Canım ben güzleyalı'dakine baktım, en yakın orası bana. Ama diğer mağazalarında da vardır herhalde. Kız bu üründe stokları bitirmeye çalışıyorlar dedi. Ben pazara bile baktım penye battaniye için 15TL'den daha ucuz bulamadım, hem de böyle kaliteli değil.
İnternette de varmış:
İdil Baby
Lilasını aldım ben de.
only smile
cnm hiç üzme kendini erkek dr larda çok iyi sen bayana alıştığın için erkek dr a alışamayabilirsin ama karar senin senin için zzor olmazsa dr unun gittiği hastaneye gidebilirisn kontrollerine doğumda zor olur ama bu sefer...
selam kızlar
biraz önce doktordan geldil. kaç gündür sancım vardı arada kasılmalarda oluyo doktorumla konuştum muayenede de sancıyı gördü rahim uzunluğuna baktı sınırda çıktı erken doğum riski var dedi. ayağa çok kalkamak yok bol bol dinlen dedi.
bu arada boyu 40 cm kilosu 1350 gr olmuş
selam kızlar
biraz önce doktordan geldil. kaç gündür sancım vardı arada kasılmalarda oluyo doktorumla konuştum muayenede de sancıyı gördü rahim uzunluğuna baktı sınırda çıktı erken doğum riski var dedi. ayağa çok kalkamak yok bol bol dinlen dedi.
Canım maşallah minişine
Bol bol dinlen canım, kalkma yerinden..
Nasıl sancın oluyordu? Ya ben anlamıyorum kasılma ve sancı nasıl oluyor???
cnm yaa çok dikkat et kendine,inş bebiş zamanında gelir kucağına...
benimde yarın kontrolüm var 28+6 olucam bakalım benimkinin kilosu ne çıkacak inş seninki gibi bişi çıkar...ya bu kasılma sancı nasıl bişi biri bi ayrıntılı anlatsın bende bilmiyorum...
ay ya bende ayakta çok kalırsam kasılmalarım oluyor ilkinde de 10 gün erken olmuştu zaten hep bu çok erken gelecek diyorum inş.düşündüğüm olmazselam kızlar
KIZLAR TEMMUZ ANNELERİNDEN DOĞUM YAPAN VARMAŞALLAH BEBEKDE ANNEDE ÇOK İYİYMİŞ ÇOK HEYECANLANIYORUM YA SIRA BİZE GELİYO İKİNCİ DOĞUMUYMUŞ İLK DOĞUM SEZERYAN OLMASINA RAĞMEN BUNU NORMAL YAPMIŞ MAŞALLAH HELAL OLSUN CESARET İSTER BİRDE ANLATMIŞ SÜREKLİ TEMMUZ ANNELERİNE ''KASILMALARIM YARIM SAATTE BİR ŞİMDİ 15 DK İNDİ SUYUM GELDİ FALAN ) DOĞUMU YAŞATMIŞ KIZLARA RESMEN ALLAHIM BİZDE SAĞSALİM KURTULALIM İNŞ.
çok sağolun kızlar
bol bol dinlenicem artık doktorum bir kaç hafta daha bekmesi lazım erken şimdi dedi.
kızlar sancım kasıklarımda oluyo hatta bazen yürürken bebeğin alttan düşüceği hissi oluyodu bacaklarımı sıka sıka yürüyodum kasılmalarda karnımın her yerinde oluyodu yani birden karnım taş gibi şertlerşiyodu doktoruma da bu şekilde anlattım zaten hemen baktı erken doğum rsiki olabilir dedi
sizlerde dikkat edin kendinize kızlar
KIZLAR TEMMUZ ANNELERİNDEN DOĞUM YAPAN VARMAŞALLAH BEBEKDE ANNEDE ÇOK İYİYMİŞ ÇOK HEYECANLANIYORUM YA SIRA BİZE GELİYO İKİNCİ DOĞUMUYMUŞ İLK DOĞUM SEZERYAN OLMASINA RAĞMEN BUNU NORMAL YAPMIŞ MAŞALLAH HELAL OLSUN CESARET İSTER BİRDE ANLATMIŞ SÜREKLİ TEMMUZ ANNELERİNE ''KASILMALARIM YARIM SAATTE BİR ŞİMDİ 15 DK İNDİ SUYUM GELDİ FALAN ) DOĞUMU YAŞATMIŞ KIZLARA RESMEN ALLAHIM BİZDE SAĞSALİM KURTULALIM İNŞ.
selam kızlar
selam kızlar
Yaaaa bende de oluyor bunlar...
Doktor vajinal muayene yapınca mı anladı canım? Yoksa ultrasonda çıkıyor mu?
aaaa Güzelyalıdaki bize de yakın... Akşama kadar bitmez herhalde
sdhkn cnm sğl çantanın boyutuna ulaştım sonunda
ölçtüm biçtim ama sanki çanta bana ufak geldi
45 30 14 diyo
45 yükseklik olsa 30 uzunluk 14 te en dir diye yorumladım ama sanki bebek çantası için küçük geldi
bebek arabası bakmak için saraçhaneye gidecez eşimle orada bi mağazada varmış bu çantadan orada gözmle göreyim dedim...sğl bilgi verdiğin için cnm sen metro modelinimi aldın?
Canım maşallah bebişine. inşallah erken doğum olmaz. Sen kendini yormamaya bak, bol bol dinlen. Gerçi senin bi ufaklık daha vardı değil mi? Annenenlerden yardım isteyebilirsin müsaitlerse.
maşallah bebişebol bol dinlenmen lazım zaten doktorunda sölemiş inş. vaktinde doğurursun cnm bebişini
ay ya bende ayakta çok kalırsam kasılmalarım oluyor ilkinde de 10 gün erken olmuştu zaten hep bu çok erken gelecek diyorum inş.düşündüğüm olmaz
helal olsun sezeryandan sonra normal yapabilmek....
ayy yavaş yavaş bizede sıra geliyo desene
yurt dışında mı yaşıyo acaba çünkü türkiyede sezeryandan sonra normal doğum yaptırmıyolar
inşalalh canım benimde ilk doğumumda erken doğum riskim vardı bunda da aynı sorunu yaşıyorum ondan canım çok sıkkın
onu da 38+3 e kadar bekletebilmiştik şükür inşallah buda zamanında doğar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?