2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlarrrr....

Canım neden sırt üstü yatmayalım? Ben yatıyorum:26:

canım dr dedi geçen kontrolümde, dikkat edersen sırt üstü yatarken nefesimiz kesiliyor sebebi de kanın pompalanmamasıymış ben şahsen 1 2 dk dan fazla duramıyorum o da sırtım ağrıdığı için öle yatınca biraz geçiyor ama 2 dk yı geçmiyor nefesim kesiliyor hemen daralıyorum resmen.

ben de çok bastırmadan ovuyorum severcesine o kadar ama sırt üstü belim çok rahat ediyor

Son düzenleme:
venuscüm, seni burada gördüğüme çok sevindim, meraktan öldük resmen neyseki bebiş ve sen iyisiniz. Mutlu sonu düşünerek bu günlerini dinlenerek geçir, başka da hiç bir şey düşünme. Bebişin sağlıcakla dünyaya gelsinde sen tüm eksiklerini ondan sonra tamamlarsın. Çok geçmiş olsun. Biliyorum dinlenmen gerekiyor, ama bize arada sırada iyi olduğunu bildir olurmu canım.

Selam kızlar 2 gündür yoktum;hem sınavlar vardı hem de kuzenimin kına gecesi-düğünü vardır.Evde bile değildim çok şükür dün gece geldik eve. Geçmişi pek okuyamadım ama venüsten iyi haberler var çok sevindim. Ve umarım herkes iyidir

selamlar herkese...pzt tembeli olarak karşınızdayım hehe,herkeşler iyidir umarım...
bugün doktor kontrolümüz var...heyecanlıyız ...bakalım ,umarım güzel haberlerle dönerim size...dün öğlen kuzumun hareketleri çok azdı...endişelendik eşimle...akşam yemeğinden sonra bir-iki dokunuş felan öyle geçti...Allahım sen koru yavrularımızı...
hadi bakalım...dualarınızı esirgemeyin de güzel haberler getiriyim size...öptüm şekerler...herkese güzel bir hafta olsun

kızlar bebek şekeri sipariş etcem netten ama üzerine ne yazdırsam tarih attıramam ne gün doğum yapacağımız belli değil.sizin fikirleriniz nelerdir.

anneler trendyolda wenice ürünleri indiirmli çok iyi fiyatlar kız bebeklere çeşit çok erkek pek kalmamış

Günaydın herkese:)

canım benim de cumartesi günü öyleydi.hareketleri çok azdı. ama bütün gün gezdik çok yorulmuştum ondan herhalde. bugün daha hareketli. bizim kontrolümüz de cumartesi günü. ben dayanamadım sabah sağlık ocağına gittim. kalp atışlarını falan dinledik, rahatladım
sen de inşallah güzel haberlerle dönersin canım.

günaydın anneler, sakın sırt üstü yatmayın, karnınıza masaj yapmayın..

valla bazen karnım tas gıbı setlesıyo ve sadece sırt ustu rahatlıyo
genıslıyo bole bıraz rahat edıyorum sonra soluma donuyorum ama bu seferde benım oglan pıt pıt durmyo sureklı tekmelıyo bende rahat mı edemıyor acaba dıye sırt ustu yatıyorum tekrar
sabaha kadar bole dön dön uyuyoz ıste :)))
karnı catlayan yokmu hiç arkadaslarr ((((

bende sınava gırdım haftasonu aof dımı ?? kacıncı sınıf ?

kızlar benden başka şeker yüklemesini yaptırmayan var mı? bu topiğin en küçük bebişi benimki sanırım tarih olarak.o yüzden her şeyi en son be yaptırıyorum..bu çarşamba olacak tokluk şeker yüklemesi hayırlısı bakalım

kızlar bebek şekeri sipariş etcem netten ama üzerine ne yazdırsam tarih attıramam ne gün doğum yapacağımız belli değil.sizin fikirleriniz nelerdir.

ben de eminönünden bişeyler alıp kendim yaptım inatla bebişimin şekerini:) fiyatı aynıya geldi neredeyse ama heves işte. şimdi üstüne not yapılacak ne yazarım diye düşünüyodum en iyisi ismi kesinleştirip sadece Hoşgeldin Neva bebek (Neva düşünüyoruz şimdi) gibi bişey yazmak olacak herhalde diğer tarafada anne baba isimlerini yazsammı diye düşündüm ama gerek yok herhalde değil mi:)

aramizda 2 gun var cnm ;-))
ben de cmr. gunu yaptirdim seker yuklememi

bu arada senin bebisin kac kg.
benim ki kucuk biraz 700 grcik :-((

selam kızlarrr
hadi doktor kontrolü olanlar güzel haberlerle gelin

ben hiç bişi yazdırmadım daha isminde net değilim
eğer isminiz kesinse hoşgeldin... bebek yazdırabilirsin canım
ben kağıt çıktı alıp zımba yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…