Canım biraz daha bekle bence kasılma saatlerini not al bak bakalım düzenli mi geliyor? Yani benim doktorum düzenli aralıklarla gelmesi de önemli demişti. Belki akşama kadar bir daha olmaz, o zamanda son 1 saatte 2 tane olmasının bir özelliği olmaz diye düşünüyorum...sen sıkıntı yapma yani...bekle biraz daha
kizlar bugun karnim cok gergin;
sabahtan beri 4 kez kasişmam oldu;
2 tanesi son 1 saatte oldu
doktoru aramali miyim sizce?
:-((((
normaldir inşallah ama bence ara canım ne olur ne olmaz ara bence.
Canım ayakta çok durdun mu? Yada yürüdün mü?
Dün benimde oldu ama çok yürümüştüm, yoruldum.. Dinlenince geçti..
Sende ayaklarını uzat dinlen biraz...
Canım bir ara istersen veya dinlenebileceksen dinlen kendimizi artık yormamalıyız
canım dıkkat et arkadaslarında yazdıgı gıbı ne kadar sıklıkla oluyor bır bak eger cok devam ederse bence dr ara
Valla kızlar herkesin doğum sancısı başkadır ben de ilk doğumumda bekledim 5 dk bire insin diye filan ineceğine daha da arttı bunu senin için demiyorum peppermint hani doğuma yaklaşınca dikkat edin diye....
Sende dinlen kremin yanındaysa karnına sür ben sürünce iyi geliyor mümkünse ayaklarını da uzat cnm
ya da dr git 1-2 gün rapor al evde dinlen cnm işyerin sorun çıkarmazsa
kızlar kasılmaları çok takmamak ama tabi çok hafife de almamak lazım
2 hafta önce ben eşime hadi acile gidelim diip duruyodum.
o da artık beni tanıdı aşkım bişi olmaz merak etme sen çok evhamlısın diye sana öyle geliyo dedi.
evet hiç bişi olmadı. tabi eşimin rahatlığının bi sebebi de hastanenein evimizle aynı sokakta 10 mt ötede olmasından da kaynaklanıyo. meğerse dr um benim çok evhamlı olduğumu ve beni rahatlatması gerektiğini söylemiş. onu öyle görünce ben de rahatladım.
yani bizim çoğumuzun ilk hamileliği ve bilmediğimizden bu kadar korkuyoruz. ben kendimi biraz rahtalattım ve daha mutluyum. çok düşünmüyorum ve vakit daha hızlı geçiyo o yüzden.
valla kizlar napicagimi sasirdim.
biraz bekleyeyim en guzeli,
dun aksam da 3 kez olmustu;
isyerindeyim, sandalye tepesinde tum gun, uzanamiyorum, dinlememiyorum
sabah 7 de cikiyorum evden aksam7 donus,
12 saat dile kolay :-((
yorgunluktan oluyor sanirim
aksam yatarim biraz evde artik ...
ben sırf bu sıkıntılar için yıllık iznimin de tümünü kullandım 32. haftaya da ayrıldım. yaklaşık 1 aydır evdeyim. iş yerinde çok zor oluyodu evde en azından ne zaman istersem uzanıyorum.
Peppermint;
Canım şu kasılmalar nasıl oluyor tam yaa. Aşağıda, kasıklarına doğru mu hissediyorsun? çoğunluk bebek bir tarafa doğru toplanıyor gibi diye tarif etmişti.
Bende olan yani kasılma diye düşündüğüm; göğüs altında ortada yani öyle çok sağda ya da solda değil bir sertleşme şeklinde, elimi koyunca orda ekstradan bir sertlik olmuyor sadece ben öyle hissediyorum. hafif karıncalanıyor gibi de oluyor bazen...sanki içerden bebek ittiriyor gibi bir müddet bekliyor sonra çekiyor gibi işte. Böyle olan var mı???
Peppermint;
Canım şu kasılmalar nasıl oluyor tam yaa. Aşağıda, kasıklarına doğru mu hissediyorsun? çoğunluk bebek bir tarafa doğru toplanıyor gibi diye tarif etmişti.
Bende olan yani kasılma diye düşündüğüm; göğüs altında ortada yani öyle çok sağda ya da solda değil bir sertleşme şeklinde, elimi koyunca orda ekstradan bir sertlik olmuyor sadece ben öyle hissediyorum. hafif karıncalanıyor gibi de oluyor bazen...sanki içerden bebek ittiriyor gibi bir müddet bekliyor sonra çekiyor gibi işte. Böyle olan var mı???
canım bende ki kasılmalar şöyle
karnım çok sertleşiyo patlıcakmış gibi bi his oluyo bi müddet sonra yumuşuyo
Kızlarrrr.... Bakın farklı bir topikte ne yazmışlar kasılma ile ilgili...
"canım ben anlamamıştım kasılmam olduğunu sanki bebeğim göbek deliğimin olduğu yere ayaklarnı diriyo gibiydi sertlik olodu dolgunluk gerilme ben anlamadım meğer kasılmam varmış ve 4cm açığım varmış "
:18::18:
mozart for baby e tepkiler yumuşak ve acıtmadan oldu.sanırım beğendi.rahatsız olmuşa benzemiyordu pek.
ben bebek odasına hala karar veremedim.burda pek seçenek yok mobilyayı da internetten almak istemiyorum sonuçta alıp uzun yıllar kullanılacak.eşimle çilek mobilyaya gittik pek içime sinmedi ben unisex modelleri sevmem desenli şeylerde.bir tane bonny diye vardı.ona da işte bu diyemedik. tepe homa a gittik orda bir büyüyen karyola ve dolap beğendik.o daha kullanışlıydı ama eve gelip çok içime sindi diyemedim.ne yapacağımı bilmiyorum odayı annem hediye alacak ben daha beğenemedim bile. uzun yol yasağım olduğundan başka bir şehre gidip de bakamıyorum.
tepehome daki aşağıdaki:ikisinin fiyatı 1500 tl
Eki Görüntüle 205928 Eki Görüntüle 205929
Gunaydin Arkadaslar
Ayyy ben yanlis yazmisim canim, sticker demek istemististim. Gule gule kullanin.
Arkadaslar, ben de kabizlik hat safhaya geldi, kuru erik, kayisi, incir kompostolari, salata, meyveler, her turlu seyi yiyorum, cok etkili olmadi. Artik wc'de cok uzun kalmaya ve kendimi zorlamya basladigimdan zor anlar yasadim, doktorum duphalac onerdi, simdi onu kullanmaya basladim. My Little Sunshine, 5cc, hic etkili olmadi canim, doktor 15cc. dedi ama ben 10cc, aliyorum.Bazi arkadaslar bagirsak tembelligine neden oluyor demislerdi ama dayanilacak gibi degilim artik... Acaba ne kadar uzun kullanildiginda neden oluyor bilen var mi?:26:
kizar gunayyydinnnnnnnnn
dun aksma esimle konustuk; kizimin adini kesinlestirelim mi artik dedim;
aklimizda nehir ve defne vardi;
nehir'i ben bastan beri soyluyordum, defneyi de babamiz seviyordu, ama esim nehir'i de begeniyordu
sen tasiyorsun karninda senin istedigin olsun, nehir cok guzel nehir olsun dedi.
simdi sekerlerimin etiketlerini hazirlayabilirim artik
kizimin adi nehiirrrrrrrrr
günaydın kızlar.. şekeri yüksek çıkıpta ölçüm cihazı ile hergün şekerini ölçen arkadaşlara sormak istiyorum. şimdi yemek yedikten 2 saat sonra tokluk şekerimizi ölçüyoruzya o iki saat boyunca bişey yemiyoruz ama su içebilirmiyiz? acil cvp veerbilirmisiniz lütfeeeennnn :26:
selam kızlar.isimlerden bahsetmişsiniz
bizde NİL ve DEFNE arasında kararsız kaldık begümü eledik.sizce nil mi defne mi nedersiniz?
Kızlarrrr.... Bakın farklı bir topikte ne yazmışlar kasılma ile ilgili...
"canım ben anlamamıştım kasılmam olduğunu sanki bebeğim göbek deliğimin olduğu yere ayaklarnı diriyo gibiydi sertlik olodu dolgunluk gerilme ben anlamadım meğer kasılmam varmış ve 4cm açığım varmış "
:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?