evet ya her sey normal, benim kasilmalarim icin de normal diyorlar, halbuki saatte 4 kez oluyor bazen...
he he :) hajlisin:) benim esimde bir cocuk yeter di mi diye takiliyor bazen bana:)
kızlar 2 haziranda oğlumun doğum günü var tam 3 yaşında kocaman delikanlı alacak
zaman ne kadar çabuk geçiyo 3 sene önce bu zamanlar yine hamileyim ve 4 gün sonra doğuma gidiyorum. canım çok çektiği için yaprak sarma yapmıştım pirinci boğazıma takılınca mosmor olana kadar öksürdüm sonrasında kanama oldu ve nişan geldi hooppp doğuma hehehe
değişik tarifler bakıyorum doğum günü için sizlerinde bildiği güzel tarifler varsa yardımcı olurmusunuz??
maşallah oğluna.yaprak sarma aşkı doğuma sebep olmuş.hiç aklına gelmez insanın.doğum günü için tarif çok ama bence sarma yapma kesinlikle
hehehe bunda da canım acayip sarma çekiyo yaa kaç kere yedim ama çok dikkat etttim yine kazaya kurban gitmeyelim dimi :)))
geçen yalancı baklava yaptı arkadaşım çok kolay.milföyleri 4 e böl.içine ceviz koy.bohça şeklinde kapat.fırınla.fırından çıkınca ılık şerbeti ılık milföye dök.tamamdır.çok pratik yağsız.açma derdi yok
canım çok kolaymış tarif benimde kolay tariflere ihtiyacım var denicem tarifini çok sağol tatlım
herkese iyi geceler
slm kızlarr...nasılsınız umarım iyisinizdir.BEN EN S ON SİZE KARNIM SERTLEŞİYOR DİYE YAZDIKTAN SONRA DR UMU ARADIM 5 DK İÇİND E GEL DEDİ.büyük yazmışım silemicem özür.neyse taksiye atladım gittim karnımı görünce şaşırdı tabi dün akşamdan başladı dedim.rahim ağzı uzunlupu ölçtü ve kısalma olmuş.erken doğum tehdidi kasılmaları hemen durdurmak lazım dedi.kan idrar tahlili ardından nst ye alındım.bolca kasılma ve ağrı çıktı.halbuki ben hiç ağrı duymdım.direk yukarı yatış yaptı.serum falan bş de nidilat şsşmlş şlaç başlattı.akşama ciğer geliştşrci iğne oldum.10 gün kadar hastanede kaldım.32. haftaya kadar heyet raporu verdi.34 günlük.artık hep evde yatıyorum.tuvalet dışında kalkmak yasak hatta oturmak bile yerçekimine maruz kalmamak için.yarın kontrol var bakalım kısalma ne durumda inş olduğu yerde kalmıştır.bu kasılmalar kısalığa ve sonrasında açılmaya neden oluyormuş.halbuki ben cuma gitmiştim drta bana 1 ay sonra gel çok iyi herşey d emişti.1günde ne değişti anlamadım.idrarımda protein bile çıktı dr çok şaşırdı.iş mi yPTIN ğır mı kALDIRDIN DEDİ M hYIR SADECE GEZMEYE GİTTİM ORDADA HEP OTurdum.sanırım nazar d eğdi kızlar..herkes çok konuşmuştu karnımla ilgili ve kilomla ilgili.kayınvalidenme şimdi hak verdim.ben hastaneye yatınca haber vermedik kayınvalidemlere sonradan haberleri oldu.bi arkadaşı aramış diyomuş ki senin gelinin karnı ne öyle benim gelinin 2 haftası var onun bile böyle değil demiş.halbuki karnım çok olfuğundan değil ben hiç kndime kilo almadım boyumda uzun bebekte erkek olunca sadece karnım top yutmuş gibi sivri ve çok şker görünüyordu.onun gelini 19 kilo almıoş mesela kilosundan hamile gibi görünmüyor bile.bide arayıp nasıl b öyle konuşabiliyorlar anlamıyorum.neyse işte böyle moralim çok bozuk benim.evde yatıyorum hep.ablamalar gelip yemeğimi yapıp temizliğimi yapıp gidiyorlar sağolsunlar.bakalım ne kadar daha dayanabilicez.inş 36 ya ulaşabilirim.ama zor görünüyor.inş bebeğim küveze girmez.pazar günmü bebeğimin odasını alacaktık ama kasılmam olunca çıkamadık sonrada hastaneye bütün parayı verdik sanırım odamız olmayacak bir süre.ama olsun diyorum o sağlıklıca vaktinde doğsunda bişey istemem.
kızlar 2 haziranda oğlumun doğum günü var tam 3 yaşında kocaman delikanlı alacak
zaman ne kadar çabuk geçiyo 3 sene önce bu zamanlar yine hamileyim ve 4 gün sonra doğuma gidiyorum. canım çok çektiği için yaprak sarma yapmıştım pirinci boğazıma takılınca mosmor olana kadar öksürdüm sonrasında kanama oldu ve nişan geldi hooppp doğuma hehehe
değişik tarifler bakıyorum doğum günü için sizlerinde bildiği güzel tarifler varsa yardımcı olurmusunuz??
günaydın tüm annelere.
herkesler iyidir umarım.. kızlar bu hafta kontrolüm vardı doktora doğumu sordum,ben epiduralle normal doğum istiyordum ama gittiğim hastanede hafta sonları ve geceleri anestezi uzmanı olmuyormuş yani 8-5 doğurursam epidural olabilrim.sizce doktorumuda bırakıp bu vakitten sonra hastane mi değiştirsem yoksa ne çıkarsa bahtıma deyip devam mı etsem?
günaydın anneler, sakın sırt üstü yatmayın, karnınıza masaj yapmayın..
canım senden haber almak çok güzel, bende hep yatıyorum, bebeğin sağlıklı olsunda odası olmasa da olur. sonrasında yavaş yavaş yaparsınız.arkadaşlar eskişehirde bi doktora gidiyor falan dediler, bende eskişehirdeyim...
günaydın anneler, sakın sırt üstü yatmayın, karnınıza masaj yapmayın..
Canım bebişin iyiymiş maşallahbebişlerin haftası haftasına uymuyor bir sonraki gidişine o 1 haftalık açığı kapatır. Sen sakınbuna takma.
Senin annenin iyi bir mazereti var abinler. Benim annemin tek çocuğu benim, saolsun İstanbul dan bursa ya taşındılar sırf bebeğe yardımcı olmak için ama aylardır ortalıkta yok. Halbuki şuan çok ihtiyacım var ama o nasıl olsa bebek doğunca geleceğim diye şimdi tatil yapıyor yazlıkta.(( Ben herşeyimi tek başıma yapmak zorunda kalıyorum. O kadar zoruma gidiyor ki. ;Yazık eşim rdımcı olmaya çalışıyor ama anlamıyor ki ne lazım ne değil ben bile yeni öğreniyorum bazı şeyleri. Ben düğün içinde herşeyimi tek başıma yapmıştım. O yüzden ben kendimi o kadar yalnız hissdiyorum ki.
:
Canım niyeti var olayını biz bşrkaç yıl önce aştıkşuan ihtiyacım olduğunda evi de süpürüyor, yemek de yapıyor. Allah razı olsun valla eşim benim bu dünyada ki yegane yardımcım, arkadaşım bal bla bla... bazen sinirlendiriyor değil ama olsun bende onu kızdırıyorumdur bazen :)))
Yani öncesinde de yardımcıydı ama şu dönemde annemden bile fazla yardımcı oldu bana
günaydın tüm annelere.
herkesler iyidir umarım.. kızlar bu hafta kontrolüm vardı doktora doğumu sordum,ben epiduralle normal doğum istiyordum ama gittiğim hastanede hafta sonları ve geceleri anestezi uzmanı olmuyormuş yani 8-5 doğurursam epidural olabilrim.sizce doktorumuda bırakıp bu vakitten sonra hastane mi değiştirsem yoksa ne çıkarsa bahtıma deyip devam mı etsem?
hem sırt üstü yatıyorum hem de masaj ne zararı varmış canım
bu arada kızlar yazdım ama bağlantı koptu öncelikle venüs çoook mutlu oldum iyi olmanıza. kızlar dünden beri baş ağrısı mide bulantısı mahvoldum bugün okuldayım dün egöre iyiyim ama üstümden tren geçmiş gibi halsizim. cumartesi çok yormuştum kendimş sonu kötü oldu. hepinize sağlıklı bir hafta sonu diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?