ben o monural'u 1 ay önce felan kullandım..yanında başka bişi daha içmiştim antb.olarak....çekinmeden kullanabilirsin merak etme işe yarıyor canım...
bu arada biz hala yatıyoruz...buz koyacağım ayaklarıma fenalar gene...yemek için kalktım...gidiyorum gene...see yaa
cnm yaa ne kadar çok çektin şu ayaklarından yaaa
Allah yardımcın olsun...
eyeszay
kızlar ne oldu bu kıza düğün oldumu acaba
hiç gelmediğine göre acaba birde balayınamı çıktılar dersiniz
yada kızcağız hala evlemi uğraşıyo...
inş bi sorunu yoktur da...
canımmm aman dinlende bebişin vaktiyle gelsin çok yorma kendini birileri gelir bakar sana merak etme :)selam kızlar
biraz önce doktordan geldil. kaç gündür sancım vardı arada kasılmalarda oluyo doktorumla konuştum muayenede de sancıyı gördü rahim uzunluğuna baktı sınırda çıktı erken doğum riski var dedi. ayağa çok kalkamak yok bol bol dinlen dedi.
bu arada boyu 40 cm kilosu 1350 gr olmuş
canım sıkma canını yaptığın masraflar senin ve bebğinin sağlığı için ben ve gelişimcide aynı durumdayız hatta biz insüline gectik ona da para veriyosun ama saglık neticede söylenme böyle belki dr lardan istediğin ilgiyi göremedin neticede ilk defa karşılaştığın bir rahatsızlık alaka bekliyor olabilirsin geçmiş olsun ama sıkıntı yapma kendine :)şimdi doktordan geldim kızlar.. sıcaktan anam ağladı dışarısı felaket sıcak.. neyse endoktrine gittim şekerden dolayı. hamileliğe bağlı diyabet dedi.içimden o zaten bilinen bişey dedim.yok yere para bayıldım adam hiiiç bişey yapmıyo diyetisyene yönlendirdi. diyetisyene de para bayıldım diyetisyen hızlı hızlı anlattı bişeyler diyetisyen hemşiresine gönderdi oda şeker ölçme aleti verdi oda onun kullanımını anlattı strip alman lazım alet için dedi gittim onu aldım ona da para bayıldım. gelirken evde olmasına rağmen light olmadıkları için diyet için alışveriş yaptım lıght olanlarından onun içinde para bayıldım.. onları taşırken bayıldım.. sıcaktan bayıldım.. velhasıl bugün fena bayıldımm...
canım bu dolap 2kapılı olması nedeniyle çok kullanışsız bizzat kardeşim tarafından duyduğum yorumdur yegenim 2.5 yaşında ve dolap yetersiz ama yatak güzel bence :)mozart for baby e tepkiler yumuşak ve acıtmadan oldu.sanırım beğendi.rahatsız olmuşa benzemiyordu pek.
ben bebek odasına hala karar veremedim.burda pek seçenek yok mobilyayı da internetten almak istemiyorum sonuçta alıp uzun yıllar kullanılacak.eşimle çilek mobilyaya gittik pek içime sinmedi ben unisex modelleri sevmem desenli şeylerde.bir tane bonny diye vardı.ona da işte bu diyemedik. tepe homa a gittik orda bir büyüyen karyola ve dolap beğendik.o daha kullanışlıydı ama eve gelip çok içime sindi diyemedim.ne yapacağımı bilmiyorum odayı annem hediye alacak ben daha beğenemedim bile. uzun yol yasağım olduğundan başka bir şehre gidip de bakamıyorum.
tepehome daki aşağıdaki:ikisinin fiyatı 1500 tl
Eki Görüntüle 205928 Eki Görüntüle 205929
Kizlar babalar günü geldi aklima yaa. ne yapmayi düsünosunuz?? böle duygulu bi sürpriz düsünüorum, ama nasi ??? baba olacagini tam hissetsin kocacik:))
yine bennn
lightlifeeeenapppeeerrrrr bende bayıldım ama sıcaktannn
iyidir senden naber?sen sadece sıcaktan bayılmışsın bana nazran iyi durumdasın
şimdi doktordan geldim kızlar.. sıcaktan anam ağladı dışarısı felaket sıcak.. neyse endoktrine gittim şekerden dolayı. hamileliğe bağlı diyabet dedi.içimden o zaten bilinen bişey dedim.yok yere para bayıldım adam hiiiç bişey yapmıyo diyetisyene yönlendirdi. diyetisyene de para bayıldım diyetisyen hızlı hızlı anlattı bişeyler diyetisyen hemşiresine gönderdi oda şeker ölçme aleti verdi oda onun kullanımını anlattı strip alman lazım alet için dedi gittim onu aldım ona da para bayıldım. gelirken evde olmasına rağmen light olmadıkları için diyet için alışveriş yaptım lıght olanlarından onun içinde para bayıldım.. onları taşırken bayıldım.. sıcaktan bayıldım.. velhasıl bugün fena bayıldımm...
bugün giremedim hic kizlar baya biseyler yazmissiniz yine söyle bi okudum da venüs iyiymis cok sükür. kasilmalari cok olan arkadaslar da varmis aman dinlenin bol bol
ben bugün cok yoruldum kizimin burdaki esyalarini yikayip ütüledim türkiyeden aldiklarimizi ne güzel annem yikayip ütülemisti simdi cok zor geldi bana bi de burdan aldigim bebek deterjanini hic begenmedim kokmuyoo sanki yikanmamis gibi kiyafetler türkiyeden roxy toz sabun almistik ne yumusatici kullandik ne bisey mis gibi ve yumsacik orda yikadiklarimiz burdan aldigim da toz sabun ama bi daha almayi düsünmüyorum herhalde persil sensitive alirim baska da bebek deterjani yok zaten
bu arada mozart for my baby dinlettim kizima bi huzur kapladi herhalde duruldu bütün gün tekmeleriyle ittirmeleriyle canima okuyo benim babamiz korkuyo onun bu hallerindensabahlari da babamizi uyandiriyoruz tekmelerle ben karnimi sirtina dayiyorum uyurken kizim da bi güzel tepikliyo öyle uyandiriyoruz
neyse herkese iyi geceler dikkat edin kendinize ve bebislere
benım arkadşm da bizm aldklarımzdan almş zamanında..çocuk kakasını bulaştırmş yıkamş ama böyle izi hala duruyordu gösterdi bana.hiç kullanamadım dedi ve sonradan alıp memnun kaldığı böyle üstü naylonumsu altı havlulu birşey gösterdi bunu makineye at hemen yıkanıyor dedi kurumasıda kolaymş.bizm aldklarımz minder gibi olduğu ve içi dolu olduğu için daha zor yıkayıp kurulamak
Canım hangisiydi acaba??? :44: yada ben olduğuma emin misin? Buarada ben duvar kağıdından vazgeçip odayı boyadık ikeadan sticker aldık. Acaba bunlar mı? Mira Dekor/ Bebek Odası Bordür / Crazy About Kids benim en çok beğendiğim duvar kağıtları bu firmenındı.
Arkadaslar, ben de kabizlik hat safhaya geldi, kuru erik, kayisi, incir kompostolari, salata, meyveler, her turlu seyi yiyorum, cok etkili olmadi. Artik wc'de cok uzun kalmaya ve kendimi zorlamya basladigimdan zor anlar yasadim, doktorum duphalac onerdi, simdi onu kullanmaya basladim. My Little Sunshine, 5cc, hic etkili olmadi canim, doktor 15cc. dedi ama ben 10cc, aliyorum.Bazi arkadaslar bagirsak tembelligine neden oluyor demislerdi ama dayanilacak gibi degilim artik... Acaba ne kadar uzun kullanildiginda neden oluyor bilen var mi?:26:
slm kızlar nasılsınız kac kılo aldıgımızı neden yazmıyoruz ben toplam 10 kılo almısım onunda 8 kılosunu ılk 5 ay aldım son ıkı ayda sadece 2 kılo almısım cok mutluyum
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım, ben her sabah muhakkak 2 kayısı ve yanında ılık su tüketiyorum allaha şükür bu zamana kadarda yaşamadım biir sorun..bence kabız olunca değilde olmadan da tüket sabah aç karnınna ılık suyla kayısıyı..ha eğer her sabah yediğin halde oluyorsa doktorunla görüş derim
Arkadaslar, ben de kabizlik hat safhaya geldi, kuru erik, kayisi, incir kompostolari, salata, meyveler, her turlu seyi yiyorum, cok etkili olmadi. Artik wc'de cok uzun kalmaya ve kendimi zorlamya basladigimdan zor anlar yasadim, doktorum duphalac onerdi, simdi onu kullanmaya basladim. My Little Sunshine, 5cc, hic etkili olmadi canim, doktor 15cc. dedi ama ben 10cc, aliyorum.Bazi arkadaslar bagirsak tembelligine neden oluyor demislerdi ama dayanilacak gibi degilim artik... Acaba ne kadar uzun kullanildiginda neden oluyor bilen var mi?:26:
Ya herkes kabızlık diyor, bende tam tersini yaşıyorum. Sürekli ishal hali var... Çok fazla kayısı , erik, şeftali vs. tüketiyorum ondan mıdır acaba??
belkide canım, aman boşver kabzlktan iyidirsende arada çikolata kahve falan iç yada muz ye onlar dengeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?