2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bence alma canım zaten 4 tane var yenidoğan body'in. 1 ay sonra olmayacak onlar da. Sıkıştığın yerde 0-3'ü giydirirsin, çok sıkmamak lazım çocuğu da.
Ben de hiç yok, ben hiç almamayı bile düşünmüştüm ama son gelişmelerden sonra bebek de minyon olacak 3-4 tane alayım, ilk doğduğunda içinde kaybolmasın dedim

Bebekten önce kontrole vs. gittiğim kadın doktorlar hep kaprisliydi, baya uğraştım kadın olsun diye ama pek tutmadı elektriğimiz:)
Bende erkek doktora gidiyorum ama hiç vajinal muayene yapmadı şimdiye kadar. zaten hemşire hazırlayıp ultrason jelini filan sonra doktoru çağırıyor. Eğer sezeryan filan gerekirse erkek doktorların cerrahide daha başarılı olduğunu düşünüyorum.

Sağol canım, bende alıcam bu akşam. Hafta sonu bende yıkayıp ,ütülerim...

Bu akşam birde pembe bavul beğendim onu alıcam... Haftaya çantamız hazır olur

Watsonsda kampanya vardı bende kızıma oradan aldım bavulunu:)

11 den sonra hiçbirşey yeme-içme demişlerdi bana

Kızlar selam,
bebek deterjanı alıcam. Dalin nasıl? Yumuşatıcı alsam mı?

Bitkisel olduğu için Roxy kullandım, yumuşatıcıya gerek olmadı.

slm fıstıklarr..hızlıca geçtim herkes iyi gibi :)) maşallah..bir yanlış anlaşılma olmuş onu düzeltmek için girdim...

kizlar venuse msj attim;

rahim agzinda az bir kisalma daha olmus, doktor bikac gun daha dayan demis,

sanirim dogum yaklasiyor;

Allah yardimcisi olsun
dua edelim kizlar

canım ağzından yel alsın.ben sana mesajda öyle yazmadım.dr dayan bakalım biraz daha yazdım.yani bir kaç gün hgibi bişi demedi.aman Allah ım korusun.hep yatıyorum bakalım.inş bu ayı çıkarabilitim diye dua ediyorum.

hepinizi çok özledim , muhabbet etmeyide de bıurda..herkesi öptüm şekerler... :))

Arkadaslar Merhaba

Bebise masallah! Artik bundan sonra sanirim hepimiz dinlenmeye daha cok ozen gostermemiz gerekiyor.:13: Gecmis olsun.

Cicileriniz hayirli olsun. Emirhan guzel isim, bence bebek isimlerini anneler koymali! En cok onlar hakediyor, hangisi icinize siniyorsa onda karar kilin derim.:13:

Bir sure sonra alisirsin merak etme. Benim genelde doktorlarim hep erkek oldu.

Hippy cok kusturdun canim, artik dinlenme zamani...

Bu akşam e-bebekten alıcam o zaman canım.. Yumuşatıcı almaya gerek yok

Çok sağol...

Ya birde süt pompasını hemen almak gerekir mi? Doğumdan sonra almak daha mı mantıklı??:44:

Sut pompasini bence dogumdan once almakta fayda var. Dogum sonrasi ne olacagini bilmedigimiz icin hazir dursun diyorum ben. Bazen de gogusler cok dolu oluyormus o zaman da yine ihtiyac, mutlaka bosaltmak gerekiyormus, agri veriyormus.

Ayy canim strese girme hemen, bunlarin anlamlarini bilmiyorum ama internete bakmak lazim. Bir sonraki randevuda daha detayli konusursunuz yada telefon acsan nasil olur? Hadi siz bol proteinli mamanizi yiyine bakalim.

Bence bej... Hatta daha renkli, kizin olacakti degil mi? Soyle cicili bicili...

Gecmis olsun, artik dinlenmeye kesinlikle daha fazla zaman harcamamiz gerekiyor. Allah saglikla-miadinda yavrularimiza kavustursun. :13:

My Little Sunshine,
hani cok hos bir duvar kagidi gostermistin, onu siparis verdin mi, ben de cok begenmistim.

Venus,
Umarim daha iyiye gidiyorsundur, arada yaz lutfen.

Ne bileyim annem ısrrb etti bana da mantıklı geldi aldım. Off ev eşya taşıyor. 2 oda sırf bebek eşyası. 1' i zaten bebeğin odası diğeri de alıp daha dolap falan gelmediği için yerleştiremediklerim. Zaten arabası puseti portbebesi baya bir yer kaplıyor. Eşim yakında biim odaya da taşmasından korkuyor

kızlar sabah da yazmıştım ama arada kaynadı.şeker yüklemesinden önce aç gidiyoruz ya şimdi ben gece 12 den sonra bişey yemeyeceğim.peki su da mı içmemeyeceğim?su için ne yaptınız
Canım ama ne yaptıracağına bağlı 50' lik ise aç tok farketmez. su falan içebillirsin ama 100' lükte açlık ( 8 saat) istiyorlar

cnm iyi olmana sevindim
demek yanlış anlaşılma olmuş sen iyi olda..dediğin gibi bu ayıda çıkarsan çok iyi olur hadi dikkat et kendine

Kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??

Ben pembe bir bavul beğendim. 130 TL dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?

Evet valiz fiyatları o civarda ama bir sürü ihtiyacımız olduğunu düşünürsek biraz pahalı gibi

50 tl lik alışveriş yapınca küçük pembe valizi 50 tl ye aldım devam ediyorsa watsonsa bir bak istersen

Son düzenleme:

canım iyi olmana sevındım dikkat et bol bol dinlen..ya her gün girip bizi bilgilendirsen merak ediyoruz..eşine söyle o girsin haber versn senle ilgili bize

ben 3 lü setin en küçüğünü kendim için hazırladım yeterli oluyo bebeğe ayrı çanta yaptım ama bebeğin eşyasını aynı bavula koycaksan en küçüğüne sığmayabilir

benimki de kucuk degil;
orta boy bir valiz.

watsons'in pembis valizlerinde benim de gozum kalmadi degil de; bu valizi almisken, bi 60 tl de ona vermeyim dedim.

orta boy alayım o zaman daha çok işe yarar sonrasında.. ayy tam alışveriş havamdayımmm haftasonu bi gelsin sonrada ay başı bitireyim eksiklerimi ben de..

Kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??

Ben pembe bir bavul beğendim. 130 TL dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?

Bence biraz pahalı, o kadar para vermeye gerek yok, ama özeniyorsan o ayrı:) Ben evdeki küçük valizlerden birini kullanmayı düşünüyorum, zaten onu da yeni almıştık, onun için ayrı valiz almayı düşünmüyorum.

Canım biz de seni çok özledik. Ohh! rahatladım. Günlerdir dua ediyorum inşallah bebiş biraz daha dayanır diye... Ara ara ses ver bize. Umarım kendini yormuyorsun? Çamaşır falan yıkmak yok değil mi??

Kızlar yorumlar için teşekkürler. 130 TL pahalı olarak düşünülmüş. Birde küçük bir bavuldu... Sert kabuklu olanlardan... Şimdi alırım, ilerde tatile giderken kızımın elbiselerini ona koyarız diye düşünmüştüm...
Birazdan çarşıya gidicem. Bakalım başka daha ucuz bulabilirsem alırım. Watston dediğinizi nerden alıcam? İnternette alabileceğim güvenli bir yer varsa alayım...

Venüscüm iyi olmana sevindim canım... İnşallah daha fazla dayanabilirsin...

" az bir kisalma daha olmus malesef. dr biraz daha dayan dedi bakalimnereye kadar dayanicaz. boyle iste her yeni gun bittiginde sukurler ediyorum. herkese slm opt"

ayy cnm benim boyle yazmissin,
ben yanlis mi yorumladim o zaman. cok cok ozur
tabi agzimizdan yel alsin cnm, bu ayi da 36-38. haftayi da cikarirsin insallah canim benimm

Canım cicişler kısmında alt açmadan bahsetmişsin. herzaman_seninle' nin alt açması çok şirin ama biraz da kullanıma bakmalı kızlar. Kumaş olanları pek tavsiye etmem. Bebek alt değiştirirken çiş yaptı diyelim o alt açmayı kullanmayacaksınız. Ben İkeadan şişme gibi alt açmalar var ondan aldım. Üstüne de hem renklendirsin hem de bebeğin cildini naylon gibi yapı rahatsız etmesin diye Ninni Nanna nın alt açmasını aldım. Tavsiye ederim. yada dışı yine sıvı geçirmez alt açmalar var e- bebek ve joker de onlardan da olabilir.

kafam takildi simdi;
hergune sukrediyorum falan diyince, gun sayar gibi anlamistim ben :-(

anladim cnm cok sagol
aslinda ben kullan at alt acma bezlerinden de aldim da, su oyun parkinin alt acma bolumune koymak icin cici bisey ariyordum
joker, e-bebek'e de bakarim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…