2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm yaa ne kadar çok çektin şu ayaklarından yaaa
Allah yardımcın olsun...
eyeszay
kızlar ne oldu bu kıza düğün oldumu acaba
hiç gelmediğine göre acaba birde balayınamı çıktılar dersiniz
yada kızcağız hala evlemi uğraşıyo...
inş bi sorunu yoktur da...

iyi akşamlar arkadaşlarrr
pek gelemiyorum ama paylaşımlarınız çok hoş.
geri sayımı birlikte yapmak çok güzel olsa gerek..

benimde aklıma geldi naptılarki diye hakketten bide balayına gitmiş olurlarmış hihihi ne kadar güzel bi anı yaaa valla çok imrendim yalan yok

kızlar bu arada benim bi arkadaşım okuldan bebek şekeri nikah şekeri işine girdi kendi hazırlıyo ve gerçekten çok temiz iş yapıyo bi kaç numune yapıp vericek koyarım fotolarını haberiniz olsun kızlar fiyatlarıda yazarım size

canımmm aman dinlende bebişin vaktiyle gelsin çok yorma kendini birileri gelir bakar sana merak etme :)
canım sıkma canını yaptığın masraflar senin ve bebğinin sağlığı için ben ve gelişimcide aynı durumdayız hatta biz insüline gectik ona da para veriyosun ama saglık neticede söylenme böyle belki dr lardan istediğin ilgiyi göremedin neticede ilk defa karşılaştığın bir rahatsızlık alaka bekliyor olabilirsin geçmiş olsun ama sıkıntı yapma kendine :)
canım bu dolap 2kapılı olması nedeniyle çok kullanışsız bizzat kardeşim tarafından duyduğum yorumdur yegenim 2.5 yaşında ve dolap yetersiz ama yatak güzel bence :)
muziğe bizden de tepki gelmedi gerçi uyuyodu sanırım :))
Kizlar babalar günü geldi aklima yaa. ne yapmayi düsünosunuz?? böle duygulu bi sürpriz düsünüorum, ama nasi ??? baba olacagini tam hissetsin kocacik:))

sorma ya bende onu düşünüyorum digital çerceve alacaktım masraf yapma dedi şimdi napcam bilmiyorum yani

lightlife, diyet ürünler kullanılabilir mi diye doktora sordun mu? Diyet bisküvi falan gibi. Ben unuttum da, şekeri olup da bunun cevabını bilen varsa söyleyebilir mi?
Ben de bugün endokrine gittim neyse ki benimki kontroldü :) Ben diyetisyene gitmeye çok hevesliydim 1 aydır ama doktor elimde örnek bi diyet listesi vardı ona çok güzel uyduğum için hiç gerek yok dedi. Hamilelik ilerledikçe yediklerinle ilgisiz olarak şeker yükselebiliyormuş. Ben 1 aydır günde 3 kez ölçüyorum, diyetime çok güzel uyuyorum hatta 2 kilo verdim. Ama şekerim yükselmeye başladı. Doktor yürüyüş verdi yarım saat. Bir de kol egzersizleri. Çok etkiliymiş, aklınızda bulunsun. Hatta yarım dilim tatlı yiyip yürüyüş yap, tatlı içinde kalmasın dedi. :) Ben bir aydır şeker nedir unuttum. Kaçamak bile yapmadım. Bu haber iyi geldi bana tabii.

Yarın da kontrolüm var. Ben hiç aşı falan olmadım, inş bir şeyler için geç kalmamışımdır. Herkese iyi geceler!

bugün giremedim hic kizlar baya biseyler yazmissiniz yine söyle bi okudum da venüs iyiymis cok sükür. kasilmalari cok olan arkadaslar da varmis aman dinlenin bol bol

ben bugün cok yoruldum kizimin burdaki esyalarini yikayip ütüledim türkiyeden aldiklarimizi ne güzel annem yikayip ütülemisti simdi cok zor geldi bana bi de burdan aldigim bebek deterjanini hic begenmedim kokmuyoo sanki yikanmamis gibi kiyafetler türkiyeden roxy toz sabun almistik ne yumusatici kullandik ne bisey mis gibi ve yumsacik orda yikadiklarimiz burdan aldigim da toz sabun ama bi daha almayi düsünmüyorum herhalde persil sensitive alirim baska da bebek deterjani yok zaten

bu arada mozart for my baby dinlettim kizima bi huzur kapladi herhalde duruldu bütün gün tekmeleriyle ittirmeleriyle canima okuyo benim babamiz korkuyo onun bu hallerinden sabahlari da babamizi uyandiriyoruz tekmelerle ben karnimi sirtina dayiyorum uyurken kizim da bi güzel tepikliyo öyle uyandiriyoruz

neyse herkese iyi geceler dikkat edin kendinize ve bebislere

Gunaydin Arkadaslar

Toz, granul bebek deterjanlarinin cok fazla kopurdugu ve makinaya zarar verdigini okumustum, umarim isz de sorun olmaz. Muzik cok iyi fikir.

Ben bir bebegin yataginin altina alti naylonlu ustu pamuklu bir sey aldim, bir de herhangi bir yerde altini degistirmek icin alt acma mat'i aldim.

Ayyy ben yanlis yazmisim canim, sticker demek istemististim. Gule gule kullanin.

Arkadaslar, ben de kabizlik hat safhaya geldi, kuru erik, kayisi, incir kompostolari, salata, meyveler, her turlu seyi yiyorum, cok etkili olmadi. Artik wc'de cok uzun kalmaya ve kendimi zorlamya basladigimdan zor anlar yasadim, doktorum duphalac onerdi, simdi onu kullanmaya basladim. My Little Sunshine, 5cc, hic etkili olmadi canim, doktor 15cc. dedi ama ben 10cc, aliyorum. Bazi arkadaslar bagirsak tembelligine neden oluyor demislerdi ama dayanilacak gibi degilim artik... Acaba ne kadar uzun kullanildiginda neden oluyor bilen var mi?:26:

günaydın kızlar
geçmiş olsun canım, ben her sabah muhakkak 2 kayısı ve yanında ılık su tüketiyorum allaha şükür bu zamana kadarda yaşamadım biir sorun..bence kabız olunca değilde olmadan da tüket sabah aç karnınna ılık suyla kayısıyı..ha eğer her sabah yediğin halde oluyorsa doktorunla görüş derim

Günaydın Şekerler.......

slm kızlar nasılsınız kac kılo aldıgımızı neden yazmıyoruz ben toplam 10 kılo almısım onunda 8 kılosunu ılk 5 ay aldım son ıkı ayda sadece 2 kılo almısım cok mutluyum

Canım şu ana kadar 6,5 kilo almışım. 55 ile başladım 61,5 kiloyum...
Bu aralar iştahımda azalma oldu. Nedendir bilmiyorum. Son 1,5 ayda 1,5 kilo aldım...

Ya herkes kabızlık diyor, bende tam tersini yaşıyorum. Sürekli ishal hali var... Çok fazla kayısı , erik, şeftali vs. tüketiyorum ondan mıdır acaba??

Canım duphal... güvenle kullanabilirsin oğlişimin 1 yaşındayken kabız olmuştu dr.istediğin kadar arttır doğal birşey yapmaz sanırım 1 hft dan fazla kullanmak iyi değildi yanlışda hatırlıyor olabilirim.
O bağırsak düzenleyici cnm müshil değil....

Alt açmalardan konuşulmuş o süngerimsi kalın alt açmaların üzerine ben can bebenin tek kullanımlıklarını koyuyordum 1 paket bitmedi bile çok kullanışlı zaten her sefer dışarı yapmıyorlar ki tabi erkek anneleri açtı mı fiskiye direkt çalışıyor o zamanda ıslak mendille siliyordum hatta yıkadım bile tabi kakada atmak gerekiyor, birde çantama ikeadan kurbağalı alt açmalardan aldım hafif mis.giderken ya da alışveriş mağazalarında altını değiştirmek için birebir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…