2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çiş miş alt açmayı pislediğinde atar makinaya yıkarsın cnm ne olacak...
ama tabi tek kullanımlıklara benzemez dediğin gibi...
bide bebeğin altını açtın temizlemek için hemen diğer bezi altına yayıyosun zaten bebeğin poposu temas etmeyecekki kaçmasıda imkansız hani...

Ya yıkarsın ayrı mesele de hani o kuruyana kadar ne yapacaksın?? bir de benim dediğim tek kullanımlık değil buradan resim yükleyemiyorum akşam becerebilirsem evden denerim. Yoksa ben de seninkinin mavisini alcaktım çok hoşuma gitti ama biraz da işlevi göz önünde bulundurmalı diye düşündüm nacisane...

ben bi bunu aldım bide tek kullanımlıklardan aldım bi paket bide bakım çantası alıcam onla gelicek bi tane dönüşümlü kullanırım...
bakalım doğduktan sonra neyi nasıl kullancaz bebişler belirleyecek...

benım arkadşm da bizm aldklarımzdan almş zamanında..çocuk kakasını bulaştırmş yıkamş ama böyle izi hala duruyordu gösterdi bana.hiç kullanamadım dedi ve sonradan alıp memnun kaldığı böyle üstü naylonumsu altı havlulu birşey gösterdi bunu makineye at hemen yıkanıyor dedi kurumasıda kolaymş.bizm aldklarımz minder gibi olduğu ve içi dolu olduğu için daha zor yıkayıp kurulamak

Son düzenleme:

Ozaman sıkıntı olmaz tabi, varmış yedeklerin :))

İşte ben de bunu demek istemiştim. Ama tabi çok şirin gözüküyor sizinkiler :)) Eşimin aklı kalmıştı illa alalım diye tutturmuştu :))

şimdi doktordan geldim kızlar.. sıcaktan anam ağladı dışarısı felaket sıcak.. neyse endoktrine gittim şekerden dolayı. hamileliğe bağlı diyabet dedi.içimden o zaten bilinen bişey dedim.yok yere para bayıldım adam hiiiç bişey yapmıyo diyetisyene yönlendirdi. diyetisyene de para bayıldım diyetisyen hızlı hızlı anlattı bişeyler diyetisyen hemşiresine gönderdi oda şeker ölçme aleti verdi oda onun kullanımını anlattı strip alman lazım alet için dedi gittim onu aldım ona da para bayıldım. gelirken evde olmasına rağmen light olmadıkları için diyet için alışveriş yaptım lıght olanlarından onun içinde para bayıldım.. onları taşırken bayıldım.. sıcaktan bayıldım.. velhasıl bugün fena bayıldımm...

ablamın kullandığı tek kullanımlık olanlarındandı.. bende onlardan alacaktım ama nıvea'nın atta çantasında içi sünger dışı naylon alt açma minderi çıktı oyüzden almayı düşünmüyorum ayrıca uyku setinin içindende alt açma minderi çıktı.

Ya haklısın benim de annem almış minder gibi içi elyaf falan sanırım, geçen kıyafetleri yıkarken onu da attım makineye, ama hem çok zor kurudu, hem de içi toplanır gibi oldu, ütüyle zor düzelttik. Bu sık kirlenecek bir şey sonuçta, sürekli onunla uğraşmak zor olur. Kullan at bakım bezleri varmış sanırım, onlara bakmak lazım ama nasıl oluyorlar çok bilmiyorum, bilen var mı?

Annem bana da o elyafli olan alt acmalardan almis, dediginiz mantikli yaa.. baska naylonumsu bisi de almak lazim. nerden alabilrimki?? kullan atlardan yedekte bulunsun diye alcaktim bende ama sacma geldi bana. netten baktim fiyatlarina can bebenin varmis. 12lisi 9 tl fln.. ee bebek günde 6 kere yaparsa iki günde biter o, para dayanmaz ona da:)))

ayyy demek pek kullanışsızmış....
napalım yaa bazıları görünüş için bazılarıda kullanış için olsun...
bebek daha küçükken uyanık olduğu zamanlar üzerine yatırırz hiç kullanılmadı diyede üzülmemiş olurum
diğer tek kullanımlıklardada işimi görürüm..
yapacak bişi yok..

ablam işte bundan kullanıyo ama sürekli değiştirmiyosunki o alt açmaları sürekli pislenmiyo yani.. ablam bir tanesini çok uzun süre kullanıyo..

Kizlar iki gündür kasiklarimda agri var,üsüttüm sanirim idrar yollarini, bu sicakta battaniye ile sardim kasiklarimi,öle oturuorum.ilerlicek die korkuorum, doktorumu aradim. o da tek kullanimlik idrar yollari ilaci varmis monurol diye suyla karistiriliomus. ondan ic dedi.herseyi söker atar dedi. esim simdi eczaneden almaya gitti. kulllanan varmi.ise yarar insaallh hemen:18:

Bi de nette simdi arastiriyordum da bebisime klasik müzik dinletmek icin. daha önce de dinletiodum da hic öle bi tepki almamistim. simdi mozart for my baby die bi parca var youtubetan.onuj actim. 5dkdir karnimin icinde tepeleniyor bebisim.ordan oraya gidiyor. hosuna gitti galibaaa.hic böyle durmadan hareket etmemisti deneyin bence. müzik bitti simdi hareketler azaldi :))

ablam işte bundan kullanıyo ama sürekli değiştirmiyosunki o alt açmaları sürekli pislenmiyo yani.. ablam bir tanesini çok uzun süre kullanıyo..

HAdi ya ,bende her seferinde batioyr die düsünmüstüm. o zaman aliim ya. yedekte bulunsun. can bebeninki renkli seker bisi. bi sitede dalininkiyle karsilastirmislar.can bebeninki daha cok begenilmis. dalininki düz renk beyaz. bi de can bebeninki bi kez yikaninca yine kullanilabilcek durumda oluomus. dalininki yikamaya hic gelmiomus .

kızlar nasılsınız ben dinleniyorum genellikle okuldan geldim hep yattım bebişim büyüyo sanırım bugün hep kaburgalarıma baskı yaptı eee artık yetmiyo tabi yeri bebişime bide benim kemiklerde çok ince kırcak diye korkuyorum arada:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…