2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet ya her sey normal, benim kasilmalarim icin de normal diyorlar, halbuki saatte 4 kez oluyor bazen...

he he :) hajlisin:) benim esimde bir cocuk yeter di mi diye takiliyor bazen bana:)

haklıyım ama dimi yaa hehhehe
canım benim eşime kalsa üçüncüyüde istiyo yeter artık diyoruım bende. kız çocuğu çok istiyodu hep ikiside oğlan oldu hayırlısı herşeyin
tek çocuk yetmez de hamilelik naz zamanı

kızlar 2 haziranda oğlumun doğum günü var tam 3 yaşında kocaman delikanlı alacak
zaman ne kadar çabuk geçiyo 3 sene önce bu zamanlar yine hamileyim ve 4 gün sonra doğuma gidiyorum. canım çok çektiği için yaprak sarma yapmıştım pirinci boğazıma takılınca mosmor olana kadar öksürdüm sonrasında kanama oldu ve nişan geldi hooppp doğuma hehehe
değişik tarifler bakıyorum doğum günü için sizlerinde bildiği güzel tarifler varsa yardımcı olurmusunuz??

maşallah oğluna.yaprak sarma aşkı doğuma sebep olmuş.hiç aklına gelmez insanın.doğum günü için tarif çok ama bence sarma yapma kesinlikle

maşallah oğluna.yaprak sarma aşkı doğuma sebep olmuş.hiç aklına gelmez insanın.doğum günü için tarif çok ama bence sarma yapma kesinlikle

hehehe bunda da canım acayip sarma çekiyo yaa kaç kere yedim ama çok dikkat etttim yine kazaya kurban gitmeyelim dimi :)))

hehehe bunda da canım acayip sarma çekiyo yaa kaç kere yedim ama çok dikkat etttim yine kazaya kurban gitmeyelim dimi :)))

geçen yalancı baklava yaptı arkadaşım çok kolay.milföyleri 4 e böl.içine ceviz koy.bohça şeklinde kapat.fırınla.fırından çıkınca ılık şerbeti ılık milföye dök.tamamdır.çok pratik yağsız.açma derdi yok

canım çok kolaymış tarif benimde kolay tariflere ihtiyacım var denicem tarifini çok sağol tatlım

canım senden haber almak çok güzel, bende hep yatıyorum, bebeğin sağlıklı olsunda odası olmasa da olur. sonrasında yavaş yavaş yaparsınız.arkadaşlar eskişehirde bi doktora gidiyor falan dediler, bende eskişehirdeyim...

canım kaç haftalıktın peki o zaman..aman şimdi dikkat et yediklerine..oğlunun doğum günü kutlu olsun..kolay tarifler şuan aklımda yok ama..doğum gününe mercimekli köfte, havuçlu kek güzel olur.

günaydın tüm annelere.
herkesler iyidir umarım.. kızlar bu hafta kontrolüm vardı doktora doğumu sordum,ben epiduralle normal doğum istiyordum ama gittiğim hastanede hafta sonları ve geceleri anestezi uzmanı olmuyormuş yani 8-5 doğurursam epidural olabilrim.sizce doktorumuda bırakıp bu vakitten sonra hastane mi değiştirsem yoksa ne çıkarsa bahtıma deyip devam mı etsem?

hayır şansa bırakma
nasıl istiyorsan ona hazırlan ama yine allahın işi biliyosun doğum sancısı başlayana kadar doğum şeklini bilmiyoruz son anda bildiğimizin tersi olabiliyor. allahım hayırlısını ver yardım et bize ya rabbi

günaydın anneler, sakın sırt üstü yatmayın, karnınıza masaj yapmayın..

hem sırt üstü yatıyorum hem de masaj ne zararı varmış canım

bu arada kızlar yazdım ama bağlantı koptu öncelikle venüs çoook mutlu oldum iyi olmanıza. kızlar dünden beri baş ağrısı mide bulantısı mahvoldum bugün okuldayım dün egöre iyiyim ama üstümden tren geçmiş gibi halsizim. cumartesi çok yormuştum kendimş sonu kötü oldu. hepinize sağlıklı bir hafta sonu diliyorum

çoook geçmiş olsun arkadaşım inşallah erken gelmez oğluşun kalbini ferah tut oda faln da önemli değil herşey olur sağlık olsun önce..........

Venüscüm iyi olmanıza sevindim canım...

Sen hiçbirşeyi takma kafana.. Yat dinlen, kalkma yerinden. Bebişin ne kadar içerde kalırsa onun için o kadar iyi...

canm hersey normal cok sukur;
varsin minyon olsun benim kizimda napalim. yeterki saglikli olsun da, dogunca kilo aldiririm ben ona

annem elinden gelse canini verir de dedigin gibi abimler var; tum vaktini onlar aliyorlar simdi,
kadincagiz yine de dun sabah yemek yapmis gondermis bana; artik 7 aylik oldun, ayaklarin sismis ; yemek yapamazsin, al malzeme ne istiyorsan getir soyle , ben pisireyim diyor

insallah sen de bebek dogunca rahat edersin cnm.
benim asil sikintim dogumdan sonra :-(

cnm aynen benim esimde sagolsun cok yardimci bana;
en azindan daginikligi yok,
ortaligi dagitmaz; sofrayi hazirlar, kaldirir, bulasik mak.dizer bosaltir,
evi de supuruyor; gecen hafta mecbur kaldi kendi utulerini de yapti
bana bir is yaptirmiyor simdi,
o da elinden geldigince yapiyoroyle silemiyor toz alamiyor; evimiz biraz tozlu ama idare ediyoruz;
kadin da cagirmiyorum simdilik; h.ici yokum; h.sonu da ozel islerimiz vs oluyor; kadinin basinda duracak vakit olmuyor
oyle boyle idare ediyoruz iste

esimin tek yemek gelmiyor elinden
onu da artik annemden rica edicem sanirim; yardim almadan bu donemi atlatmamiz guc kizlar yaa

cnm simdiden kutlu olsun oglusunun d.gunu

vayy be olaya bak, cok ilginc dogum hikayen varmis )

aaa, ilginc bi hastaneymis

ben epidurale de tam sicak bakamiyorum; hissedemeyince dogru sekilde ikinmak zor oluyormus
dogum konusunda cok cok kararsizim;
oluruna biraktimm

canım bol su iç dinlen ayakta durma fazla.
karna masaj rahim kasılmalarına yol açıyormuş buda hiç iyi değil biliyorsun allah korusun. ben masaj yapmıyorum arada elimi gezdiriyorum bastırmadan ve sık yapmadan hafif dürtüyorum sever gibi. ama asla masaj sayılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…