kizlar, biz dogumdan sonra tr ye donecegiz ya... kuzenimin dugunu var ama bebek erken dogmazsa, 40i bile dolmamis olacak, sizce dugunune gitmem gerekir mi nasil yapsam daha dogru olur... kuzenimi cok severim bu arada...
herkeze hayırlı akşamşar kızlar yazmasamde mutlaka hergün takip ediyorum topikimizi hepinizden haberim var yani 10 haziranda benim kontrolum sabırsızlıkla bekliyorum çoook özledim bebeğimiii:))) iyi geceler arkadaşlar:)
Aynı şehirde olacaksanız, bence gitmemek olmaz, ama bebeğinle birlikte de çok zor olur, bebeğe zararlı olabalir o düğündeki yüksek ses. Bence gider, biraz kalır geri dönersin. Ya da bebeği bırakabileceğin biri varsa bebeği ona bırakırsın, sütünü de sağıp bırakırsın, en azından bir kaç saat katılmış olursun.
bebegimi o kadar kucukken birakamam kio kadar yuksek sese de goturemem...sanirim ugrariz esim disarda bebekle kalir ya da dugun uzakta olursa( istanbul kocaman sehir sonucta) hediyemi onceden veririm. hay allah yaaa, dogumdan 2 ay sonra da diger kuzenim evleniyor ona gidebilirim insallah...
baska bir kuzenim(benden cok buyuk) dogum yaptigi ivin gelememisti dugunume ama ben kirilmamistim, anlayisla karsilamistim... bakalim o zaman yaklassin neler olacak... ama dedigin gibi bebegi burakamam,minicik ve tek tanidigi sey ben olacagim,birakamam ki onu oyle...Sonuçta kuzenin bu durumu anlayışla karşılar diye tahmin ediyorum, bebekle çok zor olur gerçekten, bırakıp gitmeye de benim de gönlüm razı olmazdı sanırım haklısın
baska bir kuzenim(benden cok buyuk) dogum yaptigi ivin gelememisti dugunume ama ben kirilmamistim, anlayisla karsilamistim... bakalim o zaman yaklassin neler olacak... ama dedigin gibi bebegi burakamam,minicik ve tek tanidigi sey ben olacagim,birakamam ki onu oyle...
hayrlı geceler kızlar yaa bişey sorcam benm göbiş deliğinin tam altında koyu renk bi çizgi oluşmuş
yeni gördm sizlere bi sorayım dedim one normalmi acaba :26::26:
Canim bende nette okumustum öle biseyi. Bu haftalarda göbek deliginizin altinda cizgi olusabilir, normaldir die. ben de baktim ama farkedemedim öle bi cizgi.
Ben hiç duymamıştım, hatta şimdi internette aradım, Türkiye'de yok sanırım o ürün.
Ben Roc Maternity Anti-Stretchmarks Çatlak Önleyici Yağ kullanıyorum, çok şükür henüz çatlamadım:)) Hatta bu ürün daha önce oluşmuş çatlak varsa görünümünü azaltıyormuş, baya ii geldi bana..
Ben hiç duymadım.. Lierac ve mustelayı biliyorum. Ama ikisini de kullanmıyorum...
Kakao yağı ve badem yağını kullanıyorum...
kizlar hamile sakarligi diye bisey varmis
bir kitapta okudum,
ansizin elimiz ayagimiz bosalmis hissi ile biseyleri dusurmemiz, kirmamiz dogalmis
benim elimden hersey ama hersey dusuyor bu aralar abartisiz
ben egilemedikce inadina herseyi dusuruyorum sankii:111:
ben sadece badem yagi ve bepanthene kullaniyorum hala ama duzenli degil... kismet catlamam insallah...
soruna cevap olmamis bu :) bu kremi duymadim hic...
canim hic duymadim bende. bi yag var cesitli bitkilerin yaglarindan olusan onu kullaniyorum ben ama sagolsun tüylendirdi de tüylendirdi göbegimi :)
izledim, cok guzeldi, sanirim epidural ile dogurmus... cok guzel bir aileydiler masallah :)
canım, hayırlı uğurlu olsun. umarım hep böyle uğurlu gelir:)selam anneler daha geçmişi okuyamadım bugün harika bir şey oldu paylaşmak istedim ben 1.5 yıldır sözleşmeli öğretmendim.bugün kendi okulumda kadroya geçtim.oğlum maşallah uğurlu geldi hiç umudum yoktu.
ooo, güzel haberlerde almışız, bebişimizde görmüşüz, ne güzel:) darısın bizim hepimizin başına:) bende randevuyu ayarlarsam cuma günü görcem kızımı. bu arada, unutmadan maşallah da diyelim oğlumuza:)selam kızlar ben geldim..umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım daha ..
bizim bugün doktor randövümz vardı..bebeğimz çok iyi maşallah 1075 gram olmuş ..doktor yüz fotoğrafı verecekti 4boyutlu ama pozisyonunu yakalayamadık ..20 gündür ben hiç kilo almamşım bebeğim 300gram almş .doktor tebrik etti böyle devam et dedi ..daha sonra 50lik şeker yüklemem yapıldı tok karnına oda 106 çıktı onada iyi ded i.kansızlığm devam ettiği için ilaca devam etmemi istedi..bir dahaki randövüm 32.haftamda rapor işine bakarız geldiğinde dedi..bizden haberler bu kadar kızlar,oğlum çınarın yüzünü görmek beni mutlu etti
canım, ben izmirdeyim ve o dükkanı iyi biliyom. bide hediye kupon kampanyaları var, o yüzden ordan bir şey alacakasanız direk topluca alın, kampanyadan yararlanın. biz eşimle listeyi aldık çoğu şeyi alıp geçtik, hem çekleride kullandık.Kızlar, aklıma gemişken yazayım dedim. İzmirli olan ya da İzmir'e gitme imkanı olan arkadaşlar için söylüyorum, Hello Baby&Kids diye bir bebek mağazası var, belki biliyorsunuzdur. Bayraklı-Karşıyaka Altınyol Corners Alışveriş Merkezinde.
Biz geçen haftasonu İzmirdeydik, oraya da uğradık, aradığınız her şeyi orada bulabilirsiniz, benim hoşuma gitti, aklımdayken size de tavsiye edeyim dedim.
normal canım. zaten nette araştırırsan, normal bir şey olduğunu okursun. hamilikten bir kaç ay sonra geçiyormuşhayrlı geceler kızlar yaa bişey sorcam benm göbiş deliğinin tam altında koyu renk bi çizgi oluşmuş
yeni gördm sizlere bi sorayım dedim one normalmi acaba :26::26:
günaydın güzel anneler...dün oğlumu görmek bana müthiş enerji verdi..bir dahaki randövüm 32.haftamda sizce çok uzun değil mi? 32.haftamda vermesinin nedeni rapor olayınıda halletmekmiş
Minişlerimizi görmek, gerçekten enerji veriyor bize...
Benide 30. haftada çağırdı. Birde 32. haftada rapor için gelirsin dedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?