2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

nasıl suyu fazla canım amnıyon sıvısımı tam anlamadım masallah bebıse allah nazarlardan saklasın uzun ömürlü olsun bebiş

kizlar size son bir dedikodum var

hani bahsetmistim size; annem abimin 3 yasinda cocuguna bakiyor falan diye; benimkine nasil bakacak diye endiselerim vardi.

sanirim abimin esi 2. kez hamile ; suan aciklamiyor hicbirimize ama mide bulantilari falan var; kusuyor,
gecen doktora gitti kan tahliline;
sorduk soylemedi, halsizim de kanim dusukmus falan diye gecistirdi

bir de bisey saklar gibi degisik halleri var

herhalde ben kotu dusunurum, benim arkamdan hemen hamile kaldi falan derim diye mi dusunup sakliyorlar anlamadim; halbu ki ben hic oyle dusunmem, evli olan herkesin hakki ; ister 2 ister 3 yaparlar; banane ki diy mi?

ablam diyor ki, o 2. cocuk olunca daha calismaz (ilk hamileleignde de hemen isi birakmisti, bebegi biraz buyuyunce yeniden bir ise girmisti; biraz cani kiymetli, hamileyken calismaz pek ) annem de rahatca seninkine bakar diyor

fesatlik gibi olmasin ama boyle bir sonuc dogarsa sevinirim,
ama aksi de olabilir; 2sini de anneme baktirtmak isteyebilirler; o zaman da ben acikta kalirim :-((

Canım eğer öyleyse ayıp etmiş niye söylemiyorsun ki ortaya çıkmayacak mı belki de seni kıskanmıştır annen senin bebeğine bakamasın diye yapmıştı, inş.işten çıkarda kafan orada kalmaz....

ayy inş hamiledirde alır çocuğunu kendi bakar annende seninkine rahatlıkla bakar ne güzel olur..
ee gelininizin kendi annesi yokmu yaa gelsin o baksın hep senin annen bakıyo dönşümlü bakabilriler aslında genelde hep tanıdıklarım öle yapıyo başta benim ablam ...

Yaa insanlar ne güzel bencilce kendi işlerini hallediyorlar ve hiç kimseyi de umursamıyorlar . Valla bence sen kötü sona da hazırla kendini ama bakarsın dediğin olur çalışmaz anneeennnn sanaa kalııııırrrrr

cnm fenerıumda 5 parça hast.çık. ( penyesi inan pazar malı gibi ) 69 tl
bende burada cok hos bebek ürünleri satan bi mağaza var orada gördüm 10 lu taraftar hastane cıkısı penyesı fenerıumdan kat kat daha yumusak ve daha güzel şirin gözüküyor 65 tl nakıt aldık eşim cok heveslendı onun ıcın aslında hastane cıkısına ıhtıyacım yoktu bıssuru aldık hadı ıcınde kalmasın dedım üzerinde ben fanatık dogdum yazıyo ama cok şirin görsen bide atlet kilotu var küçücük
valla redmaskcım sana tavsıyem bır an önce lıstenı yap eksıklerını cıkar neyı nerden alacagını nerde daha ucuz planını yap ve hafta sonu esınle cık hepsını 1-2 gunde alıp bıtır ısını inan cok zorlandım
hatta bır ara ıkeada cocuk cıkacak sandım asagıdan o kadar sancım oldu.
ben ıvır zıvır herseyı genel olarak realden aldım pıyasadan cokm uygun fıyatlara.
ikeadan da oyun halısı aplik ve avize begendım ama almadım daha güzelini bulursam içimde kalır bıraz daha bakınıcam olmazsa onları gıdıp alıcam.
işte ole ayy yıne cenem düştü dimi neyse kısacası sıcaklar ıyıce bastırmadan sende ıyıce agırlasmadan cık al eksıklerını haftasonu ıvır zıvıra 500 tl harcadım daha onceden aldıklarımı yazmıyorum bıle.
besıgı dedemız aldı dolabı halamız alıcak arabamızı dayımız düşün bıde bunlara para versek batardık heralde bıde doğum parası var pofffff battık valla ama napalım onlar saglıklı olsunlarda para önemlı değil kazanılır
neyse cnm çokkk öpütm paşanıda :))

Son düzenleme:

ben de sizler gibi dusunuyorum,
abimin esi cok kiskanctir ve ozellikle beni cok kiskanir; simdi ablamda 2 onlarda da bir tane rkek var, benim kizim olacak diye tum aile cok sevindi, prenses geliyor dediler hep; birtane olacak dediler
bence o kiz olsun diye yapti.
bir de dediginiz gibi anneme baktirtmak icin

ama ablam gibi toz pempe dusunmek istiyorum ben de ; artik hayirlisi yaa,
annem de artik o kadar agzi var dili yok olmasin; sizin 1 cocugunuzu buyuttum, sira kizimda desin; degil mi ama, haksiz miyim?

(kendi annesi baska bir sehirde kizlar )

Valla benim annem dedi abimin eşine her çocuğumun bir çocuğuna bakarım diye abimin 4 sene baktı 2.yi yapınca ben bakamam dedi söylesin tabiki

cnm masallah bebegıne bugu duydugum ıkıncı guzel haber demekkı benım oğlusum tosun degıl normal kılosu bak senınkıde 1553 demıs doktor ayy korkmustumm baya yaa neyse e bu dr bana nıye yok bole gıderse normal doguramazsın dedı ay sınır oldum sımdı doktoruma
cnm neyse cok sevındım bebegının saglıklı olmasına amnıyon sıvısını artırmak ıcın bol su ıcmekten baska bıldıgım bısey yok

cnm benım sınırda ınsulın falan vermedıler ama dıyet yapıyorum beyaz un seker pırınc patates bezelye bıde havuctu sanırım yasak doguma kadarda dıkat edıcem (

ya nasıl oluyo fazla olunca anlamadım bu ısı hepsı bı dert ala ala yaaa hakkımızda hayırlısı

cnm ıns ablanın dediği gibi olur ıns dua et duları kabul olucagı haldesın unutma

kizlar venuse msj attim;

rahim agzinda az bir kisalma daha olmus, doktor bikac gun daha dayan demis,

sanirim dogum yaklasiyor;

Allah yardimcisi olsun
dua edelim kizlar

ayy kizlar,
suan da canim cok sikildi yaa;

abimin esi gercekten de annem benim bebegime bakamasin diye hamile kalmis olabilirmi?

bu belirsizlik oldurecek beni yaa; cok moralim bozuldu

yani cnm haklısın annen abinin çocuklarına bakacak diye seninkini hiçe saymasın
dediğin gibi onların 1 çocuğuna baktıysa sıra seninkinde
benimde annem ablamın çocuğuna bakıyo 2 saatlik mesafede çok yakın değil ablamla annem annem her cuma gider her pazar gelir 1 sene böyle sürdü şimdi bebeği memeden ayırıcaklar annem alacak yeğenimi gidecek ablamlarda haftasonları anneme gidecek...
annem için epey zor oldu koca kışı yollarda geçirdi kadıncağız babamsa tek kaldı köyde gelmedi gelsede 1 2 günde döndü hemen...ara sıra kayınvalidesi geldi ablamında anneciğim o zamanlar rahata kavuştu,ve şidi ablama diyo tutun bi tarafınızı 2.de bana güvenmeyin naparsanız yapın...kadında haklı...
kizlar venuse msj attim;

rahim agzinda az bir kisalma daha olmus, doktor bikac gun daha dayan demis,

sanirim dogum yaklasiyor;

Allah yardimcisi olsun
dua edelim kizlar

ayy dua edelim bol bol hayırlısı neyse o olsun...

Eee! gelsin o zaman arada sırada. Bak ben kayınvalidemle çok anlaşamam ama yinede Allah razı olsun kızımın çocuklarını büyüttüm istediğiniz an gelir sizinkinede bakarım dedi ki görümcemin 1 çocuğu hala okula başlamadı görümcem çalıştığı için kayınvalidemin bakması gerekiyor. Kendi kızına bakıcı tutsun sıra sizin dedi. Annen de abine sıranın sende olduğunu söylesin.

canım idrar yolu enfeksiyonuda böyle bir iki damla kanama yapabiliyo,mesela benim hemeroidlerimde kanıyo korkuyorum,vajinal bi kanama zannediyorum,doktoruna bir sor...

ayy kizlar,
suan da canim cok sikildi yaa;

abimin esi gercekten de annem benim bebegime bakamasin diye hamile kalmis olabilirmi?

bu belirsizlik oldurecek beni yaa; cok moralim bozuldu

cnm yaa sıkma kendini hem senin bebeğin daha önce doğacak annen bakmaya başlamış bile olur o doğurana kadar sonra seninkini bırakıp onunkini alacak değil yaa.
dur hele bi hamilemi değilmi onun kesinleşmesi lazım..

merhaba arkadaşlar,nasılsınız?
venüs e hayırlı sağlıklı bi doğum diliyorum. bi sğüre yoktu gelip sordum kimse yazmadı bişey. demek şikayeti varmış. Allah yardımcısı olsun..

Son düzenleme:

şimdi sıra sende ama
Allah ikinize de hayırlı doğum nasip etsin..
ikinci olunca sen bu haldeyken çıkar işten canım..
hayırlısı olsun öyle dua et tamam..
canını da sıkma sakın üzülmesin meleğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…