Kızlar, aklıma gemişken yazayım dedim. İzmirli olan ya da İzmir'e gitme imkanı olan arkadaşlar için söylüyorum, Hello Baby&Kids diye bir bebek mağazası var, belki biliyorsunuzdur. Bayraklı-Karşıyaka Altınyol Corners Alışveriş Merkezinde.
Biz geçen haftasonu İzmirdeydik, oraya da uğradık, aradığınız her şeyi orada bulabilirsiniz, benim hoşuma gitti, aklımdayken size de tavsiye edeyim dedim.
hayrlı geceler kızlar yaa bişey sorcam benm göbiş deliğinin tam altında koyu renk bi çizgi oluşmuş
yeni gördm sizlere bi sorayım dedim one normalmi acaba :26::26:
çatlaklar için ben üzüm çekirdeği yağı kullanıyorum.şuana kadar çok şükür çatlağım olmadı bünye olarak çatlamaya çok müsaitimdir.hamilelik öncesi çatlaklarım vardı zaten.yağı kullanmaya 3.ayda başladım yeni çatlak yok.duştan sonra gülsuyu sürüp yağı üzerine sürüyorum ertesi gün bile nemli hala.herkese tavsiye edebilirim deneyin en azından bana doktor arkadaşımın tavsiyesiydi
selam anneler daha geçmişi okuyamadım bugün harika bir şey oldu paylaşmak istedim ben 1.5 yıldır sözleşmeli öğretmendim.bugün kendi okulumda kadroya geçtim.oğlum maşallah uğurlu geldi hiç umudum yoktu.
Evet mobilya filan da varmış hatta şehir dışına da gönderiyorlar ben bir mail atmıştım fiyat istemek için çok ilgilendiler sağolsunlar
Bende de oldu çizgili karpuzlar gibi :) şimdilik tek çizgi ilerleyen zamanda nasıl olur bilmemçatlak değil ama cilt tonundan biraz koyu göbek deliğine kadar bir çizgi, cilde renk veren melanin oranlarında değişiklik oluyormuş hamileyken böyle rengarenk oluyor insan :) helede kız bekliyorsan hayatın renkleniyor
Üzüm çekirdeğinin hücre yenileyici ve onarıcı özelliği gerçekten çok fazla. E ve C vitaminini baya yüksek oranda içeriyor
Gerçekten önce kuzulardan önce nasipleri geliyor. Bütün ömürleri boyunca bahtları , nasipleri açık olsun inşallah
banada iki kere git gel yapmamş olursun dedi..halbuki ben hergün gitsem doktora bıkmamki
Evet evet aynen
Doktoruma da söyledim, 2 haftada bir gelsem diye... Ultrasonun bilinen tek zararı bebişte orta kulak iltihabı yapıyormuş. Onu duyunca vazgeçtim:26:
hayrlı geceler kızlar yaa bişey sorcam benm göbiş deliğinin tam altında koyu renk bi çizgi oluşmuş
yeni gördm sizlere bi sorayım dedim one normalmi acaba :26::26:
selam kızlar ben geldim..umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım daha ..
bizim bugün doktor randövümz vardı..bebeğimz çok iyi maşallah 1075 gram olmuş ..doktor yüz fotoğrafı verecekti 4boyutlu ama pozisyonunu yakalayamadık ..20 gündür ben hiç kilo almamşım bebeğim 300gram almş .doktor tebrik etti böyle devam et dedi ..daha sonra 50lik şeker yüklemem yapıldı tok karnına oda 106 çıktı onada iyi ded i.kansızlığm devam ettiği için ilaca devam etmemi istedi..bir dahaki randövüm 32.haftamda rapor işine bakarız geldiğinde dedi..bizden haberler bu kadar kızlar,oğlum çınarın yüzünü görmek beni mutlu etti
magnezyum yazdı onu kullanıcam artık doktorda dedi bol su iç diye şimdi bile azıcık ayakta dursam hemen karnım sertleşiyo o yüzden ayağa bile kalkmıyorum mecbur kalmadıkça ama moralim gerçekten çok bozuldu
ayyy ben hiç sevmem öyle şeyleri ya nasıl içicem artık bilmiyorum içtikçe midem kalkıyodu öncedende vermişti doktor ben çok zayıfımda evlenmeden öncede kemiklerim için vermişti doktor hatt şöyle diyim 1.65 boyum var ve 36 kiloyla gelin oldumşaka gibi dimi o yüzden çok verdiler magnezyum falanda ama içememiştim ya şimdi zorlıcam kendimi mecbur küçük meleğim için içicem
Canim doktorunun onermesi lazim. Ornegin bendede birkac kez kramp oldu doktorumu aradim magnezyum alayim mi diye simdi alma dedi, c vitaminli kalsiyum sandoz onerdi, yani doktorun onermedikce kendi basina alma.
günaydın kızlar
bugün oğlumun doğum günü tam 3 yaşında bi delikanlı artık
doğum günü şarkısını kendi söylüyo
İYİKİ DOĞDUM İYİKİ :)))
bu duyguyu 2. kez yaşıcağım için çok mutluyum 2. kez anne olucam
iyiki doğurmuşum yaaa iyikiii :)))
canım oğlunun doğum günü kutlu olsun,daha nice senelere..2.meleğininde doğum günlerini kutladığn günleride görürsün inşallah.allah sana ve ailene mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin
günaydın kızlar
kızlar hepınıze günaydın
benım dun aksam ıkı göğsümden de sarı bı sıvı geldı hemde 3 kere falan
bırısının de basına gelmıstı doktoru normal demıstı galıba hatırlamıyorum
sızce onemlı bıseymıdır sımdı dr umu arıcam ???
banada iki kere git gel yapmamş olursun dedi..halbuki ben hergün gitsem doktora bıkmamki
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?