2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Muz yemem lazım, vitamin içmeme rağmen kramplar giriyor ayaklarıma...

Kalsiyum pek alamıyorum galiba...Süt içemiyorum ki:26:

bu kramplar magnezyum kalsiyum dengeszlğinden oluyormş..bende de oluyordu kramp ilacı kullandığmdan beri olmuyor çok memnunum..istersen benım kullandğımı dene birde

kizar gunayyydinnnnnnnnn

dun aksma esimle konustuk; kizimin adini kesinlestirelim mi artik dedim;
aklimizda nehir ve defne vardi;
nehir'i ben bastan beri soyluyordum, defneyi de babamiz seviyordu, ama esim nehir'i de begeniyordu

sen tasiyorsun karninda senin istedigin olsun, nehir cok guzel nehir olsun dedi.

simdi sekerlerimin etiketlerini hazirlayabilirim artik

kizimin adi nehiirrrrrrrrr

Hayırlı olsun ismi canım, ismiyle büyüsün minişin

Nehir çok güzel bir isim...

Hangisi canım?

Ben osteocare kullanıyorum...
aklımda ismi yok eve gidince muhakkak yazarım canım..

ben kızm olursa defne de düşünüyordum..ormancı olduğum için nehirde bir ayrı güzel canım, umarım azgın bir nehir olmaz senın kız hayırlı olsun ismi

kızlar limangoda alt açmaları var dün konştuğmz gibi bir tarafı saten kumaş diğer tarafıbebek muşambasından yapılmş..görüntüsüde çok hoşuma gitti fiyatıda 17 tl

günaydın kızlar bende bı kızım olursa adını duru koycam derdım hep esımde öykü dıyo askımızın öyküsü bızde öykü duru koycaz güzelmı sızce?

günaydın kızlar bende bı kızım olursa adını duru koycam derdım hep esımde öykü dıyo askımızın öyküsü bızde öykü duru koycaz güzelmı sızce?

isim olarak ikiside birbirnden güzel..bende olsam bende kararsız kalırdım..ama iki ismi birden kullanmak zor olmayacak mı? hangi isimle çağıracaksınz..ben olsam iyice düşünr taşınr birinden birine karar kılardım..ama eşin güzel düşünmüş aşkımzn öyküsü

günaydın kızlar....
ben bugün sabahtan hastaneye gidecektim aç karna şeker bakılacaktı ama kocişin başka bi semtte işi çıktı şekere başka bi sabah baktırırız muayenemizi oluruz dedi bende onayladım..şekere aç gidilmesi gerekiyo ya beni tek göndermek istemedi malum tansiyonum çoşuyo bazı sabahlar...
o yüzden öğlenden sonra kuzumu görmeye gidecem sadece bakalım kaç gr olmuş ve fotosunu verecekmi zilli...teyzoşlara slmı var ....
kızlar bu arada bende hiç kramplar falan olmuyo yinede drumdan magnezyum istiyimmi bebeğe faydalıymış magnezyum..
bu arada bizim kızın ismide ceyda...

aslında bende ıkı ısım ıstemıyodum ama duruyuda cok sevıyorum öykuyu de hangısınden vazgeceyım bılmıyorum yaa kararsızım

Canım bende dün İdil Baby nin alt açmasını aldım. Altı naylon, üst tarafı havlu gibi. Hoşuma gitti... 22TL...
Resmini eklerim müsait bi zamanda...

Canım bizde Duru koyucaz kuzumuzun ismini

Hayırlı olsun ismi canım, ismiyle büyüsün minişin

Nehir çok güzel bir isim...

amin canm,
cok tesekkur ederimm

cnm nehir hem temiz, duru, boli bereketli anlamlarina da geliyormus;
insallah ismi gibi kismetli, bereketli, temiz, su gidi duru bir kizim olurrrr

oykuyu ben de dusundum cnm, sonra ilerde y.disinda falan okursa turkce karakterden dolayi zorlanir diye dusundum . (nereleri dusunmusum diy mi pp

ama yaninda duru olacagi icin duruma gore uygun ismini kullanir
duru oyku- oyku duru- tek tek ; her turlu kullanimi guzel

Canım bende dün İdil Baby nin alt açmasını aldım. Altı naylon, üst tarafı havlu gibi. Hoşuma gitti... 22TL...
Resmini eklerim müsait bi zamanda...

Canım bizde Duru koyucaz kuzumuzun ismini
adaş olacaklar desene

evet ya ıkısı kullanılıncada guzel degılmı ben ıkısındende vazgecemıyorum cunku e sende nelerı düsünmüssün yaa

canım hiç öyle düşünme elbette edersin..seni sağ salim doğurttursun kadın erkek fark etmez...rahat ol..ben nedense erkek doktorları daha bi seviyorum..daha anlayışlı oluyorlar gibi geliyor tabi bu tamamen benim fikrim
Kızlar siz, hastane çantası olarak ne kullanacaksınız??

Ben pembe bir bavul beğendim. 130 TL dediler. Ama çok güzel... Pahalı mı dersiniz?
çok pahalı geldi canım bana..ben almıcam evdeki küçük çekçekli bavulumu hazırlıcam..kızımın çantası ayrı zaten ikisini götürcem..hemşireye verilecek olan eşyaları da tülbent ya da küçük bir bohça yapıcam tamam işte..
canım maşallah iyi olmana sevindim..daha iyi ol inşallah

ben de civil babyde gördüm 10 tl idi süngerdi yastığı da var aldım hoşuma gitti..
nivea çantadan da çıktı yeter iki tanecik

kızlar bu arada dün doktora gittim..yeniden kültür aldı..durum iyi görünüyo dedi inşallah geçmiştir.
yoksa fitile devam dedi ben de alıştım fitile dedim

kızım iyiymiş güzel pozlar verdi..1800 gr 40 cm maşallah dedik kuzuma..

isim konusunda ben hala karar veremedim ama babamız derin dedi bakalım benim gibi kararsız anneyle napıcak bu çocuk

günaydın kızlar.. şekeri yüksek çıkıpta ölçüm cihazı ile hergün şekerini ölçen arkadaşlara sormak istiyorum. şimdi yemek yedikten 2 saat sonra tokluk şekerimizi ölçüyoruzya o iki saat boyunca bişey yemiyoruz ama su içebilirmiyiz? acil cvp veerbilirmisiniz lütfeeeennnn :26:

Canım gidicez artık mecburen erkek doktora. Herkes aynı şeyi söylüyor, erkek doktorlar daha iyi diyorlar. Sabah eşime de bahsettim telefonda, önce bir yutkundu... Sonrada napalım artık mecburen gidicez dedi

Bavul için dün baktığım yere gittim, beğendiğim bavul satılmış. Matmazel diye bir markanın olduğu için pahalıymış... Bende başka yerlere bakıcam artık:26:

Cerenimo;
Canım minişine de maşallah

Kilosu boyu gayet güzelmiş...

Bende haftaya 30+2 iken gidicem. Bakalım yavrucumuz nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…