ben doktora gittim kızlar doktorum bana kızdı ayağa kalkmak yok dedi tehlikeli görünüyosun dedi okuldada hep otur dedi iş falan yapmak yok dedi bi tek lavaboya gidebilirsin o kadar yani dedi ve ben çok üzüldüm:85:dua edin bna nolur bebişim vaktinden önce gelmesin zamanında sağlıklı doğsun
Kizlar ben bakim ürünleri olarak bübcheni aldim tavsiyelerden okudugum kadariyla. Sampuanini, yagini, nemlendirci sütünü aldim. Dus jelini alsam mi almasam mi kararsiz kaldim. neyle yikamak ii oluomus ? siz ne aldiniz ? bi de hastanede dogumkursuna gidiorum. orda bebisi göbegi düsene kadar yikamayin dedi israrla doktor.Agustosda olcak dedik yine de olsun,silin bol bol diolar. siz napcaksiniz??
nasılsınız kızlar??
ben iyimiyim kötümüyüm bilemedim...
bugün kontrolüm vardı ..doktora gideceğim demiştim...malum devam eden akıntı ve kullandığım fitil ve antb.sonucu doktorum görmek istedi...neyse bebiş iyiydi ..ultrasonda gördük..doktorum benden tam idrar tahlili ve kanda protein baktırmak istedi...
neyse kanı da idrarı da verdik 1,5 saat sonra sonuçları aldım..koşa koşa gittim doktora gösterim diye...acil hastası varmış..üstünkörü baktı sonuçlara...içime sinmedi yaa...protein referans aralığından düşük çıktı biliyormusunuz...et ve yumurta tüketimini artır dedi...vallaha o kadar yiyorum ki anlamadım...millet de yüksek protein çıkar bende düşük..anlamadım gitti :18:
bi de bişi soracağım lökosit esteraz ne tam olarak? normalde negatif olması gerekiyor ben de ++ yazıyor...
haa bi de epitel neydi ??15-20 ml çıktı...:18:
offfff streslerdeyim...çıktık biz mama yyiycessssssssss....
burda hava tahmini hep karisik zaten gündüzleri cok sicak olsa da geceleri bi firtina bi yagmur sormayin zaten dedigin gibi dag basinda degiliz ki alisveris merkezi eve yürüyerek 10 dk hic olmadi cikar aliriz biseyler
aynen canim bende bizimkileri öyle hevesli görünce icim bi tuhaf oluyoo denk getirirsin canim sende benim zilli gibi yerinde durmamaya baslarsa denk gelmemesi mümkün degil zaten :)
buralarda agustos bazen yagmurlu bazen sicak oluyomus bi gün bi günü tutmuyo yani gerci suan da öyle gündüzleri sicak olsa da geceleri firtinalar kopabiliyoo bakalim artik aldiklarimiz yetmezse cikar aliriz bebisle burda yeni dogmus bebekleri gezdirmek adet
bu arada kizlar bugün ebede randevum vardi ve ilk defa ctg mi denilen seye bagladi beni bi 15 dk falan hic kasilma cikmadi cok sükür bebisimin kalbi de gayet iyi atiyodu ebe masallahi var dedi persembe de doktora gidicez kizimi görücem diye cok heyecanliyimmmm
kizlarr,
paramini de babyjem indirimde;
kuvet, kova, masrapa filan alsam diyorum?
guvenilir bir site mi, siparisleri kac gunde yolluyorlar ???
bir de babyjem kuvet alanlar; giderlisi mi, digeri mi daha genis, kullanisli, bilginiz var mi??
ben ücretliyim zaten canım okul kapanınca benimde işim bitiyo benim üzüldüğüm ben daha alışveriş yapcaktım gönlümce ya aldığım paranın hepsini kızıma ciciler alcaktım o yüzden eşime şimdiye kadar bişi aldırmadım ben onu kendi kazandığımla alcam diye daha ilk maaşım bu benim kızımla kazandık biz onu ama şimdi çıkamıyorum işte:84:
iyi akşamlar herkese.dün girememştim akşam.hala geçmişi okuyorum size bir şey soracaktım yarın komşum almanyaya gidiyor istediğim bir şey olup olmadığını sordu. avent biberon seti sipariş verdim sizce başka isteyebileceğim fiyatı uygun olan ne var bebek için?odası için vs dönenceler falan orada ne fiyatta blgisi olan var mı
cicilerimizi yükledik ziyaretinizi bekliyoruz teyzoşlar...
kizlarr,
bir de babyjem kuvet alanlar; giderlisi mi, digeri mi daha genis, kullanisli, bilginiz var mi??
canım giderli gidersiz aynı boydu gibi hatırlıyorum.
siteyi hiç bilmiyorum bişi almadım daha önce..
ama giderli küvet daha kullanışlı olacak diye düşünüyorum
Canım buna takma kafanı sen internette gezin iyice neyi nasıl alacağını belirle, modeller nasıl fln sen nasıl bir şey istiyorsun. Sonra eşinle birlikte çıkıp kısa bir sürede yorulmadan halledersiniz büyük bir mağazadan, hepsini alıp çıkarsınız.
Bebek bakım çantası olabilir mesela okiedog ve lassig markaları almanmış sanırım, fiyatların bilmiyorum ama buraya göre ucuzdur diye düşünüyorum.
Çok güzeller canım, allah üzerlerinde görmeyi nasip etsin.
Canım paramini e-bebek'in, güvenilir yani..Havlu almıştım bende.
günaydın kızlaaar size bişey sormak istiyorum kaç tane ilaç içiyosunuz isimleri neler ?
ben demir ve ve vitamin alıyorum hergün ama 12 kilo aldım daha şimdiden bana çok gibi geldi 30. haftadayım bebiş en son 28. haftada 1600 dü. vitamini 2 günde bir mi içsem acaba diyorum siz kullanıyomusunuz hergün merak ettim ?
ben sadece demir ilacı kullanıyorum ferplexfol adındagünaydın kızlaaar size bişey sormak istiyorum kaç tane ilaç içiyosunuz isimleri neler ?
ben demir ve ve vitamin alıyorum hergün ama 12 kilo aldım daha şimdiden bana çok gibi geldi 30. haftadayım bebiş en son 28. haftada 1600 dü. vitamini 2 günde bir mi içsem acaba diyorum siz kullanıyomusunuz hergün merak ettim ?
günaydın herkese.ben de perşembe günü şeker yüklemesine gideceğim aç gelmemi söyledi.siz saat kaçtan sonra yemek yemediniz?akşam meyve yemek sonucu etkiliyor mu?bir de bu açlık durumuna su içmemek de dahil mi?su içmeden mi gitmem gerek?
ayy kızlar yaa bi türlü lohusa pijaması bakamaya çıkamıyorum nettende öyle üstün körü bakıyorum ama hoşuma giden yok daha
şu pijama takımımı alsaydım bide bebek bakım çantamı alsam hastane çantamı hazırlıycam ama çıkamıyorum sıcaklarda epey bastırdı ne olacak halim yaa
bebek çantasına karar verdim okiedo bliis celeb modelini alıcam ama bej mi alsam siyahmı karar veremedim...
ben doktora gittim kızlar doktorum bana kızdı ayağa kalkmak yok dedi tehlikeli görünüyosun dedi okuldada hep otur dedi iş falan yapmak yok dedi bi tek lavaboya gidebilirsin o kadar yani dedi ve ben çok üzüldüm:85:dua edin bna nolur bebişim vaktinden önce gelmesin zamanında sağlıklı doğsun
simdi e-bebekin sitesinden baktim da,
gidersiz 34cm-64 cm -derinlik 23cm
giderli 50cm-78 cm-derinlik:26 cm
giderliyi alayim bari ben;
bir de kova, masrapa alayim;
bir de kuvet ici sungerler var, gordunuz mu?
alayim mi sizce ondan da ??
günaydın kızlaaar size bişey sormak istiyorum kaç tane ilaç içiyosunuz isimleri neler ?
Kızlar selam,
bebek deterjanı alıcam. Dalin nasıl? Yumuşatıcı alsam mı?
bende alsammı diormda kargoyla gelişi biraz komik olacak bende okula geleceği için artık herkes sorar ne diye :))kizlarr,
annesine gitti yakında döner :))kizlarrr
gelisimci nerelerde???
kac zamandir gormedim onu :44: :44: :44:
yolladım canım :)))kızlar bana paramini için davetiye yollayabilir misiniz? duygu.umutlu@gmail.com
şimdiden teşekkürlerrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?