Kızlarrrr,
acayip canım sıkıldı. Doktorum hastaneden ayrılıyormuş. Çamlıca Alman Hastanesine gidiyormuş...
Diğer doktorlarda erkek. Alışmıştım doktoruma. Sahipsiz gibi kaldım resmen:26:
Erkek doktorda rahat edebilirmiyim acaba???:44:
selam kızlar
biraz önce doktordan geldil. kaç gündür sancım vardı arada kasılmalarda oluyo doktorumla konuştum muayenede de sancıyı gördü rahim uzunluğuna baktı sınırda çıktı erken doğum riski var dedi. ayağa çok kalkamak yok bol bol dinlen dedi.
bu arada boyu 40 cm kilosu 1350 gr olmuş
Kötü olmuş canım ya... Ya sonuçta bence doktorun erkeği bvayanı olmaz. Tabi kişiden kişiye değişir bakış açısı am nebileyim benim doktorum ynı zamanda yüz yüze görüştüğüm arkadaşım ve erkek ama ne bileyim ben onu doktor o da beni hasta gibi gördüğü için utanma falan yok.
Maşallah bebişine canımİnşallah erken gelmez... İyice dinlenmene bak. Kendini yormamaya çalış.
inşallah kızlar
zaten doktorumda dedi evde de bi çocuk olunca dinlenmek zor olur ama artık yardım etmeleri lazım dedi. zaten bende annemle kayınvalidemlede konuştum onlar biz gelir bakarız sen sakın ayağa kalkıyım deme dediler sağolsunlar bir kaç hafta idare edicez mecbur
Canım giderlisini al bence. Ben Babyjem giderli aldım.
Aynı şekilde kova ve maşrapada aldım bir de küvet altlığı aldım. Ben 74 TL ye aldım küvet altlığını paramini de çok ucuzmuş ama benimkinde 2 bacak arasında metal sepet gibi birşey var. Küveti daha sağlam tutuyor.
.
nasılsınız kızlar?? biz eve geldik kuzumla...daha doğrusu getirdiler...benim ayaklar iptal...2 öğrencimin kolunda tıngır mıngır gelebildim gene 5 dakkalık mesafeyi 20 dakikada...kararımı verdim haftaya ayrılacağım doğum iznine...karşıdan karşıya geçerken bile teklikedeyim...bi durun be arabalar...el ediyorum izin istiyorum yok yaaa...saygı yok bizim milletimizde!!!!
ben paramni ile baya sorun yaşadım..yeminliyim ordan bişi almamaya...ürün hem geç geldi hem defolu geldi...iadesi ayrı dert oldu...kargo ups di sanırsam...ukalalık yaptı...hediye çeklerim vardı...onları bi anda iç ettiler...ne şikayet mektupları atıım ohooo...özür mözür dilediler ama ben yemin ettim almayacağım ordan bişi artık...e-bebek' ait orası da bilginiz olsun...
hangi idil baby canım?
ayyy biz sersem gibiyizz kızımla...sanırız biraz uyusak iyi gelecek...önce ayaklara soğuk bir duş sonra e e pış pış....öptük sizi şekerlerrrrrrrrr
selam kızlar
biraz önce doktordan geldil. kaç gündür sancım vardı arada kasılmalarda oluyo doktorumla konuştum muayenede de sancıyı gördü rahim uzunluğuna baktı sınırda çıktı erken doğum riski var dedi. ayağa çok kalkamak yok bol bol dinlen dedi.
KIZLAR TEMMUZ ANNELERİNDEN DOĞUM YAPAN VARMAŞALLAH BEBEKDE ANNEDE ÇOK İYİYMİŞ ÇOK HEYECANLANIYORUM YA SIRA BİZE GELİYO İKİNCİ DOĞUMUYMUŞ İLK DOĞUM SEZERYAN OLMASINA RAĞMEN BUNU NORMAL YAPMIŞ MAŞALLAH HELAL OLSUN CESARET İSTER BİRDE ANLATMIŞ SÜREKLİ TEMMUZ ANNELERİNE ''KASILMALARIM YARIM SAATTE BİR ŞİMDİ 15 DK İNDİ SUYUM GELDİ FALAN ) DOĞUMU YAŞATMIŞ KIZLARA RESMEN ALLAHIM BİZDE SAĞSALİM KURTULALIM İNŞ.
ayy cnm o yururken bebek dusecekmis hissi bende de oluyor; hani tuvaletini tutmaya calisan insanlar gibi bacaklarimi kapatarak minicik adimlarla yuruyorum zaman zamançok sağolun kızlar
bol bol dinlenicem artık doktorum bir kaç hafta daha bekmesi lazım erken şimdi dedi.
kızlar sancım kasıklarımda oluyo hatta bazen yürürken bebeğin alttan düşüceği hissi oluyodu bacaklarımı sıka sıka yürüyodum kasılmalarda karnımın her yerinde oluyodu yani birden karnım taş gibi şertlerşiyodu doktoruma da bu şekilde anlattım zaten hemen baktı erken doğum rsiki olabilir dedi
sizlerde dikkat edin kendinize kızlar
aksam siparis vericem cnm ben de;
kuvet altligi dedigin sunun gibi bisey mi cnm :
paramini
alayim mi bundan da (kuvet sungeri diye geciyor )
sdhkn cnm hast.cikis tk. ve battaniyem cok olmasa ben de alirdim, cok uygun fiyatli ve cok cici bi takimmis; gule gule kullan
bu arada guzelyali idil bana yurume mesafesinde biliyo musun))
selam kızlar
Yok canım küvet altlığı dediğim bu değil. Küvet ayağı diye geçiyormuş ben yanlış yazdım. Şunu kasdettim paramini
Ben bu küveti aldım paramini ama işte altına aldığım ayakta iki demir arasında metal sepet vardı. Bence önce bir mail at eğer ayağı alacaksan alacağın küvet ile ayak birbirine uyuyor mu diye bilgi iste... Ayak kesinlikle lazım gibi geldi bana.
Küveti yere koysan olmaz, yetişkin küvetinde insan iki büklüm olur...
benim de cogunluk 0-3 ay cnm.Evet canım yakınız biz ben de Pendik merkezdeyim.
Sağol canım ben yeni aldım yenidoğan kıyafetlerini:) Toplamda da 4 tane penye battaniyem oldu yeterli artık. Bir tek yenidoğan için 3-4 tane body alacağım, aldıklarım 0-3 aydı hep.
benim doktorumda erkek bana erkek doktorlar daha anlayisli geliyor,alttan muayne olacagi zaman ebeye gonderiyor her ay ebeye gidiyoruz bende su ebelerden hoslanmiyorum:)Doğru diyosun canım... Kadın erkek doktor ayrımı yapanlara sinir oluyordum ama işte utanıyor insan... Büyük konuşmamak lazımmış
Gidicem mecburen, alışıcaz artık:26:
benim doktorumda erkek bana erkek doktorlar daha anlayisli geliyor,alttan muayne olacagi zaman ebeye gonderiyor her ay ebeye gidiyoruz bende su ebelerden hoslanmiyorum:)
Kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??
Ben pembe bir bavul beğendim. 130 TL dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?
kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??
Ben pembe bir bavul beğendim. 130 tl dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?
kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??
Ben pembe bir bavul beğendim. 130 tl dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?
Kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??
Ben pembe bir bavul beğendim. 130 TL dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?
kızlar sabah da yazmıştım ama arada kaynadı.şeker yüklemesinden önce aç gidiyoruz ya şimdi ben gece 12 den sonra bişey yemeyeceğim.peki su da mı içmemeyeceğim?su için ne yaptınız
canım bence de çook pahalı ... ıyice araştır.. Ben ya watsonda gördüğüm bavulu alıcam. Ya da tunalıda bi bavul gördüm 40 liraydı. Açıkçası 60-70i geçeceğimi sanmıyorum.
Boyutunu sorucaktım ben de size şu 3lü setlerin en küçüğü yeterli olur mu
ben 3 lü setin en küçüğünü kendim için hazırladım yeterli oluyo bebeğe ayrı çanta yaptım ama bebeğin eşyasını aynı bavula koycaksan en küçüğüne sığmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?