2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

venus çok çok geçmiş olsun çok merak ettik seni ve bebeğini.. 36.haftayada ulaşıcaksın sağsalim doğurcaksın inş. bebeğini bol bol dinlen iyi olmanıza çok sevindim

ya buna alismalari cok kotu iste, ama biz hem calisiyorum hem temizlik, hem yemek, hem cocuk.... onlarin gorevi sadece calismak oluyor... benim tansiyonum cok cabuk duser, sanirim biraz da o yuzden bana yardimci olmak zorunda kaliyor...

bir erkege bir sey yap dersen sirf sen dedigin icin bile onu yapmayabilir. ya ben cok yoruluyorum, egilip kalkmak zor geliyor artik, coraplar icin suraya koyalim, tisortler icin buraya koyalim diye dusundum, sence nasil yapalim? baska bir yol var mi aklina gelen, onu uygulayalim azicik dikkatle daha uzun surelerde kadin cagirabiliriz, ama bunu ancak beraber hareket edersek basraniliriz ben bir cozum bulamiyorum aslinda, bak yine daginik, bana oneri getir nasil yapalim, oradan elde edecegimiz karla da baska bir sey yapabiliriz ama destegine ihtiyacim var falan filan tarzi bir konusma belki ise yarar, amac temizlik kararini kendi almali, kendi alirsa mutlaka yapar cunku..

canım ona bunları dediğimde evin neyi varki temiz diyor..:84: ya diyorum hamle kalmadan önce hiç evi bu halde görüyormuydn sen ama onun için sorun yok ona batmıyor..neyse ya konuşmayacağm artık kesin tavrımı koydum..içeri girdi kızartma yapıyor mutfağıda batıracak aygaz falan off,sonrada topla işin yoksA

o zaman hemen mudahale et, buldugun gibi buraksan bana yetr de:)

o zaman hemen mudahale et, buldugun gibi buraksan bana yetr de:)

Yok canım imkansız işte o..kızrtma yapınca aygaz muhakkak batıyor bende her seferinde yıkıyorum demirleri aygazı siliyorum falan.o bunu yapmaz yediği bulaşığı yıkasa oda yeter..sen istedin diyor böyle olmasını dağıtıcam diyor

hmmmm... ya bence sana zorluk cikarmayan aksine destek ve yardimci olan bir tavir icinde olmasi yeterli. yoksa hicbir erkek bir kadin gibi temizlik yapamaz. boyle bir yaklasimi ona benimsetmeye calisiyorsan bence tartismalisin ama ocagin uzerindeki demiri temizlemiyor diye tartisirsak dirdirci oluruz, iliskimiz yipranir. hedefe yonelik tartismaliyiz yani :)

yok canım ya bende öyle birşey beklemiyorum zaten elbette benım gibi temzlk yapamaz..ama dağınıklığı ve sözleri çileden çıkarmaya bire bir..bugünü atlatayım başka birşey istemiyorum,iş yeri biraz kafamı dağıtır belki

ya biliyorum bazen bir tartismaya baslayinca butun gun surekli tartisma oluyor, sadece tartismak icin tartisiyotuz bir sure sonra... sen sakin ol, merak etme yarin yine her sey normal olacak...

slm kızlar nasılsınız biz oğlumla sınava gırdık geldık bı arkdasın dugunune ugradık cıktık eve geldık
oglum sınavda hıcdurmadı pıtır pıtır annesıneyardım ettı :)))
venus den haber yok yıne asanırım (((((((

Canım niyeti var olayını biz bşrkaç yıl önce aştık şuan ihtiyacım olduğunda evi de süpürüyor, yemek de yapıyor. Allah razı olsun valla eşim benim bu dünyada ki yegane yardımcım, arkadaşım bal bla bla... bazen sinirlendiriyor değil ama olsun bende onu kızdırıyorumdur bazen :)))
Yani öncesinde de yardımcıydı ama şu dönemde annemden bile fazla yardımcı oldu bana

Canım venüs bugün yazdı. Biraz geriye bakarsan görürsün. Şuan iyi yatak istirahati vermiş dr.
iğneler olmuş, şuan oturması dahi yasak, sürekli yatması gerekiyormuş. 36. haftaya kadar dayanması lazım. :)) Dr. heyet raporu vermiş 32. haftaya kadar. Dua edelim 36. haftaya kadar bebiş sağlıkla beklesin

canım valla ben de aynı durumdayım. düğünüm de bile tek başıma yaptım her şeyi. ne gördümse eşimden gördüm. evlendiğimizden beri(2 yıldır) her şeyi yapar sağ olsun. hamileliğimin başından beri de yemekleri yapar, temizlik yapar. dağınıklığı da var tabi ama ben hiçbir şey demeden topluyorum. kimbilir o da benim nelerimi görmezden geliyordur. benim de tek yardımcım eşim. Allah razı olsun ondan

venüs çok çok geçmiş olsun Allah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

venus canim coook gecmis olsun iyi olmana cok sevindim. bütün gün yatmak pek hos bisey olmasa da sen dinlenmene bak cnm zaten 30. haftanin icindesin az kaldi 6-7 hafta daha dayanir bebisin de dikkat et kendine bizi habersiz birakma

peppermint canim üzme kendine 1 haftayi kapaticak kizin görüceksin. gurbet gercekten cok zor insanin kimsesi olmayinca cok kötü oluyo

ya kizlar benim kizim zaten cok hareketli bütün gün tekmeliyo nerdeyse bugün arkadasin kizinin dogum gününe gittik esimin arkadaslari falan vardi öyle vuruyo ki resmen karnimin sekli degisiyo arkadaslari bile sasirdi bu ne böyle diye bu kadari normal mi acaba yaa rahat mi edemiyo ki icerde... doktora gitmeme daha 10 gün var gerci burda doktorlar herseye normal diyolar kasilmalarim da oluyo cok bazen canimi yakiyo gerci ben hala ayirt edemiyorum cocuk mu ittiriyo rahim mi kasiliyo diye

cnmmmm cok gecmıs olsun senı cokkk merak ettık hep dua ettık hele deprem olunca ((( korkmussundur dıye üzüldük ama ıyısın sükürler olsun bebegınede sanada allahtan sıfa dılıyorum
ama korkma inş zamanında gelıcek bebegın iğnede yapmıslar nasılsa
benım ebe hemsırem 28. haftadan sonra doğan bebekler yasar korkma kasılmalarda normal dedı
yat dınlen yorma kendını az kaldı sabır bıraz
bıde hangı hastanedesın yaz ısmını ok
allaha emanet

venüscüm çok çok geçmiş olsun çok merak etmiştik seni. aman canım uzan dinlen sağlıklı olsunlarda bunlarda gelir geçer. habersiz bırakma bizi

benim eşimde sağolsun arada olsa yardım ediyo evde bir çocuk daha olunca benim işim daha zor olduğundan en azından onunla ilgikeniyo. dün hiç ayağa kalkasım yoktu yattım akşama kadar sağolsun eşimde çocuğu yedirdi içrid yemeklerimizi hazırladı. tabi yapmadığı zamanlarda olmuyo değil baktım üşenmeler başladı ahh karnım ağrıyo belim ağrıyo kasıklarım çok kötü diyorum hemen istirahate çekiliyorum mecbur kalıyo hehehehehe naz yapma zamanlarımız artık şimdi yapmıcazda ne zaman yapıcaz

evet ya her sey normal, benim kasilmalarim icin de normal diyorlar, halbuki saatte 4 kez oluyor bazen...

he he :) hajlisin:) benim esimde bir cocuk yeter di mi diye takiliyor bazen bana:)

ooohhh beee doğmamış bebek
göbüşte büyüyo hala
öyle çok korktuk ki doğdu diye
sayılı günler geçer gider yeter ki vaktini beklesin
üniv hastanesindeyim ben bizimkiler 32 oldu mu gerisi kilo alımıdır tamamdır diyo ciğerler için iğne de vurulmuş
ne kalmış şurda 32 yeama inşallah 36-37-38 de doğar hatta doğmaz 40 olur nerde bu bebekkk dersin
allahın izniyle sağlıkla kucağına al inşallah canım
hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza meleklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…