2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar
İş yoğunluğundan dolayı ne zamandır yazamyodum ama arada sırada girip okumaya çalışıyorum bildiğim kadarıyla herkes iyi ben ve bebeğimde iyi şükürler olsun, herkese sağlıklı güzel günler dileriz görüşmek üzere....

sormadım ama yasaklılara bisküvide dahildi.. lıght bisküvileri zaten sevmem oyüzden sormadım ama tavsiye edeceğini pek sanmıyorum

kızlar günaydıın şu bebek setlerine bakıyodum da chicconunki mi nivea attamı güzel sizce çantası açısından da bi de eklenti yapamadım özelcan bebenin sitesinde cicila t 1130 beşik+uyku seti+yatak 299 tl bu ürün nası sizce bi bakar mısınız?

Hayırlı olsun cnm çok güzel bir isim Nehir....

günaydın kızlar bende bı kızım olursa adını duru koycam derdım hep esımde öykü dıyo askımızın öyküsü bızde öykü duru koycaz güzelmı sızce?

İki isimde çok güzel Duru bu sene çok moda zaten.... adıyla yaşasınlar

canım bende kramp başlamadan doktorumdan istemiştim evde bulunsun diye..iyikide almışm bir gece öyle bir girdiki 3 gün ayağmın ağrısı geçmedi..o günden sonra hergün içiyorum ve bir dahada girmedi..doktorum zaten illahki kramp girmesi şart değil içebilrsn dedi, hatta doğumdan sonrada kullandırıyormşlar..güzel haberlerini bekliyoruz canım kızın umarım poz verir
aslında bende ıkı ısım ıstemıyodum ama duruyuda cok sevıyorum öykuyu de hangısınden vazgeceyım bılmıyorum yaa kararsızım
eğer ikisinden de vagzeçemiyorsan öykü duru olsun duru öykü uymuyor
Canım bende dün İdil Baby nin alt açmasını aldım. Altı naylon, üst tarafı havlu gibi. Hoşuma gitti... 22TL...
Resmini eklerim müsait bi zamanda...

Canım bizde Duru koyucaz kuzumuzun ismini
güle güle kullan canım, ooo durular ne kadar çok
evet nehirin anlamı güzeldir, hayrlı olsun canım terar
kızlar bizde duru koyucaz ortalık dupduru olduu...:)))
en çok duru ismi olacak sanırım ağustos anneleri topiğinde

ohh ne güzel iki tane yeter zaten..şu niveadan gelen nasıl geldi siteye mi üye oldun, sen mi aldın

canım maşallah kızına kocaman olmuş..30.haftalarda demek bu kilolara ulaşıyorlar..acaba benımki kaç kilo oldu en son 1075 gramdı oğlum

bu arada matmazel markayı ben çok kullanıyorum çantaları güzeldir..matmazelin kendi sirteside var oraya bak derim only smile yada kids go arkadşlarım hanginzdinz unuttumda:78:

canım ismi çok güzel benimde kızım olsaydı adını nil koymayı çok istiyodum..

yaa biz eşimle oğluma bertuğ adını koymaya karar verdik çok hoşuma gitti kulağada hoş geliyo bence hem ilk oğlıumun adıda batuhan uyar diye de düşünmüştük. ama ne annemler nede kayınvalidemler hiç beğenmedi biz azeri olduğumuz için annem babam falşn hep azeri şivesiyle konuşuyolar o zaman bertuğ adı kötü söyleniyo bertuğğ ğ harfi gırtlaktan çıkıyo yani. kayınvalidemde berto berto demeye başladı oda benim hoşuma gitmedi zaten bertuğ adını beğenmediğinden berto diyo.. napcam yaa eşimle konuştuk ama bertuğ ismini koymayı çok istiyoruz akıl verin yaaa zaten bu adı zor bulmuştum çok kararsızlık yaşadık ama bu çok hoşumuza gitmişti..

aslinda cok hos isim ya bertug.
bu buyukler bisey bulurlar herseye zaten.

sizin icinize sindiyse hic degistirme cnm,
ama soguduysan da alternatifler uretiriz sana

canım baktım çok cici duruyor beğendim vallaa..uyku seti çok güzel..beşşik benim aldığımın büyümeyeninden sanırım beğendim ben

aslinda cok hos isim ya bertug.
bu buyukler bisey bulurlar herseye zaten.

sizin icinize sindiyse hic degistirme cnm,
ama soguduysan da alternatifler uretiriz sana

çok hoşumuza gidiyo koymayı çok istiyoruz ama böyle şeyler duyuncada insanın morali bozuluyo ister istemez. büyk ihtimal koyucaz da ama alternatiflere de açığız hehehhee

selam kızlar...bebiş hazırları bir yandan kızımla ilgilenmek bir yandan pek giremiyorum nete...
herşey yolunda çok şükür yarın kontrolümüz var drum 4 boyutlu ultrasonla bakacağını söyledi çok heyecanlıyım birde yüzünü gösterse hep sırtı dönük yatıyorr...

selam kızlar.isimlerden bahsetmişsiniz
bizde NİL ve DEFNE arasında kararsız kaldık begümü eledik.sizce nil mi defne mi nedersiniz?

kizlar bugun karnim cok gergin;
sabahtan beri 4 kez kasişmam oldu;
2 tanesi son 1 saatte oldu

doktoru aramali miyim sizce?

:-((((

Canım biraz daha bekle bence kasılma saatlerini not al bak bakalım düzenli mi geliyor? Yani benim doktorum düzenli aralıklarla gelmesi de önemli demişti. Belki akşama kadar bir daha olmaz, o zamanda son 1 saatte 2 tane olmasının bir özelliği olmaz diye düşünüyorum...sen sıkıntı yapma yani...bekle biraz daha

Canım ayakta çok durdun mu? Yada yürüdün mü?

Dün benimde oldu ama çok yürümüştüm, yoruldum.. Dinlenince geçti..

Sende ayaklarını uzat dinlen biraz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…