Kızlar selam,
bebek deterjanı alıcam. Dalin nasıl? Yumuşatıcı alsam mı?
canım ben dalinden çok memnun kaldım..
yumuşatıcıya gerek kalmadı hepsi yumuşacık oldu zaten..
lavanta kokulu dalindi aldığım.
gelisimci nerelerde???
kac zamandir gormedim onu :44: :44: :44:
Ben geçen haftasonu oğlumun kıyafetlerini dalinle yıkadım, yumuşatıcı da kullandım, o da dalin. Ben beğendim, çok güzel kokuyo ve gerçekten yumuşacık oldular, benim içime sindi, dalini tavsiye ederim yani:)
Bu arada, yumuşatıcı kullandım ama, bir de ek durulama yaptım, ne olur ne olmaz kimyasal sonuçta, iyice durulansın diye düşündüm.
Sağol canım, bende alıcam bu akşam. Hafta sonu bende yıkayıp ,ütülerim...
Bu akşam birde pembe bavul beğendim onu alıcam... Haftaya çantamız hazır olur
kızlar bu çanta işini son kez soruyorum sizlere ya kusura bakmayın artık alıcam...
bu marka bu model ama rengine karar veremedim...
bebek içinde alsak kendimiz kullanacağı için siyah herşeye gider diyorum siyah alıcam diyorum pat ertesi gün fikrim değişiyo diyorumki el kadar bebeğin çantası siyahmı olurmuş bej alayım açık renk daha gösterişli hem odası krem pembe olacak çantayı odaya koyduğumda sırıtmasın diyorum
sizlerde bi oylarmısınız lütfen kremmi?bejmi?
Okiedog Bliss Celeb Bebek antas Siyah | Okiedog | Anne| antalar ve Kutular | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,m
Okiedog Bliss Celeb Bebek antas Bej | Okiedog | Anne| antalar ve Kutular | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,men
bende alsammı diormda kargoyla gelişi biraz komik olacak bende okula geleceği için artık herkes sorar ne diye :))
annesine gitti yakında döner :))
yolladım canım :)))
slm kızlarrr nasılsınız....
biz bus abah yorgun kalktık epey...
kızım çok hareketliykizlarrr
di gece uyutmadı kaç kere wc ye kalktım onuda bilmiyorum sersem gibiydim yeni yeni kendime geldim...
cnm o face de gelmiyo ama 2 hafta önce biyerlere gideceğim falan demişti akraba ziyareti sanırım annelerine falan gezecekti..
dur bi face teki arkadaşlarada sorayım...
Vitamini 2 günde bir alabilirsin cnm bana çok kilo yaptı ondan ben baya kestim hft 1-2 anca aklıma gelirse alıyorum dr 2 günde bir alsan birşey olmaz demiri içiyorum sadece unutmazsam tabi...
kızlar bu çanta işini son kez soruyorum sizlere ya kusura bakmayın artık alıcam...
bebek içinde alsak kendimiz kullanacağı için siyah herşeye gider diyorum siyah alıcam diyorum pat ertesi gün fikrim değişiyo diyorumki el kadar bebeğin çantası siyahmı olurmuş bej alayım açık renk daha gösterişli hem odası krem pembe olacak çantayı odaya koyduğumda sırıtmasın diyorum
Okiedog Bliss Celeb Bebek antas Siyah | Okiedog | Anne| antalar ve Kutular | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,m
Okiedog Bliss Celeb Bebek antas Bej | Okiedog | Anne| antalar ve Kutular | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,men
cnm netten sipariş verme bence penyesıne falan bakarsın benım esım almıs bıtane begenmedım ama sımdı bıtane daha almak müsriflik olucak off napım neysekı gecelık sabahlık tkm cok begenıyorum onu gıyerım ıns kırlenmezde
cnm dıkkat et kendıne okullar kapanıncada yat evde ıstırahat et bebegınden daha onemlı deıl hıcbısey. almak ıstedıklerınıde lıste yap fıyat marka nereden alınacagı esın gıtsın alsın saglıktan daha önemlı deıl dımı ama ??
cnm baktım paramınıde fena deıl fıyatlar benım aldıgımın aynısı ben 12 tl ye aldım gıdersız en buyuguydu gıderlıler küçüktğ benım aldıgım yerde.
yalnız su maşrapa cok kullanıslı deıl sapı kulp gıbı olanlardan bı masrapa al bence bıde sevı bebenın havlu banyop fılesı var bana cok kalın geldı gereksız ınce banyo fılesı al zaten 3 aydan sonra pek ıcınde durmuyo kımı cocuk
ben küvet içine banyo sungerı alıcam paramınıde 13 tl o mantıklı hem cocuk suya temas etmıs olacak süreklı su dokmek zorunda kalmayız.
nacizane fıkrım :)))
Canım bence açık rengi daha güzel duruyor, ama ben koyu renkli olandan yanayım, açık renkli çanta kirlenmeye çok müsait oluyor. Bu arada, gördün mü bilmiyorum, paraminide okiedog çantalar indirimde, senin beğendiğin model yok ama ona çok benzeyen Snaz var, 59 TL. Aklını karıştırmak istemem de haber vereyim dedim:)
Sen nerden aldın canım, 12 TL ucuzmuş :))
Bej daha şık duruyo canımi ben mağazada görmüştüm beğenmişim baya.
kizlarr,
paramini de babyjem indirimde;
kuvet, kova, masrapa filan alsam diyorum?
guvenilir bir site mi, siparisleri kac gunde yolluyorlar ???
bir de babyjem kuvet alanlar; giderlisi mi, digeri mi daha genis, kullanisli, bilginiz var mi??
simdi e-bebekin sitesinden baktim da,
gidersiz 34cm-64 cm -derinlik 23cm
giderli 50cm-78 cm-derinlik:26 cm
giderliyi alayim bari ben;
bir de kova, masrapa alayim;
bir de kuvet ici sungerler var, gordunuz mu?
alayim mi sizce ondan da ??
günaydın kızlaaar size bişey sormak istiyorum kaç tane ilaç içiyosunuz isimleri neler ?
ben demir ve ve vitamin alıyorum hergün ama 12 kilo aldım daha şimdiden bana çok gibi geldi 30. haftadayım bebiş en son 28. haftada 1600 dü. vitamini 2 günde bir mi içsem acaba diyorum siz kullanıyomusunuz hergün merak ettim ?
bej ağırlıkla ilerliyo bakalım ikisi arasında kalmıştım karar verip sipariş edicem birini...
sdhkn cnm peki sen çantayı görmüşsn yakından büyüklüğü bebek bakım çantası için iyimi?
ben nereye baktıysam boyutuna rastlayamadım...
kizlarr,
paramini de babyjem indirimde;
kuvet, kova, masrapa filan alsam diyorum?
guvenilir bir site mi, siparisleri kac gunde yolluyorlar ???
bir de babyjem kuvet alanlar; giderlisi mi, digeri mi daha genis, kullanisli, bilginiz var mi??
kızlar yazdım kaç kere silindi gitti, dün idilbaby'ye gittim sonunda hastane çıkışını alayım diye, bir de battaniye bakıyordum ek olarak %50 indirime girmiş bir set gösterdiler. Tek battaniyeler 25-30 TL gibiydi. Bana gösterdikleri sette battaniye+alt üst takım+şapka+eldiven+iç zıbın var. Hepsine 24 TL verdim, bana çok uygun geldi. İhtiyacı olanlar bakabilir bence, haber vereyim istedim.
nasılsınız kızlar?? biz eve geldik kuzumla...daha doğrusu getirdiler...benim ayaklar iptal...2 öğrencimin kolunda tıngır mıngır gelebildim gene 5 dakkalık mesafeyi 20 dakikada...kararımı verdim haftaya ayrılacağım doğum iznine...karşıdan karşıya geçerken bile teklikedeyim...bi durun be arabalar...el ediyorum izin istiyorum yok yaaa...saygı yok bizim milletimizde!!!!
ben paramni ile baya sorun yaşadım..yeminliyim ordan bişi almamaya...ürün hem geç geldi hem defolu geldi...iadesi ayrı dert oldu...kargo ups di sanırsam...ukalalık yaptı...hediye çeklerim vardı...onları bi anda iç ettiler...ne şikayet mektupları atıım ohooo...özür mözür dilediler ama ben yemin ettim almayacağım ordan bişi artık...e-bebek' ait orası da bilginiz olsun...
hangi idil baby canım?
ayyy biz sersem gibiyizz kızımla...sanırız biraz uyusak iyi gelecek...önce ayaklara soğuk bir duş sonra e e pış pış....öptük sizi şekerlerrrrrrrrr
nasılsınız kızlar?? biz eve geldik kuzumla...daha doğrusu getirdiler...benim ayaklar iptal...2 öğrencimin kolunda tıngır mıngır gelebildim gene 5 dakkalık mesafeyi 20 dakikada...kararımı verdim haftaya ayrılacağım doğum iznine...karşıdan karşıya geçerken bile teklikedeyim...bi durun be arabalar...el ediyorum izin istiyorum yok yaaa...saygı yok bizim milletimizde!!!!
ben paramni ile baya sorun yaşadım..yeminliyim ordan bişi almamaya...ürün hem geç geldi hem defolu geldi...iadesi ayrı dert oldu...kargo ups di sanırsam...ukalalık yaptı...hediye çeklerim vardı...onları bi anda iç ettiler...ne şikayet mektupları atıım ohooo...özür mözür dilediler ama ben yemin ettim almayacağım ordan bişi artık...e-bebek' ait orası da bilginiz olsun...
hangi idil baby canım?
ayyy biz sersem gibiyizz kızımla...sanırız biraz uyusak iyi gelecek...önce ayaklara soğuk bir duş sonra e e pış pış....öptük sizi şekerlerrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?