bende sınava gırdım haftasonu aof dımı ?? kacıncı sınıf ?
kızlar iyi haftalar nasılsınız. geçmişi okuyamadım ama venüs ten iyi haberler gelmıs galıba cok sevindim.
Hanı sıze bahsetmiştim, kaynanam almanyadan geldi. bebek arabası ve birkaç eşya falan getirecekti.
geldi cok şükür ama çokta sevinemedim açıkcası.
benım alt katımda oturan buyuk gorumcem bir kıskandı bır kıskandı anlatamam. sankı onun ıkı cocuğunada getırmemısler gibi. taaa mamalarına bezlerıne varıncaya kadar getırmısler zamanında. kadın 40 yasında cocukları gelmıs 23 yasına benı kıskandı cok acayıp bır durum. ayrıntılarıyla anlatırım daha sonra ama cicilerimiz cok güzel. en kısa zamanda resimlerini eklicem sizlere:)
Canım meraklanma dönerbilir hala benimki dönmüş....Kızlar aklıma gelmişken bişey sormak istiyorum;bebeği dönmüş olan var mı yani başı aşağı dönmüş olan? Ben dün doktora gittiğimde doktor henüz dönmemiş dedi,üstelik makat gelişi de değil,yan yatıyordu. Dönmezse sezeryan olursun dedi ama ne zamana kadar dönebilir bişey söylemedi
Çok güzel güle güle kullanın cnmgünaydin güzel anneler :)
o kadar cok yazmissiniz ki oku oku bitiremedim valla gözlerim agirdi :) unutmadan yaziyim peppermint canim gecmis dogum günün kutlu olsun dün giremedim ben göremedim o yüzden deesinle kizinla nice mutlu güzel yillar gecirirsiniz insallahhhh
kizlar biz dün alisverisimizi bitirdik sayilir. sayilir derken büyük cogunlugu bitti. bebek arabamizi araba koltugumuzu kizimin besigini besik takimini carsaflarini uyku tulumunu yastigini alt degistirmek icin cantamizi taraklari tirnak makasi küvet kova akliniza gelebilicek ivir zivir ne varsa aldik kizlar baya da bi para ödedik ama helal olsun kuzumaa insallah saglikla gelir de güzel günlerde kullanir aldiklarimizi. bi de oda takimi begendik ama ben bi kac yere daha bakmak istiyorum ondan sonra siparis vericez.
tek eksik sampuan krem yag ve bez kaldi onlari da alicam marketten. haa bi de kizima cok güzel bi salincak aldik resmini eklicem simdi cok hosuma gitti acikcasi pilli ve melodili kendi kendine sallanabilecek yani :)
Eki Görüntüle 200735
bu da yanimizda yatmasi icin aldigimiz besik ve seti
Eki Görüntüle 200737
daha bi sürü sey var da onlarin resimlerini cekmem lazim bi ara eklerim artik. yorgunluktan öldüm valla bugün benden hayir yok :)
Çok sevindim kurtuldun bu son testti cnm, annen de inş.daha çok zaman ayırabilir sanakizlar,
tokluk kan sekerim 97 cikti; sinir 140mis sanirim;
doktorum gayet iyi dedi
idrar tahlilimde temiz cikti
tirodim, kan ayimim da iyiymis
cok sukur
doktor hersey normal dedi, bebim 1 hafta kadar geriden geliyormus yalniz :-( suan 700 gr civarindaymis.
ama sagligi iyi dedi dktor, 1 haftalik fark onemli degilmis; tabi senin bebegin 4 kg olmayacak dedi doktor; minyon olacak dedi,
biraz daha newborn giysi almam gerekecek sanirim.
onun disinda bugun 12 noktali mi ne terlik aldik esimle; 38 numara (normalde 36 giyerdim ) ise terlikle gidip gelmeye baslicam sanirim artik :-((
hicbi ayakkabim olmuyor, ayaklarim balon gibi sis :-((
bu arada kids_go aldiklarinizi gule gule kullanin cnm, salincaginiz cok cok cici, besiginizde..
biz bugun kizima bisey alamadik;
mothercare'in maltepe subesinde uyku setleri yokmus, elimiz bos ciktik; english homeda da cesit kalmamisti, 1 haziranda yeni urunler gelecekmis,
kendime lohusa pijama tk, bir de gecelik sabahlik tk. begendim; ama bikac yere daha bakmadan hemen almak istemedim;
yani bugun dolastik ama pek bisey alamadik :-((
haftaya ins..
bir de kizlar bu aksam esim yuzmeye gittiginde kendimi cok yalniz hissettim; 2 saat boyunca agladim; uzun uzun sonra anlatirim ama kisaca annem cok yakinimda, evlenirken bilerek anneme yakin ev aldik ki boyle zamanlarimda ardimci olsun diye ama abimin esi calismaya basladi ve annemde onlarin cocuguna bkmaya; simdi haftada 1 saat bile ugrayamiyor yanima :-(( cok uzuldum, kendimi kimsesiz gibi hissettim :-((((
Geçmiş olsun cnm dr danış, venüsde mi yüksek çıkmıştı ne...Kızlar,
idrarda protein çıktı... Tansiyonumda yükselip duruyordu. Napıcam ben şimdi???
aynen aynen aynen
geçen haftalarda kayınvalidem geldi kayınpederimle almışlar bebişime bir çok şeyini ilk torunları olacak bebeğimiz. görümcem eşimden büyük bebeği olmuyor oda çooook kıskandı. ki, ona okadar dua ediyorum ayıp etti o suratın asılması gereksizdi. veren de allah vermeyende allah alan da allah. rabbim olmayan herkese yaşatsın hep dua ediyorum olmayanlara, olanlara da bağışlasın rabbimmm
Kızlar,
Canım meraklanma dönerbilir hala benimki dönmüş....
Çok güzel güle güle kullanın cnm
Çok sevindim kurtuldun bu son testti cnm, annen de inş.daha çok zaman ayırabilir sana
Geçmiş olsun cnm dr danış, venüsde mi yüksek çıkmıştı ne...
Venüs hayırlısı olsun gelmediğine göre bebiş dayanır daha 32 den sonra gelse de allahın izniyle birşeycik olmaz az kaldı dinlen bol bol cnm....
aynen aynen aynen
geçen haftalarda kayınvalidem geldi kayınpederimle almışlar bebişime bir çok şeyini ilk torunları olacak bebeğimiz. görümcem eşimden büyük bebeği olmuyor oda çooook kıskandı. ki, ona okadar dua ediyorum ayıp etti o suratın asılması gereksizdi. veren de allah vermeyende allah alan da allah. rabbim olmayan herkese yaşatsın hep dua ediyorum olmayanlara, olanlara da bağışlasın rabbimmm
Kızlar,
Venüste de mi yüksek çıkmıştı? Hay allah, bütün topiği okuycam şimdi...
Şimdide gelelim benden haberlere ctesi dr gittik...
açlık 76 tokluk 95 çıktı şükür dr a daha göstermedim ama iyi sonuçlar,
kızım 1,500 kg olmuş 28+6 dık ama başından beri olduğu gibi
gene önde gidiyor 1 hft 29+6 ultr.göre
en çok da sevindiğim şeker yüzünden diyet yapıyordum 2 ayda 2 kilo anca almışım
toplamda 9 kilo biraz daha dikkat etsem 11-12 ile kapatabilsem ne kadar güzel olur)
elinde olmadan mi surat asti acaba,
yazik ya;
dedigin gibi Allah olmayanlara da nasip etsin; bizimkilere de saglikli uzun omur versin
bizimkiler simdiye kadar hicbir igne almadilaR;
cinsiyeti belli olmadan once hergun ariyorlardi, belli olmadi mi, bisiler alcaz vs vs diye
cinsiyeti belli olali kac ay gecti, b hareket yok
ama ben beklemiyorum
esimle ikimiz zaten aldik bile herseyini (cok sukur )
cnm ne demekmis idrarda protein cikmasi durumu
preeklampsi mi yani ?
doktorun ne dedi
endiselenme, doktorun bilir tedavisini ve uygular; biseyin kalmaz
canini uzme yeterki
Doktorum çağırdı hemen, 16:30 da randevum var. Çok korkuyorum ya...
o her haltı kıskanır gözü dönüyor resmen hiç sevmem kıskanç insanları.
bizimkiler dediğin ailen mi?
amaaaan alan alsın almayan kendi bilir
kimse kimseye muhtaç değil allahın izniyle
hem almasınlar daha iyi söz hakkı almamış olurlar ağızları açılmaz en azından
ne düşünüyorsa insanlar 2 katını yaşasınlar
Kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?