kızlar benden başka şeker yüklemesini yaptırmayan var mı? bu topiğin en küçük bebişi benimki sanırım tarih olarak.o yüzden her şeyi en son be yaptırıyorum..bu çarşamba olacak tokluk şeker yüklemesi hayırlısı bakalım
kızlar benden başka şeker yüklemesini yaptırmayan var mı? bu topiğin en küçük bebişi benimki sanırım tarih olarak.o yüzden her şeyi en son be yaptırıyorum..bu çarşamba olacak tokluk şeker yüklemesi hayırlısı bakalım
canım doktorundan reflü için ilaç iste..ben istemiştim bir köşede duruyor olduğu zaman kullan dedi doktorum..sürekli olmasada bazen oluyorKızlarrr midem çok yanıyorrr
Boğazımdan asit geriye doğru çıkıyor, sabahtan beri mahvoldum...
Sizde de var mı böyle birşey?
aman canım dikkat et,az zamanımz kaldı..aman diyene bak sankiben de yaptırmadım daha yarın veya çarşamba gidicem ama çok korkuyorum bu aralar dondurmayı patatesi biraz abarttım sanırım
herkese merhabaa:))
çoğu arkadaş ve ben şeker yüklemesi yaptırdık canım. benimki 100 lük tü çok şükür sorun çıkmadı.normal çıktı şekerim.
Arkadaşlar unnado da lansinoh kampanyası var.gebelikten itibaren kullanılan göğüs çatlakları için kreminden sipariş ettim ben .fiyatı çok uygun burda eczanede sormuştum 10 gramı 24 TL idi
Burada ise 56 gramı kargo bedeli dahil 31 TL oluyor.
Kullananlar çok memnun.Acaba ne zaman kullanmaya başlasam. doğum öncesi kullanılırsa göğüs çatlaklarını önlüyormuş
aramizda 2 gun var cnm ;-))
ben de cmr. gunu yaptirdim seker yuklememi
bu arada senin bebisin kac kg.
benim ki kucuk biraz 700 grcik :-((
Kızlarrr midem çok yanıyorrr
Biz 'Hoşgeldin Bade Bebek' yazdırdık kızım için....bizimki de bugün yarın gelecek...kargodaymış:)
canım bir kez olmuştu çok berbat sanki deliniyor gibi rennie diye şurup var ondan içmiştim iyi gelmişti. yemekten sonra uzanmamak gerkiyormuşKızlarrr midem çok yanıyorrr
dedim yaa yarım saate kalmadı geldi bizim şekeyleyyyyyyyy:)
fotosunu eklerim bi ara...pembiş patikler ihihhi...
Biz 'Hoşgeldin Bade Bebek' yazdırdık kızım için....bizimki de bugün yarın gelecek...kargodaymış:)
canım bir kez olmuştu çok berbat sanki deliniyor gibi rennie diye şurup var ondan içmiştim iyi gelmişti. yemekten sonra uzanmamak gerkiyormuş
canım gülerek kullanın ben de netten siperiş vereceğim sizlerin aldıklarınızın adresi varsa verirseniz sevinirim
10gr yeterliymiş canım daha fazla almana gerek yokherkese merhabaa:))
çoğu arkadaş ve ben şeker yüklemesi yaptırdık canım. benimki 100 lük tü çok şükür sorun çıkmadı.normal çıktı şekerim.
Arkadaşlar unnado da lansinoh kampanyası var.gebelikten itibaren kullanılan göğüs çatlakları için kreminden sipariş ettim ben .fiyatı çok uygun burda eczanede sormuştum 10 gramı 24 TL idi
Burada ise 56 gramı kargo bedeli dahil 31 TL oluyor.
Kullananlar çok memnun.Acaba ne zaman kullanmaya başlasam. doğum öncesi kullanılırsa göğüs çatlaklarını önlüyormuş
10gr yeterliymiş canım daha fazla almana gerek yok
canım bugün gebelik.org de okumuştum.Kızlarrr midem çok yanıyorrr
havuzluhan-eminönü-süslü bebek mağazası...nette sitesi de var canım:)
valla bazen karnım tas gıbı setlesıyo ve sadece sırt ustu rahatlıyo
genıslıyo bole bıraz rahat edıyorum sonra soluma donuyorum ama bu seferde benım oglan pıt pıt durmyo sureklı tekmelıyo bende rahat mı edemıyor acaba dıye sırt ustu yatıyorum tekrar
sabaha kadar bole dön dön uyuyoz ıste :)))
karnı catlayan yokmu hiç arkadaslarr((((
10 gram çok az şimdiden başlasak kullanmaya doğumdan sonra da kullanılacak ben de bugün lacağım 56lık alacaktım ben de[
sen bilirsin canım ben burada çok yerde okudum 10gr bile artıyor diye.. sadece göğüsünün ucu sonuçta çok gitmez diye düşünüyorum ben 10 gr aldım
10 gram çok az şimdiden başlasak kullanmaya doğumdan sonra da kullanılacak ben de bugün lacağım 56lık alacaktım ben de[
sen bilirsin canım ben burada çok yerde okudum 10gr bile artıyor diye.. sadece göğüsünün ucu sonuçta çok gitmez diye düşünüyorum ben 10 gr aldım
benim bilgim olduğundan değil canımm tecrübeler önemli tabiki
Kızlarrr midem çok yanıyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?