2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kötü olmuş canım ya... Ya sonuçta bence doktorun erkeği bvayanı olmaz. Tabi kişiden kişiye değişir bakış açısı am nebileyim benim doktorum ynı zamanda yüz yüze görüştüğüm arkadaşım ve erkek ama ne bileyim ben onu doktor o da beni hasta gibi gördüğü için utanma falan yok.

Maşallah bebişine canım İnşallah erken gelmez... İyice dinlenmene bak. Kendini yormamaya çalış.

Doğru diyosun canım... Kadın erkek doktor ayrımı yapanlara sinir oluyordum ama işte utanıyor insan... Büyük konuşmamak lazımmış

Gidicem mecburen, alışıcaz artık:26:

Canım geçmiş olsun, annenler de yardım ederse bir sorun çıkmaz inşallah.

aksam siparis vericem cnm ben de;
kuvet altligi dedigin sunun gibi bisey mi cnm :
paramini
alayim mi bundan da (kuvet sungeri diye geciyor )

cnm yaa;
bu ayaklarimizin hali ne olacak boyle yaa :-((
cnm insanlarin saygisizligina ben de sinir oluyorum.
dun oglen sirket yemekhanesinde yemegimi yedim kalktim; masanin ucunda baskalari oturuyor;
sandalyesini bayag geri yaslamis kadin; koca gobehgimle gecemiyorum, "bi musade eder misiniz " dedim; kadin bi sagina bi soluna bakti bes karis suratla, yerinden kipirdamadi bile; arka masadaki kadin ayaga kalkti, sandalyesini cekip bana yol verdi. sinir oldum; seytan dedi agzinin ortasina vur,
bir de koskaca plaza da calisiyorlar egitimli insanlar; bunlar boyleyse dedim , yazik deim icimden yaa :-((

ayy cnm paraminide cok aksilik yasamazsin;
ama oyle mi denk geldi ki acep, napsam simdi kararsiz kaldim

aaaa
cnm biz agustos annelerine noldu boyle yaa;
kasilmalar; erken dogum tehlikeleri :-((
ama risk var demek olacak demek degil cnm, sen dinlen,
bebegin de var, calisiyordun da diy mi? nasil yapacaksin cnm, bi cozum dusundun mu

ayy merak ettim, girip okicam hemenn

ayy cnm o yururken bebek dusecekmis hissi bende de oluyor; hani tuvaletini tutmaya calisan insanlar gibi bacaklarimi kapatarak minicik adimlarla yuruyorum zaman zaman
kasilmam da gun de3-4 kez oluyor
bu haftaki kontrolde ne diyecek bakalim doktor :18:

sdhkn cnm hast.cikis tk. ve battaniyem cok olmasa ben de alirdim, cok uygun fiyatli ve cok cici bi takimmis; gule gule kullan

bu arada guzelyali idil bana yurume mesafesinde biliyo musun ))

aksam siparis vericem cnm ben de;
kuvet altligi dedigin sunun gibi bisey mi cnm :
paramini
alayim mi bundan da (kuvet sungeri diye geciyor )

Yok canım küvet altlığı dediğim bu değil. Küvet ayağı diye geçiyormuş ben yanlış yazdım. Şunu kasdettim paramini

Ben bu küveti aldım paramini ama işte altına aldığım ayakta iki demir arasında metal sepet vardı. Bence önce bir mail at eğer ayağı alacaksan alacağın küvet ile ayak birbirine uyuyor mu diye bilgi iste... Ayak kesinlikle lazım gibi geldi bana.
Küveti yere koysan olmaz, yetişkin küvetinde insan iki büklüm olur...

sdhkn cnm hast.cikis tk. ve battaniyem cok olmasa ben de alirdim, cok uygun fiyatli ve cok cici bi takimmis; gule gule kullan

bu arada guzelyali idil bana yurume mesafesinde biliyo musun ))

Evet canım yakınız biz ben de Pendik merkezdeyim.
Sağol canım ben yeni aldım yenidoğan kıyafetlerini:) Toplamda da 4 tane penye battaniyem oldu yeterli artık. Bir tek yenidoğan için 3-4 tane body alacağım, aldıklarım 0-3 aydı hep.

aman dr.unu dinle canım, azami dikkat gösterirsin bundan böyle..... Allah hepimize miyadında , sağlıklı doğumlar nasip etsin... bu arada oğluna maşallah, aman nazar değmesin.... lütfen artık benim de kontrol günüm gelsinnnn.... ben de kızımı görmek istiyorum... kaç kilo olmuş, boyu ne kadar.... sağlıklı mı, suyum selim yerinde mi.... ne çok merak ediyorum... :2:

temmuz annelerini ben de takip ediyorum 37-38. haftada normal doğum yapmış o arkadaş... aynı topikten bir de erken doğum vakası vardı, o da 13 günlük hastane macerasından sonra sağlıklı bir şekilde eve çıkmışlar....

he simdi anladim cnm, kuvet ayagi ben de dusundum ama alip almamakta kararsiz kaldim;
yuksekte yikamak zor mu yoksa daha mi kolay olur acaba.
aslinda yalniz yikarken ise yarar diy mi.

kuvet olarak da ayni kuveti begendim ben de cnm.

benim de cogunluk 0-3 ay cnm.
simdi 2 ad. hast. cikisinin icinde, 1 ad. 6li setin icinde, 1 ad. de ayriyeten yenidogan citcitli body var,
0-3 ay ise 10-15 tane var.

sence daha yenidogan body almali miyim, yoksa biraz buyukcene 0-3 aylari giyer mi yetismedigi yerde.

Doğru diyosun canım... Kadın erkek doktor ayrımı yapanlara sinir oluyordum ama işte utanıyor insan... Büyük konuşmamak lazımmış

Gidicem mecburen, alışıcaz artık:26:
benim doktorumda erkek bana erkek doktorlar daha anlayisli geliyor,alttan muayne olacagi zaman ebeye gonderiyor her ay ebeye gidiyoruz bende su ebelerden hoslanmiyorum:)

benim doktorumda erkek bana erkek doktorlar daha anlayisli geliyor,alttan muayne olacagi zaman ebeye gonderiyor her ay ebeye gidiyoruz bende su ebelerden hoslanmiyorum:)

Canım keşke ebeye gönderse:26:

Kendi yapıyor muayeneyi.. 35. haftada vajinal muayene var, normal doğum olurmu diye kontrol ediyorlarmış...:18:

Birde doğum var tabi... Yapıcak bişey yok. Bu saatten sonra yeni doktor bulamam. Bu doktoru da herkes çok öneriyor. Bikaç arkadaşım özellikle bu doktoru tercih etti.. Her işte bir hayır vardır diyorum

Kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??

Ben pembe bir bavul beğendim. 130 TL dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?

Ben pembe bir bavul beğendim. 130 TL dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?

sen bılırsın canım ama pahalı bence bu kadar par vermeye gerek yok bence daha makul fıyatlara daha ıyısını bulabılırsın

kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??

Ben pembe bir bavul beğendim. 130 tl dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?

canım bence de çook pahalı ... Iyice araştır.. BEN YA WATSONDA GÖRDÜĞÜM BAVULU ALICAM. YA DA TUNALIDA Bİ BAVUL GÖRDÜM 40 LİRAYDI. AÇIKÇASI 60-70İ GEÇECEĞİMİ SANMIYORUM.

BOYUTUNU SORUCAKTIM BEN DE SİZE ŞU 3LÜ SETLERİN EN KÜÇÜĞÜ YETERLİ OLUR MU

Son düzenleme:
kızlar sabah da yazmıştım ama arada kaynadı.şeker yüklemesinden önce aç gidiyoruz ya şimdi ben gece 12 den sonra bişey yemeyeceğim.peki su da mı içmemeyeceğim?su için ne yaptınız

cnm ben dia'ya indirimli gelmisti; 40tlye bir bavul aldim. kirmizi renk.
onu kullanicam. pembe almak hayalimdi ama sonra dunya msrf var dedim; bir de buna takilmayayim.

hem sonra da tatile falan giderken kizimin esyalari icin kullanirim dedim

sen bilirsin cnm, ama istersen metro, real, carrefour, dia sa gibi marketlere bir bak, oralarda indirimli valiz-bavul oluyorr

kızlar sabah da yazmıştım ama arada kaynadı.şeker yüklemesinden önce aç gidiyoruz ya şimdi ben gece 12 den sonra bişey yemeyeceğim.peki su da mı içmemeyeceğim?su için ne yaptınız

cnm ben hast.yi aradim;
3 saatlik aclik yeterli dediler.
kahvalti yapmadan gittim, ama su icmistim oncesinde

ben 3 lü setin en küçüğünü kendim için hazırladım yeterli oluyo bebeğe ayrı çanta yaptım ama bebeğin eşyasını aynı bavula koycaksan en küçüğüne sığmayabilir

ben 3 lü setin en küçüğünü kendim için hazırladım yeterli oluyo bebeğe ayrı çanta yaptım ama bebeğin eşyasını aynı bavula koycaksan en küçüğüne sığmayabilir

benimki de kucuk degil;
orta boy bir valiz.

watsons'in pembis valizlerinde benim de gozum kalmadi degil de; bu valizi almisken, bi 60 tl de ona vermeyim dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…