2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

izin süren için mi avantaj sağlıyor canım ondan mı?

alacağım ücretten fayda sağlıyor..2 hata önce doğum yapacağım için 2 hafta yanacaktı...ben izin hem ücret..30 haftalığım ama 32 haftalık gibi rapor yazdılar.çlışabilir raporu aldım..

canım kabızlık o rahatsızlık hissini veriyor bir de yorulunca çok oluyor o sancılar çok ayakta kalmamak gerekiyor

haklisin canim sanirim kabizliktan bu aralar fazla ayakta kalmiyorum azten bugün karnimdaki agri öyle sanci gibi degil de siskinlik hissi gibi biraz da midem bulaniyo en iyisi dinlenip hafif biseyler yemek

alacağım ücretten fayda sağlıyor..2 hata önce doğum yapacağım için 2 hafta yanacaktı...ben izin hem ücret..30 haftalığım ama 32 haftalık gibi rapor yazdılar.çlışabilir raporu aldım..

E ama canım yeni yasa ile erken doğum yapsanda kullanamadığın izinler doğum sonrasına aktarılabiliyor.

bizim bakim cantamiz da bu kizlar icinde de resimdekiler var. ayrica icinde bi sürü gözü var islak seyleri koymak icin olan göz en önemlisi demisti satici kadin ve kullanabilecegin cok gözü olmali esyalari aradiginda kolayca bulabilesin diye almayanlara bi tavsiye

sagol canim :) Lässig markasi ben almanyadayim ya burdan aldim türkiyede var mi bilmiyorum

evet canım bu marka var ama bu modelini hiç görmemiştim...modeli ne olarak geçiyor.
Ben de normal çanta olarak da kullanılacak birşey istiyorum... Yani kendi çantamı taşımayacağım, bebek çantası ile çıkacağım tek.

bende senin gibi düsünüyorum o yüzden de bu modeli aldim hem icinden kücük parcalar da cikiyo yanlarina takiyosun bebek arabasina asabilmek icin ben cok begenerek aldim bu model city shopper diye geciyodu canim

bu yavruna nasip olacak canım allahın izniyle emzirmen
randövun umarım sorunsuz geçer,sende her anın tadını çıkarırsn..güzel haberlerini bekliyoruz
bende ağırlaştım artık, sırtım belim kabrgalarm ağırıyor..hele biraz iş yapayım sağ tarafım vajinaya doğru ağrım oluyor
evet idrar işi benide öldürecek,zaten çok su içiyorum bide baskıda oldu mu...sürekli lavabodaym..iş yerinde de utanıyorum artık tamda erkeklern bulnduğu odanın karşısnda
güzel anneler...
bebeklerinize bakım çantası olarak ne aldınız?
bende bakmaya başladım
alanlar varsa aranızda aldıklarını paylaşabilirmi acaba?
ben bunu aldım arkadaşlar 99 tlye unnadodan lacivert olanı benım aldığm.şu siyah olanıda henüz satılmamş kids go nun çantasınada benziyor almak isteyene..arkasıda sırt çantalı 109 tl fiyatı

canım çok güzelmiş güle güle kullan..

Nasılsınız kızlar inşallah hepiniz için her şey yolundadır.
Hamilelik şekeri çıkanlar burada daha fazla paylaşım gösterse mesela diyetleriyle ilgili ya da şekeri düşürücü doktorunuzdan duyduğunuz belli şeyler var mı? Ben diyetle şekerimi kontrol altına almıştım, insüline gerek kalmamıştı ama iki gündür çok yüksek çıkıyor Bugün kahvaltıda sadece çavdar ekmeği ve lor peyniri yedim bir saat sonra şekerimi ölçtüğümde 159 çıktı. 3 haftadır hep 100-110 arasıydı. İnsülinden çok korkuyorum. Ekdokrine gittim, insülin felaket kilo aldırır inşallah gerek kalmaz dedi. Zaten kilo problemim var...

Ben her gün burdayım ama fazla katılım göstermiyorum. Önceki sayfalarda kramplarla ilgili yazılanları okudum ve kabak çekirdeği ile ilgili bildiklerimi googleda aratıp doğrulatarak sizinle paylaşmak istedim:

Kabak çekirdeğinin de bilinmeyen birçok faydası var. Beslenme uzmanı Nil Şahin Gürhan’a göre çinko ve doymamış yağ asidi ve protein bakımından oldukça zengin; mide bulantısına iyi geliyor. Bir bardağın dörtte biri kadar tüketildiğinde vücuttaki çinko ihtiyacının % 20’sini, magnezyumun % 50’sini karşılıyor. Ayrıca kemik erimesi ve kan pıhtılaşması için önerilen K vitamini kabak çekirdeğinde yeteri kadar var. Balkabağı çekirdeğini yağlıdır deyip yemekten korkmayın; çünkü içindeki Omega 3 ve Omega 6 sayesinde cildi tazeliyor, hormanel dengeyi koruyor. Tabii çekirdeği faydalıymış deyip çok tüketmeyin. Ayrıca, kabak çekirdeğinin yağındaki bileşenler prostatın büyümesini önlüyor, kolesterolün kan seviyesini düşürüyor.

>Kabak çekirdeği mineraller, esansiyel yağlar ve proteinler bakımından zengin. Ayrıca içinde kemikler ve iştah için önemli bir madde çinko var. Bir bardak kabak çekirdeği günlük çinko, demir ve E vitamini ihtiyacımızın tamamını, yarım bardak kabak çekirdeği ise günlük magnezyum ihtiyacımızın tamamını karşılıyor.

Ben her gün yarım bardak tuzsuz kabak çekirdeği yiyorum. Çok şükür kramp ve kabızlık gibi bir problemim olmadı bugüne kadar. İnş. bundan sonra da böyle devam eder.
Şu şekerin de bir çözümü olsaydı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…