2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar dun aksam arkadasim yeniden doguma gitti, ama eve geri gondermisler yine. burada hastaneye gitmeden once arayip belirtileri soyluyorsun, gel derlerse gidiyorsun,belirtiler de dogum basladigi yonunde ama sancilar basliyor sonra geciyor. normal dogumu 7 gun gecti bu arada.1 hafta daha bekleyecekler, olmazsa suni sanci verilecekmis...

bu sabah uyandim,lavoboya gittim. tuvalet kagidina toplu igne basi kadar kan geldi. hemen arayip danistik, normal olabilir kasilmalarina sanci eslik etmiyor dediler. bakalim bekliyorum. bebek de donmeye calisiyor heralde inanilmaz hareketli, cok usluydu normalde...

Arkd.yazık ya insan artık sıkılıyor sürekli gidip gelmekten inş.bu akşam doğar mübarek gecede
Senin de ağrın sızın yoksa önemli değildir herhalde cnm kabızsan ondan da olmuş olabilir geçmiş olsun..

Hepimizin regaip kandilimiz mübarek olsun kızlar...

o da bu gece dogmasini istiyor, dun konusmustuk:)kismet tabii, ama gunlerdir sanci cekiyor eminim zorlaniyordur.

kabiz degilim isin garibi... bakalim bekleyeyim ama bir sey olmaz heralde...

tüm islam aleminin regaip kandılı mübarek olsun hayırlara vesile olsun
dualarda bulusalım inş...

bu arada kızlar sağolun cvplar ıocın dr.umu aradım gelebılır cok normal dedı devam edebılırde dedı
atletım kırlendı baya ıns sütümüz bol olur hayırlısı bakalım
bebişlerimizde vakti zamanında saglıkla kollarımıza gelırler

canım ben yazdığını görmedim ama bu sabah bir uyandım baktım ki atletim su gibi ıslanmış tek göğsümden o kadar çok süt gelmiş ki eşimin üstüne bile bulaşmış sıkkıştırmışım galiba. sütyebimde az az oluyordu ama bu kadar çok olunca tuhaf oldum galiba senin de öyle bişey

cnm sendede olmuş kan olayı doktorun tam olarak ne dedi banada geçen akşam oldu çok küçük dediğin gibi toplu iğne başı kadar kan vardı çamaşırımda ben vajinadan değilde eğer kıl dönmesi falan varsa o kanamıştır diye düşündüm aramamıştım doktoru:26: Ne şimdi bu yaa :44:

cnm sağ göğsümün altında keskin bir agrı var 2-3 gundur baya agrı oluyı kaburga baskı yapıyo galıba bende dün sütyen falan takmadım sıkıyoı daha cok acıyo dıye aksam kardesım gelıp benı aldı
aksam yemek yıyoruz masada karsımda otuyodu sohbet edıp yemek yıyoruz abla gösüne bısey oldu dedı bı baktım tişörtten cıkmıs o kadar tuhaf oldum kı bırden hem panık hemde saskın bı vazıyet yanı :))) kardesımede rezıl oldum sorma ama önemlı bısey deılmıs neysekı
benım 2 göğsümden de geldı hemde 4 - 5 defa gecede gelmıs ole işte
bebeişlerimizin sütü bol olacak sanırım inş öyle olur
bu arada benım göğüslerım hıc buyumedı desem yerıdır senın nasıl ? hala eskı sutyenlerımı taakabılıyorum bıraz sıksada..
göğüslerımın ust kısmında 2-3 tane alt kısımlarda bıraz daha fazla catlaklar olusmus sankı cok büyüdülerde

aynen canım benim de ara ara geliyordu ama bu kadar çok hiç gelmemişti. benim de göğsüm büyümedi normalde zaten dolgundur ama aynen hep aynı sütyenlere devam ediyorum umarım sütümüz bol olur. ben diğer bebeğimi kaybedince kaç zaman sütüm akmıştı o kadar çoktu ki maaşallah ama emmek nasip olmamıştı yavruma umarım bu yavruma bolca emzirebilirim

ama kil donmesi olacak kadar tuy yok ki gecen almistimhemoroidte olamaz cunku sadece idrarimi yaptim lavoboda ve tuvalet kagidini oraya degdirmedim. aradan 4 saatgecti, az once de vajinadan iceri dogru adet sanvisi olur ya ondan oldu. ama bir sey yoktur bence....

estedacımm yakışıklı oğlunun doğum günü kutlu olsunn.. darısı bizim temmuz- ağustos miniklerimize......

kandilinizzz mübarek olsun kızlar bol bol dua edelimmm bebişlerimiz için..

yaa benim göğüs uçlarımda da beyaz pul pul döküntüler var.. inş. ilerde tıkanıklık problemi falan yaşamam

döküntü derken nasıl yani canım benim koyu renkli bölümde nokta nokta bişeyler var ama normal diye düşündüm

benimde alınık daha geçen hafta aldırdım ama o kadar küçük gelince o geldi aklıma :44: offf diyorum artık umarım dediğin gibi bişey yoktur ... sağsalim doğursak yavrularımızı allahtan az kaldı biraz daha uzasa paranoyak olurdum herhal..

döküntü derken nasıl yani canım benim koyu renkli bölümde nokta nokta bişeyler var ama normal diye düşündüm

tam göğüs ucunda böyle beyaz beyaz pul pul nası anlatsam ki. sıvı değil ucunda görüyosun. bi arkadaşıma sormuştum onda da olmuş, emzirmezinde de bi sorun çıkmamış

tam göğüs ucunda böyle beyaz beyaz pul pul nası anlatsam ki. sıvı değil ucunda görüyosun. bi arkadaşıma sormuştum onda da olmuş, emzirmezinde de bi sorun çıkmamış

bence önemli birşey değildir otomatik olarak bazı değişiklikler yaşıyoruz ama bence önemli bişey değildir canım. bu arada ben lansinoh siparişi verdim artık başlayacağım azar azar kullanmak gerkiyormuş yara olmasın diye

haklisin yaaa, umarim bur sey yokturinsallah...

Çok moralim bozuldu ( Ben duymuştum memurlar için olduğunu ama öyle saçma şey mi olur asparagastır diyordum. (((((((((((

Canım tebrik ederim.

Canım maşallah oğluşuna. Yarın da benim randevum var bakalım ne kadar olmuş güzel oğlum, büyümüş mü? Ya Bebeğimi gördükten sonra 3 gün suratımdan gülümseme eksik olmuyor.

Canım dinlen. Gerekirse eşin alsın bazı temel ihtiyaçları sen kendini fazla yormamaya çalış...

kizlar, biz dogumdan sonra tr ye donecegiz ya... kuzenimin dugunu var ama bebek erken dogmazsa, 40i bile dolmamis olacak, sizce dugunune gitmem gerekir mi nasil yapsam daha dogru olur... kuzenimi cok severim bu arada...

Hehe gittiğim perinatoloğun dediğine göre 25 ağustos- 4 eylül arasında doğum yapabilirmişim. Benim de kuzenimin 10 Eylülde düğünü var ve hem teyzemin, hem amcamonm kızı. Benim kardeşim olmadığı için biz kardeş gibi büyüdük. Valla ben eğer 30 una kadar doğum yaparsam ve doğum Allah' ın izniyle sorunsuz olursa kesinlikle gideceğim. Hatta elbisemi bile aldım. Üstelik oğlumuda götüreceğim. Gerekirse nikahı görür ben gelin odasında oğlumla otururum. Hatta oğlum için de Bebetto nun smokin - mevlüt takımını aldım :))))

hayrlı geceler kızlar yaa bişey sorcam benm göbiş deliğinin tam altında koyu renk bi çizgi oluşmuş

yeni gördm sizlere bi sorayım dedim one normalmi acaba :26::26:

Canım ben de oluşmadı ama bildiğim kadarıyla normal birşey. Hatta bir arkadaşı söylemişti; eskiden o çizgi alttan ve üstten göbekdeliğine geldiğinde doğum zamanı geldi anlamına gelirmiş.

Maşallah canım bebişine

İyi ki doğmuş oğluşun. allah uzun ömürler versin. Kardeşiyle beraber hep beraber kutlamak nasip etsin Allah.

Ya benim de genital bölgem, pelvis kemikleri komple sopa ile dövmüşler gibi ağrıyor bu geçen haftadan beri 1 -2 defa oldu. Acaba pelvis doğuma hazırlanıyor falan mı? Yoksa dün 1 tur fazla yürüyüş yaptım ondan mı?

Canım hamileliğimin başında ciddi kanamam olmuştu o zaman yaptığım araştırmalarda hamilelik başında ve son 3 ay da kanama olabileceği yazıyordu. Bir de toplu iğne başı kadar diyorsun bence bir sorun yoktur.

kızlar,

doğum için hastane belirlediniz mi? Ben epidural normal doğum için İstanbul'da hastane arayışı içindeyim. Nereleri tercih ettiğinizi paylaşır mısınız? Bir de 24 saat açık kadın doğum çok çok az, gece doğum başlarsa napıcaz. Benim eşim haftanın 3 günü Ankarada, yanıma kardeşim geliyor, geçen hafta kuzenim beni aldı, kayınvalidemler gel bizde kal diyor, annem memleketten geleyim diyor ama neticede mutlaka yalnız kalıcam mesela bugn yalnızım. O yüzden şimdiden belirleyeyim diyorum.

yaaa evett değişiklikler oluyo böylee ben de hamileliğin başından beri ööle.. o kreme temmuzda başlamayı düşünüyodum ben.. zamanı şimdimiymiş.. olmazsa ben de başlıyayım canım 10 grlık mı alıcaz daha fazlasını mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…