2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese:)
canım oğlunun doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı,mutlu hep beraber nice doğum günleri kutlarsınız inşallah.

bu arada o kahverengi çizgiden bende de var boylu boyunca:)

Canım hayırlısı olsun bende aynı duygulardaydım oğlişimin doüum gününde) 2.bebişin cinsiyeti ne cnm senin ??

Canım bazı annelerde oluyor kolustum sıvısıdır, sütün bol olacak herhalde inşallah

MASALLAH CNM masallah cnm ogluna,

nize mutlu yaslarini kutlayin birliktee

cnm kitapta oumustum, normalmis,
hatta sut de gelebilirmis

ama gelip gelmedigini kontrol icin sikma sakin

Canım oğlunun doğum günü kutlu olsun. 2. bebeğinizle ve mutlu ailenizle daha nice senelere....
amin canım çok sağol tatlım:))

amin bitanem. inşallah seneye 4 kişilik bir aile olarak çifte doğum günü kutlarız:)))
canım benimde çok kaşıntım var göbeğim acayip kaşınıyo. zaten ilkinde çatlaklarım vardı yinemi çatlıyorum diye herdefasında balkıyorum karnıma

Günaydın herkese:)

canım oğlunun doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı,mutlu hep beraber nice doğum günleri kutlarsınız inşallah.

bu arada o kahverengi çizgiden bende de var boylu boyunca:)
sağol canım inşallah:))

canım ikincide erkek:))) bu duyguları tekrar yaşamak çok güzel gerçekten. hergün rüyamda görüyorum bebeşimi

Telaşlanacak bir şey yok bence, zaten gebelik sitelerinde de yazıyor bu dönemde göğüslerde süt üretimi başlar, akıntı olabilir diye. Ben öyle aktif sıvı gelmesi olark yaşamadım ama, iç çamaşırımda sarımsı lekeler oluyor arada, normal sanırım, ben pek üstünde durmamıştım.

neyse sabredices artık..dedi zaten bir şikayetin olursa gel yine diye..zaten bundan sonra sık sık çağırır diye umuyorum..

ben de şimdiye kadar hep ayda bir kontrole gittim, artık 2 haftada bir gitmeye başlarım diye seviniyordum, sordum, gerek yok 32. haftada gel raporu da hallederiz deyince biraz bozuldum tabii:) Ama sanırım 32'den sonra 2 haftada 1 oluyor kontrol:))

benim doktorum 3 haftada cagiriyordu;
2dir; 1 haftada 1e dusurdu..

ama benim kasilmam filan oldu, o yuzden olabilir.

evet canım bende artık daha sık görüşürz sanıyordum..ya benim korkum 5 hafta boyunca ya bir sorun olursada ben anlamazsam..mesela suyum azalsa allah korusun anlayabilir miyim?

cnm oğlunun doğum günü kutlu olsun daha nice güzel senelere evlatlarınla inş :)

herkeze hayırlı kandiller dua edelim birbirimize bu güzel gecede herkez bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alsın inş...

kızlar 4,5 hafta sonra gitmiş olucam ben de korkuyorum valla.. benimki riskli gebelik olduğundan daha önceleri de hep 15 güne bir gelsek diyodukk dokjtor gerek yok bu haftalarda ayda bir olması gerek diyodu.. ösluyozzz bebişlerimizi işte.. kesin beni de 32. hafta çağırır..

Selam kizlar epeydir giremiyorum gerci girip1-2 sf okuyup cikiyorum biz bebisimle iyiyiz bazen kasiliyoruz dr kontrollerimizde iyiydi seker konusunda insulun olucam galiba birazdan dr ma seker olcumlerimi yolluycam neyse aa kabullendim artik sekeri :)) bide canim acyip tatli istiyor ama yememem gerekiyor maalesef ;(
Artik 2 haftada bir dr a gitcem
Okullarin sonuya islerde cogaldi bugun 5 sinifin yazilisini okuycam daha odevler ve sozluler var haftayada onlari bitirmeliyim isler bitince daha sik girerim artik :)))
Simdi daha okumam gereken 60 sf var okudukca yazicam ( coook isim var coook

bu arada kuzular;

bugun benim dogum gunummmmmmmmm
Caniim bayaaaa bi gec oldu ama olsun nice mutlu yillara :)) seneye bugunlerde bebegin nerdeyse 10 aylik falan olacak 10 aylik anne olacaksin :)))

arkadaşlar bugün anneme gidiyorum.......çok mutluyum.4 aydır görüşmüyorduk.ve 7 aydırda memlektime gidemiyordum..şimdi 16 gün izin kullanıyorum...önce balıkesir 1 hafta sonrada ver elini kütahya
Canim ne guzel gittin artikta gelince haberlerini aliriz :)) iyi yolculuklqr...
Kuzum lafla olmuyor biliyorum ama hepimiz benzer durumlari yasiyoruz bazen sallamamak gerej para giderse gitsin can ruh daha onemli wikma kendini ))

Canim bilgin yok heralde ben kasilmalardan dolayi 17 mayis gibi dr u aradim haftam erken olmasina ragmen gel nst ye gir dedi gittim bisey cikmadi ama magnezyum verdi geeci hep unutuyorum ama yardimci oluyor benim beslenme uzmanimda cok begendi verdigi ilaci magvital suda eriyor tadi da guzel kolay iciliyor :))) sikintin old. Tel ile ara diyor ya canim arayip sorsana

Ayyyyyy ben bu habere. Ok sevindim yaaa super gelin olacaksin yani ))) yihhhhuuuuuu sadece annenin olmayisi uzucu
Gelnligi ayarladinmi foto istiyorum bende ozelden mesaj aticam sana hatta faceden de eklede goreyim ayyy meak ettim valla simdiden :)))
Yalniz cok hizlisin yaaa istanbul hayatin barismaniz gidisin ev tasinmasi dugun ustunede dogum artik kizin nasil hizli gonzales olur bilemiyorum senin hizina yetisir unarim ))))

kızlar kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun..
hepiniz birer melek taşıyorsunuz onun vasıtasıyla dileyin bugün dileklerinizi...

dualarınıza riskli gebelik yaşayan arkadaşlarımızı ve venüsü de eklemeyi unutmayın
hayırlı kandiller

evet canım bende artık daha sık görüşürz sanıyordum..ya benim korkum 5 hafta boyunca ya bir sorun olursada ben anlamazsam..mesela suyum azalsa allah korusun anlayabilir miyim?

Bence sen 5 haftayı bekleme, arada, mesela 3 hafta sonra bi kontrole git, neden geldin demez bence, hem için rahat eder, hem de bebişi görebilirsin:)

kızlaarr hepinizin kandili mbarek olsun..
Günaydın kızlar.....

Bugün neşem yerinde. Tansiyonum yaklaşık 10 gündür 120-80 çıkıyor...
aa ne güzel tansiyonun düzene girmiş
hadi gözünaydın...
doğum gününüz kutlu olsun cnm ne kadar güzel bi mutluluktur...

aaa bende hep yazacam size ama hep aklımdan çıkıyo şimdi okyunca hatırladım
geçen gün duş alacak sütyenimi çıkardım oda ne içi her ikisindede 2 3 damla sarılık kurumuş belli yeni değildi
ama hep duyuyodum böyle olursa sorun var anlamına gelmiyo diye

canım iyi düşün stres yapma ve sakın kendini yorma . hiç belli olmaz ne zaman olacağı bugün dualarımız seninle

kızlar hepinizin kandili mübarek olsun rabbim bebeklerimizi korusun sağlıkla tam zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..

hayrlı geceler kızlar yaa bişey sorcam benm göbiş deliğinin tam altında koyu renk bi çizgi oluşmuş

yeni gördm sizlere bi sorayım dedim one normalmi acaba :26::26:
bu kahverengi cizgi bende cok erken olustu, belkide 3. ayda olusmustu...
masallah:)ne guzel, her istediginizde gorebiliyorsunuz bebegi:)

benimde hamileligim sakin geciyor, cok sakin bir sehirde yasiyoruz cunku. insallah bizde o gunleri gorururz:)

ben artik 15 gunde bir gidecegim kontrole. hani baslarda o kadar onemli degil de bu haftalarda biraz daha sik gitmek oneriliyor diye biliyorum, oyle okumustum yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…