kizlar dun aksam arkadasim yeniden doguma gitti, ama eve geri gondermisler yine. burada hastaneye gitmeden once arayip belirtileri soyluyorsun, gel derlerse gidiyorsun,belirtiler de dogum basladigi yonunde ama sancilar basliyor sonra geciyor. normal dogumu 7 gun gecti bu arada.1 hafta daha bekleyecekler, olmazsa suni sanci verilecekmis...
bu sabah uyandim,lavoboya gittim. tuvalet kagidina toplu igne basi kadar kan geldi. hemen arayip danistik, normal olabilir kasilmalarina sanci eslik etmiyor dediler. bakalim bekliyorum. bebek de donmeye calisiyor heralde inanilmaz hareketli, cok usluydu normalde...
Arkd.yazık ya insan artık sıkılıyor sürekli gidip gelmekten inş.bu akşam doğar mübarek gecede
Senin de ağrın sızın yoksa önemli değildir herhalde cnm kabızsan ondan da olmuş olabilir geçmiş olsun..
Hepimizin regaip kandilimiz mübarek olsun kızlar...
tüm islam aleminin regaip kandılı mübarek olsun hayırlara vesile olsun
dualarda bulusalım inş...
bu arada kızlar sağolun cvplar ıocın dr.umu aradım gelebılır cok normal dedı devam edebılırde dedı
atletım kırlendı baya ıns sütümüz bol olur hayırlısı bakalım
bebişlerimizde vakti zamanında saglıkla kollarımıza gelırler
kizlar dun aksam arkadasim yeniden doguma gitti, ama eve geri gondermisler yine. Burada hastaneye gitmeden once arayip belirtileri soyluyorsun, gel derlerse gidiyorsun,belirtiler de dogum basladigi yonunde ama sancilar basliyor sonra geciyor. Normal dogumu 7 gun gecti bu arada.1 hafta daha bekleyecekler, olmazsa suni sanci verilecekmis...
Bu sabah uyandim,lavoboya gittim. Tuvalet kagidina toplu igne basi kadar kan geldi. Hemen arayip danistik, normal olabilir kasilmalarina sanci eslik etmiyor dediler. Bakalim bekliyorum. Bebek de donmeye calisiyor heralde inanilmaz hareketli, cok usluydu normalde...
canım ben yazdığını görmedim ama bu sabah bir uyandım baktım ki atletim su gibi ıslanmış tek göğsümden o kadar çok süt gelmiş ki eşimin üstüne bile bulaşmış sıkkıştırmışım galiba. sütyebimde az az oluyordu ama bu kadar çok olunca tuhaf oldum galiba senin de öyle bişey
cnm sağ göğsümün altında keskin bir agrı var 2-3 gundur baya agrı oluyı kaburga baskı yapıyo galıba bende dün sütyen falan takmadım sıkıyoı daha cok acıyo dıye aksam kardesım gelıp benı aldı
aksam yemek yıyoruz masada karsımda otuyodu sohbet edıp yemek yıyoruz abla gösüne bısey oldu dedı bı baktım tişörtten cıkmıs o kadar tuhaf oldum kı bırden hem panık hemde saskın bı vazıyet yanı :))) kardesımede rezıl oldum sorma ama önemlı bısey deılmıs neysekı
benım 2 göğsümden de geldı hemde 4 - 5 defa gecede gelmıs ole işte
bebeişlerimizin sütü bol olacak sanırım inş öyle olur
bu arada benım göğüslerım hıc buyumedı desem yerıdır senın nasıl ? hala eskı sutyenlerımı taakabılıyorum bıraz sıksada..
göğüslerımın ust kısmında 2-3 tane alt kısımlarda bıraz daha fazla catlaklar olusmus sankı cok büyüdülerde
cnm sendede olmuş kan olayı doktorun tam olarak ne dedi banada geçen akşam oldu çok küçük dediğin gibi toplu iğne başı kadar kan vardı çamaşırımda ben vajinadan değilde eğer kıl dönmesi falan varsa o kanamıştır diye düşündüm aramamıştım doktoru:26: Ne şimdi bu yaa :44:
estedacımm yakışıklı oğlunun doğum günü kutlu olsunn.. darısı bizim temmuz- ağustos miniklerimize......
kandilinizzz mübarek olsun kızlar bol bol dua edelimmm bebişlerimiz için..
yaa benim göğüs uçlarımda da beyaz pul pul döküntüler var.. inş. ilerde tıkanıklık problemi falan yaşamam
ama kil donmesi olacak kadar tuy yok ki gecen almistimhemoroidte olamaz cunku sadece idrarimi yaptim lavoboda ve tuvalet kagidini oraya degdirmedim. aradan 4 saatgecti, az once de vajinadan iceri dogru adet sanvisi olur ya ondan oldu. ama bir sey yoktur bence....
döküntü derken nasıl yani canım benim koyu renkli bölümde nokta nokta bişeyler var ama normal diye düşündüm
tam göğüs ucunda böyle beyaz beyaz pul pul nası anlatsam ki. sıvı değil ucunda görüyosun. bi arkadaşıma sormuştum onda da olmuş, emzirmezinde de bi sorun çıkmamış
haklisin yaaa, umarim bur sey yokturbenimde alınık daha geçen hafta aldırdım ama o kadar küçük gelince o geldi aklıma :44: offf diyorum artık umarım dediğin gibi bişey yoktur ... sağsalim doğursak yavrularımızıallahtan az kaldı biraz daha uzasa paranoyak olurdum herhal..
cnm yonetmelige gore sut izni calisanin istegine gore kullandirilmasi gerekiyor
yani istanbul gibi bi sehirde gunde 2 defa 45 dkligina sut vermeye gidip gelme olanagi olmadigi icin toplu kullandirim oluyor.
ama uygulamada bu toplu kullanimin nasil olacagi yoneticinin insiyatifine kaliyor. topluca 1 seferde de kullandirabilir, ya da biran once isinin basina gel, haftada 1gun olarak kullan da diyebilir.
cnm memurlar icin gunde 1,5 saat 2 kez
sgk lilar icin 45 dk 2 kez
:-((
selam anneler daha geçmişi okuyamadım bugün harika bir şey oldu paylaşmak istedim ben 1.5 yıldır sözleşmeli öğretmendim.bugün kendi okulumda kadroya geçtim.oğlum maşallah uğurlu geldi hiç umudum yoktu.
selam kızlar ben geldim..umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım daha ..
bizim bugün doktor randövümz vardı..bebeğimz çok iyi maşallah 1075 gram olmuş ..doktor yüz fotoğrafı verecekti 4boyutlu ama pozisyonunu yakalayamadık ..20 gündür ben hiç kilo almamşım bebeğim 300gram almş .doktor tebrik etti böyle devam et dedi ..daha sonra 50lik şeker yüklemem yapıldı tok karnına oda 106 çıktı onada iyi ded i.kansızlığm devam ettiği için ilaca devam etmemi istedi..bir dahaki randövüm 32.haftamda rapor işine bakarız geldiğinde dedi..bizden haberler bu kadar kızlar,oğlum çınarın yüzünü görmek beni mutlu etti
selam kızlar benim gerilmelerim çok fazla bugün ya dün biraz sancı çıkmıştı nst de bugün o gerilmeler daha çok okulda son derse bile giremedim eve geldim korkuyorum ya erkenden gelmez kızım dimi nolur dua edin banada kızımada diyorum bak erkenden gelme yoksa daha donun bile yok donsuz kalırsın diyebu hafta sonu alışveriş yapcaktık herşeyini alcaktık ama ben yürüyünce kasıklarım çok sertleşiyo karnım taş gibi oluyo of çok moralim bozuldu yaaaa:84:
kizlar, biz dogumdan sonra tr ye donecegiz ya... kuzenimin dugunu var ama bebek erken dogmazsa, 40i bile dolmamis olacak, sizce dugunune gitmem gerekir mi nasil yapsam daha dogru olur... kuzenimi cok severim bu arada...
hayrlı geceler kızlar yaa bişey sorcam benm göbiş deliğinin tam altında koyu renk bi çizgi oluşmuş
yeni gördm sizlere bi sorayım dedim one normalmi acaba :26::26:
kızlar bugün günümz vardı oradaydım
sonra kocişin yanına geçtim market alışverişi yaptık
sonra kontollerimi olduğum hastanede yengemiz yatıyodu onu ziyaret ettik
çıkışta kociş kızını görmek istedi ve kendi dr um yoktu nöbetçi dr a muayene olduk
şekere dikkat etmem gerektiğini söyledi ve ölçümleri sonucu kızım 1100 gr olmuş teyzoşları
geçen hafta peşembe 960tı...
günaydın kızlar
bugün oğlumun doğum günü tam 3 yaşında bi delikanlı artık
doğum günü şarkısını kendi söylüyo
İYİKİ DOĞDUM İYİKİ :)))
bu duyguyu 2. kez yaşıcağım için çok mutluyum 2. kez anne olucam
iyiki doğurmuşum yaaa iyikiii :)))
gunaydin arkadaslar
bahsettiginiz kahverengi cizgi benim gogus altimdan pelvise kadar ince bir serit halinde var; doguma kadar da kalinlasip, koyulasacakmis sanirim
kasilmalara gelince ben de dun saydim; 10 kez kasildim :-((
aksam da market alisverisine gitmistik; 1 saat ayakta kaldim yoruldum, simdi bugun cok yorgun hissediyorum ve karnimda agrilar, gerilmeler var..
28. haftadan itibaren normal sanirim bu kasilmalar; doguma hazirlanyor vucut
kizlar dun aksam arkadasim yeniden doguma gitti, ama eve geri gondermisler yine. burada hastaneye gitmeden once arayip belirtileri soyluyorsun, gel derlerse gidiyorsun,belirtiler de dogum basladigi yonunde ama sancilar basliyor sonra geciyor. normal dogumu 7 gun gecti bu arada.1 hafta daha bekleyecekler, olmazsa suni sanci verilecekmis...
bu sabah uyandim,lavoboya gittim. tuvalet kagidina toplu igne basi kadar kan geldi. hemen arayip danistik, normal olabilir kasilmalarina sanci eslik etmiyor dediler. bakalim bekliyorum. bebek de donmeye calisiyor heralde inanilmaz hareketli, cok usluydu normalde...
bence önemli birşey değildir otomatik olarak bazı değişiklikler yaşıyoruz ama bence önemli bişey değildir canım. bu arada ben lansinoh siparişi verdim artık başlayacağım azar azar kullanmak gerkiyormuş yara olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?