he simdi anladim cnm, kuvet ayagi ben de dusundum ama alip almamakta kararsiz kaldim;
yuksekte yikamak zor mu yoksa daha mi kolay olur acaba.
aslinda yalniz yikarken ise yarar diy mi.
kuvet olarak da ayni kuveti begendim ben de cnm.
benim de cogunluk 0-3 ay cnm.
simdi 2 ad. hast. cikisinin icinde, 1 ad. 6li setin icinde, 1 ad. de ayriyeten yenidogan citcitli body var,
0-3 ay ise 10-15 tane var.
sence daha yenidogan body almali miyim, yoksa biraz buyukcene 0-3 aylari giyer mi yetismedigi yerde.
Kızlarrrr,
acayip canım sıkıldı. Doktorum hastaneden ayrılıyormuş. Çamlıca Alman Hastanesine gidiyormuş...
Diğer doktorlarda erkek. Alışmıştım doktoruma. Sahipsiz gibi kaldım resmen:26:
Erkek doktorda rahat edebilirmiyim acaba???:44:
Sağol canım, bende alıcam bu akşam. Hafta sonu bende yıkayıp ,ütülerim...
Bu akşam birde pembe bavul beğendim onu alıcam... Haftaya çantamız hazır olur
günaydın herkese.ben de perşembe günü şeker yüklemesine gideceğim aç gelmemi söyledi.siz saat kaçtan sonra yemek yemediniz?akşam meyve yemek sonucu etkiliyor mu?bir de bu açlık durumuna su içmemek de dahil mi?su içmeden mi gitmem gerek?
Kızlar selam,
bebek deterjanı alıcam. Dalin nasıl? Yumuşatıcı alsam mı?
kizlar venuse msj attim;
rahim agzinda az bir kisalma daha olmus, doktor bikac gun daha dayan demis,
sanirim dogum yaklasiyor;
Allah yardimcisi olsun
dua edelim kizlar
selam kızlar
biraz önce doktordan geldil. kaç gündür sancım vardı arada kasılmalarda oluyo doktorumla konuştum muayenede de sancıyı gördü rahim uzunluğuna baktı sınırda çıktı erken doğum riski var dedi. ayağa çok kalkamak yok bol bol dinlen dedi.
bu arada boyu 40 cm kilosu 1350 gr olmuş
oğlumun cicilerinide tamamladık sağolsun hepsini anneannesi aldı.yinede insanın kendi annesi gibisi yok.minik minik hepsi çok tatlı onlara baktıkça zaman geçmiyomuş gibi geliyo.allah herkesin bebeğini sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip etsin.
bu haftada odasına bakmaya gitcez nasipse onuda büyük anneannesi alcak.
bebek arabasınıda benim babaannem aldı.şanslıyız :)
ama kaynanamdan ses yok o sigarasını alıp ortalık karıştırsın.herşeye karışsın başka bişey yapmaz.
birde isim konusunda fikrini alabilirmiyim Emirhan nasıl sizce?????
Kızlarrrr,
acayip canım sıkıldı. Doktorum hastaneden ayrılıyormuş. Çamlıca Alman Hastanesine gidiyormuş...
Diğer doktorlarda erkek. Alışmıştım doktoruma. Sahipsiz gibi kaldım resmen:26:
Erkek doktorda rahat edebilirmiyim acaba???:44:
nasılsınız kızlar?? biz eve geldik kuzumla...daha doğrusu getirdiler...benim ayaklar iptal...2 öğrencimin kolunda tıngır mıngır gelebildim gene 5 dakkalık mesafeyi 20 dakikada...kararımı verdim haftaya ayrılacağım doğum iznine...karşıdan karşıya geçerken bile teklikedeyim...bi durun be arabalar...el ediyorum izin istiyorum yok yaaa...saygı yok bizim milletimizde!!!!
ben paramni ile baya sorun yaşadım..yeminliyim ordan bişi almamaya...ürün hem geç geldi hem defolu geldi...iadesi ayrı dert oldu...kargo ups di sanırsam...ukalalık yaptı...hediye çeklerim vardı...onları bi anda iç ettiler...ne şikayet mektupları atıım ohooo...özür mözür dilediler ama ben yemin ettim almayacağım ordan bişi artık...e-bebek' ait orası da bilginiz olsun...
hangi idil baby canım?
ayyy biz sersem gibiyizz kızımla...sanırız biraz uyusak iyi gelecek...önce ayaklara soğuk bir duş sonra e e pış pış....öptük sizi şekerlerrrrrrrrr
Bu akşam e-bebekten alıcam o zaman canım.. Yumuşatıcı almaya gerek yok
Çok sağol...
Ya birde süt pompasını hemen almak gerekir mi? Doğumdan sonra almak daha mı mantıklı??:44:
nasılsınız kızlar??
ben iyimiyim kötümüyüm bilemedim...
bugün kontrolüm vardı ..doktora gideceğim demiştim...malum devam eden akıntı ve kullandığım fitil ve antb.sonucu doktorum görmek istedi...neyse bebiş iyiydi ..ultrasonda gördük..doktorum benden tam idrar tahlili ve kanda protein baktırmak istedi...
neyse kanı da idrarı da verdik 1,5 saat sonra sonuçları aldım..koşa koşa gittim doktora gösterim diye...acil hastası varmış..üstünkörü baktı sonuçlara...içime sinmedi yaa...protein referans aralığından düşük çıktı biliyormusunuz...et ve yumurta tüketimini artır dedi...vallaha o kadar yiyorum ki anlamadım...millet de yüksek protein çıkar bende düşük..anlamadım gitti :18:
bi de bişi soracağım lökosit esteraz ne tam olarak? normalde negatif olması gerekiyor ben de ++ yazıyor...
haa bi de epitel neydi ??15-20 ml çıktı...:18:
offfff streslerdeyim...çıktık biz mama yyiycessssssssss....
ayy kızlar yaa bi türlü lohusa pijaması bakamaya çıkamıyorum nettende öyle üstün körü bakıyorum ama hoşuma giden yok daha
şu pijama takımımı alsaydım bide bebek bakım çantamı alsam hastane çantamı hazırlıycam ama çıkamıyorum sıcaklarda epey bastırdı ne olacak halim yaa
bebek çantasına karar verdim okiedo bliis celeb modelini alıcam ama bej mi alsam siyahmı karar veremedim...
ben doktora gittim kızlar doktorum bana kızdı ayağa kalkmak yok dedi tehlikeli görünüyosun dedi okuldada hep otur dedi iş falan yapmak yok dedi bi tek lavaboya gidebilirsin o kadar yani dedi ve ben çok üzüldüm:85:dua edin bna nolur bebişim vaktinden önce gelmesin zamanında sağlıklı doğsun
he simdi anladim cnm, kuvet ayagi ben de dusundum ama alip almamakta kararsiz kaldim;
yuksekte yikamak zor mu yoksa daha mi kolay olur acaba.
aslinda yalniz yikarken ise yarar diy mi.
kuvet olarak da ayni kuveti begendim ben de cnm.
benim de cogunluk 0-3 ay cnm.
simdi 2 ad. hast. cikisinin icinde, 1 ad. 6li setin icinde, 1 ad. de ayriyeten yenidogan citcitli body var,
0-3 ay ise 10-15 tane var.
sence daha yenidogan body almali miyim, yoksa biraz buyukcene 0-3 aylari giyer mi yetismedigi yerde.
Canım ama ne yaptıracağına bağlı 50' lik ise aç tok farketmez. su falan içebillirsin ama 100' lükte açlık ( 8 saat) istiyorlarkızlar sabah da yazmıştım ama arada kaynadı.şeker yüklemesinden önce aç gidiyoruz ya şimdi ben gece 12 den sonra bişey yemeyeceğim.peki su da mı içmemeyeceğim?su için ne yaptınız
slm fıstıklarr..hızlıca geçtim herkes iyi gibi :)) maşallah..bir yanlış anlaşılma olmuş onu düzeltmek için girdim...
canım ağzından yel alsın.ben sana mesajda öyle yazmadım.dr dayan bakalım biraz daha yazdım.yani bir kaç gün hgibi bişi demedi.aman Allah ım korusun.hep yatıyorum bakalım.inş bu ayı çıkarabilitim diye dua ediyorum.
hepinizi çok özledim , muhabbet etmeyide de bıurda..herkesi öptüm şekerler... :))
Kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??
Ben pembe bir bavul beğendim. 130 TL dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?
slm fıstıklarr..hızlıca geçtim herkes iyi gibi :)) maşallah..bir yanlış anlaşılma olmuş onu düzeltmek için girdim...
canım ağzından yel alsın.ben sana mesajda öyle yazmadım.dr dayan bakalım biraz daha yazdım.yani bir kaç gün hgibi bişi demedi.aman Allah ım korusun.hep yatıyorum bakalım.inş bu ayı çıkarabilitim diye dua ediyorum.
hepinizi çok özledim , muhabbet etmeyide de bıurda..herkesi öptüm şekerler... :))
Arkadaslar Merhaba
My Little Sunshine, hani cok hos bir duvar kagidi gostermistin, onu siparis verdin mi, ben de cok begenmistim.
ben 3 lü setin en küçüğünü kendim için hazırladım yeterli oluyo bebeğe ayrı çanta yaptım ama bebeğin eşyasını aynı bavula koycaksan en küçüğüne sığmayabilir
benimki de kucuk degil;
orta boy bir valiz.
watsons'in pembis valizlerinde benim de gozum kalmadi degil de; bu valizi almisken, bi 60 tl de ona vermeyim dedim.
Kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??
Ben pembe bir bavul beğendim. 130 TL dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?
Kızlarrrr...
Şu bavul nasıl??
Hepsiburada.com : Beverly Hills Polo Club Orta Boy Valiz | BHL 2002 PS2 | Ayakkabı ve Çanta
" az bir kisalma daha olmus malesef. dr biraz daha dayan dedi bakalimnereye kadar dayanicaz. boyle iste her yeni gun bittiginde sukurler ediyorum. herkese slm opt"
ayy cnm benim boyle yazmissin,
ben yanlis mi yorumladim o zaman. cok cok ozur
tabi agzimizdan yel alsin cnm, bu ayi da 36-38. haftayi da cikarirsin insallah canim benimm
Canım cicişler kısmında alt açmadan bahsetmişsin. herzaman_seninle' nin alt açması çok şirin ama biraz da kullanıma bakmalı kızlar. Kumaş olanları pek tavsiye etmem. Bebek alt değiştirirken çiş yaptı diyelim o alt açmayı kullanmayacaksınız. Ben İkeadan şişme gibi alt açmalar var ondan aldım. Üstüne de hem renklendirsin hem de bebeğin cildini naylon gibi yapı rahatsız etmesin diye Ninni Nanna nın alt açmasını aldım. Tavsiye ederim. yada dışı yine sıvı geçirmez alt açmalar var e- bebek ve joker de onlardan da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?