktuk dedim venüs ne yaptı acaba... Ama çok şükür iyisin.

bu esinizin yapisina da bagli aslinda, bazi erkekler kesinlikle yapmaz cunku oyle yetistirilmisler. bizde baslarda sorun yasiyorduk ben hep evliligimizde esit olmamiz gerektigini anlatmaya calistim, evin icinde birlikte yasiyorsak, birlikte temizlik yapmaliyiz yoksa birimiz digerinden daha fedakar oldugu icin daha ustun olur falan filan....:) esim hic yemek yapmazdi mesela, simdi arada o da yapiyor ve kendini asti diyebilirim:) ama hoslanmasa mutfaga girmekten eminim girmezdi, erkekler birazcik kendi hoslandigi seyleri yapiyorlar sadece, biz ise her seyi yapmak zorundayiz. ama esimi hic zorlamadim, bak ayni saatte evden cikip ayni saatte eve giriyoruz ve islerimiz de ayni sayilir ama ben kadinim ve senden cok yoruluyorum, bana bazen yardim edersen daha kolay gelebilirz islerin ustesinden falan diye yaklasmaya calistim. yemek yapamiyordum zaten ama onu da heveslendirdim dunya mutfagindan yemekler ogrenelim, beraber yapariz falan diye kitaplar aldik... simdi cidden ikimizde gelistirdik kendimizi yemek konusunda... ama baskasi olsa yapmazdi sanirim, karakterle cok ilgili oldugunu dusunuyorum.

ayyy o düğün öncesini hiç hatırlamak istemiyorum bende kendim uğraştım herşeyle eşimin ailesi artvinde biz denizlide kimse gelmedi ordan yardımada o kadar sinirlerim gergindiki düğünde bi ara bi duygulandım bi başladım ağlamaya düğün sonuna kadar hem oynadım hem ağladım valla

kızlar ben zaten hamile kaldığımdan beri 15 günde bir kadın alıyorum..ama annem geldi geçenlerde her işimi yaptı sağolsun sadece silme süpürme işinide kadına yaptrmak istemiyorum..hem 15günde bir aldığm için 15 gün boyunca süpürmesende olmuyor işte eşim bunu yapmıyor..hem hadi süpürmesın canı sağolsunda bari dağınıklığını toplasın ya çok mu zor..şarj aletlerini prizlerin üstünde bırakması,töşrtleti çorapları her şeyi beni deli ediyor artık...önceden gücüm vardı yapıyordum şimdi yapmak istemiyorum..her seferinde uyarmama gerek var mı çocuk değilki bu topla işte dağınıklığını

evet insanın içinde olmalı birazda..bizde aynı saatte geliyoruz o tv karşısına geçiyor ben yemek yapıyorum...bide o senın asli görevin demiyor mu çileden çıkıyorum..aslında hareketlerinden çok sözleri kırıyor beni

ah canım benim ya sen çok gerilmişsin artık o yüzdende herşey batıyodur şimdi sana takmamaya çalış artık ne diyelimki üzülme

Kesinlikle karakterle alakalı. Benim eşim aşırı derecede inattır. Yapmak istemediği birşeyi asla kimse yaptıramaz. Ama senin de dediğin gibi heveslendirmek ve ona olan ihtiyacımı anlattıktan sonra eşim bana şuan sürekli yardımcı oluyor. Saolsun yemek yoksa yemek yapıyor becerebildiğince ama o da yeter.

ya sorma dugun oncesini:) biz her seyi kendimiz yapaniliriz diye kimseyi karistirmadik, birazcik da gerginlik olmasin diye cunku benim kayinvalidem de cok cadidir. neyse gercekten de kimse karismadi hazirliklara eglene eglene hazirlandik esimle ama cok programli olamadik cunku cok ayrinti varmis he he :)davetiyemi kendim cizdim mesela, gelinligi de dugunden bir hafta once diktirmeye basladik,herkes dugun gunu gordu, annem dahil.. sarkilari dugunden bir gece once sabaha karsi ucte babam hazirlamaya basladi:) cok programli bir dugun olmadi ama cok eglendigim bir dugun oldu, herkes cok eglendi, hep dans ettik... kayinvalidemi uzun sure gormedim, ilk kez dugunden bir gun once gordum, yone biraz tartistik aslinda ama dugunde bana bir sarildi bir sarildi, bende altta kalmadim daha cok sarildim he he :)karsilikli cok gobek attik, en cok da su kaynana aramiza girme sarkisinda he he he:)

oooo harika demek ki niyeti var, bence yavas yavas her seyi ogret ki sana hep yardimci olsun, niyeti olsun yeter aslinda, ileride gerekirse yardim edecek demek ki :) bilmiyorum demeleri yok mu he he:)bende diyorum ki sen muhendis degil misin, istersen her seyi cozebilirsin o zaman bir sey diyemiyor, baska bahane ariyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…