Günaydın kızlarrrr....
Canım neden sırt üstü yatmayalım? Ben yatıyorum:26:
canım bol su iç dinlen ayakta durma fazla.
karna masaj rahim kasılmalarına yol açıyormuş buda hiç iyi değil biliyorsun allah korusun. ben masaj yapmıyorum arada elimi gezdiriyorum bastırmadan ve sık yapmadan hafif dürtüyorum sever gibi. ama asla masaj sayılmaz
kızlar bebek şekeri sipariş etcem netten ama üzerine ne yazdırsam tarih attıramam ne gün doğum yapacağımız belli değil.sizin fikirleriniz nelerdir.
kızlar bebek şekeri sipariş etcem netten ama üzerine ne yazdırsam tarih attıramam ne gün doğum yapacağımız belli değil.sizin fikirleriniz nelerdir.
selamlar herkese...pzt tembeli olarak karşınızdayım hehe,herkeşler iyidir umarım...
bugün doktor kontrolümüz var...heyecanlıyız ...bakalım ,umarım güzel haberlerle dönerim size...dün öğlen kuzumun hareketleri çok azdı...endişelendik eşimle...akşam yemeğinden sonra bir-iki dokunuş felan öyle geçti...Allahım sen koru yavrularımızı...
hadi bakalım...dualarınızı esirgemeyin de güzel haberler getiriyim size...öptüm şekerler...herkese güzel bir hafta olsun
günaydın anneler, sakın sırt üstü yatmayın, karnınıza masaj yapmayın..
Selam kızlar 2 gündür yoktum;hem sınavlar vardı hem de kuzenimin kına gecesi-düğünü vardır.Evde bile değildim çok şükür dün gece geldik eve. Geçmişi pek okuyamadım ama venüsten iyi haberler var çok sevindim. Ve umarım herkes iyidir
kızlar benden başka şeker yüklemesini yaptırmayan var mı? bu topiğin en küçük bebişi benimki sanırım tarih olarak.o yüzden her şeyi en son be yaptırıyorum..bu çarşamba olacak tokluk şeker yüklemesi hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?