2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

7.dakikadayız ve sadece 1 tekme attı benim oğlum babası gibi müslümcü olacak

ablamınki yıkanıyomu bilmiyorum ama çok ufak pislendiyse ıslak bezle siliyo.

mozart for baby e tepkiler yumuşak ve acıtmadan oldu.sanırım beğendi.rahatsız olmuşa benzemiyordu pek.

ben bebek odasına hala karar veremedim.burda pek seçenek yok mobilyayı da internetten almak istemiyorum sonuçta alıp uzun yıllar kullanılacak.eşimle çilek mobilyaya gittik pek içime sinmedi ben unisex modelleri sevmem desenli şeylerde.bir tane bonny diye vardı.ona da işte bu diyemedik. tepe homa a gittik orda bir büyüyen karyola ve dolap beğendik.o daha kullanışlıydı ama eve gelip çok içime sindi diyemedim.ne yapacağımı bilmiyorum odayı annem hediye alacak ben daha beğenemedim bile. uzun yol yasağım olduğundan başka bir şehre gidip de bakamıyorum.
tepehome daki aşağıdaki:ikisinin fiyatı 1500 tl

benim kızım çok hareketli normalde ben arada uyuması için yalvarıyorum artık bunu dinleyince durdu bi anda ben bunu hep dinletem bari azıcık ben rahat edem:90: özellikle geceleri dinleteyim ayyy gerçekten uyudu galiba hiç hareket yok

slm kızlar nasılsınız kac kılo aldıgımızı neden yazmıyoruz ben toplam 10 kılo almısım onunda 8 kılosunu ılk 5 ay aldım son ıkı ayda sadece 2 kılo almısım cok mutluyum

sonradan büyüyen sallanan beşik mobilyadan aldım bende..yani senin yukarıda paylaştığının aynısı sadece rengi farklı.. geçenlerde ablam bize geldi 1 yaşında kızı var..onun yatağı park yatak olunca odada da yatağı görünce baktım yatağa bakıyo aldım hoop içine yatırdım salladım çok hoşuna gitti güldü falan sonra ayağa kalkmak istedi ve ayağa kalktığında beşik sallandığı için dengesini kaybetti kenarları çıta çıta olduğundan eli boşluğa geldi ve hoop düştü kenarlarda korumalıklarını takmadığım için kafası mobilyaya çarptı.. o zaman bu mobilyayı almakla hata ettiğimi anladım.. bence park yataken iyisi.sallansın istiyosan ufak bi beşik de alabilirsin taşınabilenlerden..

acaba benimki de mi uyudu :44: hiç tepki vermedi de

ayyy bak denediğin ne iyi olmuş gerçi yeğeninin canıda çok acımıştır ay kuzum kıyamam çok ağladımı şimdi banada hediye gelecek öyle karyola ben yanlarını süngerletmeyi düşünüyorum ilerde kalkınca falan çarparsa allah korusun daha az darbe almış olur

demekki bebisten bebise farklilik gösterio ee tabi herkesin zevki farkli demisler. aman allahim daha karnimizda zevkleriyle bizi ellerinde oynatiolar :))

slm kızlar nasılsınız kac kılo aldıgımızı neden yazmıyoruz ben toplam 10 kılo almısım onunda 8 kılosunu ılk 5 ay aldım son ıkı ayda sadece 2 kılo almısım cok mutluyum

bende 8 kilo almisitm .56 ile basladim. 64üm suanda. ilk üc almadim ben de hic. sonradan aldim.özellikle bu ara dikkat etmesem haftda bi kilo rahat alirim gibime gelio. ne güzel ya nasi basardin son iki ayda iki kilo almayi. asil simdiden sonra alinir dioolar yaa korkuorummm:85:

Son düzenleme:

evet canım bu aldıklarımızı misafrlikte falan kullanırz..günlüğede temizliği kolay olanından alırız

demekki bebisten bebise farklilik gösterio ee tabi herkesin zevki farkli demisler. aman allahim daha karnimizda zevkleriyle bizi ellerinde oynatiolar :))

valla benimki çok felaket olcak şimdiden babasını kıskanıyo benden eşim ne zaman benle ilgilenmeye başlasa hemen aşırı derecede tekmelemeye başlıyo önce karnımı sevip okşuyo eşim onunla konuşuyo sonra benle ilgileniyo o zaman sakin sakin duruyo çok fena olcak çok gerçi bende babamı çok kıskanırım anasınamı çekecek acep

Kizlar babalar günü geldi aklima yaa. ne yapmayi düsünosunuz?? böle duygulu bi sürpriz düsünüorum, ama nasi ??? baba olacagini tam hissetsin kocacik:))

valla bende asırdım bu kadar az almama ınsallah sonuna kadarda 3 4 kılo falan alsam 14 kıloyla tamamlarım ekmek yemıyorum bıde oyle asırı ıstahlıda degılım ılk aylardakı gıbı

ben o monural'u 1 ay önce felan kullandım..yanında başka bişi daha içmiştim antb.olarak....çekinmeden kullanabilirsin merak etme işe yarıyor canım...

bu arada biz hala yatıyoruz...buz koyacağım ayaklarıma fenalar gene...yemek için kalktım...gidiyorum gene...see yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…