Kizlar iki gündür kasiklarimda agri var,üsüttüm sanirim idrar yollarini, bu sicakta battaniye ile sardim kasiklarimi,öle oturuorum.ilerlicek die korkuorum, doktorumu aradim. o da tek kullanimlik idrar yollari ilaci varmis monurol diye suyla karistiriliomus. ondan ic dedi.herseyi söker atar dedi. esim simdi eczaneden almaya gitti. kulllanan varmi.ise yarar insaallh hemen:18:
Bi de nette simdi arastiriyordum da bebisime klasik müzik dinletmek icin. daha önce de dinletiodum da hic öle bi tepki almamistim. simdi mozart for my baby die bi parca var youtubetan.onuj actim. 5dkdir karnimin icinde tepeleniyor bebisim.ordan oraya gidiyor. hosuna gitti galibaaa.hic böyle durmadan hareket etmemistideneyin bence. müzik bitti simdi hareketler azaldi :))
HAdi ya ,bende her seferinde batioyr die düsünmüstüm. o zaman aliim ya. yedekte bulunsun. can bebeninki renkli seker bisi. bi sitede dalininkiyle karsilastirmislar.can bebeninki daha cok begenilmis. dalininki düz renk beyaz. bi de can bebeninki bi kez yikaninca yine kullanilabilcek durumda oluomus. dalininki yikamaya hic gelmiomus .
Kizlar iki gündür kasiklarimda agri var,üsüttüm sanirim idrar yollarini, bu sicakta battaniye ile sardim kasiklarimi,öle oturuorum.ilerlicek die korkuorum, doktorumu aradim. o da tek kullanimlik idrar yollari ilaci varmis monurol diye suyla karistiriliomus. ondan ic dedi.herseyi söker atar dedi. esim simdi eczaneden almaya gitti. kulllanan varmi.ise yarar insaallh hemen:18:
Bi de nette simdi arastiriyordum da bebisime klasik müzik dinletmek icin. daha önce de dinletiodum da hic öle bi tepki almamistim. simdi mozart for my baby die bi parca var youtubetan.onuj actim. 5dkdir karnimin icinde tepeleniyor bebisim.ordan oraya gidiyor. hosuna gitti galibaaa.hic böyle durmadan hareket etmemistideneyin bence. müzik bitti simdi hareketler azaldi :))
mozart for baby e tepkiler yumuşak ve acıtmadan oldu.sanırım beğendi.rahatsız olmuşa benzemiyordu pek.
ben bebek odasına hala karar veremedim.burda pek seçenek yok mobilyayı da internetten almak istemiyorum sonuçta alıp uzun yıllar kullanılacak.eşimle çilek mobilyaya gittik pek içime sinmedi ben unisex modelleri sevmem desenli şeylerde.bir tane bonny diye vardı.ona da işte bu diyemedik. tepe homa a gittik orda bir büyüyen karyola ve dolap beğendik.o daha kullanışlıydı ama eve gelip çok içime sindi diyemedim.ne yapacağımı bilmiyorum odayı annem hediye alacak ben daha beğenemedim bile. uzun yol yasağım olduğundan başka bir şehre gidip de bakamıyorum.
tepehome daki aşağıdaki:ikisinin fiyatı 1500 tl
Eki Görüntüle 205928 Eki Görüntüle 205929
benim kızım çok hareketli normalde ben arada uyuması için yalvarıyorum artık bunu dinleyince durdu bi anda ben bunu hep dinletem bari azıcık ben rahat edem:90: özellikle geceleri dinleteyim ayyy gerçekten uyudu galiba hiç hareket yok
sonradan büyüyen sallanan beşik mobilyadan aldım bende..yani senin yukarıda paylaştığının aynısı sadece rengi farklı.. geçenlerde ablam bize geldi 1 yaşında kızı var..onun yatağı park yatak olunca odada da yatağı görünce baktım yatağa bakıyo aldım hoop içine yatırdım salladım çok hoşuna gitti güldü falan sonra ayağa kalkmak istedi ve ayağa kalktığında beşik sallandığı için dengesini kaybetti kenarları çıta çıta olduğundan eli boşluğa geldi ve hoop düştü kenarlarda korumalıklarını takmadığım için kafası mobilyaya çarptı.. o zaman bu mobilyayı almakla hata ettiğimi anladım.. bence park yataken iyisi.sallansın istiyosan ufak bi beşik de alabilirsin taşınabilenlerden..
acaba benimki de mi uyudu :44: hiç tepki vermedi de
slm kızlar nasılsınız kac kılo aldıgımızı neden yazmıyoruz ben toplam 10 kılo almısım onunda 8 kılosunu ılk 5 ay aldım son ıkı ayda sadece 2 kılo almısım cok mutluyum
ayyy demek pek kullanışsızmış....
napalım yaa bazıları görünüş için bazılarıda kullanış için olsun...
bebek daha küçükken uyanık olduğu zamanlar üzerine yatırırz hiç kullanılmadı diyede üzülmemiş olurum
diğer tek kullanımlıklardada işimi görürüm..
yapacak bişi yok..
demekki bebisten bebise farklilik gösterio ee tabi herkesin zevki farkli demisler. aman allahim daha karnimizda zevkleriyle bizi ellerinde oynatiolar :))
bende 8 kilo almisitm .56 ile basladim. 64üm suanda. ilk üc almadim ben de hic. sonradan aldim.özellikle bu ara dikkat etmesem haftda bi kilo rahat alirim gibime gelio. ne güzel ya nasi basardin son iki ayda iki kilo almayi. asil simdiden sonra alinir dioolar yaa korkuorummm:85:
Kizlar babalar günü geldi aklima yaa. ne yapmayi düsünosunuz?? böle duygulu bi sürpriz düsünüorum, ama nasi ??? baba olacagini tam hissetsin kocacik:))
ayy benimde hep aklımda ama bi fikir gelmiyoo bi hediye dışında
eğer aklına güzel bişi gelirse bizimle paylaşırsan sevinirim cnm...
ayy benimde hep aklımda ama bi fikir gelmiyoo bi hediye dışında
eğer aklına güzel bişi gelirse bizimle paylaşırsan sevinirim cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?