lightlife, diyet ürünler kullanılabilir mi diye doktora sordun mu? Diyet bisküvi falan gibi. Ben unuttum da, şekeri olup da bunun cevabını bilen varsa söyleyebilir mi?
Ben de bugün endokrine gittim neyse ki benimki kontroldü :) Ben diyetisyene gitmeye çok hevesliydim 1 aydır ama doktor elimde örnek bi diyet listesi vardı ona çok güzel uyduğum için hiç gerek yok dedi. Hamilelik ilerledikçe yediklerinle ilgisiz olarak şeker yükselebiliyormuş. Ben 1 aydır günde 3 kez ölçüyorum, diyetime çok güzel uyuyorum hatta 2 kilo verdim. Ama şekerim yükselmeye başladı. Doktor yürüyüş verdi yarım saat. Bir de kol egzersizleri. Çok etkiliymiş, aklınızda bulunsun. Hatta yarım dilim tatlı yiyip yürüyüş yap, tatlı içinde kalmasın dedi. :) Ben bir aydır şeker nedir unuttum. Kaçamak bile yapmadım. Bu haber iyi geldi bana tabii.
Yarın da kontrolüm var. Ben hiç aşı falan olmadım, inş bir şeyler için geç kalmamışımdır. Herkese iyi geceler!
kizar gunayyydinnnnnnnnn
dun aksma esimle konustuk; kizimin adini kesinlestirelim mi artik dedim;
aklimizda nehir ve defne vardi;
nehir'i ben bastan beri soyluyordum, defneyi de babamiz seviyordu, ama esim nehir'i de begeniyordu
sen tasiyorsun karninda senin istedigin olsun, nehir cok guzel nehir olsun dedi.
simdi sekerlerimin etiketlerini hazirlayabilirim artik
kizimin adi nehiirrrrrrrrr
günaydın kızlar bende bı kızım olursa adını duru koycam derdım hep esımde öykü dıyo askımızın öyküsü bızde öykü duru koycaz güzelmı sızce?
canım bende kramp başlamadan doktorumdan istemiştim evde bulunsun diye..iyikide almışm bir gece öyle bir girdiki 3 gün ayağmın ağrısı geçmedi..o günden sonra hergün içiyorum ve bir dahada girmedi..doktorum zaten illahki kramp girmesi şart değil içebilrsn dedi, hatta doğumdan sonrada kullandırıyormşlar..güzel haberlerini bekliyoruz canım kızın umarım poz verirgünaydın kızlar....
ben bugün sabahtan hastaneye gidecektim aç karna şeker bakılacaktı ama kocişin başka bi semtte işi çıktı şekere başka bi sabah baktırırız muayenemizi oluruz dedi bende onayladım..şekere aç gidilmesi gerekiyo ya beni tek göndermek istemedi malum tansiyonum çoşuyo bazı sabahlar...
o yüzden öğlenden sonra kuzumu görmeye gidecem sadece bakalım kaç gr olmuş ve fotosunu verecekmi zilli...teyzoşlara slmı var ....
kızlar bu arada bende hiç kramplar falan olmuyo yinede drumdan magnezyum istiyimmi bebeğe faydalıymış magnezyum..
bu arada bizim kızın ismide ceyda...
eğer ikisinden de vagzeçemiyorsan öykü duru olsun duru öykü uymuyoraslında bende ıkı ısım ıstemıyodum ama duruyuda cok sevıyorum öykuyu de hangısınden vazgeceyım bılmıyorum yaa kararsızım
güle güle kullan canım, ooo durular ne kadar çokCanım bende dün İdil Baby nin alt açmasını aldım. Altı naylon, üst tarafı havlu gibi. Hoşuma gitti... 22TL...
Resmini eklerim müsait bi zamanda...
Canım bizde Duru koyucaz kuzumuzun ismini
evet nehirin anlamı güzeldir, hayrlı olsun canım teraramin canm,
cok tesekkur ederimm
cnm nehir hem temiz, duru, boli bereketli anlamlarina da geliyormus;
insallah ismi gibi kismetli, bereketli, temiz, su gidi duru bir kizim olurrrr
oykuyu ben de dusundum cnm, sonra ilerde y.disinda falan okursa turkce karakterden dolayi zorlanir diye dusundum . (nereleri dusunmusum diy mipp
ama yaninda duru olacagi icin duruma gore uygun ismini kullanir
duru oyku- oyku duru- tek tek ; her turlu kullanimi guzel
en çok duru ismi olacak sanırım ağustos anneleri topiğindekızlar bizde duru koyucaz ortalık dupduru olduu...:)))
canım hiç öyle düşünme elbette edersin..seni sağ salim doğurttursun kadın erkek fark etmez...rahat ol..ben nedense erkek doktorları daha bi seviyorum..daha anlayışlı oluyorlar gibi geliyor tabi bu tamamen benim fikrim
çok pahalı geldi canım bana..ben almıcam evdeki küçük çekçekli bavulumu hazırlıcam..kızımın çantası ayrı zaten ikisini götürcem..hemşireye verilecek olan eşyaları da tülbent ya da küçük bir bohça yapıcam tamam işte..
canım maşallah iyi olmana sevindim..daha iyi ol inşallah
ben de civil babyde gördüm 10 tl idi süngerdi yastığı da var aldım hoşuma gitti..
nivea çantadan da çıktı yeter iki tanecik
kızlar bu arada dün doktora gittim..yeniden kültür aldı..durum iyi görünüyo dedi inşallah geçmiştir.
yoksa fitile devam dediben de alıştım fitile dedim
kızım iyiymiş güzel pozlar verdi..1800 gr 40 cm maşallah dedik kuzuma..
isim konusunda ben hala karar veremedim ama babamız derin dedibakalım benim gibi kararsız anneyle napıcak bu çocuk
kizar gunayyydinnnnnnnnn
dun aksma esimle konustuk; kizimin adini kesinlestirelim mi artik dedim;
aklimizda nehir ve defne vardi;
nehir'i ben bastan beri soyluyordum, defneyi de babamiz seviyordu, ama esim nehir'i de begeniyordu
sen tasiyorsun karninda senin istedigin olsun, nehir cok guzel nehir olsun dedi.
simdi sekerlerimin etiketlerini hazirlayabilirim artik
kizimin adi nehiirrrrrrrrr
canım ismi çok güzel benimde kızım olsaydı adını nil koymayı çok istiyodum..
yaa biz eşimle oğluma bertuğ adını koymaya karar verdik çok hoşuma gitti kulağada hoş geliyo bence hem ilk oğlıumun adıda batuhan uyar diye de düşünmüştük. ama ne annemler nede kayınvalidemler hiç beğenmedi biz azeri olduğumuz için annem babam falşn hep azeri şivesiyle konuşuyolar o zaman bertuğ adı kötü söyleniyo bertuğğ ğ harfi gırtlaktan çıkıyo yani. kayınvalidemde berto berto demeye başladı oda benim hoşuma gitmedi zaten bertuğ adını beğenmediğinden berto diyo.. napcam yaa eşimle konuştuk ama bertuğ ismini koymayı çok istiyoruz akıl verin yaaa zaten bu adı zor bulmuştum çok kararsızlık yaşadık ama bu çok hoşumuza gitmişti..
canım baktım çok cici duruyor beğendim vallaa..uyku seti çok güzel..beşşik benim aldığımın büyümeyeninden sanırım beğendim benkızlar günaydıın şu bebek setlerine bakıyodum da chicconunki mi nivea attamı güzel sizce çantası açısından da bi de eklenti yapamadım özelcan bebenin sitesinde cicila t 1130 beşik+uyku seti+yatak 299 tl bu ürün nası sizce bi bakar mısınız?
canım bende kramp başlamadan doktorumdan istemiştim evde bulunsun diye..iyikide almışm bir gece öyle bir girdiki 3 gün ayağmın ağrısı geçmedi..o günden sonra hergün içiyorum ve bir dahada girmedi..doktorum zaten illahki kramp girmesi şart değil içebilrsn dedi, hatta doğumdan sonrada kullandırıyormşlar..güzel haberlerini bekliyoruz canım kızın umarım poz verir
eğer ikisinden de vagzeçemiyorsan öykü duru olsun duru öykü uymuyor
güle güle kullan canım, ooo durular ne kadar çok
evet nehirin anlamı güzeldir, hayrlı olsun canım terar
en çok duru ismi olacak sanırım ağustos anneleri topiğinde
ohh ne güzel iki tane yeter zaten..şu niveadan gelen nasıl geldi siteye mi üye oldun, sen mi aldın
yok canım arkadaşım hediye etti..almış saolsun..ben çok beğendim herşey var içinde..alt açma bile..bi de kendi kullandı çok memnundu..çantası da güzel.. e yeter daha ne olsun
canım maşallah kızına kocaman olmuş ..30.haftalarda demek bu kilolara ulaşıyorlar..acaba benımki kaç kilo oldu en son 1075 gramdı oğlum
kocaman oluyorlar olur olur senin ki de olur
bu arada matmazel markayı ben çok kullanıyorum çantaları güzeldir..matmazelin kendi sirteside var oraya bak derim only smile yada kids go arkadşlarım hanginzdinz unuttumda:78:
aslinda cok hos isim ya bertug.
bu buyukler bisey bulurlar herseye zaten.
sizin icinize sindiyse hic degistirme cnm,
ama soguduysan da alternatifler uretiriz sana
selam kızlar.isimlerden bahsetmişsiniz
bizde NİL ve DEFNE arasında kararsız kaldık begümü eledik.sizce nil mi defne mi nedersiniz?
bizde NİL ve DEFNE arasında kararsız kaldık begümü eledik.sizce nil mi defne mi nedersiniz?
kizlar bugun karnim cok gergin;
sabahtan beri 4 kez kasişmam oldu;
2 tanesi son 1 saatte oldu
doktoru aramali miyim sizce?
:-((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?