Muz yemem lazım, vitamin içmeme rağmen kramplar giriyor ayaklarıma...
Kalsiyum pek alamıyorum galiba...Süt içemiyorum ki:26:
bu kramplar magnezyum kalsiyum dengeszlğinden oluyormş..bende de oluyordu kramp ilacı kullandığmdan beri olmuyor çok memnunum..istersen benım kullandğımı dene birde
kizar gunayyydinnnnnnnnn
dun aksma esimle konustuk; kizimin adini kesinlestirelim mi artik dedim;
aklimizda nehir ve defne vardi;
nehir'i ben bastan beri soyluyordum, defneyi de babamiz seviyordu, ama esim nehir'i de begeniyordu
sen tasiyorsun karninda senin istedigin olsun, nehir cok guzel nehir olsun dedi.
simdi sekerlerimin etiketlerini hazirlayabilirim artik
kizimin adi nehiirrrrrrrrr
aklımda ismi yok eve gidince muhakkak yazarım canım..Hangisi canım?
Ben osteocare kullanıyorum...
kizar gunayyydinnnnnnnnn
dun aksma esimle konustuk; kizimin adini kesinlestirelim mi artik dedim;
aklimizda nehir ve defne vardi;
nehir'i ben bastan beri soyluyordum, defneyi de babamiz seviyordu, ama esim nehir'i de begeniyordu
sen tasiyorsun karninda senin istedigin olsun, nehir cok guzel nehir olsun dedi.
simdi sekerlerimin etiketlerini hazirlayabilirim artik
kizimin adi nehiirrrrrrrrr
günaydın kızlar bende bı kızım olursa adını duru koycam derdım hep esımde öykü dıyo askımızın öyküsü bızde öykü duru koycaz güzelmı sızce?
isim olarak ikiside birbirnden güzel..bende olsam bende kararsız kalırdım..ama iki ismi birden kullanmak zor olmayacak mı? hangi isimle çağıracaksınz..ben olsam iyice düşünr taşınr birinden birine karar kılardım..ama eşin güzel düşünmüş aşkımzn öyküsü
kızlar limangoda alt açmaları var dün konştuğmz gibi bir tarafı saten kumaş diğer tarafıbebek muşambasından yapılmş..görüntüsüde çok hoşuma gitti fiyatıda 17 tlEki Görüntüle 206320
günaydın kızlar bende bı kızım olursa adını duru koycam derdım hep esımde öykü dıyo askımızın öyküsü bızde öykü duru koycaz güzelmı sızce?
Hayırlı olsun ismi canım, ismiyle büyüsün minişin
Nehir çok güzel bir isim...
aklımda ismi yok eve gidince muhakkak yazarım canım..
ben kızm olursa defne de düşünüyordum..ormancı olduğum içinnehirde bir ayrı güzel canım, umarım azgın bir nehir olmaz senın kız hayırlı olsun ismi
adaş olacaklar deseneCanım bende dün İdil Baby nin alt açmasını aldım. Altı naylon, üst tarafı havlu gibi. Hoşuma gitti... 22TL...
Resmini eklerim müsait bi zamanda...
Canım bizde Duru koyucaz kuzumuzun ismini
amin canm,
cok tesekkur ederimm
cnm nehir hem temiz, duru, boli bereketli anlamlarina da geliyormus;
insallah ismi gibi kismetli, bereketli, temiz, su gidi duru bir kizim olurrrr
oykuyu ben de dusundum cnm, sonra ilerde y.disinda falan okursa turkce karakterden dolayi zorlanir diye dusundum . (nereleri dusunmusum diy mipp
ama yaninda duru olacagi icin duruma gore uygun ismini kullanir
duru oyku- oyku duru- tek tek ; her turlu kullanimi guzel
Canım bende dün İdil Baby nin alt açmasını aldım. Altı naylon, üst tarafı havlu gibi. Hoşuma gitti... 22TL...
Resmini eklerim müsait bi zamanda...
Canım bizde Duru koyucaz kuzumuzun ismini
kızlar bizde duru koyucaz ortalık dupduru olduu...:)))
canım hiç öyle düşünme elbette edersin..seni sağ salim doğurttursun kadın erkek fark etmez...rahat ol..ben nedense erkek doktorları daha bi seviyorum..daha anlayışlı oluyorlar gibi geliyor tabi bu tamamen benim fikrimKızlarrrr,
acayip canım sıkıldı. Doktorum hastaneden ayrılıyormuş. Çamlıca Alman Hastanesine gidiyormuş...
Diğer doktorlarda erkek. Alışmıştım doktoruma. Sahipsiz gibi kaldım resmen:26:
Erkek doktorda rahat edebilirmiyim acaba???:44:
çok pahalı geldi canım bana..ben almıcam evdeki küçük çekçekli bavulumu hazırlıcam..kızımın çantası ayrı zaten ikisini götürcem..hemşireye verilecek olan eşyaları da tülbent ya da küçük bir bohça yapıcam tamam işte..Kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??
Ben pembe bir bavul beğendim. 130 TL dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?
canım maşallah iyi olmana sevindim..daha iyi ol inşallahslm fıstıklarr..hızlıca geçtim herkes iyi gibi :)) maşallah..bir yanlış anlaşılma olmuş onu düzeltmek için girdim...
canım ağzından yel alsın.ben sana mesajda öyle yazmadım.dr dayan bakalım biraz daha yazdım.yani bir kaç gün hgibi bişi demedi.aman Allah ım korusun.hep yatıyorum bakalım.inş bu ayı çıkarabilitim diye dua ediyorum.
hepinizi çok özledim , muhabbet etmeyide de bıurda..herkesi öptüm şekerler... :))
ablamın kullandığı tek kullanımlık olanlarındandı.. bende onlardan alacaktım ama nıvea'nın atta çantasında içi sünger dışı naylon alt açma minderi çıktı oyüzden almayı düşünmüyorum ayrıca uyku setinin içindende alt açma minderi çıktı.
kızlar bizde duru koyucaz ortalık dupduru olduu...:)))
canım hiç öyle düşünme elbette edersin..seni sağ salim doğurttursun kadın erkek fark etmez...rahat ol..ben nedense erkek doktorları daha bi seviyorum..daha anlayışlı oluyorlar gibi geliyor tabi bu tamamen benim fikrim
çok pahalı geldi canım bana..ben almıcam evdeki küçük çekçekli bavulumu hazırlıcam..kızımın çantası ayrı zaten ikisini götürcem..hemşireye verilecek olan eşyaları da tülbent ya da küçük bir bohça yapıcam tamam işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?