ayy kızlar yaa bi türlü lohusa pijaması bakamaya çıkamıyorum nettende öyle üstün körü bakıyorum ama hoşuma giden yok daha
şu pijama takımımı alsaydım bide bebek bakım çantamı alsam hastane çantamı hazırlıycam ama çıkamıyorum sıcaklarda epey bastırdı ne olacak halim yaa
bebek çantasına karar verdim okiedo bliis celeb modelini alıcam ama bej mi alsam siyahmı karar veremedim...
mrb canım. ben senfonin aldım çok uygun fiyata.bi tane kalmıştı diye. 30 liraya aldım.açık pembe.kullanışlı bi model,yandan göğüs çıkarma yeri var ne alttan çekiştiryon ne üstten
daha vaktin var bulabilirsin zevkine göre.
bide hast. çantası için erken değilmi,hoş hazırlasan zararı yokta heyecan artar sadece.:18:
bizim alışveriş bitti gibi. beşiğimiz banyo setlerimiz kaldı sanırım:44:
yaa ne bilim erken doğumları duyunca paniğe kapılıyorum doğum başlarsa hastanede kalakalmıyım diye...
dediğin gibi vaktıim çok çıksam bi günde tamamlarım lohusalıkta kullancaklarımı ama fena ağırlaşıyorum gün geçtikçe sıcaklarda cabası...bigün eminönne gidiyim diyorum sabah erken serin olur diye ama bakıcam bakalım...
bende senin haftandayken hantallaşmaya başladım,normal sanırım. sıcaklar dediğin gibi çok kötü.
gönlünü ferah tut,bende tedirgiim ama zaman ne gösterecek bakalım. bende gün saat hafta sayıyorumbi ay hesabına kafam basmıyo.bi bakıyom 7 yim bi bakıyom 8 girmişim
hepimiz için hayırlısı olsun.
bebek eşyalarını hallettinmi?
bebeğin eşyaları tamam cnm 2 tane hastane çıkışı çıtçıtlı badileri tek altlar tek üstler ,alt üst takımlar çorapar eldivenler battaniyeler bakım ürünleri küveti falan hep hazır onların sadece yıkama ütülemesi kaldı,mobilyamız haftaya gelecek..herşey tamam benimkiler eksik sadece..
oohh maşallah. sağlıkla kullansın hepsini kuzucuk.ne de güzel olurlar içinde
senin kızmı erkekmi canım. bizim kız olacak kısmetse:78: zaman daraldıkça sabırsızlanıyo insan.
ben doktora gittim kızlar doktorum bana kızdı ayağa kalkmak yok dedi tehlikeli görünüyosun dedi okuldada hep otur dedi iş falan yapmak yok dedi bi tek lavaboya gidebilirsin o kadar yani dedi ve ben çok üzüldüm:85:dua edin bna nolur bebişim vaktinden önce gelmesin zamanında sağlıklı doğsun
ben doktora gittim kızlar doktorum bana kızdı ayağa kalkmak yok dedi tehlikeli görünüyosun dedi okuldada hep otur dedi iş falan yapmak yok dedi bi tek lavaboya gidebilirsin o kadar yani dedi ve ben çok üzüldüm:85:dua edin bna nolur bebişim vaktinden önce gelmesin zamanında sağlıklı doğsun
cnm yaaa hayırdı çok geçmiş olsun..
sorun neymişki?
neden yassaklar getirdi
mrblar. geçmiş olsun,neden öyle dedi dr,tehlikenmi varmış,yada sen mi bilmeden yanlış bi hareketmi yaptın.dikkat et,yorma kendini..
canım 32 de ayrıl o zaman sen izne
allah korusun erken gelmesinler
yok ya hiç bi hareket etmedim sedece biraz çarşıda gezmiştim o kadar o da abartılcak kadar çok değil yani yatıcam artık hep napim ve daha o kadar çok eksik varki hiç bişi almadık daha offf moralim çok bozuk:85:
alırsın canım ya. daha erken, ben bile yeni yeni eksikleri tamamlıyorum. önemli olan sağlığınız.büyüklerimin bi lafı vardır hayırlısıyla doğsun bebekler bi çarşafa sarılıp büyürler diye.
bende hep istirahatteydim,nasıl çıkıp işlerimi hallederim diyodum,Allah büyük sıkma canını.
kasılmalarım çok fazlaydı hareket ettiğim zaman özellikle yol falan yürüdüğümde iyice artıyodu o yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?