canım oğlunun doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı,mutlu hep beraber nice doğum günleri kutlarsınız inşallah.günaydın kızlar
bugün oğlumun doğum günü tam 3 yaşında bi delikanlı artık
doğum günü şarkısını kendi söylüyo
İYİKİ DOĞDUM İYİKİ :)))
bu duyguyu 2. kez yaşıcağım için çok mutluyum 2. kez anne olucam
iyiki doğurmuşum yaaa iyikiii :)))
günaydın kızlar
kızlar hepınıze günaydın
benım dun aksam ıkı göğsümden de sarı bı sıvı geldı hemde 3 kere falan
bırısının de basına gelmıstı doktoru normal demıstı galıba hatırlamıyorum
sızce onemlı bıseymıdır sımdı dr umu arıcam ???
günaydın kızlar
cnm kitapta oumustum, normalmis,kızlar hepınıze günaydın
amin canım çok sağol tatlım:))Canım oğlunun doğum günü kutlu olsun. 2. bebeğinizle ve mutlu ailenizle daha nice senelere....
aynı durumdayım sementacım..doktor ben doğurana kadar biz de kalsa..yatacak yer de var..
ultrasonu da yanında getirse tabine güzel olurdu doktoruma Allah zeval vermesin çok seviyorum kendisini müthiş bi adam
nice senelere canım..kocaman bir aile olarak kutlayacaksınız seneye inşallah
sağlıkla nice yaşlar görsün delikanlın
bu arada kızlar şiddetli kaşınmalarım hala devam ediyor..
forumda ciddi anlamda birtek ben kaşınıyorum galiba..
öyle ufak tefek göbek baldır kaşınması falan değil
ağlayarak kanatarak kaşıyorum..doktora bugün mail attım
bi pomat duymuştum onu söyledim az az kullan dedi çok eziyet ettik diye
sanki daha bi rahatladım gibi gibi
sağol canım inşallah:))Günaydın herkese:)
canım oğlunun doğum günü kutlu olsun. Sağlıklı,mutlu hep beraber nice doğum günleri kutlarsınız inşallah.
bu arada o kahverengi çizgiden bende de var boylu boyunca:)
Canım hayırlısı olsun bende aynı duygulardaydım oğlişimin doüum gününde) 2.bebişin cinsiyeti ne cnm senin ??
Canım bazı annelerde oluyor kolustum sıvısıdır, sütün bol olacak herhalde inşallah
MASALLAH CNM masallah cnm ogluna,
nize mutlu yaslarini kutlayin birliktee
cnm kitapta oumustum, normalmis,
hatta sut de gelebilirmis
ama gelip gelmedigini kontrol icin sikma sakin
kızlar hepınıze günaydın
MASALLAH CNM masallah cnm ogluna,
nize mutlu yaslarini kutlayin birliktee
cnm kitapta oumustum, normalmis,
hatta sut de gelebilirmis
ama gelip gelmedigini kontrol icin sikma sakin
neyse sabredices artık..dedi zaten bir şikayetin olursa gel yine diye..zaten bundan sonra sık sık çağırır diye umuyorum..
ben de şimdiye kadar hep ayda bir kontrole gittim, artık 2 haftada bir gitmeye başlarım diye seviniyordum, sordum, gerek yok 32. haftada gel raporu da hallederiz deyince biraz bozuldum tabii:) Ama sanırım 32'den sonra 2 haftada 1 oluyor kontrol:))
ben de şimdiye kadar hep ayda bir kontrole gittim, artık 2 haftada bir gitmeye başlarım diye seviniyordum, sordum, gerek yok 32. haftada gel raporu da hallederiz deyince biraz bozuldum tabii:) Ama sanırım 32'den sonra 2 haftada 1 oluyor kontrol:))
günaydın kızlar
Caniim bayaaaa bi gec oldu ama olsun nice mutlu yillara :)) seneye bugunlerde bebegin nerdeyse 10 aylik falan olacak 10 aylik anne olacaksin :)))bu arada kuzular;
bugun benim dogum gunummmmmmmmm
Canim ne guzel gittin artikta gelince haberlerini aliriz :)) iyi yolculuklqr...arkadaşlar bugün anneme gidiyorum.......çok mutluyum.4 aydır görüşmüyorduk.ve 7 aydırda memlektime gidemiyordum..şimdi 16 gün izin kullanıyorum...önce balıkesir 1 hafta sonrada ver elini kütahya
Kuzum lafla olmuyor biliyorum ama hepimiz benzer durumlari yasiyoruz bazen sallamamak gerej para giderse gitsin can ruh daha onemli wikma kendinikızlar 2-3 gündür canım çok sıkkın..sizlerden başkada anlatacak kimsem yok ..eşimle didişiyoruz sürekli..annem burdayken ev temiz,yemekler hazır herşey iyi hoştu..annem gitti ev yine dağılmaya başladı eşimin dağınıklığı benı öldürecek,zaten günde 2-3 tişört değiştiriyor terlediğinden..tişörtleride ya koltuklara yada yatak odasına koyuyor:84:..diyorumki ya yıkanacaklara at yada dolaba geri koy.onuda yapmıyor odada 4-5 tşört birden oluyor bu seferde.. ve bunun gibi bir sürü dağınıklık..bu hafta içi, hafta sonu eşim süpürür ben silerim diye hayal etmiştim..ben süpürmem dedi durdu kadın çağırırz diyor .iyide evim temiz sırf süpürüp silmek içinde kadına para vermek istemiyorum..ne var yani yardım etse eline mi yapışı r..yemek yapmayı zaten hiç bilmiyor, bana yardımı yok..bugün kahvaltı yaptı masayı bile toplamadan bırakmışş ..illah kavga edices birkaç şeyi kırıcam ondan sonra yapacak dediklerim i..benimde artık dayanacak halim kalmadı, korkuyorum bebeğime birşey olacak diye..kavga anında kumanda falan fırlattım, gömleğini yırttım ..benımde pskolojimi bozu iyice napıcam ben ..bide demiyormuki bebeğimize bunu niye yapıyorsun diye iyice çıldırıyorum
Canim bilgin yok heralde ben kasilmalardan dolayi 17 mayis gibi dr u aradim haftam erken olmasina ragmen gel nst ye gir dedi gittim bisey cikmadi ama magnezyum verdi geeci hep unutuyorum ama yardimci oluyor benim beslenme uzmanimda cok begendi verdigi ilaci magvital suda eriyor tadi da guzel kolay iciliyor :))) sikintin old. Tel ile ara diyor ya canim arayip sorsanamagnezyum olayını şimdi internette araştırırken gördüm bende... 9 haziranda kontrolüm var olmadı orda doktora sorup vitamin isterim... ama genelde bu kramplar için fln günde mutlaka 1 muz tüketmeye çalışıodum demekki yeterli gelmiomuş bana...:)
gunaydin kizlar gene giremedim sinir oldum. nasil herkesler? venusten haber varmi? ayy bu arada size solemeyi unuttum hani bizim dugun falan olmamisti yaa kot pantolonla evlenmistik. kayinvalidem koskoca karinla dugun yapmaya karar verdi. bide burda cok trendmis hamile dugun gelinlik falan. yok dedim istemiyorum dedim direndim ettim banamisin demedi. herseyi organize etti simdi cuma gunu dugun var. o kadar kisa zamanda herseyi ayarladi ki annemin vizesi bile yetismedi( bide hamile hamile dugunle ugras. insanlar gorsun sisko sisko:)
bu arada bugun doktora gidicem bende aksam 10 da randevum var. 1 ay sora ilk defa gorucem bebisi cok heyecanliyim
evet canım bende artık daha sık görüşürz sanıyordum..ya benim korkum 5 hafta boyunca ya bir sorun olursada ben anlamazsam..mesela suyum azalsa allah korusun anlayabilir miyim?
aa ne güzel tansiyonun düzene girmişGünaydın kızlar.....
Bugün neşem yerinde. Tansiyonum yaklaşık 10 gündür 120-80 çıkıyor...
doğum gününüz kutlu olsun cnm ne kadar güzel bi mutluluktur...günaydın kızlar
kızlar hepınıze günaydın
gnaydın kızlar..hemen yazıp çıkıcam.dr gittik ve kötü haberlerle döndük malesef.rahim ağzı uzunluğum 7 gün içerisinde 1 cm kısalmış.3,6 cm çıktı( dr 2 haftaya dayanabilirsen ne iyi dedi.. ( çok üzüldüm ağlamaktan gözlerim şişti bend e durumlar bu malesef.kasılmalar son hız devam.ilginç olan yanı nst de ne ağrı ne kasılma çıktı.benim bebek sürekli sağ tarafıma toplanıyor ve gerdiriyor resmen karnımın şekli bozıuluyor mini bir tepecik gibi.bunu söylüyorum dra o normal diyoo yaa... bana hiç normal gibi gelmiyor.1 saatte 30 yakın toplandı çocuk..
neyse bugün bebeğin kıyafetlerini yıkıcam eşimd e ütüleyecek bakalım.çok gerginim ben..rox dalan aldık bulmuş sonunda babamız.böyle işte...
bu kahverengi cizgi bende cok erken olustu, belkide 3. ayda olusmustu...hayrlı geceler kızlar yaa bişey sorcam benm göbiş deliğinin tam altında koyu renk bi çizgi oluşmuş
yeni gördm sizlere bi sorayım dedim one normalmi acaba :26::26:
masallah:)ne guzel, her istediginizde gorebiliyorsunuz bebegi:)kızlar bugün günümz vardı oradaydım
sonra kocişin yanına geçtim market alışverişi yaptık
sonra kontollerimi olduğum hastanede yengemiz yatıyodu onu ziyaret ettik
çıkışta kociş kızını görmek istedi ve kendi dr um yoktu nöbetçi dr a muayene olduk
şekere dikkat etmem gerektiğini söyledi ve ölçümleri sonucu kızım 1100 gr olmuş teyzoşları
geçen hafta peşembe 960tı...
benimde hamileligim sakin geciyor, cok sakin bir sehirde yasiyoruz cunku. insallah bizde o gunleri gorururz:)Merhaba güzel anneler,tecrübeli bir 2010 ağustos annesi olarak cevap verme ihtiyacı duydum.
Genellikler kız annelerinde bazen erkek doğracak annelerde de görülür bu çizgi. Çizgiyle beraber göğüs uçlarının koyulaşması da sıkça görülür. Endişe edilecek bir durum yok. Yaklaşık olarak doğumdan 2 ay sonra geçecektir.
Geçen seneler bende sizin ve diğer arkadaşların gibi bebeğimi kucağıma almayı sabırsızlıkla bekliyordum. Şunu bilin ki annelik bambaşka birşey. Hayatınızın dönüm doktasını yaşayacağınız zamanlara çok az kaldı. Bu zamanlarınızı mutlu ve huzurlu geçirin.Sadece bebeğinize odaklanın ve hep onu düşünün. Huzur sakinlik dinginlik çok önemli bu dönemde. Ben çok sakin bir hamilelik geçirdim ve bebeğimin de doğru dürüst ağladığını görmedim maşallah. Sürekli gülen güleç yüzlü bir oğlum var allah bağışlasın. Siz de inşallah hayırlısı ile vaktinde doğum yaparsınız. Allah bir avazda kurarır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?