2011 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

not almistim cnm;
7.00
10.30
13.18
13.46

ama su ana kadar tekrar olmadi.

dedigin gibi bekleyim biraz;
ya cnm bu korkuyla son aylar gecmeyecek yaa; cok korkuyorum ben kasilmam filan olunca :-(((

Valla kızlar herkesin doğum sancısı başkadır ben de ilk doğumumda bekledim 5 dk bire insin diye filan ineceğine daha da arttı bunu senin için demiyorum peppermint hani doğuma yaklaşınca dikkat edin diye....

Sende dinlen kremin yanındaysa karnına sür ben sürünce iyi geliyor mümkünse ayaklarını da uzat cnm
ya da dr git 1-2 gün rapor al evde dinlen cnm işyerin sorun çıkarmazsa

kızlar kasılmaları çok takmamak ama tabi çok hafife de almamak lazım
2 hafta önce ben eşime hadi acile gidelim diip duruyodum.
o da artık beni tanıdı aşkım bişi olmaz merak etme sen çok evhamlısın diye sana öyle geliyo dedi.
evet hiç bişi olmadı. tabi eşimin rahatlığının bi sebebi de hastanenein evimizle aynı sokakta 10 mt ötede olmasından da kaynaklanıyo. meğerse dr um benim çok evhamlı olduğumu ve beni rahatlatması gerektiğini söylemiş. onu öyle görünce ben de rahatladım.
yani bizim çoğumuzun ilk hamileliği ve bilmediğimizden bu kadar korkuyoruz. ben kendimi biraz rahtalattım ve daha mutluyum. çok düşünmüyorum ve vakit daha hızlı geçiyo o yüzden.

normaldir inşallah ama bence ara canım ne olur ne olmaz ara bence.

Canım ayakta çok durdun mu? Yada yürüdün mü?

Dün benimde oldu ama çok yürümüştüm, yoruldum.. Dinlenince geçti..

Sende ayaklarını uzat dinlen biraz...

Canım bir ara istersen veya dinlenebileceksen dinlen kendimizi artık yormamalıyız

canım dıkkat et arkadaslarında yazdıgı gıbı ne kadar sıklıkla oluyor bır bak eger cok devam ederse bence dr ara

valla kizlar napicagimi sasirdim.
biraz bekleyeyim en guzeli,
dun aksam da 3 kez olmustu;

isyerindeyim, sandalye tepesinde tum gun, uzanamiyorum, dinlememiyorum
sabah 7 de cikiyorum evden aksam7 donus,
12 saat dile kolay :-((

yorgunluktan oluyor sanirim

aksam yatarim biraz evde artik ...

Kesinlikle yorgunluktan oluyordur. Hafta sonları evde çok rahatım ama hafta içi sabah erken kalkmak mahvediyor resmen. Tüm gün oturuyorum, zaman zaman ayaklarımı sandalyeye de uzatıyorum ama evdeki gibi olmuyor tabi... Normal zamana göre çok daha az çalışıyorum, acayip rahatım işyerinde (zaten topiğe gelmem den de belli oluyordur)...

Evde oturan kızlar çok şanslısınız gerçekten...:26:

ben sırf bu sıkıntılar için yıllık iznimin de tümünü kullandım 32. haftaya da ayrıldım. yaklaşık 1 aydır evdeyim. iş yerinde çok zor oluyodu evde en azından ne zaman istersem uzanıyorum.

ben sırf bu sıkıntılar için yıllık iznimin de tümünü kullandım 32. haftaya da ayrıldım. yaklaşık 1 aydır evdeyim. iş yerinde çok zor oluyodu evde en azından ne zaman istersem uzanıyorum.

Bende şimdi kullanabilirim aslında ama kuzum doğduktan sonra kullanayım diyorum

Canım bu kasılmalar yorgunlukla doğrudan alakalı.Sandalyede falan oturmakla olmuyor.Muhakkak dinlenmen lazım.Çünkü aynı şey benimde başıma geldi.Rapor verdi doktor şimdi sürekli uzanıyorum ve kasılmalarım olmuyor artık.Bence rapor al ve birkaç gün dinlen.Suyunuda fazla iç.Ben sorun olacağını hiç zannetmiyorum.Streste yapma.

çalışırken gerçekten dinlenemk çok zor
ilk hamileliğimde abende çalışıyodum ve her zamankinden daha fazla çalışıyodum patronların umru değildi valla çok zor geçirmiştim 32. haftada işten ayrıldım zaten o zaman demiştim eğer 2. bebeğime hamile kalırsam çalışmıcam diye evde dinlenicem çok şükür de öyle oldu.
çok iyi anlıyorum sizi kızlar

Peppermint;

Canım şu kasılmalar nasıl oluyor tam yaa. Aşağıda, kasıklarına doğru mu hissediyorsun? çoğunluk bebek bir tarafa doğru toplanıyor gibi diye tarif etmişti.

Bende olan yani kasılma diye düşündüğüm; göğüs altında ortada yani öyle çok sağda ya da solda değil bir sertleşme şeklinde, elimi koyunca orda ekstradan bir sertlik olmuyor sadece ben öyle hissediyorum. hafif karıncalanıyor gibi de oluyor bazen...sanki içerden bebek ittiriyor gibi bir müddet bekliyor sonra çekiyor gibi işte. Böyle olan var mı???

canım bende ki kasılmalar şöyle
karnım çok sertleşiyo patlıcakmış gibi bi his oluyo bi müddet sonra yumuşuyo

Canım kesinlikle aynı şeyler bende de oluyor. Bebek bi yere toplanıyor dayıyor poposunu yada kolunu gibi oluyor. Bir süre sonra düzeliyor. Ben bunları bebeğin hareketine yoruyorum...
Ama dün kasıklarımda hissettim kasılmaları. Sanki bebek çıkacakmış gibiydi. Biraz oturunca o da geçti. Bugünde hiç olmadı...

Çok ayakta kalmamak gerekiyor...

canım cok zor oluyodur sabahtan aksama kadar dıle kolay canım ben öğlecıyım canım 4 saat okulda kalıyorum o zmanda bıle ayaklarım sısıyor cok zor oluyo senın daha zordur bence ızın al canım artık ızne ayrıl ağırlastık ıyıce ve hersey daha zor oluyo ben nefes alırken bıle zorlanıyorum yatakta yorgunluktan oluyo canım dıkkat et bır an oncede izne ayrıl bence canım

Kızlarrrr.... Bakın farklı bir topikte ne yazmışlar kasılma ile ilgili...

"canım ben anlamamıştım kasılmam olduğunu sanki bebeğim göbek deliğimin olduğu yere ayaklarnı diriyo gibiydi sertlik olodu dolgunluk gerilme ben anlamadım meğer kasılmam varmış ve 4cm açığım varmış "

:18::18:

Son düzenleme:

canım benimde buna yakın oluyo dediğim gibi karnım patlıcak gibi çok geriliyo karnımın heri sertleşiyo bi müddet sonra geçiyo

Canım daha öncede yazmıştım bence güzel ve uygun fiyatlı bir takım ama dolabı biraz küçük gibi demiştim.

Gunaydin Arkadaslar

Ayyy ben yanlis yazmisim canim, sticker demek istemististim. Gule gule kullanin.

Hımm canım ok! Funtosee idi markası. e-bebek te falan satılıyor. googlelatırsan çıkar zaten

Canım Duphaloc çok gaz yaptığı için ben 5cc den faz kullanmamıştım. Doktorum 15 cc vermişti. Rahatlıkla kullanabilirsin. Bebeklerde dahi verilen bir ürün. Off kabızlık çok zor biliyorum benim dha başlarda vardı kabızlık sıkıntım ama geçti çok şükür. Bende süt ve incir mucize yaratmıştı. Sabahları aç karınla 2 adet kuru incir yanında süt içiyordum.

Tatlım bence de nehir çok güzel bir isim adı gibi su gibi olsun inşallah. Adıyla büyüsün.

tokluk şekerini yemeği yedikten 2 saat sonra ölçersen hata yaparsın. İlk lokmandan tam 2 saat sonra ölçmelisin. Su içebilirsin...

selam kızlar.isimlerden bahsetmişsiniz
bizde NİL ve DEFNE arasında kararsız kaldık begümü eledik.sizce nil mi defne mi nedersiniz?

KESİNLİKLE NİL

kizlar bugun karnim cok gergin;
sabahtan beri 4 kez kasişmam oldu;
2 tanesi son 1 saatte oldu

doktoru aramali miyim sizce?

:-((((

şuan nasılsın canım??? Bence endişe yaşayacağına ara doktorunu...

İşte ben de o anlamayanlardan olacağım. Gerçi doktorum şöyle birşey söyledi; Gerçekten tehlikeli bir kasılman olsa bunu içgüdüsel anlarsın... ne kadar doğru bilemiyorum. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…