2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bende yaz annelkerınden ılham aldım ve gıdıp cocuga 2 tane ( hanı su kıpadanaldıgınız kısakol sortlu tulumlafr varya) ondan aldım 2 tanede atlet şort var yeter sımdılık gerekırse hemen 2 n-bına yanımda magaza var alırım dıyorum bende 2 tanede olsa sende al dısarı cıkınca

masallah tosununa bende benımkı tosun sanıyodum eee o zaman benım oglan normal 30. haftada 1600 gr dı boyuda 39.9 cm ohh be ıcıme su serpıldı sımdı senı okuyunca bızım doktorda bole gıderse normal doguramazsın falan dıyınce bende heralde 4 kılo falan olur doguma kadar dedım sızınkısı genteık o zaman anne baba ırıyse benım arkadasımın cocugunda ole oldu boylu poslu 2 hafta sonra hastane cıkısları olmamıstı cocuga
neyse saglıklı olsunlarda onemlı degıl cnm

cnm bencede önemlı olan kan akısı ve su ondan problem yoksa sorun yok demektır önemlı olan dogduktan sonra kılo alımıdır hem 36. dan sonra alsalarda olur bebegı ciğer gelısımını tamamladıktan sonra farkı dısarda da kapatır sen korkma

pamıdor dıye bı magaza var oradan aldım 13tl filesi 5 tl markasını hatırlamıyorum ıstersen bakarım ama en buyugu hangısıyse onu aldım
ıkeada baktım ufacık almadım ordan

cnm simdi arastirdim da biraz, mothercare'i begenmistim katalogdan, ama yorumlar iyi degil;
bebek 2 aylikken kuvet kucuk kaliyormus; ayrica file de takilamiyormus kucuk oldugu icin.

ben de gezeyim, en buyugunu alayim en iyisi.

cnm simdi arastirdim da biraz, mothercare'i begenmistim katalogdan, ama yorumlar iyi degil;
bebek 2 aylikken kuvet kucuk kaliyormus; ayrica file de takilamiyormus kucuk oldugu icin.

bencede sonucata max 2 yasına kadar kuvette yıkayacaksın ole dusun 2 yastan sonra banyoda yıkayabılrısın cocugu
bıde kuvet ıcıne sungerler var cokseker ayı seklınde ben onda arıyorum sımdı bukursam alıcam ben pek fıleden yana degılım cocugun suya temas etmesı lazım sunger bu acıdan ıyı
aklında olsun

Evet canım büyük almak lazım, Sevi bebeninkiler büyük oluyor sanırım. Bir de kipaya fln baksana siz alışveriş için gidiyorsunuz diye söylüyorum. büyük marketlerde var çünkü real'de görmüştüm ben. Küvet, kova, maşrapa, file hepsi vardı.

kipada var miydi acaba,
dikkatimi cekmedi, birdahaki gidisime bakarim cnm

kizlar mothercare'in katalogunda mom to be koleksşyonuna bayildim ben ya,
emzirme sutyenleri falan harikaa

burdan bi arkadas ordan aldigini yazmisti, kimdi;

tum magazalarinda var mi onu merak ettim

katalogda, suadiye,izmir, bir de bi magaza daha yaziyordu :-(

selam benim sat 27 kasım..muhtemel doğum tarihi 3 eylül inşallah üçüncü kızım olacak ilkler ikizdi :)ilki sezeryan olacağı için buda öyle olacak ve muhtemelen bayramdan önce yani ağustos sonunda sezeryana alırlar diye düşünüyorum..epidural düşünüyorum,kararsızım etrafımda olanlar öyle olumsuz konuşuyorlarki canım sıkılıo..( birde bebeğim iki haftadır yan yatmış ve inanılmaz ağrı yapıyor birşey hep batıyor sanki yara var karnımın içinde..böyle olan varmı acaba en son 26+ 3 ken gittim 810 gramdı az geldi bana ama sizce..

Bizim de ismimiz belli oldu gibi Asya Su % 90 nasıl teyzoşları beğendiniz mi ??
Birde unuttum kerem arda arasında kalan arkd.enim oyum arda' ya anlamı kötü değil ki arda nehri sonuçta

Asya çok güzel bir isim bence ama sonuna su koymazdım ben oldum. Sonu Su ile biten çok fazla isim olmaya başladı. Asya gerçekten harika!

kızlar bu 32. hafta raporu illa sgk anlaşmalı hastanemi olmalı eminmisiniz bizim okulda öyle bişey denmedi ama onların aklı pek bişeye ermez
yani muyananae değil gene hastane ama sgk anlaşması yok olmazmı?

SGK anlaşmalı veya SGK' dan olmzsa rapor iş yeri izni kullandırabilir ama sonrasında izin dönemi paranı alamazsın canım.

kizlar;
kuvet olarak ne aldiniz; nerden aldiniz?

Ben babyjem aldım baya geniş görünüyordu. Altta tıpası olup suyu tahliye edilebilenlerden.

Benim bildiğim mom to be Kanyon da var tatlım :))

ben kuveti ıkea den aldım cnm fileyide sevi bebeden

İkea nın küveti bana biraz küçük geldi.

Bir de kızlar ben file almadım ve almayı düşünmüyorum. File ile çocuk üşür diye düşünüyorum.

slm kızlar..
malesef dn giremedim ama gece 12de eve gelince birikmesin diye gözlerim yarı kapalı okudum hepsini
dün kocişle güzel bi gün geçirdik kızımızlada tabi
sabahtan kahvaltıya gittik temiz hava bol gıda bebişim çok mutlu oldu hep kıpır kıpır oynadı durdu içimde...
kahvaltıdan sonrada kayınpederin çiftlik evine gittik kayınvalideler teyzeler yeğenler oradaymış onlara katılmak istedik
günümüz orman kenarında bol oksijenle geçti hep maşallahı vardı kızımında uyuduğunu çok az farkettim hep karnımı sallladı durdu cimcime akşam 11e kadarda oradaydık mangal keyif derken gün nasıl geçti anlamadık eve gelince yorgunluğu çıktı kendimi direk yatağa atmak istedim sonra size bakmadanda edemedim hepinizi okudum bi yaramazlık yok şükür.... bu sabahtan beri kızımın hala maşallahı var teyzeleri dünü unutamadı heralde kahvaltıdan beri çoşuyo içerde
ama artık kıpraşmaları ağrılı oluyo buda büyüdüğünün bi göstergesidir heralde,bakalım çarşamba günü kontrolümüz var neler yapıyo görecez,bi foto verir inş bu kez

cnm bana annem sevi bebenin küvetini almış,ablamda fileyi hiç kullanmadığı için verdi...
sen mothercare nin kataloğuna nereden bakıyosun nettenmi yoksa mağazadanmı aldın...

ben de babyjem alayim bari, jokerde, e-bebekte var sanirim.

m2b kanyon'da var mi? ayy cok sevindim;
ayaklarim iyi oldugu bir gun gidip bakayim

masallah cnm kizina,
benim kizimda h.sonlari cok mutlu oluyor, hep kipir kipir durmuyor
ama ise gelince durgunlasiyor;
mesela bugun hareketsiz :-(((((((

cnm maltepe carrefourdaki magazasina gitmistik; orasi kucuk hersye yoktu, katalogdan begenin diye katolog verdiler.
cok guzel seyler var, hepsine icim gidiyor baktikca.

evet canım bakteri vardı antibiyotik kullandım inşallah geçmiştir..
bakınca anlar yani öyle mi ? inşallah gerek görmez kültüre
kizlar;
kuvet olarak ne aldiniz; nerden aldiniz?

ben civil bebeden aldım..baby jem marka 16,90 TL filesi yoktu almayı düşünmüyorum ayşe öner tavsiye etmemişti..alttan gideri var geniş bayağa..

Kizlar bebisimize isim konusunda size yazmistim. Arda mi Kerem mi diye?? Cok tesekkür ederim yorumlarini yazan arkadaslara. Genelde Arda önerilmis. Annemler zaten okdar cok alismislar ki Arda ismine. sanki dogmus da bebisim evde sürekli Ardaya sunu aldim,bunu yapalim diye konusuolar. Ben de öle seviyorum karnimdaa ,bu saatten sonra degistirmek de zor sanirim :)) Sanki baska bi bebek gibi geliyor baska isimle seslenince :)))

Bi de gecen hafta doktora gittigimde 28 haftaliktim, 8 kilo almisim. Suana kadar hep kilon iyi diodu, 3 haftada 1,5-2 kilo alinca dikkat etmelisin dedi ilk defa( bi haftadir dikkat ediyorum bakalim bi dahaki randevuya ayni kiloyla gidebilirsem süper olcak amaaa cok zor dayanmak... inanilmaz istahim var yaa. yemek yiyorum, bi saat sonra yine acikiyorum. acikmasam bile ne görsem canim cekiyor. özellikle 7.aya girdikten sonra böle oldu ya.sanki midem delik, bosluktan akip gidiyor aninda ne yesem :))) Sizde mi ölesinizzz?

Peki canım tek başına ya da eşinle yıkarken filesiz nasıl yıkayacaksınız yaa?? :26::26:Ben en çok ona takılıyorum.
Ablamlarda file kullanmıştı hep, elektrikli ısıtıcı ile banyoyu ısıtıyorlardı, bir de banyo esnasında ılık sudan üzerine sürekli döküyorlardı, üşümüyodu bebiş

canım sağolasınn. Seninki de mi ööle duruyo çok komik hakikaten.. Bugün doktorumu aradım sekreter bilgi veriyo sinir oluyorum kendisine ulaşmak mesele.. Pıhtılaşma testi için bişey dememiş. Iğnelere devam ..demire devam edicem.. çok önemli bi test olduğunu sanmıyorum zaten bana ultrason önemli ama bi de test yapalım demişti.. Hiç aklın kalmasın..
Kilomuz da mı eşitlendi senle kader arkadaşım pıhtıdaşımm.. çook opuyorum canım..
Ha bi de bizde fenerbahçeliyiz. Sen bi ara yazmıştın fenerıumdaki hastane çıkışına gerek yok 69 tl pahalı diye.. Ne aldın alternatif güzel şeyler var demiştin. Belki ankarada da bulurum.

minik ARDA ya demekki yetmiyo yemişleri annesi sürekli aç
cnm yemeklerden sonraki acıkmalarını hafif aperatiflerle geçiştir kilo almamış olursun

Kızlar,

bebek odası için duvar kağıdı alıcam ama nerden??

İnternetten güvendiğiniz bi yer varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…