2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım aman dikkat et kendine, fazla yorulmamaya çalış. Alışveriş tamamlanır birşekilde sen ona takma kafanı... Dinlenki bebeğin sağlıkla gelsin

Canım benim gittiğim doğum hazırlık kursunda ise göbek düşmeye başladığı andan itibaren 2 -3 gün yıkamayın öncesi ve sonrasında yıkyabilirsiniz denildi. ???!!???

Canım doktorların hal ve tavırlarına takılmamak gerekiyor, biliyorsun ben de her seferinde doktorumu gırtlaklamak istercesine çıkıyorum ama emin ol kötü bir durum olsa sana bildirirdi. Olmazsa tekrar ara içim rahat etmedi bir sorun var mı diye sor.

Canım zaten birkaç tane kısa kollusu var demiştin. Çok ihtiyaç olursa çıkıp alınır bence o zaman gelsin durum göre al. Şimdi mesela ben bakıorum herşeyi fzla fazla almışım sanırım dolayısıyla bir çok şeyi giydiremeyeceğim

kizlarr,

paramini de babyjem indirimde;
kuvet, kova, masrapa filan alsam diyorum?

guvenilir bir site mi, siparisleri kac gunde yolluyorlar ???

bir de babyjem kuvet alanlar; giderlisi mi, digeri mi daha genis, kullanisli, bilginiz var mi??

kizlarr,

bir de babyjem kuvet alanlar; giderlisi mi, digeri mi daha genis, kullanisli, bilginiz var mi??

canım giderli gidersiz aynı boydu gibi hatırlıyorum.
siteyi hiç bilmiyorum bişi almadım daha önce..
ama giderli küvet daha kullanışlı olacak diye düşünüyorum

Canım buna takma kafanı sen internette gezin iyice neyi nasıl alacağını belirle, modeller nasıl fln sen nasıl bir şey istiyorsun. Sonra eşinle birlikte çıkıp kısa bir sürede yorulmadan halledersiniz büyük bir mağazadan, hepsini alıp çıkarsınız.

Bebek bakım çantası olabilir mesela okiedog ve lassig markaları almanmış sanırım, fiyatların bilmiyorum ama buraya göre ucuzdur diye düşünüyorum.
cicilerimizi yükledik ziyaretinizi bekliyoruz teyzoşlar...

Çok güzeller canım, allah üzerlerinde görmeyi nasip etsin.
kizlarr,

Canım paramini e-bebek'in, güvenilir yani..Havlu almıştım bende.

canım giderli gidersiz aynı boydu gibi hatırlıyorum.
siteyi hiç bilmiyorum bişi almadım daha önce..
ama giderli küvet daha kullanışlı olacak diye düşünüyorum

simdi e-bebekin sitesinden baktim da,
gidersiz 34cm-64 cm -derinlik 23cm
giderli 50cm-78 cm-derinlik:26 cm

giderliyi alayim bari ben;
bir de kova, masrapa alayim;

bir de kuvet ici sungerler var, gordunuz mu?
alayim mi sizce ondan da ??

hmm,
tamam cnm cok sagolll

günaydın kızlaaar size bişey sormak istiyorum kaç tane ilaç içiyosunuz isimleri neler ?
ben demir ve ve vitamin alıyorum hergün ama 12 kilo aldım daha şimdiden bana çok gibi geldi 30. haftadayım bebiş en son 28. haftada 1600 dü. vitamini 2 günde bir mi içsem acaba diyorum siz kullanıyomusunuz hergün merak ettim ?

ben 2 cesit demir ilaci
kalsiyum sandoz
bir de magnezyum iciyorum cnm

gun de4 ilac yani

ben de 10 kg aldim :-((

ilaclardan suphelenmiyor degilim ben de cunku oyle fazla istahli degilim, cok yemiyorum :-((

ben sadece demir ilacı kullanıyorum ferplexfol adında
içinde hem demir hem folik asit var
vitamin uzun süre kullanılınca karaciğeri yoruyor diye biliyorum

Vitamini 2 günde bir alabilirsin cnm bana çok kilo yaptı ondan ben baya kestim hft 1-2 anca aklıma gelirse alıyorum dr 2 günde bir alsan birşey olmaz demiri içiyorum sadece unutmazsam tabi...

Merhaba kızlar,
sulesliiii, canım geçmiş olsun, sen sadece bebğinin sağlığını düşünerek kendini yormamaya gayret et, kıyafetlerde arkadaşların dediği gibi hallolur. sıkma canını.

awez[, sebamed ve büchen bakım ürünleri ve nuk emzik biberonlar (cam bibronları var, tavsiye ediliyor) alman markası, belki onlar uygun olabilir.

hippy34, umarım test sonuçlarında endişe edilecek bişey yoktur canım. Telaş yapma :))

günaydın herkese.ben de perşembe günü şeker yüklemesine gideceğim aç gelmemi söyledi.siz saat kaçtan sonra yemek yemediniz?akşam meyve yemek sonucu etkiliyor mu?bir de bu açlık durumuna su içmemek de dahil mi?su içmeden mi gitmem gerek?

Canım gece 12 den sonra yeme birşey fazla olmamak kaydıyla ye cnm meyve şekeri içtikten sonra hiç kıpırdamadan otur cnm hareket şekeri arttırıyormuş bol şans inş.çıkmaz cnm

cnm netten sipariş verme bence penyesıne falan bakarsın benım esım almıs bıtane begenmedım ama sımdı bıtane daha almak müsriflik olucak off napım neysekı gecelık sabahlık tkm cok begenıyorum onu gıyerım ıns kırlenmezde

cnm dıkkat et kendıne okullar kapanıncada yat evde ıstırahat et bebegınden daha onemlı deıl hıcbısey. almak ıstedıklerınıde lıste yap fıyat marka nereden alınacagı esın gıtsın alsın saglıktan daha önemlı deıl dımı ama ??

simdi e-bebekin sitesinden baktim da,
gidersiz 34cm-64 cm -derinlik 23cm
giderli 50cm-78 cm-derinlik:26 cm

giderliyi alayim bari ben;
bir de kova, masrapa alayim;

bir de kuvet ici sungerler var, gordunuz mu?
alayim mi sizce ondan da ??

cnm baktım paramınıde fena deıl fıyatlar benım aldıgımın aynısı ben 12 tl ye aldım gıdersız en buyuguydu gıderlıler küçüktğ benım aldıgım yerde.
yalnız su maşrapa cok kullanıslı deıl sapı kulp gıbı olanlardan bı masrapa al bence bıde sevı bebenın havlu banyop fılesı var bana cok kalın geldı gereksız ınce banyo fılesı al zaten 3 aydan sonra pek ıcınde durmuyo kımı cocuk
ben küvet içine banyo sungerı alıcam paramınıde 13 tl o mantıklı hem cocuk suya temas etmıs olacak süreklı su dokmek zorunda kalmayız.
nacizane fıkrım :)))

Son düzenleme:

Canım ben de elevit ve demir ilacı alıyorum. Doktorum vitamini her gün almana gerek yok, 2 günde bir alsan yeter dedi. Bir gün balık yağı, bir gün vitamin alıyorum ben de.
Benim bebişin de kilosu 28. haftada 1600 civarıydı, geçen haftasonu gittik, 1800'e yakın dedi. Ama haftada 200 gram civarı alması normalmiş, bundan sonra böyle alır her hafta dedi doktor. Ama biraz tombiş bir bebekmiş oğluşum:)
Ben de 30. haftadayım 14 kilo aldım, eğer normal doğurmak istiyorsan biraz diyet yap dedi doktor efendi, ben de biraz dikkat etmeye başladım bu hafta, seninle hemen hemen aynıyız yani, umarım iyi olur her şey:)

kizlarr,

bende alsammı diormda kargoyla gelişi biraz komik olacak bende okula geleceği için artık herkes sorar ne diye :))
kizlarrr

gelisimci nerelerde???

kac zamandir gormedim onu :44: :44: :44:
annesine gitti yakında döner :))

kızlar bana paramini için davetiye yollayabilir misiniz? duygu.umutlu@gmail.com
şimdiden teşekkürlerrrrrr
yolladım canım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…