2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar selam,
bebek deterjanı alıcam. Dalin nasıl? Yumuşatıcı alsam mı?

Ben geçen haftasonu oğlumun kıyafetlerini dalinle yıkadım, yumuşatıcı da kullandım, o da dalin. Ben beğendim, çok güzel kokuyo ve gerçekten yumuşacık oldular, benim içime sindi, dalini tavsiye ederim yani:)
Bu arada, yumuşatıcı kullandım ama, bir de ek durulama yaptım, ne olur ne olmaz kimyasal sonuçta, iyice durulansın diye düşündüm.

canım ben dalinden çok memnun kaldım..
yumuşatıcıya gerek kalmadı hepsi yumuşacık oldu zaten..
lavanta kokulu dalindi aldığım.

Bu akşam e-bebekten alıcam o zaman canım.. Yumuşatıcı almaya gerek yok

Çok sağol...

Ya birde süt pompasını hemen almak gerekir mi? Doğumdan sonra almak daha mı mantıklı??:44:

slm kızlarrr nasılsınız....
biz bus abah yorgun kalktık epey...
kızım çok hareketliykizlarrr
di gece uyutmadı kaç kere wc ye kalktım onuda bilmiyorum sersem gibiydim yeni yeni kendime geldim...

gelisimci nerelerde???

kac zamandir gormedim onu :44: :44: :44:

cnm o face de gelmiyo ama 2 hafta önce biyerlere gideceğim falan demişti akraba ziyareti sanırım annelerine falan gezecekti..
dur bi face teki arkadaşlarada sorayım...

Sağol canım, bende alıcam bu akşam. Hafta sonu bende yıkayıp ,ütülerim...

Bu akşam birde pembe bavul beğendim onu alıcam... Haftaya çantamız hazır olur

kızlar bu çanta işini son kez soruyorum sizlere ya kusura bakmayın artık alıcam...
bu marka bu model ama rengine karar veremedim...
bebek içinde alsak kendimiz kullanacağı için siyah herşeye gider diyorum siyah alıcam diyorum pat ertesi gün fikrim değişiyo diyorumki el kadar bebeğin çantası siyahmı olurmuş bej alayım açık renk daha gösterişli hem odası krem pembe olacak çantayı odaya koyduğumda sırıtmasın diyorum
sizlerde bi oylarmısınız lütfen kremmi?bejmi?
Okiedog Bliss Celeb Bebek antas Siyah | Okiedog | Anne| antalar ve Kutular | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,m
Okiedog Bliss Celeb Bebek antas Bej | Okiedog | Anne| antalar ve Kutular | Bebekchik Bebe rnleri - ucuz ve kaliteli alveriin adresi...bebek alveri,chicco rnleri,bebek arabalar | bebek,online,hamak,salncak,chicco,emzik,biberon,avent,bebekler,pudra,men

Sağol canım, bende alıcam bu akşam. Hafta sonu bende yıkayıp ,ütülerim...

Bu akşam birde pembe bavul beğendim onu alıcam... Haftaya çantamız hazır olur

Kıyafetleri yıkayıp ütüleyince ben de çantayı hazırlasam mı dedim ama, sonra daha erken gibi geldi, öyle mis gibi koktular çantaya koymak gelmedi içimden açıp açıp bakıyorum dolabını:)
2 hafta sonra falan ben de yapıcam ama çantayı, ne olur ne olmaz allah korusun ama hazırlıklı olmak lazım..

Canım bence açık rengi daha güzel duruyor, ama ben koyu renkli olandan yanayım, açık renkli çanta kirlenmeye çok müsait oluyor. Bu arada, gördün mü bilmiyorum, paraminide okiedog çantalar indirimde, senin beğendiğin model yok ama ona çok benzeyen Snaz var, 59 TL. Aklını karıştırmak istemem de haber vereyim dedim:)

bende alsammı diormda kargoyla gelişi biraz komik olacak bende okula geleceği için artık herkes sorar ne diye :))
annesine gitti yakında döner :))

yolladım canım :)))

benim kargolarda genelde isyerine geliyor da, buna annemin adresini yazarim sanirim )

som msjlarina baktim da, tatildeyim yazmis birara;
o yuzden fazla giremiyor sanirim.

Bence bej rengi çok güzel.Üstelik o da herşeye gider.

Sen nerden aldın canım, 12 TL ucuzmuş :))

Bej daha şık duruyo canımi ben mağazada görmüştüm beğenmişim baya.

oğlumun cicilerinide tamamladık sağolsun hepsini anneannesi aldı.yinede insanın kendi annesi gibisi yok.minik minik hepsi çok tatlı onlara baktıkça zaman geçmiyomuş gibi geliyo.allah herkesin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin.
bu haftada odasına bakmaya gitcez nasipse onuda büyük anneannesi alcak.
bebek arabasınıda benim babaannem aldı.şanslıyız :)
ama kaynanamdan ses yok o sigarasını alıp ortalık karıştırsın.herşeye karışsın başka bişey yapmaz.
birde isim konusunda fikrini alabilirmiyim Emirhan nasıl sizce?????

Sen nerden aldın canım, 12 TL ucuzmuş :))

Bej daha şık duruyo canımi ben mağazada görmüştüm beğenmişim baya.

bej ağırlıkla ilerliyo bakalım ikisi arasında kalmıştım karar verip sipariş edicem birini...
sdhkn cnm peki sen çantayı görmüşsn yakından büyüklüğü bebek bakım çantası için iyimi?
ben nereye baktıysam boyutuna rastlayamadım...

Son düzenleme:
kizlarr,

paramini de babyjem indirimde;
kuvet, kova, masrapa filan alsam diyorum?

guvenilir bir site mi, siparisleri kac gunde yolluyorlar ???

bir de babyjem kuvet alanlar; giderlisi mi, digeri mi daha genis, kullanisli, bilginiz var mi??

Canım giderlisini al bence. Ben Babyjem giderli aldım.

simdi e-bebekin sitesinden baktim da,
gidersiz 34cm-64 cm -derinlik 23cm
giderli 50cm-78 cm-derinlik:26 cm

giderliyi alayim bari ben;
bir de kova, masrapa alayim;

bir de kuvet ici sungerler var, gordunuz mu?
alayim mi sizce ondan da ??

Aynı şekilde kova ve maşrapada aldım bir de küvet altlığı aldım. Ben 74 TL ye aldım küvet altlığını paramini de çok ucuzmuş ama benimkinde 2 bacak arasında metal sepet gibi birşey var. Küveti daha sağlam tutuyor.

Canım ben hergün demir hapı alıyorum. Doktorum kilo yapacağı için vitamini haftada 2 defa almamın yeterli olacağını söyledi ve geçen haftadan itibaren de haftada 2 defa omega 3 e başladım. balık, semiz otu, ceviz tüketiyorum ama şu sıralar bebeğin beyin gelişimi hızlandı desteklemek istedim. Doktorum illa şart değil ama istiyorsan haftada 2 defa kullan dedi.

Canım valla caleb i incelemedim ben, bliss metroya bakmıştım, bliss serisinde modeller aynı kumaşlara sahip ama. Ben görünce çok beğendim, çok şık duruyordu, yani şu anda onu koluma takıp çanta olarak kullanırım.
Al eline bir mezura aklında canlandır yaklaşık olarak. Boyutları bak bu sitede var.Hem videosu da var, rengine takılma tüm caleb modeller aynı boyutta.

okiedog

Son düzenleme:
Kızlarrrr,
acayip canım sıkıldı. Doktorum hastaneden ayrılıyormuş. Çamlıca Alman Hastanesine gidiyormuş...

Diğer doktorlarda erkek. Alışmıştım doktoruma. Sahipsiz gibi kaldım resmen:26:

Erkek doktorda rahat edebilirmiyim acaba???:44:

kızlar yazdım kaç kere silindi gitti, dün idilbaby'ye gittim sonunda hastane çıkışını alayım diye, bir de battaniye bakıyordum ek olarak %50 indirime girmiş bir set gösterdiler. Tek battaniyeler 25-30 TL gibiydi. Bana gösterdikleri sette battaniye+alt üst takım+şapka+eldiven+iç zıbın var. Hepsine 24 TL verdim, bana çok uygun geldi. İhtiyacı olanlar bakabilir bence, haber vereyim istedim.

nasılsınız kızlar?? biz eve geldik kuzumla...daha doğrusu getirdiler...benim ayaklar iptal...2 öğrencimin kolunda tıngır mıngır gelebildim gene 5 dakkalık mesafeyi 20 dakikada...kararımı verdim haftaya ayrılacağım doğum iznine...karşıdan karşıya geçerken bile teklikedeyim...bi durun be arabalar...el ediyorum izin istiyorum yok yaaa...saygı yok bizim milletimizde!!!!

kizlarr,

paramini de babyjem indirimde;
kuvet, kova, masrapa filan alsam diyorum?

guvenilir bir site mi, siparisleri kac gunde yolluyorlar ???

bir de babyjem kuvet alanlar; giderlisi mi, digeri mi daha genis, kullanisli, bilginiz var mi??

ben paramni ile baya sorun yaşadım..yeminliyim ordan bişi almamaya...ürün hem geç geldi hem defolu geldi...iadesi ayrı dert oldu...kargo ups di sanırsam...ukalalık yaptı...hediye çeklerim vardı...onları bi anda iç ettiler...ne şikayet mektupları atıım ohooo...özür mözür dilediler ama ben yemin ettim almayacağım ordan bişi artık...e-bebek' ait orası da bilginiz olsun...

hangi idil baby canım?

ayyy biz sersem gibiyizz kızımla...sanırız biraz uyusak iyi gelecek...önce ayaklara soğuk bir duş sonra e e pış pış....öptük sizi şekerlerrrrrrrrr

Canım ben güzleyalı'dakine baktım, en yakın orası bana. Ama diğer mağazalarında da vardır herhalde. Kız bu üründe stokları bitirmeye çalışıyorlar dedi. Ben pazara bile baktım penye battaniye için 15TL'den daha ucuz bulamadım, hem de böyle kaliteli değil.
İnternette de varmış:
İdil Baby
Lilasını aldım ben de.

Canım ben güzleyalı'dakine baktım, en yakın orası bana. Ama diğer mağazalarında da vardır herhalde. Kız bu üründe stokları bitirmeye çalışıyorlar dedi. Ben pazara bile baktım penye battaniye için 15TL'den daha ucuz bulamadım, hem de böyle kaliteli değil.
İnternette de varmış:
İdil Baby
Lilasını aldım ben de. Battaniyesi de beyaz üstüne bu fil deseninden var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…