2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar 28. haftayla beraber ben de cok agirlastim;
isyerinde 15-20 dk yuruyordum ogleden sonralari; sali gunu indim; 10 dk yurudum, kasiklarim bir gerildi, kasildi, altima kaciricam hissi; ofise zor attim kendimi

dun de market alisverisine gittik dedim ya, evden cikmadan abartmiyorum 3 kez tuvalete gittim; alisv.merkezi 10 dk; orda bidaha gittim... biyere gitmek eziyetolmaya basladi su tuvalet meselesi yuzunden
bir de alisveriste o kadar yoruldum ki, eve geldik kendimi yataga attim; esim yerlestirdi aldiklarimizi

bebegimle ilgili bikac eksik kaldi, onlari da bir halletsem, bikac hafta sonra korkarim yerimden bile kalkamicam ben yaa :-(((

esimle dalga geciyorum, simdi herseyi halledelim, son ay ben anca tuvalete giderim ; baska biyere gidemem diyorum

ayyy bende nasıl 0olacak meraktayım ikisinden de hele epiduraldan daha fazla korkuyorum

ayyy siz bunları yazdıkça tırsıyorum ama ben az günüm kaldı telaşı içine giriyorum valla (
aaa benimde var laparoskopik bir cerrahim ilk mayenelerde sormuştum bişey olmaz demişlerdi bi daha hatırlatayım bende nolur nolmaz :)
kızlarrr ben şifayı mı kaptım bilmiyorum boğazım yanıyoo midem de çok bulanıyo.bu havalar beni mahvetti..
çok geçmiş olsun ama dikkat sıcaklarda hastalık hamile iken hiç çekilmiyor :)
ayyy valla içimesu serptin hiç de korkulacak bişey değilmiş meğersem :))

eleviti benim biçok arkadaşım hamilelik süresi ve emzirme dönemi kullandılar bilgine içsen bişety olmaz yani
ufff yaaa su izinlerde sanki 10 sene veriyolar altı üstü 16 hafta yok yaza geldi kışa gitti nerden nasıl kırpılacak nasıl vicdansız insallar bunlar yaaa bi bebeği anneisnden ayrııyolar iila herşey zor olacak (
hiç sorma yaaa cücük kadar izin onunda kulpunu bulup iyice kısaltıyorlar :
31+0 erken değilmi raporunu kabul ettilermi bende 32+0 yada 32+6 diye biliyorum cünkü
bak yaaa şu temizlik dersi iş açıyor başımıza aman dikkat eet canım kendine bu kadar yorma
çok geçmiş olsun
hadi gözün aydın canım :))
ağır kaldırma dikkat et kıpır kıpırsın valla :)))

ahh canım yaaaa moralini bozma dur bakalım daha ne gelişmeler olacak bence biraz daha dayanırsınız siz 2 değil 3.5 hafta falan idare edersiniz gibi geliyor bana hep olumlu düşün
çok geçmiş olsun canım

güzel anneler...
bebeklerinize bakım çantası olarak ne aldınız?
bende bakmaya başladım
alanlar varsa aranızda aldıklarını paylaşabilirmi acaba?

Merhaba,
Ben bebeğim için Earth Mama Angel Baby ve Erbaviva ürünlerini kullandım çünkü bunlar en az toksik ürünler. Ancak son zamanlarda Almanya'da çok beğenilen bir ürün olduğunu bildiğim Bübchen'i de kullanıyorum. Fiyatı diğerlerine göre çok makul.

Bence bebeğe alırken bütçe değil verim odaklı düşünmek gereken bir kaç ürün var. Biri puset mesela. Maclaren pusetler çok pahalı ama fiyatını hak ediyorlar. Avent ürünler de öyle. Özellikle pompa alırken bence çok dikkat etmeniz gereken özellikler var. Mesela:
- Bebeğiniz uyurken de sağabileceğiniz için çok sessiz çalışmalı.
- Haşat olmuş/olacak göğüs uçlarınıza çok nazik davranmalı, zira ilk zamanlarda göğüs ucu emzirmekten travma geçiriyor.

Elektronik olursa bir yandan pompa yapıp bir yandan bilgisayarda işinizi yapabilir ya da bir fırsat deyip kitabınızı, gazetenizi okuyabilirsiniz. Mevcut yorgunluğunuzun üzerine bir de pompalama mesaisi vermezsiniz.

Avent pompalar bu özelliklerin tümüne sahip oldugu icin biraz farkli fiyatlanıyorlar. Ben bunu kullandım çok memnun kaldım çünkü sizin ritminizi kaydediyor: yavas pompalıyorsanız yavas, hızlı pompalıyorsanız hızlı. Hızı goguslerinizdeki doluluga, acıya gore ayarlayabilirsiniz. Ayrıca
manuel ve sarjli olarak da calistirabiliyorsunuz. Bu da arabada bile sagim yapabilmek demektir. Priz aramak zorunda kalmazsınız.

Diger markalara gore belki biraz fazla para verirsiniz ama yoklugunuzda bebeginize vereceginiz muhtesem iksir anne sutunu en verimli sekilde tedarik edersiniz.

Naçizane derim ki elektronik alın ve konu pompaysa en iyisine bakın.
Ne zaman almalı derseniz, doğumdan önce derim çünkü ilk hafta çok ihtiyacınız olacak. Nedenini burada anlatmiştimxxxxxxxxxxx
Süt sağma ve pompa kurulumu videolarına da bakmak isteyebilirsiniz.

Umarım yardımcı olabilmisimdir.

Son düzenleyen: Moderatör:

28. hafta gerçekten sınır değer gibi. Herkesten aynı şeyi duyuyorum...

Benim eksiklerim çok var, bende 1-2 hafta içinde halletmeliyim...Hele şu erken doğum riski acayip korkutuyor beni...

canım benimde erken doğum olacağından dolayı rapor dün alıp gönderdim..devlet hastanesinden aldım...30. haftada aldım yani...

kızlar 1899, sayfada 2 link paylaştım.
izlediniz mi? duygularınızı merak ettim.
ben çok duygulanarak izledim kendimi tutamayarak ağladım hatta:76:

güzel anneler...
bebeklerinize bakım çantası olarak ne aldınız?
bende bakmaya başladım
alanlar varsa aranızda aldıklarını paylaşabilirmi acaba?
canım bende sebamedin setini aldım.etrafımdaki herkes onu tavsiye etti özellikle pişik önleyici kremi çok iyiymiş.ama her markadan alan var topikte.

canım bünye demek ki meyve seni bööle etkiliyo. suyu artır bence biraz daha
lansinoh
kizlar ben de 56lik almistim; simdi mi baslicaz surmeye???
uff bir de o mu cikti yaa; gobegi yagla, kremlei yuz icin gunes koruyucu vsss; her sabah 10 dk bunlarla ugrasiyorum zaten evden cikmadan.
sorma yaaa ben banyodan banyoya kullanıyorum krem o bile külfet...

oda bşşeymi benim teyzemin kızı 1968 doğumlu oğlu 1970 doğumlu ikiside 6 aylık doğmuş...maşallh turp gibler...allahın izniyle herşey yoluna girer

canım benim teyzemin kızı1968 oğlu 1978 doğumlu ve 6 aylık doğdulr..allahın izniyle bişey olmaz...

canım bende sebamedin setini aldım.etrafımdaki herkes onu tavsiye etti özellikle pişik önleyici kremi çok iyiymiş.ama her markadan alan var topikte.

fıstık ben onu demedim yanlış anladın
bebeğin eşyalarını koyman için çantadan bahsettim hani alt açması termos kaplı çantalar oluyo ya ondan bahsettim
yoksa bende sebamedin ürünlerini aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…