2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr midem çok yanıyorrr

Boğazımdan asit geriye doğru çıkıyor, sabahtan beri mahvoldum...

Sizde de var mı böyle birşey?

ben de yaptırmadım daha yarın veya çarşamba gidicem ama çok korkuyorum bu aralar dondurmayı patatesi biraz abarttım sanırım

herkese merhabaa:))
çoğu arkadaş ve ben şeker yüklemesi yaptırdık canım. benimki 100 lük tü çok şükür sorun çıkmadı.normal çıktı şekerim.

Arkadaşlar unnado da lansinoh kampanyası var.gebelikten itibaren kullanılan göğüs çatlakları için kreminden sipariş ettim ben .fiyatı çok uygun burda eczanede sormuştum 10 gramı 24 TL idi
Burada ise 56 gramı kargo bedeli dahil 31 TL oluyor.
Kullananlar çok memnun.Acaba ne zaman kullanmaya başlasam. doğum öncesi kullanılırsa göğüs çatlaklarını önlüyormuş

canım doktorundan reflü için ilaç iste..ben istemiştim bir köşede duruyor olduğu zaman kullan dedi doktorum..sürekli olmasada bazen oluyor
ben de yaptırmadım daha yarın veya çarşamba gidicem ama çok korkuyorum bu aralar dondurmayı patatesi biraz abarttım sanırım
aman canım dikkat et,az zamanımz kaldı..aman diyene bak sanki çok dikkat ediyormuşm gibi hayırlısı umarım iyi çıkar sonuçlarımz

ne güzel canım darısı başımıza..güle güle kullan kremini..doğumdan öncede kullan canım madem çatlaklar için

aramizda 2 gun var cnm ;-))
ben de cmr. gunu yaptirdim seker yuklememi

bu arada senin bebisin kac kg.
benim ki kucuk biraz 700 grcik :-((

nasıl çıktı canım sonucun.. ya benimki 25 haftalıkken 780 gramdı bayağı önden gidiyor benımki yani kilo olarak..normalde 1 hafta önden gidiyormuşum..senınki normal canm zaten bu değerlerde olması gerekiyor 3 aşağı 5 yukarı..da benimki neden bu kadar tosun oldu anlamadım:44:

ben de çok yaşadım sonra nasıl bir yanma anlataman ta boğazıma kadar sonra bir doktorun tavsiyesi ile beslenme şeklimi değiştirdim çok ekmek yiyodum azalttım ve kepekli ekmeğe geçtim kızartma gibi ağır yemeklerle abur cuburu azalttım şimdi çok daha iyi çok farkketti.. inşallah senin de işine yarar...

canım bir kez olmuştu çok berbat sanki deliniyor gibi rennie diye şurup var ondan içmiştim iyi gelmişti. yemekten sonra uzanmamak gerkiyormuş

dedim yaa yarım saate kalmadı geldi bizim şekeyleyyyyyyyy:)
fotosunu eklerim bi ara...pembiş patikler ihihhi...

canım gülerek kullanın ben de netten siperiş vereceğim sizlerin aldıklarınızın adresi varsa verirseniz sevinirim

Biz 'Hoşgeldin Bade Bebek' yazdırdık kızım için....bizimki de bugün yarın gelecek...kargodaymış:)

dedim yaa yarım saate kalmadı geldi bizim şekeyleyyyyyyyy:)
...pembiş patikler ihihhi...
...arkasında lavanta ve magneti vayyy...
haa bu arada şans bu yaa...okulda bi velim de kızıma pembiş patikler örüp o da hazırlıyormuş lavantalı:) ne ince insanlar var yaa....
resmi de çektim...buyrunuz efemmm...

havuzluhan-eminönü-süslü bebek mağazası...nette sitesi de var canım:)

kızlar iyi haftalar nasılsınız. geçmişi okuyamadım ama venüs ten iyi haberler gelmıs galıba cok sevindim.
Hanı sıze bahsetmiştim, kaynanam almanyadan geldi. bebek arabası ve birkaç eşya falan getirecekti.
geldi cok şükür ama çokta sevinemedim açıkcası.
benım alt katımda oturan buyuk gorumcem bir kıskandı bır kıskandı anlatamam. sankı onun ıkı cocuğunada getırmemısler gibi. taaa mamalarına bezlerıne varıncaya kadar getırmısler zamanında. kadın 40 yasında cocukları gelmıs 23 yasına benı kıskandı cok acayıp bır durum. ayrıntılarıyla anlatırım daha sonra ama cicilerimiz cok güzel. en kısa zamanda resimlerini eklicem sizlere:)

10gr yeterliymiş canım daha fazla almana gerek yok

venüs canım senı cok merak ettık çok dıkkat et kendıne sakın kendını yoracak bısey yapma bebklerımız sağlıklımolsunda canım odası falan olmasın sağ salım bır doğsun bebişin kıyafet esya mobılyası falan 1 gunde bıter gecmiş olsun canım cok dıkkat et kendıne allahım bebişini ve seni korusun canım allahım hepımızı korusun sağlıklı ve vaktınde bebişlerimizi dunyaya getırmeyı nasıp etsın ıns

canım bugün gebelik.org de okumuştum.
sol tarafa yatmayı öneriyorlar...
30. haftaya bak yazıyordu orada geçmiş olsun

havuzluhan-eminönü-süslü bebek mağazası...nette sitesi de var canım:)

hehehe ben de görmüştüm bunları çok şekerler
bizim ki de pembiş emzik

hayır canım sırt üstü fazla kalma 1-2 dk dan fazla. kalbimiz kanı pompalamıyor bebeğimize de kan gitmiyor dr asla yatma dedi ona göreee
benimde sırtım ağrıyor sırt üstü uzanınca iyi geliyor ama 2dk geçirmiyorum. ayaklarını uzat sırtını daya yastıklara ve yarı pozistonda yatar gibi uzan öyle de iyi gelir ama tamamen yatma sırtüstü. bebeklerin en sevdiği rahat ettiği pozisyon sol tarafa yatmamız birde anlattğm gibi yarı yatar pozisyon.

selam kizlar

umarim herkesin keyfi ve sagligi yerindedir. gecmise söyle bi göz attim mide yanmasi icin bi öneride bulunabilirim bende de oluyo arada bi burda ebe kabuksuz badem bi kac tane iyice cigne dedi sütü cikana kadar iyi geliyomus bi kac kez denedim gercekten ise yaradi bende ilac icmekten iyidir midemde yanma hissetigim zaman yapiyorum bunu bi deneyin isterseniz.

göbegimde simdilik catlak yok cok sükür ama gögüslerim icin ayni seyi söylemicemmm

canım olmaz mı
ben neler çektim bi kaç hafta sonra drmuz GAVISCON die bi şurup yazdı çok iyi geliyor.
sende doktorundan iste.
büyüyen rahim bütün organlarımıza bası yapıyor dolayısıyla midemizede öyle oluncada yanıyor mideler.
hemen dra git hiç çekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…