fıstık ben onu demedim yanlış anladın
bebeğin eşyalarını koyman için çantadan bahsettim hani alt açması termos kaplı çantalar oluyo ya ondan bahsettim
yoksa bende sebamedin ürünlerini aldım
kızlar 1899, sayfada 2 link paylaştım.
izlediniz mi? duygularınızı merak ettim.
ben çok duygulanarak izledim kendimi tutamayarak ağladım hatta:76:
Anladım... Çok da erken sayılmaz canım...
canım çok erken değil ama ona göre rapor aldım..
fıstık ben onu demedim yanlış anladın
bebeğin eşyalarını koyman için çantadan bahsettim hani alt açması termos kaplı çantalar oluyo ya ondan bahsettim
yoksa bende sebamedin ürünlerini aldım
Ben okiedog'un çantalarına bayılıyorum, ondan alıcam sanırım.
izin süren için mi avantaj sağlıyor canım ondan mı?
canım kabızlık o rahatsızlık hissini veriyor bir de yorulunca çok oluyor o sancılar çok ayakta kalmamak gerekiyor
alacağım ücretten fayda sağlıyor..2 hata önce doğum yapacağım için 2 hafta yanacaktı...ben izin hem ücret..30 haftalığım ama 32 haftalık gibi rapor yazdılar.çlışabilir raporu aldım..
bizim bakim cantamiz da bu kizlar icinde de resimdekiler var. ayrica icinde bi sürü gözü var islak seyleri koymak icin olan göz en önemlisi demisti satici kadin ve kullanabilecegin cok gözü olmali esyalari aradiginda kolayca bulabilesin diye almayanlara bi tavsiye
Eki Görüntüle 203335
Eki Görüntüle 203336
çok güzel canım güle güle kullan... Markası ne bunun canım??
sagol canim :) Lässig markasi ben almanyadayim ya burdan aldim türkiyede var mi bilmiyorum
evet canım bu marka var ama bu modelini hiç görmemiştim...modeli ne olarak geçiyor.
Ben de normal çanta olarak da kullanılacak birşey istiyorum... Yani kendi çantamı taşımayacağım, bebek çantası ile çıkacağım tek.
kids go çantan gerçekten çook güzelmiş güle güle kullan..
bende senin gibi düsünüyorum o yüzden de bu modeli aldim hem icinden kücük parcalar da cikiyo yanlarina takiyosun bebek arabasina asabilmek icin ben cok begenerek aldim bu model city shopper diye geciyodu canim
Hımmm bakayım, bu modeli satıyorlar mı TR'de ?
bu yavruna nasip olacak canım allahın izniyle emzirmenaynen canım benim de ara ara geliyordu ama bu kadar çok hiç gelmemişti. benim de göğsüm büyümedi normalde zaten dolgundur ama aynen hep aynı sütyenlere devam ediyorum umarım sütümüz bol olur. ben diğer bebeğimi kaybedince kaç zaman sütüm akmıştı o kadar çoktu ki maaşallah ama emmek nasip olmamıştı yavruma umarım bu yavruma bolca emzirebilirim
randövun umarım sorunsuz geçer,sende her anın tadını çıkarırsn..güzel haberlerini bekliyoruzÇok moralim bozuldu( Ben duymuştum memurlar için olduğunu ama öyle saçma şey mi olur asparagastır diyordum. (((((((((((
Canım tebrik ederim.
Canım maşallah oğluşuna.Yarın da benim randevum var bakalım ne kadar olmuş güzel oğlum, büyümüş mü? Ya Bebeğimi gördükten sonra 3 gün suratımdan gülümseme eksik olmuyor.
Canım dinlen. Gerekirse eşin alsın bazı temel ihtiyaçları sen kendini fazla yormamaya çalış...
Hehe gittiğim perinatoloğun dediğine göre 25 ağustos- 4 eylül arasında doğum yapabilirmişim. Benim de kuzenimin 10 Eylülde düğünü var ve hem teyzemin, hem amcamonm kızı. Benim kardeşim olmadığı için biz kardeş gibi büyüdük. Valla ben eğer 30 una kadar doğum yaparsam ve doğum Allah' ın izniyle sorunsuz olursa kesinlikle gideceğim. Hatta elbisemi bile aldım. Üstelik oğlumuda götüreceğim. Gerekirse nikahı görür ben gelin odasında oğlumla otururum. Hatta oğlum için de Bebetto nun smokin - mevlüt takımını aldım :))))
Canım ben de oluşmadı ama bildiğim kadarıyla normal birşey. Hatta bir arkadaşı söylemişti; eskiden o çizgi alttan ve üstten göbekdeliğine geldiğinde doğum zamanı geldi anlamına gelirmiş.
Maşallah canım bebişine
İyi ki doğmuş oğluşun. allah uzun ömürler versin. Kardeşiyle beraber hep beraber kutlamak nasip etsin Allah.
Ya benim de genital bölgem, pelvis kemikleri komple sopa ile dövmüşler gibi ağrıyor bu geçen haftadan beri 1 -2 defa oldu. Acaba pelvis doğuma hazırlanıyor falan mı? Yoksa dün 1 tur fazla yürüyüş yaptım ondan mı?
Canım hamileliğimin başında ciddi kanamam olmuştu o zaman yaptığım araştırmalarda hamilelik başında ve son 3 ay da kanama olabileceği yazıyordu. Bir de toplu iğne başı kadar diyorsun bence bir sorun yoktur.
bende ağırlaştım artık, sırtım belim kabrgalarm ağırıyor..hele biraz iş yapayım sağ tarafım vajinaya doğru ağrım oluyorKızlar benim için hamilelik yeni başlıyor. Sizin içinde öyledir eminim. Bundan öncesi cicim aylarıydı.
Günlük hayatım normal devam ediyordu. Ama artık zorlanıyorum.
Ayaklarım, belim ve sırtım ağrıyor. Birde erken doğum olurmu korkusu var.
Doktorum demişti zaten, 28. haftaya kadar cicim ayları diye..Gerçekten çok doğruymuş...:26:
evet idrar işi benide öldürecek,zaten çok su içiyorum bide baskıda oldu mu...sürekli lavabodaym..iş yerinde de utanıyorum artık tamda erkeklern bulnduğu odanın karşısndakizlar 28. haftayla beraber ben de cok agirlastim;
isyerinde 15-20 dk yuruyordum ogleden sonralari; sali gunu indim; 10 dk yurudum, kasiklarim bir gerildi, kasildi, altima kaciricam hissi; ofise zor attim kendimi
dun de market alisverisine gittik dedim ya, evden cikmadan abartmiyorum 3 kez tuvalete gittim; alisv.merkezi 10 dk; orda bidaha gittim... biyere gitmek eziyetolmaya basladi su tuvalet meselesi yuzunden
bir de alisveriste o kadar yoruldum ki, eve geldik kendimi yataga attim; esim yerlestirdi aldiklarimizi
bebegimle ilgili bikac eksik kaldi, onlari da bir halletsem, bikac hafta sonra korkarim yerimden bile kalkamicam ben yaa :-(((
esimle dalga geciyorum, simdi herseyi halledelim, son ay ben anca tuvalete giderim ; baska biyere gidemem diyorum
ben bunu aldım arkadaşlar 99 tlye unnadodangüzel anneler...
bebeklerinize bakım çantası olarak ne aldınız?
bende bakmaya başladım
alanlar varsa aranızda aldıklarını paylaşabilirmi acaba?
bizim bakim cantamiz da bu kizlar icinde de resimdekiler var. ayrica icinde bi sürü gözü var islak seyleri koymak icin olan göz en önemlisi demisti satici kadin ve kullanabilecegin cok gözü olmali esyalari aradiginda kolayca bulabilesin diye almayanlara bi tavsiye
Eki Görüntüle 203335
Eki Görüntüle 203336
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?