Canım cicişler kısmında alt açmadan bahsetmişsin. herzaman_seninle' nin alt açması çok şirin ama biraz da kullanıma bakmalı kızlar. Kumaş olanları pek tavsiye etmem. Bebek alt değiştirirken çiş yaptı diyelim o alt açmayı kullanmayacaksınız. Ben İkeadan şişme gibi alt açmalar var ondan aldım. Üstüne de hem renklendirsin hem de bebeğin cildini naylon gibi yapı rahatsız etmesin diye Ninni Nanna nın alt açmasını aldım. Tavsiye ederim. yada dışı yine sıvı geçirmez alt açmalar var e- bebek ve joker de onlardan da olabilir.
Kızlar bu nasıl sizce??? KÜÇÜK BOY ÇEKÇEKLİ SEYAHAT VALİZİ,ŞİFRELİ BAVUL GittiGidiyor.com'da #38270433
çiş miş alt açmayı pislediğinde atar makinaya yıkarsın cnm ne olacak...
ama tabi tek kullanımlıklara benzemez dediğin gibi...
bide bebeğin altını açtın temizlemek için hemen diğer bezi altına yayıyosun zaten bebeğin poposu temas etmeyecekki kaçmasıda imkansız hani...
Ya yıkarsın ayrı mesele de hani o kuruyana kadar ne yapacaksın?? bir de benim dediğim tek kullanımlık değil buradan resim yükleyemiyorum akşam becerebilirsem evden denerim. Yoksa ben de seninkinin mavisini alcaktım çok hoşuma gitti ama biraz da işlevi göz önünde bulundurmalı diye düşündüm nacisane...
Ya yıkarsın ayrı mesele de hani o kuruyana kadar ne yapacaksın?? bir de benim dediğim tek kullanımlık değil buradan resim yükleyemiyorum akşam becerebilirsem evden denerim. Yoksa ben de seninkinin mavisini alcaktım çok hoşuma gitti ama biraz da işlevi göz önünde bulundurmalı diye düşündüm nacisane...
ben bi bunu aldım bide tek kullanımlıklardan aldım bi paket bide bakım çantası alıcam onla gelicek bi tane dönüşümlü kullanırım...
bakalım doğduktan sonra neyi nasıl kullancaz bebişler belirleyecek...
benım arkadşm da bizm aldklarımzdan almş zamanında..çocuk kakasını bulaştırmş yıkamş ama böyle izi hala duruyordu gösterdi bana.hiç kullanamadım dedi ve sonradan alıp memnun kaldığı böyle üstü naylonumsu altı havlulu birşey gösterdi bunu makineye at hemen yıkanıyor dedi kurumasıda kolaymş.bizm aldklarımz minder gibi olduğu ve içi dolu olduğu için daha zor yıkayıp kurulamak
bence güzel rengide sevdiğim renktr hani..fiyatıda uygun en küçüğünü alacksn sanırm
benım arkadşm da bizm aldklarımzdan almş zamanında..çocuk kakasını bulaştırmş yıkamş ama böyle izi hala duruyordu gösterdi bana.hiç kullanamadım dedi ve sonradan alıp memnun kaldığı böyle üstü naylonumsu altı havlulu birşey gösterdi bunu makineye at hemen yıkanıyor dedi kurumasıda kolaymş.bizm aldklarımz minder gibi olduğu ve içi dolu olduğu için daha zor yıkayıp kurulamak
Annem bana da o elyafli olan alt acmalardan almis, dediginiz mantikli yaa.. baska naylonumsu bisi de almak lazim. nerden alabilrimki?? kullan atlardan yedekte bulunsun diye alcaktim bende ama sacma geldi bana. netten baktim fiyatlarina can bebenin varmis. 12lisi 9 tl fln.. ee bebek günde 6 kere yaparsa iki günde biter o, para dayanmaz ona da:)))
ablam işte bundan kullanıyo ama sürekli değiştirmiyosunki o alt açmaları sürekli pislenmiyo yani.. ablam bir tanesini çok uzun süre kullanıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?