2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tüm annelere maşallah

Ben de şimdi geldim doktordan çok şükür tatlı kızım iyiymiş doktor teyzesine de tekmeler salladı kızım:)
yine 1 hafta ileriden gidiyor kilosu da 1250 civarıymış biraz tombiş mi olacak yoksa kızım şekerden değildir inşallah..
50'lik şeker yüklemesi teşhis yöntemi değil 100'lük yüklemeden sonra gel şekeri konuşalım dedi pazar günü babası götürecek bizi 3 saat nasıl dayanıcam bilmiyorum ama bunu da hayırlısıyla atlatırız inşallah..
karnımdaki kraplarında muhtemelen mide ile ilgili olduğunu söyledi şurup verdi içim rahatladı biraz...

Yaa alıntı yaparak yazdım yazdım silindi..
şöyle deneyeyim bi de..

awezcim bebişin nasibiyle gelmişş hayırlı uğurlu olsun kadron..

sementacım maşallah bebişineeee.. şekerin de çıkmamışşş ne güzell.. Doktorun gerek görmemiş demek ki 32. Haftaya kadar gelmene .. Kafana takma ..

peppermint cnm 62 sdhknnin dediği gibi 0-3 ay mış karıştırmışım ben kusura bakma..

senerdbenim de çok yakın bi arkadaşımın düğünü 4 eylülde. Benim sata göre doğumum 27 ağustos.. Sezeryan olursa giderim babasına bizimkilere bırakıp 1-2 saatliğine diye düşünüyodum.. Ama imkansız bırakamam ki.. En iyisi bi kaç ay sonra evlerine gidip hediyelerini vermek diye düşündüm sonra da..

only-smile allah neşeni bozmasın canım ne güzel tansiyonun iyi çıkıyomuş

Son düzenleme:

Evet mobilya filan da varmış hatta şehir dışına da gönderiyorlar ben bir mail atmıştım fiyat istemek için çok ilgilendiler sağolsunlar

hayrlı geceler kızlar yaa bişey sorcam benm göbiş deliğinin tam altında koyu renk bi çizgi oluşmuş

yeni gördm sizlere bi sorayım dedim one normalmi acaba :26::26:

Bende de oldu çizgili karpuzlar gibi :) şimdilik tek çizgi ilerleyen zamanda nasıl olur bilmem çatlak değil ama cilt tonundan biraz koyu göbek deliğine kadar bir çizgi, cilde renk veren melanin oranlarında değişiklik oluyormuş hamileyken böyle rengarenk oluyor insan :) helede kız bekliyorsan hayatın renkleniyor

Üzüm çekirdeğinin hücre yenileyici ve onarıcı özelliği gerçekten çok fazla. E ve C vitaminini baya yüksek oranda içeriyor

Gerçekten önce kuzulardan önce nasipleri geliyor. Bütün ömürleri boyunca bahtları , nasipleri açık olsun inşallah

Arkadaşlar üç aylarınız ve Regaib Kandiliniz mübarek olsun.
İki kişilik dua etme zamanı
Dua ederken etkileniyor insan, hani derler ya aramızdaki günahsız kulların hürmetine benim de duamı kabul et diye
Biz çok şanslı dönemdeyiz içimizde günahsız bir minik var

Evet üst kat sırf mobilya ve bana fiyatlar da çok uygun geldi. Çok güzel bir bebek odası takımı beyaz 1500 TL idi, çok iyi değil mi?

kızlar bu mide bulantısı beni öldürecek..hafta içi erken kalktığmdan mdır nedir hep midem bulanıyor..kahvaltımı yapıyorum ama bir saat sonra yine birşeyler yemem gerekiyor yoksa mide bulantısı başlıyor..yanımda çerez ve elma taşıyorum..öğlen yemeğinden sonra sıkıntı bitiyor..

hayrlı geceler kızlar yaa bişey sorcam benm göbiş deliğinin tam altında koyu renk bi çizgi oluşmuş

yeni gördm sizlere bi sorayım dedim one normalmi acaba :26::26:

normal tabi benim neredeyse göğüsün altından başlıyor bide bayağı koyu
bugün randevuda doktor beklerken hemşireylede konuştuk kız bebeklerde daha fazla oluyormuş dediler:)

Günaydınlar herkese

Güzel haberlerle dönmüşsün canım gözün aydın herşey yolunda demekki ondan 32. haftada çağırdı, zaten 32'den sonra 2 haftada bir e düşecek kontroller

Canım ben hap kullanıyorum (osteocare), benimki kalsiyum+magnezyum+dvitamini, belki onu kullanabilirsin.

Canim doktorunun onermesi lazim. Ornegin bendede birkac kez kramp oldu doktorumu aradim magnezyum alayim mi diye simdi alma dedi, c vitaminli kalsiyum sandoz onerdi, yani doktorun onermedikce kendi basina alma.

Ya her doktorun uygulaması farklı. Benim anladığım ilaç kullanımında kesin diye birşey yok folik asit dışında. doktordan doktora değişiyo, etkileri kanıtlanmadığı için bazıları kullanma taraftarı değil bazıları da zararı yok nasıl olsa olursa yararı olsun diye de kullandırtıyor diye düşünüyorum.
Benim doktor hiç vitamin yazmadı mesela bana, ben sorunca yetersiz beslendiğinde alırsın sadece dedi. ama 24. haftadan sonra osteocare kullan sürekli dedi, hiç kasılma ya da kramp şikayetim de yoktu.
he kızlar bu arada balık yağı için de anne sütünden direk geçtiğini kanıtlayan çalışmalar var ama hamilelikte kullanımının yararı tartışılıyor hala dedi, sonuçta kullanımı sakıncalı değil...balık yiyemediğin haftalarda kullanmamı önerdi, ama aldığınız balık yağına dikkat edin balığın karaciğerinden üretilmemesi gerekiyormuş.
Ay çok uzun yazdım

Son düzenleme:
günaydın kızlar
bugün oğlumun doğum günü tam 3 yaşında bi delikanlı artık
doğum günü şarkısını kendi söylüyo
İYİKİ DOĞDUM İYİKİ :)))
bu duyguyu 2. kez yaşıcağım için çok mutluyum 2. kez anne olucam
iyiki doğurmuşum yaaa iyikiii :)))

canım oğlunun doğum günü kutlu olsun,daha nice senelere..2.meleğininde doğum günlerini kutladığn günleride görürsün inşallah.allah sana ve ailene mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin

kızlar hepınıze günaydın

benım dun aksam ıkı göğsümden de sarı bı sıvı geldı hemde 3 kere falan
bırısının de basına gelmıstı doktoru normal demıstı galıba hatırlamıyorum
sızce onemlı bıseymıdır sımdı dr umu arıcam ???

gunaydin arkadaslar

bahsettiginiz kahverengi cizgi benim gogus altimdan pelvise kadar ince bir serit halinde var; doguma kadar da kalinlasip, koyulasacakmis sanirim

kasilmalara gelince ben de dun saydim; 10 kez kasildim :-((
aksam da market alisverisine gitmistik; 1 saat ayakta kaldim yoruldum, simdi bugun cok yorgun hissediyorum ve karnimda agrilar, gerilmeler var..

28. haftadan itibaren normal sanirim bu kasilmalar; doguma hazirlanyor vucut

canım oğlunun doğum günü kutlu olsun,daha nice senelere..2.meleğininde doğum günlerini kutladığn günleride görürsün inşallah.allah sana ve ailene mutlu sağlıklı bir ömür nasip etsin

amin canım inşallah. seneye artık burda hep beraber kutlarız ilk yaş günlerini inşallah

Canım oğlunun doğum günü kutlu olsun. 2. bebeğinizle ve mutlu ailenizle daha nice senelere....

canım benim başıma geldi hem de bi kaç kere. Doktoruma sordum normal dedi, göğsün süt üretimine başlıyor ne güzel işte dedi :)))

annecikler bebek 6 aydan kucukken yıkamak gercekten de zor oluyor 2 aylık bir bebek annesi olarak bunu soyluyorum. unnadoda da bugun cok kullanıslı bır urun satısta. PUJ (Padç diye okunuyor) Puj Tub, özellikle 0-6 Ay aralığındaki çocukları yıkarken en büyük sıkıntı olan elden kayma, tutulamama sıkıntısını ortadan kaldırmaya yönelik tasarlanmış bir ürün. Hemen hemen tüm lavabolara uymakta ve bebeğin rahat yıkanmasını sağlamakta.. Çok yumuşak ve kaymayan bir materyalden üretilmiş. benim bebeğim 3. ayını dolduramk uzere ben gec kesfettım ne yazıkkı bu urunu 6. ayın sonuna kadar kullanılabiliyormus. barı sız faydalanın. bir göz atın unnado sıtesone. hala uye olmayan varsa ozelden email adresını bırakırsa davetıye yollayabilirim... ayrıca lansinoh ürünleri indirimi için de bugun son gunmus..

banada iki kere git gel yapmamş olursun dedi..halbuki ben hergün gitsem doktora bıkmamki
aynı durumdayım sementacım..doktor ben doğurana kadar biz de kalsa..yatacak yer de var..
ultrasonu da yanında getirse tabi ne güzel olurdu doktoruma Allah zeval vermesin çok seviyorum kendisini müthiş bi adam

nice senelere canım..kocaman bir aile olarak kutlayacaksınız seneye inşallah
sağlıkla nice yaşlar görsün delikanlın

bu arada kızlar şiddetli kaşınmalarım hala devam ediyor..
forumda ciddi anlamda birtek ben kaşınıyorum galiba..
öyle ufak tefek göbek baldır kaşınması falan değil
ağlayarak kanatarak kaşıyorum..doktora bugün mail attım
bi pomat duymuştum onu söyledim az az kullan dedi çok eziyet ettik diye
sanki daha bi rahatladım gibi gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…