2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar,

bebek odası için duvar kağıdı alıcam ama nerden??

İnternetten güvendiğiniz bi yer varmı?

cnm bende bebişimin odasını duvar kağıdı yaptım
ben istanbulda oturduğum için unkapanı imç çarşına gittik eşimle oradan seçtik
bence nete güvenme başka alışverişlerini yapabilirsin ama duvar kağıdı birebir aynı ton olmuyo hbrin olsun
ben dükkanda bile duvar kağıdının gerçeği gözümün önünde durduğu halde fduvara döşenmiş fotosunu gördüm birebir değildi yani ton farkediyo fotoda ışıktan falan.
sen nette fotodan beğenecen sipariş vercen siparişin gelecek aynı ton değil,bu duruma düşmek zor olur..

canım hiç stres yapma önemli olan usgde kan akışı ve sıvı ben hep perintaloga gidiyorum üzerinde ısrarla durduğu tek şey bu.. Sende bunlar normal çıkmışş çok şükür..bi de ben sola yatıyorum en başından beri ...

Hepimizin bebişi sağlıkla , huzurla vaktinde gelsinnn kucağımıza allahın izniyle...

Doğru söylüyorsun canım.İşyerinden bir arkadaşta orayı önerdi. Hafta sonu gideriz artık.

Sen ne renk aldın? Bide kaç para tuttu? Nakit mi vermek gerekiyor?

Doğru söylüyorsun canım.İşyerinden bir arkadaşta orayı önerdi. Hafta sonu gideriz artık.

Sen ne renk aldın? Bide kaç para tuttu? Nakit mi vermek gerekiyor?

ben paylaşmıştın cnm ciciler bölümünde duvar kağıdını bi bak istersen
biz nakit ödedik ama kart ta geçer sanırım..
ben odanın 4 duvarınıda kaplattım 3 top yetti
topu benim seçtiğim modelin 100 dü 300 tuttu
150de işçilik ödedik..450ye mal oldu
yapıştırıcıya para ödemediik eşimin arkadaşı çıktığı için...
150yede var topu
ama ben bilmeden 100lükten seçmişim işimize geldi
belki senin odana 2 top yeter belki 3 belki 4
odanızı ölçtürüp gidin..

Hayirli olsun bebekleri, saglikla buyutsunler. Bizimkiler de Pitircik olacak desene...

Kontrol altindasiniz en onemli olan bu, dogduktan sonra cok iyi besleyecegine inaniyorum, a acigi kapatirsin hic endiselenme. Erken dogan bebekler bile bir sure sonra hemen toparlaniyorlar, bol bol sutun olur insallah.

Kızlar 32. haftada doğarsa bebişimiz, küvözde kalması gerekiyor mu acaba?

Evet, kalmasi gerekiyor.

Bir kac dogumdan sonra duymustum.

Hadi bakalim isminiz kesinlesmis gorunuyor, hayirli olsun. Aralarda meyve yemek filan iyi olabilir yada salatalik...

Arkadaslar Merhaba

Bizim bugun ikinci hastanede randevumuz vardi. Kizimiz 1553gr. olmus, basi asagida ve uyuyordu, bir anlik yuzunu gordum, cokk guzeldi. Ama foto alamadik cunku ultrason esnasinda uyandi. Amniyon sivisi normalmis ama daha onceki kontrole gore biraz azalmis, izlemek gerekiyor dediler, ona biraz canim sikildi. O kadar da su iciyorum aslinda, size amniyon sivisini artirmak icin onerilen baska bir sey var mi?:26:

selam kızlar.. bugün biraz temizlik yaptım anca gelebildim. c.tesi 100 mg lık şeker yüklememiz vardı ve sonuç yüksek çıktı doktor ablamız endokrin midir nedir orda bi doktora gönderdi yarın randevumuz var.. şeker ile başı dertte olan varmı doktorunuz ne dedi?

ben de babyjem alayim bari, jokerde, e-bebekte var sanirim.

m2b kanyon'da var mi? ayy cok sevindim;
ayaklarim iyi oldugu bir gun gidip bakayim

Canım, sen nadolu yakasında değil misin? Kanyon aslında uzak değil mi sana?

Mom to Be
Kanyon AVM, Kat: B2, Carnevale Kids ve Nest By Mozaik' in yanında
Levent, İstanbul
Telefon: 0212 353 07 93

Kızlar,

bebek odası için duvar kağıdı alıcam ama nerden??

İnternetten güvendiğiniz bi yer varmı?

Bence duvar kağıdı satan yerleri sen kendin dolaş. İnternetten tam istediğin şey çıkmayabilir.

Ben de su içmek dışında amnion sıvısını arttıran birşey bilmiyorum ama mantıken sonuçta meyve ve sebzeler ile de vücuda sıvı alıyoruz. Eğer bunların tüketimi yetersizse arttırabilirsin.

Canım bu arada bebişine maşallah

hihiii,
anadolu yakasindayim da, isyerim leventte cnm
kanyon 7-8 dk yurume mesafesinde bana

Canım biz iş yerinde video falan açamıyoruz birçok site de yasaklı o yüzden sana tam link gönderemiyorum ama ayşe Öner bebek nasıl yıkanır diye googlelatırsan orada da göreceksin file pek önerilmiyor bebeği üşütebileceği için. Hem de bebeği filesiz yıkarken nasıl tutcağını anlatıyor. Bu ayse önerin kendi sitesinin adresi AYŞE ÖNER

valla canım tek başınıza tutabilirsiniz dedi..
bebek üzerinde gösterdi..kımıl kımıl olacak bebek dedik olsun dedi
suyun içinde o kadar rahat olacak ki sorun çıkarmıcak dedi
sadece tutuşlar önemli kafası ve sırtını iyi kavramak gerekli..
ama baktım yapamıyorum alırım fileyi

gecmıs olsun canım dıkkat et artık kendıne

hihiii,

Hehehe iyiymiş! Daha önce çalıştığım hastane şehir merkezindeydi o yüzden ben de öğle aralarında falan çıkıp alışverşimi yapabiliyordum çok iyi oluyordu ama şuan malesef böyle bir şansım yok :))

hihiii,

Hehehe iyiymiş! Daha önce çalıştığım hastane şehir merkezindeydi o yüzden ben de öğle aralarında falan çıkıp alışverşimi yapabiliyordum çok iyi oluyordu ama şuan malesef böyle bir şansım yok :))

Canım maşallah minişine
Amniyon sıvısına takılma şimdilik, kontrol altında olursun... Sonuçta riskli bir durum değildir...
Amniyon sıvısı için bol su içmelisin diye biliyorum. Normalde kaç lt su içiyorsun?

Canım benim arkadaşımında yüksek çıkmıştı. Diyetle çözdüler işi. Seninde öyle olur..

Yediklerine dikkat etmelisin..

şekerimi ölçmem gerekicekmiş inşallah çabuk alışırım bu duruma

Kızlar ilk etapta fileli yada filesiz yanımızda birinin olması şart diye düşünüyorum

Kızlar görümcemin bebişini sezeryanla aldılar, 10 gün kadar önce
bebişimiz 3.600 kg olmuş akşama gidip görücez baya iri bir bebekmiş
suyu fazla olduğu için erken aldılar, allaha şükür herhangi birşeyi yokmuş darısı başımıza
az kaldı bizimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…