yaaa evett değişiklikler oluyo böylee ben de hamileliğin başından beri ööle.. o kreme temmuzda başlamayı düşünüyodum ben.. zamanı şimdimiymiş.. olmazsa ben de başlıyayım canım 10 grlık mı alıcaz daha fazlasını mı?
kızlar,
doğum için hastane belirlediniz mi? Ben epidural normal doğum için İstanbul'da hastane arayışı içindeyim. Nereleri tercih ettiğinizi paylaşır mısınız? Bir de 24 saat açık kadın doğum çok çok az, gece doğum başlarsa napıcaz. Benim eşim haftanın 3 günü Ankarada, yanıma kardeşim geliyor, geçen hafta kuzenim beni aldı, kayınvalidemler gel bizde kal diyor, annem memleketten geleyim diyor ama neticede mutlaka yalnız kalıcam mesela bugn yalnızım. O yüzden şimdiden belirleyeyim diyorum.
canım ben 56lık aldım 2 ay kullanıcaz sonra da doğumdan sonra da ben bir de bol kepçeyim her konuda garanti olsun 56lık aldım unnadoda indirim var canım ordan aldım ben 27 lira
selam kizlar
dünden beri ne kadar cok yazmissiniz gecmisi söyle bi okuyayim dedim ama yaramaz kizim rahat birakmadi sagolsun :)
dün gece sinemeya gittik esimle uzun zamandir gitmemistim ve dogumdan sonra da uzun bi süre gidemicegim icin gidelim bari dedik ama o gürültüden kizim pek hoslanmadi öyle hareketliydi ki normalde de öyledir zaten ama sinemadan ciktigimizda arabaya kadar zor yürüdüm ittirip ittirip durdu hep bugün de karnimda tuhaf bi agri var sanirim kabizliktan kaynaklaniyooburda da tatil bugün her yer kapali kuru erik suyu cok iyi geliyo bana ama artik yarini beklicemm
haklısın canım kabızlık bi sürü şeye sebep ya. bendede mide ağrısı yaptı hatta midemden karnıma doğruda sancı yaptı.bence kabızlıktan oluyo.canım kabızlık o rahatsızlık hissini veriyor bir de yorulunca çok oluyor o sancılar çok ayakta kalmamak gerekiyor
canım ben 56lık aldım 2 ay kullanıcaz sonra da doğumdan sonra da ben bir de bol kepçeyim her konuda garanti olsun 56lık aldım unnadoda indirim var canım ordan aldım ben 27 lira
haklısın canım kabızlık bi sürü şeye sebep ya. bendede mide ağrısı yaptı hatta midemden karnıma doğruda sancı yaptı.bence kabızlıktan oluyo.
Kızlar benim için hamilelik yeni başlıyor. Sizin içinde öyledir eminim. Bundan öncesi cicim aylarıydı.
Günlük hayatım normal devam ediyordu. Ama artık zorlanıyorum.
Ayaklarım, belim ve sırtım ağrıyor. Birde erken doğum olurmu korkusu var.
Doktorum demişti zaten, 28. haftaya kadar cicim ayları diye..Gerçekten çok doğruymuş...:26:
aaa fiyatı da iyiymiş.. ben de fazla alayım ihtiyacım olucak sanırım cmt doktoruma sorayım da ööle başlayayım ben
bence de kabızlıkdan oluyo.. dün patlıycak gibi hissediyodum kendimi kabız değilim ama 3 güne bi çıkabiliyorum tuvalete söylemesi ayıp o şişkinlik öldürüyo beni
Kızlar bende de tam tersi ishal var... Acaba çok mu meyve yiyorum, erikten mi oluyor ki?
Kızlar bende de tam tersi ishal var... Acaba çok mu meyve yiyorum, erikten mi oluyor ki?
kandilinizzz mübarek olsun kızlar bol bol dua edelimmm bebişlerimiz için..
yaa benim göğüs uçlarımda da beyaz pul pul döküntüler var.. inş. ilerde tıkanıklık problemi falan yaşamam
tam göğüs ucunda böyle beyaz beyaz pul pul nası anlatsam ki. sıvı değil ucunda görüyosun. bi arkadaşıma sormuştum onda da olmuş, emzirmezinde de bi sorun çıkmamış
yaaa evett değişiklikler oluyo böylee ben de hamileliğin başından beri ööle.. o kreme temmuzda başlamayı düşünüyodum ben.. zamanı şimdimiymiş.. olmazsa ben de başlıyayım canım 10 grlık mı alıcaz daha fazlasını mı?
tarif ettiğin şekilde bende de var canım.
Ben son 1 ay kullanmayı öneriyorlar diye biliyorum. Şimdi çok erken bence en azından 32'den sonra
valla erik bana hiç fayda etmiyo .. günde 3 kez az porsiyon meyve de yiyorum.. üşütmüş olabilir misin? başından beri yoksa bu aralar mı bööle?
olabilir canım bol bol su tüket su çok önemli erken doğumu da engelliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?